top of page

HEALTH IS WEALTH

BY NINA YLISAARI

YKSILÖITY ETÄVALMENNUS TERVEYTTÄ TUKEVAAN PAINONHALLINTAAN

  • Health is Wealth by Nina on etänä toteutettu painonhallintavalmennus, jossa painonpudotusta lähestytään terveyttä ja hyvinvointia tukevin tavoin.
     

  • Yksilöidyssä etävalmennuksessa saat yksilöidyt ohjeet juuri sinun tavoitteittesi ja lähtökohtiesi ympärille rakennettuna. Valmennus on siis kuin personal training palvelu - mutta etänä toteutettuna, ja huomattavasti edullisemmin.
     

  • Tähän valmennukseen on vapaana vielä kaksi paikkaa kesälle 2022. Voit jättää pyynnön ilmaisesta etäkartoitustapaamisesta sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

"Nina on huippuvalmentaja! Kolmen kuukauden etävalmennuksen aikana pudotin painoa yli seitsemän kiloa, ilman dieettiä. Siksi on helppo uskoa, että tällä kertaa paino pysyy laskusuunnassa myös nyt valmennuksen jälkeen, sillä olen löytänyt tavan syödä, joka sopii minulle. Yksinkertaista kotiruokaa, huomioiden kuitenkin painon pudottamiseen tähtäävät tavoitteeni. Ninan treeniohjelmat ovat kivoja, ja jopa ruudunkin välityksellä Nina osaa haastaa, kannustaa ja auttaa ylittämään ne oman mielen turhaan asettamat esteet ja rajat. Nina onkin samaan aikaan lempeä ja jämpti valmentaja. Suosittelen Ninaa ja tätä valmennusta jos tahdot pudottaa painoa ja panostaa hyvinvointiisi!" - Nainen, 42

Toivotko treeniin ja tekemiseen määrätietoisuutta, jonka avulla päästä eteenpäin kohti tavoitteitasi? Kaipaatko harjoitteluun lisää syvyyttä ja haastetta? Tahdotko tehdä elämäntapamuutoksen pysyvyyttä ja terveyttä korostaen? Laittaa sanoista teoiksi, ja lähteä tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi?
 

DSC00765.jpg

Health is Wealth by Nina Ylisaari -etävalmennus on suunnattu painonhallintaan ja terveyteen tähtääville asiakkaille. Tässä valmennuksessa valmennuskokonaisuus rakennetaan sinun lähtökohtiesi ja tavoitteidesi ympärille. Tämä etävalmennus EI siis ole nettivalmennus, jossa harjoittelet ilman yksilöintiä tai henkilökohtaista tukea, vaan tämä etävalmennuskokonaisuus on kuin tavanomainen yksilövalmennus - ainut ero on se, että tapaamiset järjestetään verkon välityksellä.

 

Tavallisesti lähtötilanne tähän valmennukseen hakeutuessa on seuraavanlainen: Olotila on vetämätön ja saamaton, arki tuntuu kuluttavalta ja harmaalta. Paino on noussut, sillä suuhun eksyy mitä sattuu, väsymys painaa, elämä on kiireistä ja stressaavaa, ja motivaatio kaikkeen tekemiseen on kateissa huonon omatunnon koputellessa olalla. Takaraivossa jyskyttää kuitenkin ajatus siitä, että jotain olisi tehtävä. Rahkeet eivät kuitenkaan tunnu riittävän omin voimin eteenpäin. Jotain on ehkä joskus kokeiltukin, mutta motivoituneetkin yritykset ovat lopulta lässähtäneet kuin pannukakku. Toivottua muutosta ei ole tapahtunut, ja usko omaan onnistumiseen ja muutoksen mahdollisuuteen on kutistunut epäonnistuneiden yritysten myötä yhä pienemmäksi.

