top of page

SUOSITUKSET

ASIAKKAIDEN VALMENNUSKOKEMUKSIA OMIN SANOIN

"Olen johtavassa työasemassa oleva perheellinen mies, ja olen työni puolesta erittäin kiireinen. Matkustan myös työni puolesta paljon ja työni on stressaavaa. Olen aina ajatellut, että terveellisesti eläminen on liian aikaa vievää. Vuosien saatossa terveet elämäntavat; oikea ruokavalio, riittävä uni, sekä fyysinen aktiivisuus jäivät kokonaan sivuun. Suurin saavutukseni valmentajani avustuksella on ollut kokonaan uusien, terveellisten elämäntapojen oppiminen. Olen päässyt muutoksissa niin pitkälle, että jopa työmatkoilla ollessani etsin käsiini kuntosalin, sekä kiinnitän huomiota ruokavalintoihini.

Levin kanssa harjoittelu on opettanut sen, että esteitä terveille elämäntavoille ei ole, on vain tekosyitä.

Harjoittelun aikana olen pudottanut lähes -30kg pelkkää rasvaa, sekä löytänyt kehostani lihaksia, joita en edes tiennyt omaavani.

Vuosia kestäneiden huonojen elämäntapojen muuttaminen ja uusien elämäntapojen omaksuminen ei ole ollut helppoa, mutta tekisin sen koska tahansa uudestaan. Olen ollut niin tyytyväinen Levin palveluihin, että yhä kaksi vuotta projektin aloittamisen jälkeenkin jatkan yhteistyötä Levin kanssa."

Mies, 47, Johtava asema

"20 vuotta vihlovaa kipua polvessa, rajoittunutta liikkumista, vaikeuksia tuolilta ylös nousemisessa, jalan linkkaamista ja omaan raihnaiseen olotilaan tyytymistä. Kaksi kuukautta treeniä valmennuksessa, polven kivut kokonaan poissa, liikkuvuus palautunut, juoksu sujuu ja jopa kyykyt alas asti "isojen painojen" kanssa luonnistuu. Olin kuullut paljon ihmeistä joita valmennuksessa oli jo ennen minua yhdelle sun toiselle tuttavalle tehty. En siltikään uskonut, että jo kahdessa kuukaudessa pääsisin kokonaan eroon vuosikymmeniä vaivanneista ongelmista. En ole kyykännyt sitten teinivuosien, koska polveni eivät ole taipuneet muutamaa astetta enempää koukkuun ja kaikenlainen kyykistyminen on aiheuttanut kipua. Muualta saatujen ohjeiden mukaan ainoa vaihtoehto olisi kestää kivut tai mennä leikkaukseen. Meniköhän siinä valmennuksen aloituksesta ehkä kaksi viikkoa, kun tämän kangen liikkuvuus oli hoidettu nollasta sataan ja kyykyt lähtivät sujumaan täysin ongelmitta. Polvet ovat vahvat, kipuja ei ole, ja harjoittelu tuntuu miellyttävämmältä kuin koskaan aiemmin. Itse sanoisin, että kipujen kanssa ei kannata jäädä kärsimään, ja että koskaan ei ole myöhäistä aloittaa. Ja sitten kun on valmis aloittamaan ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin Levi ja PHI."
Mies, 52, Yrittäjä

"Tällä hetkellä olen ollut Levin asiakkaana noin puoli vuotta. Olen ollut todella tyytyväinen palveluihin, joten harjoittelu hänen kanssaan jatkuu yhä. Harjoittelumme on keskittynyt voimaharjoitteluun ja ruokavalion korjaamiseen, sekä ylävartaloni tasapainottamiseen. Selässäni oli välilevyn tyrä, mutta nyt olemme saavuttaneet tasapainon ylävartalossani ja kumpikin puoli kehostani on yhtä voimakas.

