CAVEMAN TRAINING

 • Jos tavoitteesi on polttaa rasvaa, kehittää kestävyyttä ja parempaa peruskuntoa, sekä lisätä voimaa ja suorituskykyä sekä saada lisäenergiaa arkeen, niin Caveman Training sopii sinulle.
   

 • Caveman Training järjestetään nopeiden kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Urheilukeskuksen piha-alueella, Kuplahallin takana olevalla nurmiaukealla (Kilpailutie 11, 04320 Tuusula). Paikalle hurautat esimerkiksi Vantaalta, Keravalta ja Järvenpäästä kymmenessä minuutissa.
   

 • Caveman Training kurssi on kestoltaan 8 viikkoa, ja alkaa 13.4.2022.
  Treenit ovat KESKIVIIKKOISIN klo 18:00.

   

 • Valmennukseen voit osallistua millaisilla lähtökohdilla tahansa. Treeneissä teet harjoitteet oman kuntotasosi mukaan, ja kilpailet vain itseäsi vastaan. Oleellisena osana tätä harjoittelumuotoa on myös hauskan pitäminen ja oman itsensä ylittäminen!

"Caveman Training <3 Kevään paras asia! Kurssin nimi voisi olla myös rapakunnosta huippukuntoon kahdeksassa viikossa :D Tätä odotan joka kevät, treenit on hauskoja, tehokkaita ja parasta on päästä ulos treenaamaan! Kunnon voi tuntea nousevan kohisten ja treeni on vaan niin kivaa :)" - Nainen, 37v

Tavoitteletko rasvanpolttoa, kestävyyttä ja parempaa peruskuntoa? Haluatko lisää voimaa ja lihasmassaa? Pidätkö itsesi haastamisesta ja ylittämisestä? Nautitko harjoittelusta ulkoilmassa, tsemppaavassa ja parhaaseen suoritukseen kannustavassa porukassa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti lähteä tähän hauskaan ja tuloksekkaaseen valmennukseen mukaan!

 

Caveman Training on keväisin järjestettävä huikean suosittu ulkoilmavalmennus. Kurssi on suunniteltu henkilöille, jotka kaipaavat hauskaa, mutta tehokasta kipinää harjoitteluunsa. Peruskunnon noustessa myös rasva palaa, ja lihaskunto kehittyy harjoittelun myötä huikeaa vauhtia. Tulokset näkyvät niin suorituskyvyssä, arjen jaksamisessa, kuin myös peilikuvassa. Caveman Training on sinulle paras ja edullisin ratkaisu, jos kaipaat uutta harrastusta, joka tuo tuloksia nopeasti kaikilla kunnon osa-alueilla. Caveman Training on loistava lisä myös kuntosaliharjoittelun ohelle, sillä se tuo vaihtelua treenitottumuksiin, ja haastaa kehoa täysin uudella tavalla. Onpa kyseinen harjoittelumuoto nimetty maailmalla myös yhdeksi parhaista  tehostamaan rasvanpolttoa.

Valmennukseen voi lähtökohdista riippumatta osallistua kuka tahansa, jonka tavoitteita on ainakin yksi seuraavista

 • Tehokas ja tuloksiin vievä harrastus

 • Parempi kestävyys ja peruskunto

 • Rasvanpoltto, painonhallinta ja lihaskunnon kehitys

 • Lisää liikkuvuutta, ketteryyttä ja parempaa koordinaatiokykyä

 • Hyvä fysiikka ja ihanteellinen kehonkoostumus

 • Kaikin puolin parempi kunto ja arjen jaksaminen

Tulemalla mukaan Caveman Training valmennukseen saat kaiken tämän
 

 • 8 viikkoa ammattivalmentajan ohjauksessa

 • 8 treenitapaamista

 • Teeman mukaisen ruokavalio-oppaan rasvanpolttoon ja treenitulosten tueksi

 • 3 kotitreeniohjelmaa

 • Supermotivoivan ryhmän tuki ja kannustus

 • Lopputulemana parempi kunto, kehonkoostumus ja fiilis!

