top of page

ETÄVALMENNUS

PERSONAL TRAINING PALVELUT ETÄNÄ

LAATUA PARHAASEEN HINTAAN - YMPÄRI SUOMEN

  • Personal Training etävalmennuksemme sopii sinulle, jos tavoitteesi on päästä elämäsi kuntoon, pudottaa painoa tai rasvaa, saavuttaa kiinteä keho ja parempi kehonkoostumus, lisätä lihasmassaa ja voimaa, oppia treenaamaan tuloksin vievin tavoin, sekä omaksua terveet elämäntavat ja liikunta osaksi luontaista arkea.
     

  • Personal Training etävalmennuksessa tapaamiset valmentajan kanssa järjestetään videoyhteyden välityksellä. Ohjelmat, ohjeet, neuvot ja kokonaissuunnitelma yksilöidään aina sinun lähtökohtiesi, tavoitteidesi ja harjoitteluympäristösi mukaisesti.
     

  • Personal Training palvelut etänä ovat huomattavasti edullisempia verrattuna tavanomaiseen kasvokkain järjestettävään yksilövalmennukseen.

"Hakeuduin PHI:n etävalmennukseen ystävän suosituksesta. Tahdoin kokeneeseen ja ammattitaitoiseen valmennukseen, jossa asioita lähestyttäisiin omaan elämääni sopivalla tavalla, ja ilmaisen videoitse toteutetun kartoitustapaamisen jälkeen olin vakuuttunut, että haen apua oikeasta paikasta ja niin päätin aloittaa valmennuksen. Valmennuksessa minut vakuutti erityisesti ohjelmoinnin taso ja laatu, sekä erityisesti voimassa tapahtuneen kehityksen nopeus. Ajattelin, että etävalmennus ei ole yhtä tuloksekasta kuin kasvotuste tapahtuva valmennus, mutta olin yllättynyt positiivisesti miten hyvin tulosta tuli ja kuinka yksilöity kokonaisuus valmennuksesta rakentui. Valmentajan omistautuneisuus ja sitoutuminen onnistumiseni eteen oli myös ihailtavaa. Ensimmäisen valmennusperiodin jälkeen keho kiinteytyi silmin nähden, lihakset kasvoivat, ja voimaa tuli valtavasti lisää. Harjoitteluuni tuli selkeää suunnitelmallisuutta ja punainen lanka, joka oli varmasti yksi syy nopeaan kehitykseen. Olen jatkanut valmennusta nyt hieman kevyemmällä paketilla ja varmasti jatkan vielä pitkään, sillä yksilöidyt vaihtuvat ohjelmat ja ammattitaitoinen ote on vakuuttanut minut, enkä aio enää palaa takaisin netin tusinaohjelmiin jotka aiemmin ohjasivat harjoitteluani. Jos siis tahdot yksilöllistä etävalmennusta edulliseen hintaan, kannattaa ehdottomasti valita PHI!"

Toivotko treeniin ja tekemiseen määrätietoisuutta, jonka avulla päästä eteenpäin kohti tavoitteitasi? Kaipaatko harjoitteluun lisää syvyyttä ja haastetta? Tahdotko tehdä elämäntapamuutoksen pysyvyyttä ja terveyttä korostaen? Tai oletko kenties tehnyt päätöksen, että nyt vihdoin on aika panostaa omaan itseesi - saavuttaa huippukunto, ja nauttia siitä olosta, minkä vahva ja terve keho tuo tullessaan? Laittaa sanoista teoiksi, ja lähteä tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi?

Etävalmennuksen voit aloittaa millaisin tavoittein tahansa. Etävalmennuksessa valmennuskokonaisuus rakennetaan sinun lähtökohtiesi ja tavoitteidesi ympärille. Etävalmennus EI siis ole nettivalmennus, jossa harjoittelet ilman yksilöintiä tai henkilökohtaista tukea. Etävalmennuskokonaisuus on kuin tavanomainen yksilövalmennus - ainut ero on se, että tapaamiset järjestetään verkon välityksellä.
 