Rasvaprosenttini on pudonnut -16,6%, sekä lihasprosenttini noussut +14,8%. Myös vaatekokoni on kutistunut neljän numeron verran. Tunnen myös nuortuneeni jälleen parikymppiseksi!"

Nainen, 44, Insinööri

OLISIKO NYT SINUN VUOROSI ONNISTUA?

OLISIKO NYT SINUN AIKASI ONNISTUA?

Kerro meille oma tarinasi, ja hyödynnä ilmainen tapaaminen ammattivalmentajan vastaanotolla.

Thanks! Message sent.

"12:ssa viikossa rasvaprosenttini tippui -15,2%,viikottaiset migreenit vähenivät radikaalisti ja liikkuvuus parani merkittävästi. 
Tapasin Levin ensimmäisen kerran hänen ryhmävalmennuksessa ja jo tuolloin olin vaikuttunut hänen tavastaan ohjata tunteja siten, että jokaista asiakasta huomioitiin yksilöllisesti ja avustettiin tarvittaessa. En ollut koskaan ajatellut palkkaavani PT:tä, mutta kun Levi loppuvuodesta kertoi, että hänellä on mahdollisuus ottaa uusia asiakkaita, huomasin ilmoittavani olevani kiinnostunut asiasta. Aikaisemmin olin liikkunut lähinnä sosiaalisista syistä; ryhmäjumppia, hölkkiä ja puolimaratoneja hyvässä seurassa. Olin kymmeniä vuosia juossut samoja lenkkejä samalla vauhdilla, painon jojoillessa edestakaisin. Mukavaa ajanvietettä, mutta ei kovin kehittävää.

Lihaskunnon kehittäminen oli minulle täysin vierasta. Aloitimme siis Levin kanssa nollasta, ensimmäinen kuukausi meni liikkuvuutta parannellessa. Uskomatonta kuinka vaikea voi olla aloittaa aikuisena uudelleen kävelyn opettelu, kyykkyyn menemisestä puhumattakaan.  Liikkuvuusharjoittelun ansiosta pääsin eroon vuosikausia jumissa olleesta yläselästä. Toisinaan, huonon ergonomian vuoksi saan edelleenkin selkäni jumittumaan, mutta Levi hoitaa sen aina kuntoon muutamassa minuutissa riippumatta siitä, oliko minulla oma PT tunti vai ei. Lapsuudesta lähtien minua viikoittain vaivanneet migreenit ovat vähentyneet merkittävästi. Näistä syistä olen markkinoinut Leviä tuttavilleni sloganilla ”Levi korjaa kaiken.” Levi itse on tosin kieltänyt minua levittelemästä tällaista propagandaa.

Kuntosali oli minulle täysin vieras ympäristö ja jo salin puolelle meneminen ryhmäliikunnan sijasta oli vaikeaa. Tätä tuskaa ovat helpottaneet sekä Levin tarkat ohjeet, että jatkuva läsnäolo salilla. Levin täsmällisestä valmennuksesta johtuen, olen myös saanut salin muilta käyttäjiltä positiivisia kommentteja kuten: ”Mukavaa nähdä että joku tekee liikkeet oikein.”

Ensimmäiseksi tavoitteeksi Levin kanssa sovimme rasvanpolton. Pystyäkseni toteuttamaan Levin ohjeiden mukaisen ateriarytmin ja terveellisen ruokavalion, jouduin muokkaamaan arkirutiinejani melkoisesti. Nyt ”muutama” rasvaprosentti myöhemmin voin todeta, että kaikki tehty työ on ollut tämän arvoista. Lisäksi olen vahvasti sitä mieltä, että Levin palkkaaminen on ollut vuosiin parasta mitä minulle ja perheelleni on tapahtunut. Terveysintoiluni on tarttunut koko perheeseeni ruokavalion myötä ja jopa makkaraa ja maratoneja rakastava mieheni ilmoitti aloittavansa lihaskunnon kohottamisen.

