top of page

CHANGE
PYSYVÄN MUUTOKSEN UUDET TUULET

JOS TAVOITTEESI ON ELÄMÄNTAPAMUUTOS, JONKA MYÖTÄ TAHDOT PUDOTTAA PAINOA, OMAKSUA TERVEELLISET JA TAVOITTEITA TUKEVAT RAVITSEMUSTOTTUMUKSET, JA LÖYTÄÄ TULOKSEKKAAN LIIKUNNAN OSAKSI ARKEA, NIIN TÄMÄ VALMENNUS ON TEHTY SINULLE.

 • Supersuosittu painonhallinta- ja elämäntapamuutosvalmennus CHANGE alkaa tammmikuussa 17.1.2023 klo 19:00. Valmennus järjestetään valmennusasiakkaiden yksityisellä kuntosalilla (PHI Airport, Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa) [Kauppakeskus Jumboa vastapäätä].
   

 • HUOM! Valmennukseen on vapaana vielä KAKSI paikkaa peruutusten myötä - vielä ehdit mukaan!
   

 • Tulemalla mukaan CHANGE valmennukseen olet askeleen lähempänä pysyvää muutosta - ilman pussikeittoja, jojoilua, dieettejä, kalorilaskentaa, pakotettua aamucardioita tai rääkkitreeniä.
   

 • Mikäli et saa CHANGE valmennuksessa tuloksia, hyvitämme rahasi 100% takaisin. Tulemalla mukaan valmennukseen et voi siis hävitä mitään.
   

 • P.S. Yksityisellä valmennuskeskuksella, jossa valmennus järjestetään, on lämmin ja ystävällinen ilmapiiri kaikille asiakkaille, lähtökohdista riippumatta. Meillä sinun ei tarvitse arastella alun epävarmuuttasi, sillä meillä kaikki ovat tai ovat olleet valmennuksessa. Valmennusasiakkaiden yksityisellä keskuksella saat harjoitella myös rauhassa - meillä ei koskaan ole liian ruuhkaista, ettetkö mahtuisi omaa treeniäsi tekemään.

"Olen niin kiitollinen että lähdin mukaan! CHANGE valmennukseen osallistuminen todella muutti elämäni. Joskus on hankala edes käsittää millaisen muutoksen se sai aikaan elämässäni = entisestä ylipainoisesta ja passiivisesta sohvaperunasta tuli normaalipainoinen ja aktiivinen ilon kautta liikkuja. Ruokavalioon löytyi selkeä runko joka toimii arjessa, enkä koe enää syyllisyyttä herkutellessani. Oikeastaan syön ihan mitä haluan, mutta valmennuksesta löytyi hyvät ja vapaat raamit jotka mahdollistavat sen että paino ei enää pudotettuen kilojen jälkeen nouse. Valmennuksen avulla pääsin eroon myös pitkään vaivanneesta uniapneasta, ja muutenkin nukun paljon paremmin kuin vuosiin. Suosittelen!"
- Nainen, 47

"Valmennusasiakkaiden yksityisestä kuntosalista iso plussa! On mukava tulla salille, jossa tietää muidenkin olevan eri valmennuksissa ja saavan apua eri tavoitteisiin. Ilmapiiri salilla on lämmin, ja apua saa henkilökunnalta (ja joskus myös toisilta asiakkailta!) aina kysyttäessä. Valmennus itsessään oli hyvin kattava ja lähestyi painonhallintaa laajasta tulokulmasta, aivan kuten juuri tilanteessani tarve olikin. Vaikea nähdä, että pudotetut 12kg enää missään tilanteessa tulisi takaisin, niin omalta uudet elämäntavat nykyään tuntuvat. Suosittelen valmennusta jos haluat pudottaa painoa ja saada paremman terveyden!"

- Nainen, 54v

Oletko yrittänyt pudottaa painoa ja saavuttaa paremmat elämäntavat jo monen monta kertaa? Oletko ehkä joskus siinä onnistunutkin, mutta salakavalasti kilot ja vanhat tottumukset ovat hiipineet takaisin? Tuntuuko, että motivaatio liikuntaan ja terveellisten ravintotottumusten noudattamiseen on kateissa? Jojoiletko ja sahaatko niin painon, kuin myös muiden tottumusten kanssa edes takaisin - välillä yrittäen täysillä, kunnes kaikki taas lässähtää?