Caveman Training kurssi perustuu voimamiesharjoitteluun. Voimamiesharjoittelu pohjautuu luonnollisiin nostoihin ja työskentelytapoihin, joihin olemme luontaisesti kehoamme käyttäneet jo useita vuosisatoja. Harjoittelu tuo salilta tuttuihin otteisiin, liikeratoihin ja -kulmiin vaihtelua, joka auttaa kehoa kehittämään voimaa monin uusin eri osa-aluein. Vaihtelevat otteet ja liikeradat aktivoivat töihin lihaksia, jotka tavanomaisessa kuntosaliharjoittelussa jäävät vähemmälle käytölle. Lisäksi voimamiesharjoittelussa et pelkästään nosta painoja, vaan sen lisäksi liikkeiden suorittaminen sisältää esimerkiksi painavien esineiden kantamista, kuljettamista ja heittelyä, joka tuo keholle jälleen täysin uutta ja vaihtelevaa haastetta verrattuna tavanomaisiin treenitottumuksiimme.


Voimamiesharjoittelu kehittää erinomaisesti myös hapenottokykyä, peruskuntoa, ketteryyttä ja rasvanpolttoa - samalla, kun myös isot lihasryhmät työskentelevät suorituksen eteen. Mikäli et ole cardioharjoittelun suuri ystävä, ja esimerkiksi juoksumatolla vietetty aika tuntuu puuduttavan tylsältä, on voimamiesharjoittelu mainio vaihtoehto cardioharjoittelulle.

Olipa tavoitteesi loppujen lopuksi mikä tahansa, tätä treenimuotoa kannattaa lähteä kokeilemaan, sillä emme ole tavanneet vielä yhtäkään ihmistä, jolle tämä liikuntamuoto olisi ollut epämieluinen :)

"Olen ollut mukana Caveman Training kurssilla joka ikinen vuosi vuodesta 2013 asti. Harjoittelu on koukuttavaa, ja tuo mahtavaa vaihtelua yksin suoritettaviin kuntosalitreeneihin. Parasta on huomata oma kehittyminen kurssin edetessä, joka treeneissä pääsee aina vain parempiin suorituksiin. Vaikka treenaan säännöllisesti ympäri vuoden, huomaan rasvan palavan ja nesteiden lähtevän liikkeelle entistä paremmin aina Caveman Trainingin yhteydessä. Treeniporukka on kuin toinen perhe. Mukana on joka kerta vakiokävijät, ja rutkasti uusia kasvoja!" - Mies 42v

Caveman Training kurssi on kestoltaan kahdeksan viikkoa. Tämän kevään teemana on erityisesti kehonkoostumuksen muokkaus kohti lihaksikkaampaa ja rasvattomampaa.

 

Viikottaiset yhteiset harjoitukset pidetään Tuusulan Hyrylässä, Urheilukeskusalueella. Hyrylään hurautat pääkaupunkiseudulta parhaassa tapauksessa vain kymmenessä minuutissa.

Yhteisten treenien ajankohdaksi on kevään 2022 kurssille valikoitunut keskiviikko klo 18-19. Ensimmäiset yhteiset treenit ovat keskiviikkona 13.4. klo 18:00.

Jos siis tunnistat itsesi seuraavista asioista, voit lähteä mukaan valmennukseen
 

 • Haluat pitää huolta ja kehittää kuntoasi kaikin osa-aluein

 • Etsit uutta ja motivoivaa harrastusta, joka on hauskaa mutta myös kehittävää

 • Tahdot kiinteämmän ja tiiviimmän kehon - vähemmän rasvaa, enemmän lihasta

 • Toivot löytäväsi motivaatiota ja intoa tekemiseen

 • Kaipaat ammattimaista ohjausta, ja liikuntaa hyvässä ja kannustavassa ryhmässä

 • Tahdot salitreenisi ohelle rasvanpolttoa ja peruskunnon kehitystä tehostavia treenejä