Levin palkkaamista harkitsevan on hyvä tiedostaa, että Levin valmennuksessa treenaaminen aiheuttaa voimakasta riippuvuutta, eikä sitä halua milloinkaan luopua!"

Nainen, 40, Sairaanhoitaja

 

"Olen ollut Levin asiakas vuoden verran ja kulunut vuosi on ollut palkitseva. Minun fyysinen kuntoni on noussut perustasolta todella hyväksi. Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen, uuteen elämäntyyliini, jonka olen saavuttanut vuoden aikana. Rasvaa ja painoani olen tiputtanut yhdeksän kiloa. Rasvaprosenttini on tipahtanut luvuista 21,7% lukuun 8,9%. Seuraava tavoitteeni on pitää tämä saavutettu taso ja olen valmis uusiin haasteisiin tulevaisuudessa. Suosittelen Levin palveluita, jos tahdot saada fyysisiä muutoksia, sekä muuttaa koko elämäntapasi."

Mies, 40, Tekninen tuottaja

“Olen ammattilaistason urheilija. Jatkuvat loukkaantumiset olivat jatkuvasti ongelmana. Kuulin hyvää palautetta Levistä ja aloin harjoitella hänen kanssaan neljästi viikossa kolmen kuukauden ajan. Jo ensimmäisen viikon aikana kivut helpottuivat ja poistuivat kokonaan. Kolmessa kuukaudessa rasvaprosenttini putosi lähes -10%, ja sain 3,5kg lisää lihasmassaa. Voima ja nopeus kasvoivat huomattavasti ja huomaan eron entiseen etenkin pelatessani. Harjoittelun ansiosta en ole myöskään loukkaantunut tällä kaudella lainkaan. En muista koska viimeksi olisin pelannut täyden kauden loukkaantumatta.”

Mies, 21

"Haastavia treenejä jämäkällä ja positiivisella asenteella...Levi on huippuosaaja ja ammattilainen alallaan, treenatessa ei koskaan pääse helpolla ja joka kerta on haasteellinen. Hän löytää "heikot" kehitystä hidastavat kohdat ja vaatii sopivasti treeneissä jotta kehitys pysyy jatkuvana. On hienoa huomata treenien jälkeen ylittäneensä itsensä ja omat odotuksensa. Levin ohjauksessa pääsin mm. eroon monta vuotta vaivanneesta olkapään kivusta jo alle kuukauden treenillä! Moni arkipäiväinen asia on helpottunut sen jälkeen. Kun aloitin treenauksen Levin ohjauksessa, kehitystä kuntotasossa alkoi tapahtua kahdessa kuukaudessa enemmän kuin yksin treenatessa kahdessa vuodessa, vaikka harrastin monenlaista liikuntaa itsekseni 4-6 pvää viikossa. Lisäksi ruokavalion sopivilla korjauksilla olo on ollut paljon pirteämpi pitkin päivää ja vaatteetkin sopii paremmin päälle :) Ensimmäiset tavoitteet saavutettu ja treenit jatkuu uusilla tavoitteilla..."

Nainen, 35, Toimistotyöntekijä

 

"Tavoitteenani oli tehdä muutoksia ruokavaliooni ja pudottaa rasvaprosenttiani muutama prosenttiyksikkö. Kerroin ensimmäisellä tapaamisella, että tavoitteeni on ”näyttää paremmalta”. Levi painotti alusta alkaen, että yhteistyössämme on kyse elämäntapamuutoksesta eikä dieetistä. Aloitimme Levin kanssa tekemällä muutoksia ruokavaliooni: lisäsimme ruokavalioni proteiini- ja hiilihydraattimääriä. Hän antoi tarkat ja erittäin selkeät ohjeet, mitä minun tulee syödä ja miten ateriarytmini tulisi muodostua suhteessa kuntosaliharjoitteluuni. Lisäksi Levi kehotti minua lisäämään magnesium- ja monivitamiinivalmisteita