CHANGE valmennus pureutuu muun muassa kaikkiin yllä mainittuihin ongelmiin. Tavoitteena on, että valmennus tuo sinulle avaimet pysyvään MUUTOKSEEN. Valmennuksessa opit ruokavalio-, ravitsemus-, ja liikuntatottumukset, joita sinun ei tarvitse edes sen kummemmin seurata tai noudattaa - ne siirtyvät luontaiseksi osaksi arkea, muutoksiksi ja tavoiksi, tuoden jatkuvan hyvän olon, josta tahdot varmasti pitää kiinni.

Tiukkojen dieettien, kitukuurien, tai rääkkitreenien sijaan opit tekemään kaiken JÄRKEVÄSTI ja rakentavasti, niin että voit kehittyä tavoitteissasi vuoden ympäri. CHANGE valmennuksessa löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat keinot pudottaa ja hallita painoa pysyvästi, opit harjoittelemaan ja liikkumaan rasvanpolttoa ja kehonkoostumusta tukevin tavoin, ja opit myös muita asioita elintavoista, jotka tukevat sinua matkallasi elämän mittaiseen muutokseen. Valmennus lähestyy elämäntapamuutosta lempeästä ja inhimillisestä tulokulmasta, huomioiden arjen ja muun elämän asettamat haasteet erilaisissa elämäntilanteissamme. Valmennuksessa ei kikkailla superfoodeilla, tai mitä eriskummallisimmilla harjoittelukuvioilla. Sen sijaan opit fiksuja päivittäisiä valintoja, joiden avulla voit pudottaa painoasi, ja voida hyvin - joka päivä. CHANGE valmennus on sinulle helpoin ja kustannustehokkain tie pysyvään muutokseen.

Mikäli uskot tulosten syntyvän kuurien, tiukkojen dieettien, pussikeittojen, keittiövaakojen, rääkkitreenien ja unesta nipistetyn aamuaerobisen avulla - silloin tämä valmennus EI ole sinua varten. Tai ehkä onkin, jos olet valmis muuttamaan ajattelutapaasi liikunnasta, ravinnosta, laihdutuksesta ja elämäntavoista pysyvästi.

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin CHANGE valmennus sopii sinulle
 

• Vaaka näyttää suurempia lukemia kuin toivoisit, ja peilikuvakin tuntuu vieraalta

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joilla voit pitää yllä hyvää terveyttä, parempaa kehonkoostumusta ja painon hallinnassa

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea
• Tahdot oppia harjoittelutavat, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Haluat rakentaa tuloksia, mutta myös lempeää asennoitumista omaa kehoa ja elämää kohtaan

• Olet yrittänyt elämäntapamuutosta, laihdutusta, tai liikunnan lisäystä arkeen jo aiemminkin, mutta mikään aiemmista yrityksistä ei ole toiminut

• Tahdot lisää vireyttä, energiaa ja kevyttä oloa joka päiväiseen elämään

• Toivot muutosmatkallesi osaavaa ja asiantuntevaa apua, sekä vertaistukea ja kannustusta

Tammikuussa 2023 alkavaa valmennusta ohjaa personal trainer, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, sekä psyykkisen valmennuksen ammattilainen Nina. Nina on positiivinen ja kannustava valmentaja, jonka intohimo ja kokemus on erityisesti elämäntapamuutokseen ja painonhallintaan tähtäävien asiakkaiden valmennuksessa. Nina on huippuammattilainen, joka laajan kokemuksen myötä osaa tunnistaa sinun yksilölliset haasteet elämäntapamuutosta tehtäessä, ja tukea sinua juuri sinun arkeen parhaiten soveltuvin järkevin ja helpoin tavoin. Nina on valmentajana lempeä, mutta jämpti, kannustava ja johdonmukainen. Nina tuo muutosmatkaasi näkökulmia ja tapoja, jotka hetken huuman sijaan vievätkin sinua pysyviin tuloksiin askel askeleelta, kohti tavoitepainoasi ja terveempää elämää.

 

Elämäntapojen, eli liikunnan, ravitsemuksen ja palautumista tukevien tekijöiden lisäksi valmennuksessa keskitytään paljon myös psyykkiseen puoleen ja mielen hyvinvointiin. Tämä on mielestämme erityisen tärkeää tänä päivänä, sillä pelkkä tieto terveellisistä elämäntavoista ei tuo muutosta mukanaan. Psyykkiseen puoleen keskittymällä voimmekin tukea onnistumista niin, että uudet tavat todella jäävät sinne arkeen.

 

Valmentaja Nina itse kertoo CHANGE valmennuksesta seuraavaa.