Muutos yksin on hankalaa. Nykypäivänä tietoa terveellisistä elämäntavoista on saatavilla valtavat määrät. Aivan varmasti sinäkin jo tiedät terveellisen ruokavalion ja liikunnan merkityksen hyvinvoinnillesi. Kuitenkin tässä informaatiotulvassa on yksi suuri ongelma; sen keskeltä voi olla mahdoton erotella ne oikeasti järkevät ja toimivat tavat, joilla tuloksia saadaan. Sen lisäksi pitäisi löytää sinun lähtötilanteeseesi, arkeesi ja tavoitteisiisi sopivat metodit. Ei helppo työmaa yksin toteutettavaksi.

 

Jos siis kaipaat muutosta, jotka toimivat juuri sinun elämäntilanteessasi tuloksia tuoden, niin tämä etävalmennus on tehty sinulle. Valmentajaurani aikana olen auttanut jo satoja eri ihmisiä pudottamaan painoa, ja mikä parasta; voimaan paremmin, ja saavuttamaan terveen ja virkeän kehon sekä mielen. Siitä syystä olenkin varma, että sinäkin pystyt oikealla tuella siihen.

Tule mukaan valmennukseeni, jos tahdot
 

• pudottaa painoa ja saavuttaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat terveyttä tukevat elämäntavat

• yhdistää lempeän ja itseä arvostavan asenteen tuloshakuiseen harjoitteluun

• kiinteytyä ja vahvistua

• lisätä toimintakykyä ja parempaa kuntoa

• uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• löytää itselle sopivat ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä kunnossa ja voida hyvin ympäri vuoden

• uuden suunnan elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota
• p
äättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan elämään tasapainoista hyvää oloa

• valmennukselta elämä edellä asennetta unohtamatta kuitenkaan liikunnan, tekemisen ja itsensä ylittämisen iloa

OLISIKO NYT SINUN VUOROSI ONNISTUA?

VARAA AIKA ILMAISEEN ETÄKARTOITUKSEEN KANSSANI

Jutellaan miten sinä voisit hyötyä etävalmennuksestani!

Thanks! Message sent.

DSC00583.jpg

MIKSI HEALTH IS WEALTH ETÄVALMENNUS?

Tässä valmennuksessani painonhallintaa lähestytään elämä edellä, terveyttä ja hyvinvointia kuunnellen. Valmennuskokonaisuus ja muutokset mukautetaan täysin sinun elämääsi sopivaksi, ja ne tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, jotka kestävät läpi elämän. Pyrin aina ohjauksessani opastamaan sinua siten, että todella ymmärrät uudet elämäntavat, harjoittelumetodit ja ravintotottumukset, etkä vain noudata sokeana ulkoa opeteltuja ohjeita. Suoraan minulta saneltavien ohjeiden sijaan tahdonkin aktivoida sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista. Tahtotila muutokseen täytyy kuitenkin lähteä sinusta itsestäsi, sillä sitä muutos aina vaatii; omaa tahtoa saada muutosta nykyiseen tilanteeseen. Kun sinusta tuntuu, että olet valmis siihen, ota yhteys minuun!

Elämäntapamuutosta tehdessä pienet valinnat tuovat suurimmat tulokset. Kun perusasiat - ateriarytmi, energiantarve, makroravinteet, harjoittelu, lepo ja uni, sekä yleiset elämäntavat - ovat kunnossa, pääsee asioissa jo pitkälle. Joskus kuitenkin jopa pienikin yksittäinen tekijä voi tuoda kapuloita rattaisiin. Olemme kokonaisuus, joka koostuu monista eri tekijöistä - siksi et ehkä itse pystykään huomioimaan kaikkia kompastuskiviä, jotka ovat tulostesi tiellä. Tällöin valmennuksen tarve korostuu, ja olenkin varma, että myös sinä voit saavuttaa tuloksia kanssani. Ympäri vuoden pysyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekee asioita oikein ja oikeita asioita. Tähän haluan tarjota sinulle tukea,

Health is Wealth etävalmennuksessani harjoittelee asiakkaita ympäri Suomen. Tavanomaisin asiakkaani tahtoo kiinteytyä ja pudottaa painoa muutamista kiloista kymmeniin kiloihin, ja löytää kuormittavan arjen keskelle hyvinvointia tukevat tavat, joilla voida energisesti ja virkeästi.

