top of page

CAVEMAN TRAINING

 • Jos tavoitteesi on polttaa rasvaa, kehittää kestävyyttä ja parempaa peruskuntoa, sekä lisätä voimaa ja suorituskykyä sekä saada lisäenergiaa arkeen, niin Caveman Training sopii sinulle.
   

 • Caveman Training järjestetään nopeiden kulkuyhteyksien päässä Tuusulan Urheilukeskuksen piha-alueella, Kuplahallin takana olevalla nurmiaukealla (Kilpailutie 11, 04320 Tuusula). Paikalle hurautat esimerkiksi Vantaalta, Keravalta ja Järvenpäästä kymmenessä minuutissa.
   

 • Caveman Training kurssi on kestoltaan 8 viikkoa, ja alkaa 13.4.2022.
  Treenit ovat KESKIVIIKKOISIN klo 18:00.

   

 • Valmennukseen voit osallistua millaisilla lähtökohdilla tahansa. Treeneissä teet harjoitteet oman kuntotasosi mukaan, ja kilpailet vain itseäsi vastaan. Oleellisena osana tätä harjoittelumuotoa on myös hauskan pitäminen ja oman itsensä ylittäminen!

"Caveman Training <3 Kevään paras asia! Kurssin nimi voisi olla myös rapakunnosta huippukuntoon kahdeksassa viikossa :D Tätä odotan joka kevät, treenit on hauskoja, tehokkaita ja parasta on päästä ulos treenaamaan! Kunnon voi tuntea nousevan kohisten ja treeni on vaan niin kivaa :)" - Nainen, 37v

Tavoitteletko rasvanpolttoa, kestävyyttä ja parempaa peruskuntoa? Haluatko lisää voimaa ja lihasmassaa? Pidätkö itsesi haastamisesta ja ylittämisestä? Nautitko harjoittelusta ulkoilmassa, tsemppaavassa ja parhaaseen suoritukseen kannustavassa porukassa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti lähteä tähän hauskaan ja tuloksekkaaseen valmennukseen mukaan!

 

Caveman Training on keväisin järjestettävä huikean suosittu ulkoilmavalmennus. Kurssi on suunniteltu henkilöille, jotka kaipaavat hauskaa, mutta tehokasta kipinää harjoitteluunsa. Peruskunnon noustessa myös rasva palaa, ja lihaskunto kehittyy harjoittelun myötä huikeaa vauhtia. Tulokset näkyvät niin suorituskyvyssä, arjen jaksamisessa, kuin myös peilikuvassa. Caveman Training on sinulle paras ja edullisin ratkaisu, jos kaipaat uutta harrastusta, joka tuo tuloksia nopeasti kaikilla kunnon osa-alueilla. Caveman Training on loistava lisä myös kuntosaliharjoittelun ohelle, sillä se tuo vaihtelua treenitottumuksiin, ja haastaa kehoa täysin uudella tavalla. Onpa kyseinen harjoittelumuoto nimetty maailmalla myös yhdeksi parhaista  tehostamaan rasvanpolttoa.

Valmennukseen voi lähtökohdista riippumatta osallistua kuka tahansa, jonka tavoitteita on ainakin yksi seuraavista

 • Tehokas ja tuloksiin vievä harrastus

 • Parempi kestävyys ja peruskunto

 • Rasvanpoltto, painonhallinta ja lihaskunnon kehitys

 • Lisää liikkuvuutta, ketteryyttä ja parempaa koordinaatiokykyä

 • Hyvä fysiikka ja ihanteellinen kehonkoostumus

 • Kaikin puolin parempi kunto ja arjen jaksaminen