 

"Moi, ja tervetuloa mukaan CHANGE valmennukseen! Tämä valmennus on suunnattu henkilöille, jotka ovat ehkä jo useasti aloitelleet elämäntapamuutosta erinäisin keinoin - kenties jopa valmentajan avittamana - saamatta kuitenkaan pysyvää muutosta aikaan. Valmennuksessa liikunnan lisäksi ravitsemuksella ja elämäntavoilla on iso rooli, joten CHANGE on erityisesti henkilöille, jotka tahtovat pudottaa painoa ja saavuttaa sen myötä paremman kehonkoostumuksen ja terveemmän elämän. CHANGE valmennuksessa opit löytämään järkevät, lempeät ja inhimilliset tavat toteuttaa painon pudotusta, sekä liikkumaan tavoin jotka tukevat tavoitteitasi. Valmennuksen aikana sinun on tarkoitus elää täyttä elämää kuten ennenkin: ei siis kanniskella omia eväitä juhlissa mukana, ei jättää väliin perheen pizza-perjantaita, ei pidättäytyä herkuttelusta, viinilasillisesta tai muista elämän nautinnoista. Totuushan nimittäin on, että myös kaikelle edelle mainitulle on oma paikkansa tasapainoisessa ja terveellisessä elämässä. Valmennuksessa haastan sinut myös itse pohtimaan asioita. En usko siihen, että jonkun paperin noudattaminen sokeana tuo elämän mittaisia tuloksia. Olen sitä mieltä, että sinun täytyy itse oivaltaa, oppia, toteuttaa, ajatella ja haluta muutosta, jotta siitä tulee pysyvää. Kukaan muu ei elä sinun elämääsi, joten kukaan muu ei myöskään voi kertoa miten siinä pitäisi toimia. Siksi en aio valmennuksessa kertoa tai tehdä puolestasi asioita. Sen sijaan tuen, opastan, haastan, ohjaan ja viitoitan - autan sinua itse löytämään oman henkilökohtaisen polkusi kohti päämäärääsi, kuitenkin niin, että tavoitteita kohti kulkeminen on mielekästä eikä aiheuta lisää ahdistusta tai kuormitusta. Valmennukseen ovat tervetulleita henkilöt, jotka todella tahtovat muutosta, sillä vaikka muutokset tehdään lempeästi omaa kehoa kuunnellen, täytyy tahtoa muutokseen silti löytyä myös sinusta itsestäsi. Valmennus keskittyy painonhallinnan ohella terveyteen, hyvään oloon, ja itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen. Vaikka valmennuksessa paino taatusti putoaa, ei valmennuksessa kuitenkaan keskitytä vaa-an lukemaan tai vyötärön ympäryksen jatkuvaan mittailuun, sillä loppujen lopuksi hyvä olo ja onnellisuus tulee kuitenkin muista asioista. Jos siis elämäntapamuutos itseä arvostaen ja inhimillisin ottein kiinnostaa, toivotan sinut tervetulleeksi mukaan CHANGE ohjelmaan!"

DSC07284.jpg

Tulemalla mukaan CHANGE valmennukseen saat kaiken tämän
 

• 16 viikkoa ammattivalmentajan tiivissä ohjauksessa

• 16 valmennustapaamista valmentajan kanssa -> HUOM! Osassa tapaamisissa (luentoon ja keskusteluun keskittyvissä) myös etämahdollisuus

• Painon pudotukseen ja pysyvään hallintaan suunnitellun ruokavalio-oppaan
• Oheismateriaalia, tietoa ja ajateltavaa ravinnon ja elämäntapojen ympäriltä

• Progressiivisesti rakennetut harjoitteluohjelmat

• Testejä ja mittauksia

• Valmennuksen ajaksi rajaton käyttöoikeus valmennusasiakkaiden yksityiselle kuntosalille
• Opit ja taidot tuloksekkaaseen tekemiseen

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7 valmennuksen ajan

• Ryhmän tuoma vertaistuki, kannustus ja motivaatio

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena pysyvää painonhallintaa ja terveyttä tukevat elämäntavat ja liikuntatottumukset, joita osaat jatkaa omatoimisesti myös valmennuksen päätyttyä

Sen lisäksi valmennuksessa on 100% tulostakuu. Jos siis et saa valmennuksessa tuloksia, saat rahasi täysmääräisesti takaisin.

Seuraava valmennus alkaa tiistaina 17.1.2023 klo 19:00. Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi mukaan pian!