Tavallisin tilanne meille valmennukseen hakeuduttaessa on tämä: Olotila on vetämätön ja saamaton, arki tuntuu kuluttavalta ja harmaalta. Kenties suuhun eksyy mitä sattuu, väsymys painaa, elämä on kiireistä ja stressaavaa, ja motivaatio kaikkeen tekemiseen on kateissa huonon omatunnon koputellessa olalla. Kiloja saattaa olla liikaa tai ei. Takaraivossa jyskyttää kuitenkin ajatus siitä, että jotain olisi tehtävä. Rahkeet eivät kuitenkaan tunnu riittävän omin voimin eteenpäin. Jotain on ehkä joskus kokeiltukin, mutta motivoituneetkin yritykset ovat lopulta lässähtäneet kuin pannukakku. Toivottua muutosta ei ole tapahtunut, ja usko omaan onnistumiseen ja muutoksen mahdollisuuteen on kutistunut epäonnistuneiden yritysten myötä yhä pienemmäksi.

Me tiedämme, että muutos yksin on hankalaa. Nykypäivänä tietoa terveellisistä elämäntavoista on saatavilla valtavat määrät. Aivan varmasti sinäkin jo tiedät terveellisen ruokavalion ja liikunnan merkityksen hyvinvoinnillesi. Kuitenkin tässä informaatiotulvassa on yksi suuri ongelma; sen keskeltä voi olla mahdoton erotella ne oikeasti järkevät ja toimivat tavat, joilla tuloksia saadaan. Sen lisäksi pitäisi löytää sinun lähtötilanteeseesi, arkeesi ja tavoitteisiisi sopivat metodit. Ei helppo työmaa yksin toteutettavaksi.

Jos siis kaipaat muutosta, jotka toimivat juuri sinun elämäntilanteessasi tuloksia tuoden, niin olet eksynyt oikean tahon puoleen. Vain pelkästään viimeisen vuoden aikana olemme auttaneet satoja eri ihmisiä voimaan paremmin, ja saavuttamaan rasvattomamman, terveen ja virkeän kehon sekä mielen. Siitä syystä olemmekin varmoja, että sinäkin pystyt oikealla tuella siihen.

Meillä jokainen valmennettava saa henkilökohtaista ja yksilöityä palvelua - ja se onkin salaisuutemme mitä uskomattomimpiin pysyviin tuloksiin. Meiltä et saa liukuhihnapalvelua, vaan valmennuskokonaisuus on rakennettu juuri sinulle - sillä emmehän kukaan ole tismalleen samanlaisissa elämäntilanteissa, samanlaisin haastein ja lähtökohdin. Olisi siis järjetöntä kuvitella, että ratkaisu olisi toimia jokaisen yksilön kohdalla samoin kaavoin ja periaattein - vaikka valitettavasti myös tälläinen ajattelu ja toimintatapa voi olla alalla yleistä.

Etävalmennus on loistava ja edullinen tapa lähteä henkilökohtaisia tavoitteitasi kohti ammattitaitoisessa ohjauksessa valmentajan kanssa.

Etävalmennus personal training palvelumme sopivat sinulle, jos tavoitteesi on jokin alla olevista
 

• Tahdot pudottaa painoa ja saavuttaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat terveyttä tukevat elintavat

• Tahdot lähteä tavoittelemaan unelmiesi vartaloa

• Kaipaat kehoon lisää kiinteyttä ja lihasmassaa, vähemmän rasvaa ja paremman kehonkoostumuksen

• Haaveilet huippukunnosta, ja vahvasta sekä toimintakykyisestä vartalosta

• Toivot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Tahtoisit löytää itselle sopivat ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä kunnossa ja voida hyvin ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota
• Tahdot liikkua tavoin, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

OLISIKO NYT SINUN VUOROSI ONNISTUA?

VARAA AIKA ILMAISEEN ONLINE TAPAAMISEEN PERSONAL TRAINERIN KANSSA

Hyödynnä ammattivalmentajan ilmainen vastaanottoaika, ja kokeile sopiiko etävalmennuksemme myös sinulle!

Thanks! Message sent.

MIKSI SINUN KANNATTAA VALITA ETÄVALMENNUS PERSONAL TRAINING JUURI MEIDÄN KANSSA?