HUOM! Mikäli uskot pysyvän painonhallinnan syntyvän kuurien, tiukkojen dieettien, pussikeittojen, keittiövaakojen, rääkkitreenien ja unista nipistetyn aamuaerobisen avulla - silloin tämä valmennus EI ole sinua varten. Tai ehkä onkin, jos olet valmis muuttamaan ajattelutapaasi liikunnasta, ravinnosta ja elämäntavoista pysyvästi.

HEALTH IS WEALTH BY NINA ETÄVALMENNUKSEN HINTA ON 139€/KK. Valmennuksen kesto on 3kk.

Health is Wealth valmennukseni sisältää​
 

• 1x/kk etätapaamisen kanssani
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravitsemusohjaus ja elämäntapojen neuvontaa mm. uni ja stressinhallinta

• Viikottainen tilannekatsaus ja raportointi

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Etätuki aina kun tarve

"Pidän Ninan tavasta ohjata. Ninalla on lämmin ja lempeä tapa ohjata. Nina osaa auttaa haastavissa elämäntilanteissa, mutta ei kuitenkaan hyväksy turhia tekosyitä esteeksi tekemiselle. Treenit mukautetaan omaan tilanteeseen sopivaksi, esimerkiksi kuormittavammassa hetkessä kevennetään, ja sitten taas lisätään volyymia. Pudotin valmennuksen aikana 5kg. Arvelen tuon 5kg olleen pelkkää rasvaa, sillä olen saanut tilalle paljon lihasmassaa ja vartalo on selvästi tiukentunut. Kipinä kuntosaliharjoitteluun on syttynyt, ja uskonkin löytäneeni harrastuksen josta en enää koskaan tahdo luopua :)" - Nainen 31v

VALMENNUSMEKANISMIT

Health is Wealth etävalmennus yhdistelee todistettuja ja tieteellisesti vahvistettuja tapoja mukautettuna käytännössä toimiviin ratkaisuihin, soveltaen niitä erilaisin tavoin kunkin asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Superdieettien tai jojoilun sijaan saat valmennuksessa työkaluja, joilla voit pitää rantakuntoa yllä ympäri vuoden. Loppuun polttavan treenitahdin tai totaalisten treenitaukojen sijaan harjoittelet nousujohteisin tavoin, jotta voit kehittyä jatkuvasti. Tiukkojen kuurien tai rajoitusten sijaan saavutat elämäntavat, joita eivät sairastelut, juhlat, tai pidemmätkään treenitauot - ne niin kutsutut "repsahdukset" - kaada.

Valmennuksesta tulet saamaan käyttöösi kaikki käytännön tavat, jotka oikeasti toimivat. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

Tässä korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus - yhdistettynä inhimilliseen ja lempeään otteseen. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi. Valmennuksessa aktivoin sinut itse ajattelemaan, ja tekemään muutoksia, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi, elämäntilanteeseesi, ja tavoitteisiisi - vieden sinut pysyviin tuloksiin, jotka kestävät myös valmennussuhteen päätyttyä.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Valmennus on mukautuvaa ja keskustelevaa, siinä valliten vahva luottamuksellinen vuorovaikutus sinun ja valmentajan välillä.​ Uskon, että asiat ovat monisyisiä, ja että jokaisella meistä on oma tarinansa omine haasteineen. Siksi massoille suunnattujen verkkovalmennusten sijaan uskon yksilöidyn tuen olevan väylä pysyvään muutokseen.

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin Health is Wealth etävalmennus sopii myös sinulle
 

• Tahdot pudottaa painoa kestävin tavoin
• Tahdot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pitää painon hallussa

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea
• Tahdot oppia liikkumaan tavoin, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

• Liukuhihnapalvelun sijaan toivot matkallesi täysin sinun henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja tavoitteisiin optimoitua tukea

VARAA AIKA ILMAISEEN ETÄKARTOITUKSEEN KANSSANI

Hyödynnä ilmainen etäkartoitus kanssani!