Jos siis tunnistat itsesi seuraavista asioista, voit lähteä mukaan valmennukseen
 

 • Haluat oppia pysyvät, terveyttä tukevat elämäntavat

 • Haluat oppia arvostamaan itseäsi NYT, etkä "Sitten kun.."

 • Haluat pudottaa painoa ja oppia tavat, joilla paino pysyy poissa myös valmennuksen loputtua

 • Haluat polttaa rasvaa ja kiinteytyä

 • Haluat oppia ravitsemaan itseäsi tuloksiin vievin tavoin - ilman keittiövaakaa, kalorilaskentaa tai eväspurkkien kiikutusta juhliin

 • Haluat oppia jojoilusta ja ON-OFF-tekemisestä pois kohti tasapainoista, pysyvää hyvää oloa

 • Haluat oppia liikuntatottumukset, joiden avulla tuet hyvää kehonkoostumusta, painon hallintaa ja terveyttä

Oletko valmis muutokseen?

VARAA PAIKKASI JA KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

CHANGE valmennukseen otetaan maksimissaan kuusi henkilöä. Tahdomme valmennukseen mukaan henkilöitä, jotka todella tarvitsevat ja tahtovat muutosta. Kun kasassa on motivoitunut ryhmä, jossa kaikilla on saman suuntaiset tavoitteet, tukee valmentajan ammattitaidon lisäksi ryhmän yhteishenki ja vertaistuki muutoksessa onnistumista. Mukaan voit lähteä, jos tavoitteesi on pudottaa painoa, sekä oppia tottumuksia, joilla paino pysyy mieluisissa lukemissa (tai kenties jopa laskusuunnassa) myös valmennuksen päätyttyä.
 

Usein ajatellaan, että laihduttaminen on energian ja elämänilon pois imevä kärsimysprojekti, joka toteutetaan hampaat irvessä ja vaikka väkisin. Kuvitellaan, että ainut tapa laihtua on kantaa kuivia kanankoipia ja parsakaalia mukanaan ystävän häihin muiden nauttiessa juhlapöydän antimista. Ajatellaan, että maitorahka on vastaus kiinteään kehoon, koska kyllähän televisiossakin niin sanottiin.

CHANGE valmennuksessa nautitaan elämästä, ruoasta ja omasta kehosta positiivisella asenteella - samalla kun kilot karisevat kuin itsestään. Kieltolistojen ja elämää hallitsevien rajoitusten sijaan keskitytäänkin siihen, miten valtavasti maailmassa onkaan asioita, joita sinä SAAT syödä terveyden samalla kiittäessä! Voi olla, että valmennuksen päätyttyä koko suhteesi ruokaan ja omaan kehoosi on kääntynyt päälaelleen positiivisuuden ja hyvän olon ottaessa vallan.

Valmennuksessa ohjaamme sinua kohti uusia tottumuksia, joita voit toteuttaa luonnollisesti omassa arjessasi, ilman sen suurempaa päänvaivaa. Muutoksia toteutetaan askel askeleelta, terveyttä ja kehoa kuunnellen. Valmennuksessa löydät juuri omaan elämääsi sopivan polun, joka tukee painonpudotuksen lisäksi myös painon pysyvää hallintaa. Valmennuksessa opit myös harjoittelemaan niin, ettet polta itseäsi loppuun, vaan pystyt pitämään yllä nousujohteista harjoittelua ympäri vuoden.

Emme tule antamaan sinulle pilkuntarkkaa ruokavaliota, tai ohjaamaan sinua kalorien laskentaan tai keittiövaa-an käyttöön. Sen sijaan aktivoimme sinut itse ajattelemaan, ja löytämään tavat, jotka kantavat läpi oman elämäsi. Sinä itse tunnet oman mielesi, kehosi ja elämäntilanteesi asettamat haasteet parhaiten - siten sinun täytyy itse löytää tasapainoon myös ratkaisun avaimet, valmentajan lempeässä ja järkevässä ohjauksessa.

 

Tässä valmennuksessa et laske päiviä "projektin" loppumiseen, vaan nautit elämästäsi ihan kuten ennen, samalla kun paino putoaa ja keho kiinteytyy tuloksekkaan harjoittelun avulla. Terveelliseen ja laihtumista tukevaan ruokavalioon ei ole olemassa vain yhtä ainoaa reseptiä, eikä sinun tarvitse valita mustavalkoista joko-tai-polkua saavuttaaksesi pysyvä hyvä olo. "Fitness tai Fatness" ajattelumallin väliin mahtuu monta erilaista toimintatapaa.

