BRAIN RELIE

HYVINVOINTIA ARJEN, KIIREEN JA STRESSIN KUORMITTAMILLE AIVOILLE

Brain Relief Hieronta

Kenelle ja mihin vaivaan?

  • Pitkittyneen stressin hoitoon

  • Stressaavasta elämäntilanteesta selviämiseen

  • Rentoutumiseen ja rauhoittumiseen

  • Väsymyksen ja uupumuksen hoitoon

  • Palautumiseen ja syvärentoutukseen

  • Aivojen ylikuormitukseen

  • Uni- ja muistivaikeuksiin

  • Apeaan mielialaan

  • Kiireen keskellä, arkeen läsnäoloa tuomaan

Uusi Suomessa kehitetty Brain Relief –terapia on yhdistelmä vuosituhantisia aasialaisia ja suomalaisia kosketus- ja energiahoitotekniikoita ja uusia oivalluksia. Terapiaa käytetään rasittuneiden aivojen hoitoon, erityisesti stressin aiheuttamaan kuormitukseen ja niistä aiheutuviin vaivoihin. Hoidossa aktivoidaan mielihyvähormonien, kuten oksitoonin tuotantoa, ja puolestaan vähennetään stressihormoni kortisolin tasoa. Brain Relief -hoito aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa. Hoito tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä syvän rentoutuneisuuden tilaan.

1/1

Brain Relief -terapia on vastaisku nykymaailman kiireiselle ja kuormittavalle elämäntyylille. Brain Relief auttaa irtautumaan oravanpyörästä hetkellisesti, tuoden rauhan, rentoutumisen ja läsnäolon kaikkien saataville. Brain Relief tarjoaa sinulle mahdollisuuden huokaista ja pysähtyä hetkeen, sekä keräämään voimia kesken kiireisen arjen.

 

Kuormittava nykyelämäntyyli on nostattaa tressihormonin tason hälyttävän korkealle. Aivomme ovat jatkuvassa ylikuormittumisen ja ylisuuren stressin tilassa. Jatkuva ylikuormitus luo elimistöömme myös monia fyysisiä vaivoja, kuten muistin toimintakyvyn heikkenemistä, alakuloisuutta ja epävireyttä, väsymystä ja ahdistuneisuutta, sekä erilaisia uniongelmia. Brain Relief tarjoaakin ulkopuolisen avun tuomaan sinulle hengähdys- ja palautumistauko tämän kaiken keskelle. Kun omat keinot eivät enää riitä kuormituksen käsittelyyn - Brain Relief tarjoaa tähän työkaluja.

Brain Relief hoito on kestoltaan 75 minuuttia.
Yhden 75 minuutin hoidon hinta on 70€.

Ajan Brain Relief -terapiaan voit varata sairaanhoitaja, Brain Relief -hieroja, Vodder-Lymfaterapeutti ja ART-harjoittaja Kaisalta. Kaisan tavoitat puhelimitse 040 507 0051 ja sähköpostitse kaisa.hankilanoja@phioy.com

Kaisa palvelee sinua Vantaan Aviapoliksessa, osoitteessa Robert Huberin tie 2K, 01510 Vantaa.

Vastaanotto sijaitsee Jumbon ja Scandic Hotellin välissä, aivan Kehä 3 vieressä.

1/1

PHI Oy Performance Health Intention

2705817-3

Personal Trainer Vantaa

Robert Huberin Tie 2K

01510 Vantaa

asiakaspalvelu@phioy.com

www.phioy.com