ruokavaliooni. Merkittävä muutos oli myös treenin jälkeisen palautusjuoman lisääminen kuntosaliharjoitteluuni. Hän neuvoi minua miten korvata luonnollisesti teollinen palautusjuoma, jota en halunnut käyttää. Levi teki minulle kuntosaliohjelman, jota noudatin itsenäisesti. Tapasimme noin kerran viikossa ja kävimme lävitse ongelmakohdat ja kysymykset sekä lisäksi treenasimme yhdessä. Kahdessa kuukaudessa rasvaprosenttini laski asetettuun tavoitteeseen, energiatasoni kohosi ja unirytmini kohentui. Kaiken kaikkiaan hyvinvointini kohentui enemmän kuin olin uskaltanut odottaakaan.

Olen erittäin tyytyväinen sekä yhteistyöhömme että saamiini tuloksiin. Levin antama ravintoneuvonta ja juuri minun tarpeisiini räätälöity kuntosaliohjelma tuottivat toivomani tuloksen. Levi on asiantunteva valmentaja. Hän on vaativa, mutta samalla kannustava. Hän räätälöi ruokavaliomuutokseni ottamalla huomioon allergiani ja muut ruokavaliorajoitteeni. Tulin asiakkaana kohdelluksi yksilönä. Henkilönä Levi on iloinen, kannustava ja positiivinen. Hän kyseenalaisti ja haastoi vanhat tottumukseni ja tuki uusien tottumusten omaksumisessa juuri minulle sopivalla tavalla.

Suosittelen lämpimästi Leviä. Tarvitessani jatkossa PT:n apua käännyn varmasti Levin puoleen."
Nainen

"Olin yrittänyt omin avuin pudottaa painoani useamman kerran jo. Osallistuin myös kuntokeskuksen painonpudotusryhmään, mutta

jokaisen yrityksen jälkeen kilot aina palasivat takaisin vanhojen epäterveellisten elämäntapojen myötä.

Syksyllä 2013 näin kuntosalilla mainoksen ryhmävalmennuksesta, jonka tarkoituksena oli muokata vartaloa. Oma tavoitteeni oli ennen kaikkea pudottaa painoa, mutta myös kiinteytä ja saada lihaksia. Aloitin ryhmävalmennuksen syyskuussa 2013 kun painoin 92,8 kg ja rasvaprosenttini oli 48,2. Ryhmää valmensi Personal Trainer Levi Earl.  Tällöin aloitin harjoitteluni Levin opastuksella,

ja mukaan harjoitteluun tulivat mm. kyykyt ja maastavedot. 

Koska Levi on hyvä Personal Trainer, oli hänestä tärkeää, että opimme oikean ja turvallisen tekniikan. Ja se ei ole minulle edelleenkään helppoa, mutta Levi on kärsivällinen: Hän näyttää ja neuvoo yhä uudestaan ja uudestaan, miten liikkeet tehdään oikein.

Ryhmävalmennuksessa treenasimme yhdessä kerran kahdessa viikossa. Levi teki meille saliohjelman, sekä määräsi kotitehtäviä (eli kotijumppaa, mm. vatsarutistuksia, punnerruksia, kyykkyjä jne.) Lisäksi osallistuimme kukin ryhmäliikuntatunneille oman valintamme mukaan.

Yksin treenaaminen ei minua kuitenkaan innosta. Osaksi sen takia, että liikkeet ovat minulle teknisesti vaikeita suorittaa ja toiseksi luontainen laiskuus ei saa minua edes lähtemään yksin kuntosalille. Ryhmäliikuntatunneista sen sijaan pidän.

Levi kertoi ryhmällemme, että olisi mahdollista treenata hänen ohjauksessaan myös parina. Niinpä minä ja eräs toinen nainen ryhmävalmennuksesta aloitimme maaliskuussa 2014 paritreenauksen joka toinen viikko. Maaliskuun lopussa painoin 84,2 kiloa ja rasvaprosenttini oli 42.