Arvoihimme kuuluu ensisijaisesti se, että tuloksiin tähdätään terveys edellä ja hyvinvointia kuunnellen. Muutokset tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, jotka kestävät läpi elämän. Ohjaamme sinut tekemään elämäntapamuutoksen siten, että todella ymmärrät uudet elämäntavat, harjoittelumetodit ja ravintotottumukset, etkä vain noudata sokeana ulkoa opeteltuja ohjeita. Emme laita sinua punnitsemaan ruokia tai itseäsi, laskemaan kaloreita, tai noudattamaan valtavaa kieltolistaa eri asioista - sen sijaan aktivoimme sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista. Uskomme tämän kaltaisen lähestymistavan olevan ainoa mahdollinen tapa pysyvän tasapainon saavuttamiseen. Omien henkilökohtaisten tavoitteidesi ohella valmennus tuo mukanaan sinulle optimaalisesti toimivan, terveen, tasapainoisen ja onnellisen kehon ja mielen - joka on ja pysyy. Tahdomme auttaa sinua löytämään sen kaikkein parhaimman version itsestäsi.

Elämäntapamuutosta tehdessä pienet valinnat tuovat suurimmat tulokset. Kun perusasiat - ateriarytmi, energiantarve, makroravinteet, harjoittelu, lepo ja uni, sekä yleiset elämäntavat - ovat kunnossa, pääsee asioissa jo pitkälle. Joskus kuitenkin jopa pienikin yksittäinen tekijä voi tuoda kapuloita rattaisiin. Olemme kokonaisuus, joka koostuu monista eri tekijöistä - siksi et ehkä itse pystykään huomioimaan kaikkia kompastuskiviä, jotka ovat tulostesi tiellä. Tällöin ammattitaitoisen valmennuksen tarve korostuu, ja olemme varmoja, että myös sinä voit saavuttaa tuloksia kanssamme.

 

Ympäri vuoden pysyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekee asioita oikein ja oikeita asioita. Tähän me tarjoamme sinulle tukea, ja olemme varmoja, että teemme työmme niin hyvin, että valmennuksen jälkeen osaat jatkaa terveellistä elämää myös omatoimisesti. Niin, siis siinä tapauksessa mikäli tahdot joskus valmennuksessa lopettaa. Valtaosa asiakkaistamme nimittäin jatkaa kanssamme vuosia, saaden valmennuksesta jatkuvasti positiivisia vaikutteita elämäänsä.

Liikuntavalmennuksessa jokainen pieninkin yksityiskohta on optimoitu kohdilleen. Treeniohjelmointi on alan parasta osaamista; jokaisella liikkeellä, toistolla, setillä, tempolla ja tauolla on merkityksensä ohjelmoinnissa - liikkeitä ei heitellä mukaan valmentajan mututuntuman perusteella, vaan jokainen ohjelman palanen on rakennettu tukemaan maksimaalista hyötyä ja kehitystä, mahdollistaen nousujohteisuuden harjoittelussa ympäri vuoden. Ohjelmoinnissa myös riittävä vaihtuvuus on avain progressioon - siksi meidän kanssamme et harjoittele saman ohjelman parissa kuukausia kehityksen junnaten paikallaan. Kanssamme löydät todellisen voiman, jota et ehkä aiemmin kuvitellutkaan omaavasi.

Valmennuksessamme harjoittelee asiakkaita ympäri maailmaa. Tavanomaisin asiakkaamme tahtoo kiinteytyä ja pudottaa painoa muutamista kiloista kymmeniin kiloihin, ja löytää kuormittavan arjen keskelle hyvinvointia tukevat tavat, joilla voida energisesti ja virkeästi. Näiden "tavanomaisimpien" tavoitteiden lisäksi meillä valmennettavanamme on myös huippu-urheilijoita monien eri lajien parista, sekä asiakkaita vaikeiden kuntoutusta vaativien terveysongelmien kanssa. 

HUOM! Mikäli uskot tulosten syntyvän kuurien, tiukkojen dieettien, pussikeittojen, keittiövaakojen, rääkkitreenien ja unista nipistetyn aamuaerobisen avulla - silloin valmennuspalvelumme EI ole sinua varten. Tai ehkä onkin, jos olet valmis muuttamaan ajattelutapaasi liikunnasta, ravinnosta ja elämäntavoista pysyvästi.

ETÄVALMENNUKSEN HINTA ON ALKAEN 179€/KK.