CHANGE valmennus sisältää konkreettisesti kaiken tämän
 

• 16 viikkoa ammattivalmentajan tiivissä ohjauksessa

• 16 valmennustapaamista ammattivalmentajan kanssa (arvo 1596€)

• Painon pudotukseen ja pysyvään hallintaan suunnitellun ruokavalio-oppaan (arvo 159€)
• Oheismateriaalia, tietoa ja ajateltavaa ravinnon ja elämäntapojen ympäriltä (arvo 259€)

• Progressiivisesti rakennetut harjoitteluohjelmat (arvo 636€)

• Valmennuksen ajan rajaton käyttöoikeus valmennusasiakkaiden yksityiselle kuntosalille (arvo 231,60€)

Jos laskemme yhteen kaiken sen mitä valmennus konkreettisesti sisältää, on valmennuksen arvo 2881,60€. Sen lisäksi valmennus sisältää vielä seuraavat asiat, joiden arvoa ei voi rahassa mitata


• Opit ja taidot tuloksekkaaseen tekemiseen

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7 valmennuksen ajan

• Ryhmän tuoma vertaistuki, kannustus ja motivaatio

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena pysyvää painonhallintaa ja terveyttä tukevat elämäntavat ja liikuntatottumukset, joita osaat jatkaa omatoimisesti myös valmennuksen päätyttyä

Valmennuksen sisältö on arvoltaan lähes 3000€. CHANGE valmennuksesta maksat kuitenkin vain 189€/4vko. Tähän hintaan saat kaiken yllä luetellun.

Niin, ja rahat takaisin jos et saa valmennuksessa tuloksia.

GHANGE valmennuksen hinta vain hieman yli 6€ päivältä. Mieti - panostamalla noin 6€ päivässä kuudentoista viikon ajan, saat opit ja työkalut, joita hyödyntämällä voit saavuttaa ihannepainosi ja pysyä siinä vaikka koko loppuelämäsi. Sen lisäksi opit harjoittelemaan tuloksin vievin tavoin, ja nauttimaan hyvinvoivasta elämästä rennolla otteella. Valmennusasiakkaana sinun ei tarvitse tämän lisäksi edes maksaa erillisiä salimaksuja, vaan yksityinen kuntosali on käytettävissäsi ilman lisäkuluja koko valmennuksen ajan.

Valmennuksen laadun taataksemme otamme mukaan vain ensimmäisenä mukaan ilmoittautuneet. Isompia ryhmiä ei ole tiedossa. Jos siis tahdot aloittaa muutoksen kohti pysyvää tasapainoa ja kehitystä, ilmoittaudu mukaan nyt.  Ja muista - jos et saa kanssamme tuloksia, saat rahasi takaisin.

Seuraava CHANGE valmennus alkaa tiistaina 17.1.2023 klo 19:00 PHI Airport kuntokeskuksen tiloissa, osoitteessa Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.

VARAA PAIKKASI TAI KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen, mikäli tahdot lähteä rakentamaan muutosta järkevin ja inhimillisin askelin - tavoin, joiden avulla voit jatkaa terveempää elämää ja pitää painon hallussa myös valmennuksen päätytyttyä. Valmennuksessa opetellaan uusiksi ulkoisia, mutta myös sisäisiä tottumuksia ja ajatusmalleja. Rääkki, dieetti, kuuri, itsekuri, tahdonvoima tai niskasta kiinni  asenne kantaa jonkin aikaa, mutta onnistuaksesi tuomaan muutokset pysyväksi osaksi elämääsi keskitymme tässä valmennuksessa toisenlaiseen lähestymistapaan.

Suurimpana oppina CHANGE valmennuksesta tulet saamaan opit ja ajattelumallit, joiden avulla saat siirrettyä opitut asiat ja tavat osaksi luontevaa arkea . Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää vaikka koko loppuelämäsi. Opit tapoja, joiden avulla voit pitää kehitystä yllä vuoden päivät.

TOIVOTTAVASTI NÄEMME VALMENNUKSESSA. TERVETULOA MUKAAN!

DSC01554.jpg

Usein kysytyt kysymykset

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Voinko silti osallistua valmennukseen?

