SEBASTIAN KARLING

STRENGTH AND CONDITIONING COACH | PERSONAL TRAINER

NUTRITION COACH | SKIN FOLD MEASUREMENT PRACTITIONER

Nimeni on Sebastian Karling ja olen koulutukseltani Voima- ja ravintovalmentaja, Personal Trainer, sekä olen koulutettu tekemään ihopoimumittauksia liittyen hormonejen toimintaan.


Ajatus siitä, että tahdon työskentelemään tälle alalle, alkoi siitä, kun ensimmäisiä kertoja itse olin uutena nostamassa rautoja. Aloin kiinnostua alasta ja sainkin työpaikan samaiselta kuntosalilta, jossa itse olin aloittanut harjoittelun. Ei mennyt kovin pitkään, kun aloinkin vähitellen kiinnostua Personal Trainer ammatista, koska itselleni liikunta kattoi suuren osan elämästä ja halusin auttaa siinä muita.


Liikunta kaikessa muodossaan on toimialaani. Omiksi vahvuudekseni alalla koen harjoittelun omalla painolla ja ilman laitteita. Tämä sopii erityisesti henkilöille, joilla ei ole varaa tai muuten mahdollisuutta käydä usein kuntosalilla, mutta haluaisi kohentaa kuntoaan ja kasvattaa lihasmassaa. Vahvuuksiani ovat myös asiakkaan kuunteleminen, sekä halu oppia alalla kohtaamistani haasteista lisää.

Mielestäni valmennuksessa on tärkeää myös huomioida asiakkaan tavoitteet. Liikuntamuoto jota harrastat, tulisi olla yhteydessä tavoitteisiin jotka on itselleen asettanut.
Tavoitteen ollessa painon pudotus, lihasmassan kasvatus, voiman lisääminen tai mikä tahansa muu, pyrin löytämään parhaat mahdolliset tavat saavuttaa kyseiset tavoitteet.
Tavoitteenani on saada asiakkaistani sellasia millaisina he itsensä näkevät ja opastaa heitä liikkumaan oikealla tavalla.

 

Jos olet kiinnostunut valmennuksesta kanssani, tavoitat minut suoraan sähköpostista sebastian.karling@phioy.com

PHOTOS

ABOUT

TO BE

UPDATED