Caveman Training valmennus on liikuttanut vuodesta 2013 asti jo satoja tyytyväisiä miehiä ja naisia kohti parempaa kuntoa ja kiinteämpää kehoa. Mukana on ollut heitä, jotka ovat lähteneet ihan nollasta liikkeelle. Heitä, jotka ovat jo harrastaneetkin satunnaista liikuntaa, mutta toivoneet harjoitteluun säännöllisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Heitä, jotka liikkuvat jo aktiivisesti ja säännöllisesti. Kas se Caveman Trainingissa onkin parasta - mukaan voit lähteä millaisin lähtökohdin tahansa, sillä harjoituksissa teet kaiken oman kuntotasosi mukaan, kilpaillen vain itseäsi vastaan. Myös ryhmän dynamiikka on joka vuosi mahtava - parempaa yhteishenkeä saa hakea! Täällä sinut kannustetaan haastamaan ja ylittämään itsesi joka kerta!

Tervetuloa mukaan!

Tulemalla mukaan Caveman Training valmennukseen saat kaiken tämän
 

 • 8 viikkoa ammattivalmentajan ohjauksessa

 • 8 treenitapaamista

 • Teeman mukaisen ruokavalio-oppaan rasvanpolttoon

 • 3 kotitreeniohjelmaa

 • Supermotivoivan ryhmän tuki ja kannustus

 • Lopputulemana parempi kunto, kehonkoostumus, vireys- ja olotila!

Valmennus alkaa keskiviikkona 13.4.2022 klo 18:00 Tuusulan Urheilukeskuksella (Kilpailutie 11), ja kestää yhteensä 8 viikkoa.

 

8:n viikon valmennuksen hinta on VAIN 160€. 

Tähän hintaan saat kaiken yllä mainitun; 8 treeniä, ruokavalio-oppaan, sekä kotitreeniohjelmat. Koska viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen oman hyvinvointisi eteen?

Maksu on kertamaksu, ei liittymis- ja kuukausimaksua, tai piilotettuja lisäkuluja. Maksat summan vain kerran, ja sillä treenaat koko kurssin läpi, aina kesän alkuun saakka.

Ilmoittaudu mukaan

Thanks! Message sent.

5 syytä tulla mukaan

#1 Harjoitat sekä voimaa, että peruskuntoa

Osallistumalla mukaan saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Harjoittelun myötä peruskuntosi nousee kohisten, samalla kun lihaskunto ja voima kehittyvät uudelle tasolle.

#2 Lisää lihasmassaa

Lihasmassan tiedetään kasvavan parhaiten, kun vastuksena käytetään raskaita painoja, ja lihakseen kohdistuva ärsyke on kestoltaan pitkäaikaista - kumpikin tekijöistä toteutuu Caveman Training harjoitteissa.

#3 Rasva palaa

Rasvanpoltto saadaan maksimoitua, kun harjoittelu sisältää sprinttejä, ja kovalla volyymilla tehtäviä lyhyehköjä harjoitteita, kuten Caveman Trainingissa. Mitä enemmän kehossa on myös lihasmassaa, sen paremmin toimii rasva-aineenvaihdunta.

#4 Tehosta huolimatta harjoittelu ei aiheuta lamaannuttavia lihaskipuja tai -jumeja

Koska harjoittelu rasittaa ja stimulio kehoa laajasti, eikä kuormita vain yhtä tiettyä lihasryhmää kohdennetusti, harjoittelun jälkeen yksittäiset lihakset eivät kipeydy yhtä pahasti.
 

#5 Saat harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn irti

Toiminnallisen harjoittelun lisäksi harjoittelussa keskitytään myös voimaan, jolloin harjoittelu aktivoi kehoa kokonaisvaltaisesti, sekä käyttää suuria lihasryhmiä hyödykseen. Harjoittelu stimuloi täten tehokkaasti niin rasvanpolttoa, peruskuntoa, kuin voiman kehitystäkin - mitä muuta sitä harjoittelulta enää tarvitseekaan?