Personal Training etävalmennus sisältää aina vähintään​
 

• Valittu X-määrä online-tapaamisia valmentajan kanssa
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravinto-ohjaus ja hormonitoiminnan ja terveyden

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

"Kun personal trainerit tulivat muotiin ajattelin heti että tämä on juttuni. Vuodesta 2012 vuoteen 2014 harjoittelin kolmen eri PT:n kanssa. Koin aina saavani personal trainingista jotain, mutta en kuitenkaan ollut löytänyt sellaista tunnetta, että tässä on minun valmentajani. Treenit ja ohjeet olivat kivoja, mutta hain "ihan kivaa" tunteen sijaan "vau"-tyyppistä elämystä valmennuksesta. Siksi siis vaihtelin näinä vuosina valmentajaa. Vuonna 2014 päädyin sanan saattelemana PHI:n valmennukseen, ja sillä tiellä olen edelleen vuonna 2018. Löysin PT:n, jonka kanssa saan "vau"elämyksiä viikottain, yhä vuosien jälkeenkin. Valmennuksessa on aina edessä uutta, ja valmennuksen monipuolisuus on varmasti myös yksi osasyy siihen, että olen jatkanut tätä näin pitkään. Vaihtuva saliohjelma pitää mielen ja kehon virkeänä, vaihtuva ohjelma tapaamisissa taas yllättää positiivisesti joka kerta. Innostuessani juoksusta, saan siihen harrastukseeni tukea. Uintiharrastuksen aloittaessani ohjelma suunniteltiin tukemaan uintitavoitteitani. Harrastuksen vaihtuessa tennikseen, taas ohjelmassa kiinnitettiin huomiota uuteen lajiin. Tykkään harrastaa monia eri lajeja, ja olen aika poukkoileva kiinnostusteni suhteen, mutta valmennukseen tai saliharjoitteluun palo ei ole sammunut. Uskon, että syynä on nimenomaan ammattimainen valmennus, ja se, että pääsen joka viikko kokemaan uutta ja haastamaan kehoa uudella tapaa. RAKASTAN (ja välillä vihaan :-)) jokaista ohjelmaani ja treeniä. Erityisesti kuntosaliohjelmat ovat vakuuttaneet minut niin, etten varmasti muualta ohjelmia enää kelpuutakaan."

VARAA AIKA ILMAISEEN TAPAAMISEEN

Kerro meille oma tarinasi, ja hyödynnä ilmainen tapaaminen ammattilaisen vastaanotolla.

Thanks! Message sent.

Yksilövalmennuksessa käytämme varmoihin tuloksiin johtavia käytäntöjä. Valmennus yhdistelee todistettuja ja tieteellisesti vahvistettuja tapoja mukautettuna käytännössä toimiviin ratkaisuihin, soveltaen niitä erilaisin tavoin kunkin asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Superdieettien tai jojoilun sijaan saat valmennuksessa työkaluja, joilla voit pitää rantakuntoa yllä ympäri vuoden. Loppuun polttavan treenitahdin tai totaalisten treenitaukojen sijaan harjoittelet nousujohteisin tavoin, jotta voit kehittyä jatkuvasti. Tiukkojen kuurien tai rajoitusten sijaan saavutat elämäntavat, joita eivät sairastelut, juhlat, tai pidemmätkään treenitauot - ne niin kutsutut "repsahdukset" - kaada.

Valmennuksesta tulet saamaan käyttöösi kaikki käytännön tavat, jotka oikeasti toimivat. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

LRM_EXPORT_133069345968233_20190802_1424
Screenshot_0
DSC01807
leviskin
49848330_1961151517525847_18932306249829
sebcoach

Valmennuksessamme korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi. Valmennuksessa aktivoimme sinut itse ajattelemaan, ja tekemään muutoksia, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi, elämäntilanteeseesi, ja tavoitteisiisi - vieden sinut pysyviin tuloksiin, jotka kestävät myös valmennussuhteen päätyttyä.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Me emme usko "paperi käteen ja kotiin" toimintatapaan, vaan valmennus on mukautuvaa ja keskustelevaa, siinä valliten vahva luottamuksellinen vuorovaikutus sinun ja valmentajan välillä.​

Valmennuksessa pureudumme pintaa syvemmälle. Uskomme, että asiat ovat monisyisiä, ja että jokaisella meistä on oma tarinansa omine haasteineen. Uskomme syväluotaavan ja yksilöidyn tuen olevan syy siihen, että asiakkaat jatkavat kanssamme valmennussuhteessa vuosia, kehittyen ja saaden jatkuvasti uusia positiivisia asioita elämäänsä.​

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin etävalmennuspalvelumme sopivat myös sinulle
 

• Vaaka näyttää suurempia lukemia kuin toivoisit, ja peilikuvakin tuntuu vieraalta

• Tahdot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä rantakunnossa ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea
• Tahdot oppia liikkumaan tavoin, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

• Liukuhihnapalvelun sijaan toivot matkallesi täysin sinun henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja tavoitteisiin optimoitua tukea

VARAA AIKA ILMAISEEN ONLINE-KONSULTAATIOON

Kerro meille oma tarinasi, ja hyödynnä ilmainen online-tapaaminen ammattivalmentajan vastaanotolla.

