ULLA FRIMAN-PIELA

STRENGTH AND CONDITIONING COACH | SPORTS INSTRUCTOR | PERSONAL TRAINER

NUTRITION COACH | SKIN FOLD MEASUREMENT PRACTITIONER | STUDENT OF SPORTS MEDICINE

Moi! Olen Ulla, voimavalmentaja, liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Lisäksi opiskelen tällä hetkellä liikuntalääketieteitä avoimessa yliopistossa.

Koko elämäni ajan urheilu on ollut osa arkeani ja kiinnostuksen kohteitani. Ensimmäiset opiskeluni alalla alkoivatkin jo vuonna 2006, suorittaessani ensimmäisen kurssin liikunnanohjaukseen liittyen Eerikkilän Urheiluopistossa.

Muutaman vuoden tauon jälkeen tieni jatkui Vuokatin Urheiluopistoon, jossa aloitin liikuntaneuvojan opiskelut. Kahden vuoden opiskelut käsittelivät laajasti kaikkea liikuntaan liittyen. Opiskeluiden kautta pääsin tutustumaan moniin eri lajeihin ja niiden hyötyihin. Liikkuminen monella eri tapaa ja monipuolisesti tuli tutuksi. Opiskeluideni ohella erikoistuin terveysliikuntaan, ja sain samalla myös Personal Trainerin paperit. Urheiluopistosta valmistuin vuonna 2013.

Heti opistosta valmistuttuani olen tehnyt alan töitä. Olen ohjannut ryhmäliikuntatunteja, tehnyt kuntosaliohjelmia, ohjannut pienvalmennusryhmiä sekä toiminut yksilövalmentajana sivutoimisesti.

Päätoiminen valmentajan ura on ollut aina haaveeni, joten olen hiljattain jatkanut koulutustani PHI-tiimin parissa, ja pääsen vihdoin toteuttamaan unelmaani valmentajana!

Oma urheilutaustani on jalkapallo, sekä amerikkalainen jalkapallo. Omat harrastukseni, ja aina elämässä mukana kulkenut liikunta oli oma sytykkeeni ja paloni alalle.

Ihmisten liikuttaminen on ollut minulle aina intohimo.

 

Valmentajana olen vaativa, "ilon kautta" mentaliteetilla. Itsensä ylittäminen on treenaamisessa parasta, ja koen voivani auttaa asiakkaita tässä, oli lähtötaso mikä tahansa.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssani, voit olla minuun yhteydessä suoraan sähköpostitse ulla.firmanpiela@phioy.com

PHOTOS

ABOUT

TO BE

UPDATED