1/1

Mitä Caveman Training on?

Caveman Training on PHI Oy:n päävalmentaja Levi Earlin kehittämä ulkoilmassa tapahtuva ryhmäliikuntamuoto. Caveman Training on järjestetty vuodesta 2013 asti, ja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suosituimmista ryhmävalmennusmuodoista. Valmennus järjestetään joka kevät ja syksy.

Caveman Trainingissa on yhdistetty sekä lihasten, että aerobisen kunnon kehittäminen. Harjoittelu pohjautuu voimamies-harjoitteiden ympärille. ​Treenin aikana kehittyy aerobinen ja anaerobinen kunto. Harjoittelun tulokset näkyvät erityisesti ihanteellisemmassa kehonkoostumuksessa, arjen jaksamisessa sekä henkilökohtaisessa suorituskyvyssä. Tämä harjoittelumuoto on yksi tehokkaimmista tuomaan tuloksia jo hyvin lyhyessä ajassa.

Caveman Training vie sinut kehosi äärirajoille, ja haastaa sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin ihan uudenlaisella tavalla. Harjoittelu kehittää fysiikkaa, lihaksistoa, voimaa, rasvanpolttoa, tasapainoa, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ketteryyttä. Caveman Training vie sinut pois mukavuusalueeltasi, ja takaa tulokset hauskalla, mutta tehokkaalla tavalla.

Caveman Training kurssi on kestoltaan joko kahdeksan tai kymmenen viikkoa. Yhteisten valmennustapaamisten lisäksi kurssi sisältää myös teemaan kuuluvan ravinto-oppaan, jonka avulla tuloksia syntyy varmasti. Lisäksi saat ohjeet kotiharjoitteluun, joita tekemällä pääset tavoitteisiisi vieläkin paremmin!

Soveltuuko tämä harjoittelu myös minulle?

Tämä harjoittelumuoto soveltuu kenelle tahansa kuntotasosta riippumatta. Harjoittelu tuo hyötyjä kaikille aina toimistotyöntekijöistä urheilijoihin. Kurssilla on aina mukana henkilöitä eri kuntotasoin laidasta laitaan. Mukaan otamme myös alaikäisiä, kuitenkin vähintään n. 16-vuoden ikä on suositeltavaa. Harjoitteluissa kilpailet vain itseäsi vastaan, ja teet harjoitteet oman kuntotasosi mukaan. Mikäli kärsit vammoista tai loukkaantumisista, on kuitenkin suositeltavaa olla meihin ensiksi yhteydessä asiakaspalvelu@phioy.com niin osaamme vastata tarkemmin, onko harjoittelu turvallista myös sinulle.

 

Voiko harjoittelun maksaa liikuntaseteleillä?


Voi, maksuvälineeksi käy Smartum, Sporttipassi, Edenred Virikesetelit sekä Eazybreak. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, ole yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com


 

Kuinka varustautua?
 

Harjoittelu järjestetään ulkona, joten varustaudu ulkoharjoitteluvarustein. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa, niin vaatetta voi vähentää tai lisätä tarpeen mukaan. Pukeutumisessa on hyvä huomioida, että vaatteet tulevat todennäköisesti likaantumaan. Käytä vaatetusta joka joustaa, ja jossa pystyt liikkumaan mahdollisimman vapaasti. Treenikengiksi soveltuvat mitkä tahansa urheilukengät. Hanskat ovat myös suositeltava varuste - pidon ja otteen kannalta esim. kumiset puutarhahanskat ovat toimiva vaihtoehto.
Ota jokaiselle harjoittelukerralle mukaan riittävästi vettä. Alueella ei ole vedentäyttöpistettä, joten pidä huoli että varaat tarpeeksi vettä mukaan.

ONKO SINULLA LISÄKYSYMYKSIÄ KURSSISTA TAI ASKARRUTTAAKO JOKU VIELÄ MIELTÄSI? KYSY ALTA!

Thanks! Message sent.