Thanks! Message sent.

"Elettiin kevättä 2018. Oloni oli niin epämukava! Vartalo ei tuntunut omalta, väsymys oli joka päiväistä ja olo oli kerta kaikkisen kyllästynyt kaikkeen itsessä. Oma saamattomuus ärsytti, ja huomasin purkavani omaa turhautumistani jo läheisiinikin. Sitten eräänä päivänä tuli se hetki, jolloin päätin että nyt riitti. Oman itseni ja terveyteni laiminlyönti sai päättyä. Tiesin kuitenkin, että omin avuin en pääsisi alkuun, joten päätin hakeutua osaavaan valmennukseen.

Erilaisia vaihtoehtoja vertailtuani päädyin varaamaan ajan PHI:lle ilmaiseen tutustumiseen, sillä valmennuksen arvot ja lähestymistapa tuntuivat virkistävän erilaisilta. Olinhan itsekin jo jojoillut ja paahtanut yhtä sun toista aiemmin. Pudottanut välillä painoa keräten lopulta kilot tuplana takaisin, jumpannut ryhmäliikunnoissa viitenä päivänä viikossa saavuttamatta kuitenkaan mitään pysyvää, kokeillut ainakin viittä erilaista nettivalmennusta... Tiesin tarvitsevani nimenomaan tasapainoiseen hyvään oloon ja pysyviin tuloksiin keskittyvää tukea, joten etsin valmentajaa näillä kriteerein. Tutustumistapaaminen vakuutti, ja päätin aloittaa valmennuksen.

Jo ensimmäisestä tapaamisesta tiesin olevani hyvissä käsissä. Kävimme läpi asioita joiden en aiemmin edes kuvitellut vaikuttavan tavoitteisiini tai niissä onnistumiseen. Valmentajan tiedon määrä ja tapa selittää asiat järkeen käyväksi kokonaisuudeksi sytytti aivan uusia lamppuja pään päälle. Oikeastaan koko suhtautumiseni omaan itseeni, terveyteen, ruokaan ja treeniin muuttui täysin. Nopeasti tuli tunne, että nyt olen oikealla polulla pysyvään muutokseen. Energian, hyvän olon, lihasten ja vireyden lisääntyessä (ja rasvan ja kilojen sulaessa) myös tavoitteeni kasvoivat. Lupaavan ja tuloksekkaan alun jälkeen jatkoinkin heti toisella valmennuspaketilla, siitä kolmannella, ja yhä tänä keväänä harjoittelen valmentajan kanssa.

Paljon on tapahtunut vuoden takaiseen. Vaaka näyttää yli viisitoista kiloa vähemmän. Viihdyn vartalossani ja pidän peilikuvastani. Kehoni on kiinteä ja vahva. Jaksan ja suoriudun paremmin töissä. Nukun loistavasti. Olen energinen ja hyväntuulinen. Tunnen itseni terveeksi ja vireäksi. Kropan pikkuvaivat ja säryt ovat poissa. En sairastele. Ihoni ja hiuksenikin voivat paremmin. Olen motivoitunut, ja ennen kaikkea tunnen oloni onnelliseksi. Elämä on hyvä.

Koen valmennuksen vaikuttaneen elämääni niin monin eri tavoin, että on oikeastaan vaikea nimetä asiaa johon se ei olisi vaikuttanut positiivisesti. Tunnen, että olen vihdoin löytänyt itseni arjen uuvuttaman kuoren alta. Ero vuoden takaiseen on niin valtava, etten ikinä olisi voinut kuvitellakaan olevani tässä pisteessä vuoden päästä! Koen olevani elämäni kunnossa, nostelen isoja painoja ja näytän timmiltä :D Jos jotain kadun niin sitä etten aloittanut aiemmin!!"

Usein kysytyt kysymykset

Q: Voiko valmennuspalveluita maksaa liikuntaseteleillä?

A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi.
 