A: Tottakai! Valmennukseen voi osallistua, oli pudotettavia kiloja sitten vain muutama tai useampi kymmenen. Koko lähestymistapa ja ohjeet valmennuksessa ovat sellaisia, että niitä voi soveltaa täysin omaan lähtötilanteeseen nähden. Valmennuksessa keskitytään painonhallintaan, mutta myös kaikin puolin terveempään elämään, aina terveestä suhteesta ruokaan ja vahvaan itsetuntoon. Jos pudotettavaa on 20-30kg, emme tietenkään lupaa, että kaikki 30kg karisevat 16:n viikon valmennuksessa - se olisi jo järjetöntä, ja pysyvien tulosten kannalta haitallinen laihtumistahti. Sen sijaan valmennuksessa voit pudottaa painoa tasaiseen tahtiin, niin että painon laskusuunta jatkuu myös valmennuksen päätyttyä. Tavoite ei ole kuitenkaan rykäistä -30kg kuudessatoista viikossa vaikka väkisin, vaan oppia tottumukset, joiden avulla pääset ihannepainoosi terveys edellä - pysyvästi.

Q: Olen aiemmin jo harjoitellut Personal Trainerin kanssa, ja saanutkin tuloksia. Kuitenkin aina valmennussuhteen päätyttyä kaikki palaa taas entisiin uomiinsa; paino, liikkumattomuus ja elämäntavat... Onko minun järkevää laittaa rahojani tähän, kun en ole aiemminkaan onnistunut?
A: On järkevää. Liikunta-alalla ammattilaisten kirjo on värikäs. Hyvin usein myös Personal Trainerin kanssa harjoitellessa kaikki ohjeet, neuvot ja ohjelmat tulevat ULKOAPÄIN itse trainerin sanelemana. Tämähän on toki hyvin helppo tapa itse valmentajalle toimia, mutta harvoin kuitenkaan palvelee asiakasta hyvin, etenkään pitkällä tähtäimellä. Siksi meidän kanssamme - myös siis tässä valmennuksessa - pyrimme ulkoapäin tapahtuvan ohjauksen sijasta herättelämään sinut ITSESI tekemään tavoitteita tukeviasi valintoja, sillä uskomme, että vain ja ainoastaan se on ainut väylä elämän mittaiseen muutokseen. Valmennuksessa et tule siis saamaan ohjeita laatuaan "Syö parsakaalia ja kanaa lounaaksi", vaan lähestymistapa on erilainen. Lisäksi valmennuksessa on mukana psyykkinen valmentaja juuri siitä syystä, että voimme tukea sinua muutosten viemisessä osaksi arkea.

Q: Olen todella kiireinen, ja laihduttamiseen ja terveellisiin elämäntapoihin ei tahdo löytyä aikaa. Onko minun mitään järkeä osallistua tähän?

A: Kyllä on. Valmennuksessa opetellaan sellaisia tapoja, joita on mahdollista toteuttaa myös kiireisimpinä ajanjaksoina. Sen lisäksi opettelemme lempeyttä itseä kohtaan, sekä hyväksymään sen, että elämä tuo tullessaan joskus haastavimpia tilanteita. Tämän ei kuitenkaan tarvitse olla syy siihen, että jätetään kaikki terveyttä tukevat elämäntavat pois ja lyödään kaikki läskiksi - kirjaimellisesti. Valmennuksessa opit totetuttamaan juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia, tuoden myös kiireen keskelle vireyttä ja energisyyttä, kuitenkin ilman lisääntyvää suorittamista tai stressiä.

Q: Kuntosali on vieras harjoitteluympäristö, ja ymmärsin, että tässä on kuitenkin tarkoitus treenata salilla. Voiko mukaan tulla täysin kokematon salilla kävijäkin?

A: Kyllä, ja ehdottomasti kannattaa! Harjoitteluohjelma yksilöidään täysin jokaisen osallistujan lähtökohtien ja tavoitteiden mukaan - koko ryhmä ei siis missään nimessä treenaa samalla ohjelmalla. Kuntosaliharjoittelu on myös painonhallinnan ja ihanteellisen kehonkoostumuksen kannalta merkittävässä roolissa, sillä lihasmassa vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa. Lihaskuntoharjoittelu laihdutuksen ohella auttaa yllä pitämään lihaksia, niin että et laihduta lihaksista vaan rasvasta. Lisäksi lihaskuntoharjoittelu on myös muilla tavoin terveydelle suotuisaa, ja täten suositeltavaa ihan jokaiselle. Mukaan voit siis tulla, oli taustasi liikunnassa minkälainen tahansa.

Q: Voiko valmennuksen maksaa liikuntaseteleillä?
A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

TERVETULOA MUKAAN!

KYSY LISÄÄ TAI VARAA PAIKKASI

Thanks! Message sent.

bottom of page