Levi oli minulle jo pidemmän aikaa sanonut, että ruokavalion muutos olisi ratkaiseva asia painonpudotuksessani. Huhtikuussa 2014 hän laati minulle ruoka- ja lisäravinnesuunnitelman. Lisäksi aloin pitämään ruokapäiväkirjaa. Levi sai kanssani harmaita hiuksia, kun revin päiväkirjasta sivuja, koska en ollut noudattanut ruokasuunnitelmaa. Huhtikuussa 2014 aloin treenaamaan Levin kanssa salilla myös yksin. Treenasin joka viikko Levin kanssa kerran yksin ja toisen kerran joko parin tai ryhmän kanssa. Lisäksi olivat  tietysti myös

omavalintaiset ryhmäliikuntatunnit. Noudatin ruokavaliota jotenkuten ja täytin ruokapäiväkirjaa. Koska syömisessä tapahtui paljon lipsumista, eikä paino laskenut toivotulla tavalla, aloin saada myös rangaistuksia: Välillä yksilötreenit alkoivat ylämäkijuoksulla.

Kesällä 2014 treenasin salilla kaksi kertaa viikossa tutulla rytmillä. Todellinen edistyminen alkoi, kun heinäkuusta syyskuun loppuun osallistuin kahdesti viikossa Levin Caveman –treeneihin. Tuolloin treenasin Levin ohjauksessa yhteensä neljästi viikossa ja hän leikkisästi sanoikin näkevänsä minua enemmän, kuin perhettään. Syyskuussa 2014 painoin 75,6 kg ja rasvaprosentti oli 30,8.  

Elokuussa loppuivat ryhmä- ja paritreenit.  Treenasin syyskuusta alkaen Levin kanssa kahdesti viikossa. Aloitin myös Levin laatiman rasvanpoltto-ruokavalion lisäravinteineen. Joulukuussa 2014 painoin 66,6 kiloa ja rasvaprosentti oli 22,60. Sen lisäksi olen saanut tietysti voimaa ja jopa lihaksiakin. Huomaan ryhmäliikuntatunneilla jaksavani paljon paremmin, vaikka käytän isompia painoja, kuin aiemmin.

Jatkossa harjoittelemme Levin kanssa salilla edelleen monipuolisia liikkeitä, jotka auttavat minua saavuttamaan lisää mahtavia tuloksia. Levin kanssa treenaaminen on tosi kivaa! Vaikka hän on vaativa, niin hän on myös huumorintajuinen ja sydämellinen. Hän on todella asiansa osaava ja asiakkaallensa omistautunut. Hän ei katso kelloa onko tunti päättynyt, jos tarvitsen tsemppausta. Hän on myös joustava maksujärjestelyissä: Rahapulakaan ei ole estänyt treenaamista. Lisäksi hän antaa koko ajan vinkkejä ruokavalion uudistamiseksi ja monipuolistamiseksi.

Toivonkin, että treenaamme yhdessä toukokuun 2015 loppuun asti. Tuolloin tavoitteeni voisi olla painaa 58 kiloa ja rasvaprosentti olisi 16 %. Ja lihaksia  olisi tietysti kasvanut läskien tilalle. Katsotaan miten käy.

Suosittelen Leviä Personal Traineriksi ihan kenelle tahansa."

Nainen, 49

"Paras investointini urheilun saralla on ollut investoida Personal Trainer Leviin. Levi on erittäin innokas ja osaava työssään, sekä on monella eri alueella todella monipuolinen ja asiantunteva valmentaja. Levi on myös rehellinen ja kannustava valmentaja.

Suosittelen sydämellisesti Leviä jokaiselle, joka tarvitsee lisää motivaatiota, tai vaikka vain uusia haasteita ja näkökulmia harjoitteluunsa.