Q: Olen aiemmin jo harjoitellut Personal Trainerin kanssa, ja saanutkin tuloksia. Kuitenkin aina valmennussuhteen päätyttyä kaikki palaa taas entisiin uomiinsa; paino, liikkumattomuus ja elämäntavat... Onko tässä enää mitään tehtävissä?
A: On! :D Toivoa on niin pitkään, kun et vain luovuta. Itse asiaan... Liikunta-alalla ammattilaisten kirjo on värikäs. Hyvin usein myös Personal Trainerin kanssa harjoitellessa kaikki ohjeet, neuvot ja ohjelmat tulevat ULKOAPÄIN itse trainerin sanelemana. Tämähän on toki hyvin helppo tapa itse valmentajalle toimia, mutta harvoin kuitenkaan palvelee asiakasta hyvin, etenkään pitkällä tähtäimellä. Siksi meidän kanssamme pyrimme AINA ulkoapäin tapahtuvan ohjauksen sijasta herättelämään sinut ITSESI tekemään tavoitteita tukeviasi valintoja, sillä uskomme, että vain ja ainoastaan se on ainut väylä elämän mittaiseen muutokseen. Valmennuksessamme et tule siis saamaan ohjeita laatuaan "Syö parsakaalia ja kanaa lounaaksi", vaan lähestymistapa on erilainen, jotta voimme olla varmoja että teet valintoja jotka soveltuvat juuri sinun arkeesi.

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Voinko silti hyödyntää valmennuspalveluita?

A: Ehdottomasti! Painon pudotus ja hallinta onkin yksi yleisimpä tavoitteita valmennuksessame. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme myös siitä, että saliympäristö on yksityinen ja vain valmennusasiakkaiden omassa käytössä. Tämä monella laskee kynnystä tulla treenaamaan, kun tiedossa on, että kaikki muutkin salikäyttäjät harjoittelevat valmentajan kanssa.
 

Q: Olen todella kiireinen, ja mihinkään ei tahdo löytyä aikaa. Silti tietysti jotain olisi hyvä tehdä. Olisiko valmennuksesta mitään hyötyä minulle?

A: Aivan varmasti on. Valmennuksessamme tulokulma on hyvin inhimillinen ja lempeä - elämää ymmärtävä. Valmennuksessa opetellaan sellaisia tapoja, joita on mahdollista toteuttaa myös kiireisimpinä ajanjaksoina; tasapainoa ja hyviä arjen valintoja. Tarkoitus ei ole tehdä ja optimoida niin pitkälle kuin mahdollista - joskus fiksumpaa onkin itseasiassa tehdä niin vähän kuin välttämätöntä ;) Kiireen ja hektisen elämäntyylin ei tarvitse olla syy siihen, että jätetään kaikki terveyttä tukevat elämäntavat pois ja lyödään kaikki läskiksi - kirjaimellisesti. Valmennuksessa opit totetuttamaan juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia, tuoden myös kiireen keskelle vireyttä ja energisyyttä, kuitenkin ilman lisääntyvää suorittamista tai stressiä.

Q: Kuntosali ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta. Voiko pesonal training palveluitanne hyödyntää, vaikka salille ei tahtoisikaan?

A: Kyllä! Valmentaja voi viedä sinua myös toisenlaiseen harjoitteluympäristöön - pururadoille, urheilukeskuksille, uimaan... Pääasia on, että liikut sinulle mielekkäällä tavalla! Lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä ei kuitenkaan pidä väheksyä, ja monessa tavoitteessa myös sen harjoittaminen on todella tärkeää; selkäkivut, olkapäiden ongelmat, painonhallinta, rasvanpoltto... Joskus syy siihen, ettei "sali tunnu omalta jutulta" voi löytyä siitä, että kuntosalille ei ole koskaan rakennettu harjoitteluohjelmaa ammattilaisen toimesta, tai kuntosalille on päädytty harhailemaan ilman mitään tietoa siitä mitä tehdä. Salitreeni valmentajan kanssa VOI siis alkaakin maistumaan ihan eri tavalla :) Mutta ketään emme salille tietenkään pakota. Valmennuksesta hyödyt, oli taustasi liikunnassa minkälainen tahansa tai olivat liikuntamieltymyksesi millaisia tahansa.

KYSY LISÄÄ

Vieläkö tahtoisit kysyä jotakin? Jätä oma kysymyksesi alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Thanks! Message sent.

bottom of page