Thanks! Message sent.

Usein kysytyt kysymykset

Q: Voiko valmennuspalveluita maksaa liikuntaseteleillä?

A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi.
 

Q: Olen aiemmin jo harjoitellut Personal Trainerin kanssa, ja saanutkin tuloksia. Kuitenkin aina valmennussuhteen päätyttyä kaikki palaa taas entisiin uomiinsa; paino, liikkumattomuus ja elämäntavat... Onko tässä enää mitään tehtävissä?
A: On! :D Toivoa on niin pitkään, kun et vain luovuta. Itse asiaan... Liikunta-alalla ammattilaisten kirjo on värikäs. Hyvin usein myös Personal Trainerin kanssa harjoitellessa kaikki ohjeet, neuvot ja ohjelmat tulevat ULKOAPÄIN itse trainerin sanelemana. Tämähän on toki hyvin helppo tapa itse valmentajalle toimia, mutta harvoin kuitenkaan palvelee asiakasta hyvin, etenkään pitkällä tähtäimellä. Siksi pyrinkin AINA ulkoapäin tapahtuvan ohjauksen sijasta herättelämään sinut ITSESI tekemään tavoitteita tukeviasi valintoja, sillä uskon, että vain ja ainoastaan se on ainut väylä elämän mittaiseen muutokseen.

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Voinko silti hyödyntää tätä etävalmennusta?

A: Ehdottomasti! Olen erikoistunut nimenomaan painonhallintaa tavoittelevien asiakkaiden valmennukseen, ja olen varma, että pystyn auttamaan myös sinua!
 

Q: Olen todella kiireinen, ja mihinkään ei tahdo löytyä aikaa. Silti tietysti jotain olisi hyvä tehdä. Olisiko valmennuksesta mitään hyötyä minulle?

A: Aivan varmasti on. Tässä valmennuksessa tulokulma on hyvin inhimillinen ja lempeä - elämää ymmärtävä. Valmennuksessa opetellaan sellaisia tapoja, joita on mahdollista toteuttaa myös kiireisimpinä ajanjaksoina; tasapainoa ja hyviä arjen valintoja. Tarkoitus ei ole tehdä ja optimoida niin pitkälle kuin mahdollista - joskus fiksumpaa onkin itseasiassa tehdä niin vähän kuin välttämätöntä ;) Kiireen ja hektisen elämäntyylin ei tarvitse olla syy siihen, että jätetään kaikki terveyttä tukevat elämäntavat pois ja lyödään kaikki läskiksi - kirjaimellisesti. Valmennuksessa opit totetuttamaan juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia, tuoden myös kiireen keskelle vireyttä ja energisyyttä, kuitenkin ilman lisääntyvää suorittamista tai stressiä.

Q: Kuntosali ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta. Onko tässä valmennuksessa pakko harjoitella salilla?

A: Pakko ei tietenkään ole! Pääasia on, että liikut sinulle mielekkäällä tavalla! Lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä ei kuitenkaan pidä väheksyä, ja monessa tavoitteessa myös sen harjoittaminen on todella tärkeää; selkäkivut, olkapäiden ongelmat, painonhallinta, rasvanpoltto... Joskus syy siihen, ettei "sali tunnu omalta jutulta" voi löytyä siitä, että kuntosalille ei ole koskaan rakennettu harjoitteluohjelmaa ammattilaisen toimesta, tai kuntosalille on päädytty harhailemaan ilman mitään tietoa siitä mitä tehdä. Salitreeni valmentajan kanssa VOI siis alkaakin maistumaan ihan eri tavalla valmennuksen kautta :) Lähtökohtaisesti siis suosittelen kuitenkin, että kokeillaan myös saliharjoittelua, mutta mikäli se ei maistu, voidaan ohjelmointiin ottaa mukaan esimerkiksi kävelyä, uintia, tai muita sinulle mielekkäitä lajeja.

KYSY LISÄÄ

Vieläkö tahtoisit kysyä jotakin? Jätä oma kysymyksesi alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Thanks! Message sent.

bottom of page