Minä olen saavuttanut absurdeja tuloksia kehossani, joita en olisi pystynyt mitenkään saavuttamaan omin avuin. Lyhyessä ajassa olen pudottanut painoani 15kg, olen vakavan sairauden jälkeen saavuttanut terveyteni takaisin ja minulla on energiaa liikkua monin eri tavoin. Jokaisen yhteisen harjoittelusession jälkeen olen myös hyvällä tuulella koko päivän. Olen energinen, kuin uusi ihminen!"

Nainen, 28, Kampaaja

"Aloitin Levin kanssa, koska halusin muuttaa elämäni terveellisemmäksi ja laittaa ruokavalioni uusiksi. Olen ollut suklaa-addikti. Nyt on toisin, olen savuttanut tavoitteeni: olen pudottanut painoa, en himoitse suklaata ja käyn puolen tunnin lenkillä ennen aamukahvia.

Minulla on rakenteellinen selkävika, jota olemme treenanneet välttääkseni leikkauksen. Nyt minulla on vahva keskivartalo ja selkääni ei tarvitse leikata. Pystyn nykyään mm. maastavetämään enemmän kuin oman vartaloni painon verran. Pystyn juoksemaan, pomppimaan ja tekemään mitä tahansa kivuttomasti nykyään.

Levi on tuonut minun harjoitusohjelmaan raikkaan uuden suunnan. Hän laittaa minut testaamaan ja ylittämään rajojani. Levi on ihminen, jota on helppo kunnioittaa. Hänellä on asiantuntemusta ja kivat harjoitusmetodit, hän on itse taitava. Hän on aina sinun puolellasi ja tukenasi. Mikäli haluat muuttaa elämäntapaasi tai haluat harjoitella perusteellisesti, valitse Levi! Suosittelen lämpimästi!”

Nainen, 44, Sihteeri

"Aloitin Personal Training harjoittelun Levin kanssa noin seitsemän kuukautta sitten, kaksi kertaa viikossa. Kun aloitimme, luulin lihaskuntoni olevan jo ihan hyvällä tasolla. Tämä osoittautui vääräksi luuloksi. Kuntoni on noussut pohjalukemista aivan uudelle tasolle. Raskauskiloni ovat poissa, olen saanut paljon lihasmassaa, enkä tarvitse enää unilääkkeitä nukkuakseni! Hyvä ruokavalio, rankka ja hauska treenaaminen = Onnellisuus! Haluan suositella samaa kokemusta ihan jokaiselle!"

Nainen, 27, Toimistotyöntekijä

"Levi ehdottomasti tietää mitä tekee. Hän tietää, miten suorittaa liikkeet oikeaoppisesti ja tehokkaasti, ja hän todella osaa motivoida asiakasta. Olen myös ollut Levin ohjaamilla ryhmäliikuntatunneilla, sekä Caveman Training -tunnilla ja myös ne ovat erittäin tehokkaita mm. rasvanpolttoon ja lihasmassan kasvattamiseen. Minulla on myös ravinto- ja ravintolisäsuunnitelma, joka on suunniteltu minun

tarpeisiini nähden. Jos olet valmis treenaamaan kovaa ja tarvitset asiantuntevaa Personal Traineria, silloin Levi on erinomainen valinta."

Mies, 29, Sähköasentaja

 

“Pelaan jalkapalloa ammatikseni. Sain Leviltä opastusta ruokavalioni suhteen, sekä teimme viikoittain loukkaantumisilta ehkäiseviä harjoituksia. Nyt pelatessa huomaan että jaksan kentällä paljon paremmin, sekä kehoni tuntuu vahvemmalta. Ainakaan tähän mennessä loukkaantumisia ei ole tullut ja muutenkin tuntuu että kroppa pelittää paremmin kuin aiemmin. Lihaskuntoharjoitteluun on avautunut ihan uusi maailma, ja pitkästä urheilutaustastani huolimatta vasta nyt tuntuu että tiedän miten kuntosalilla oikeasti harjoitellaan.”
Mies, 18

bottom of page