top of page

ETÄVALMENNUS

BY HILLA SARVIAHO

YKSILÖITY ETÄVALMENNUS - FITNESSTÄ ARKI JA ELÄMÄ EDELLÄ

  • Tervetuloa etävalmennukseeni! Etävalmennus sopii sinulle, mikäli tavoitteesi ovat muokata kehonkoostumusta, kehittää suorituskykyäsi ja harjoitella fitness-tyyppisesti rennommalla otteella arki ja elämäntilanteesi huomioiden.
     

  • Yksilöidyssä etävalmennuksessa saat yksilöidyt ohjeet juuri sinun tavoitteidesi ja lähtökohtiesi ympärille rakennettuna. Valmennus on siis kuin personal training palvelu - mutta etänä toteutettuna, ja huomattavasti edullisemmin. Etävalmennusta voit hyödyntää mistä päin tahansa Suomea ja maailmaa!
     

  • Voit jättää pyynnön ilmaisesta etäkartoitustapaamisesta sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

"Ihanaa, että ammattitaitoisen ja kannustavan valmentajan Hillan valmennukseen pääsee myös etänä! Hillalla on taito kuunnella asiakkaan toiveita herkällä korvalla ja lukea asioita myös rivien välistä, ja siten auttaa ymmärtämään omia tavoitteitani ja aiempia matkalle sattuneita kompastuskiviä, joita en edes itse ole aiemmin ymmärtänyt. Valmennus on auttanut minua löytämään tasapainoiset ja liikunnalliset elintavat, joiden avulla harjoittelu on pysynyt nousujohteisena ja tuloksekkaana. Valmennuksessa olen kiinteytynyt huomattavasti, saanut lihasmassaa ja polttanut rasvaa. Kaikki ohjeet ovat kuitenkin olleet sellaisia, että olen pystynyt noudattamaan niitä helposti ja rennosti, ilman suorittamista tai hampaiden kiristelyä. Arjen fitness onkin loistava termi kuvaamaan Hillan etävalmennusta: tuloksekasta ja kehoa muokkaavaa tekemistä arjen haasteet huomioiden! Suosittelen Hillan etävalmennusta jos fitness kiinnostaa, mutta lavalle ei kuitenkaan ole hinku (ainakaan vielä) :)!" - Nainen, 25v

Toivotko treeniin ja tekemiseen määrätietoisuutta? Kaipaatko harjoitteluun lisää syvyyttä ja haastetta? Haluatko lisää kiinteää lihasmassaa, suorituskykyä ja polttaa rasvaa?

Tervetuloa etävalmennukseeni!

 

Olen Hilla, valmentaja, fysioterapeutti ja bikini-fitnessissä kilpaileva "dog mum". Valmentajana uskon kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan ja muutokseen sisältä ulospäin - haluan antaa pysyviä työkaluja hyvinvoinnin ylläpitoon. Elämä muuttuu ja tavoitteet muuttuvat. Silloin tarvitaan joustavia strategioita tavoitteiden saavuttamiseen.

Voimaharjoittelu on minulle tärkeä harrastus. Elän kuten opetan - syön ja treenaan kehoani kunnioittaen.  Joskus on aika tehdä töitä kovaa, mutta toisina hetkinä otan rennosti. Rakastan työskennellä urheilun ja kuntosaliharjoittelun parissa. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus haastaa itseäni ja kehittyä, ihmisenä sekä valmentajana.

Etävalmennuspalveluni on suunnattu asiakkaille ympäri Suomen ja maailman, jotka eivät sijaintinsa puolesta pysty hyödyntämään valmennuspalveluitani lähivalmennuksena. Etävalmennus on myös loistava vaihtoehto silloin, jos valmennukseen käytettävä budjetti on rajallinen, ja etsit lähivalmennusta edullisempaa valmennusvaihtoehtoa.

image4_edited.jpg

Etävalmennuspalveluni keskittyvät erityisesti fitness-tyyppiseen valmentamiseen - kuitenkin niin, että mukana huomioidaan myös arjen tuoma kuormitus ja haasteet. Tässä valmennuksessa ei siis ole tarkoitus alkaa täyspäiväiseksi fitness-urheilijaksi, vaan soveltaa fitness-tyyppistä elämäntapaa niin kuin oman elämäntilanteen rajat sen mahdollistavat.

Etävalmennuksessa valmennuskokonaisuus rakennetaan aina sinun lähtökohtiesi ja tavoitteidesi ympärille. Tämä etävalmennus EI siis ole nettivalmennus, jossa harjoittelet ilman yksilöintiä tai henkilökohtaista tukea, vaan tämä etävalmennuskokonaisuus on kuin tavanomainen yksilöity ja sinulle räätälöity valmennuskokonaisuus - ainut ero on se, että tapaamiset järjestetään verkon välityksellä.

 

Jos siis kaipaat edullista ja yksilöityä valmennuskokonaisuutta sinulle, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan tilanteestasi ilmaisen online-kartoitustapaamisen merkeissä! 

Tule mukaan valmennukseeni, jos
 

• tahdot lisätä lihasmassaa ja napakkuutta vartaloosi

• haluat parantaa kuntoasi, sekä suoritus- ja toimintakykyäsi

• toivot harjoittelulta kiinteyttä ja voimaa

• haluat harjoitella tuloshakuisesti, kuitenkin terveys ja elämä edellä

• kaipaat lisää puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• tahdot löytää itselle sopivat ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä kunnossa ja voida hyvin ympäri vuoden

• haluat löytää määrätietoisuutta ja punaisen langan saliharjoitteluun
toivot erilaisten kuurien sijaan elämään tasapainoista hyvää oloa

• olet mahdollisesti myöhemmin kiinnostunut kilpailemaan fitness-lajeissa, mutta tahdot ensiksi lähestyä ja kokeilla lajin vaatimuksia inhimillisemmästä tulokulmasta

RYHDYTÄÄNKÖ HOMMIIN?

VARAA AIKA ILMAISEEN ETÄKARTOITUKSEEN KANSSANI

Jutellaan miten sinä voisit hyötyä etävalmennuksestani!

Thanks! Message sent.

image3 (1)_edited.jpg

MIKSI ETÄVALMENNUS KANSSANI?

Etävalmennuksessani fitness- ja tuloishakuista elämäntapaa lähestytään elämä edellä, terveyttä ja hyvinvointia kuunnellen. Valmennuskokonaisuus ja muutokset mukautetaan täysin sinun elämääsi sopivaksi, ja ne tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, joita pystyt ylläpitämään ja viemään eteenpäin ympäri vuoden. Pyrin aina ohjauksessani opastamaan sinua siten, että todella ymmärrät uudet elämäntavat, harjoittelumetodit ja ravintotottumukset, etkä vain noudata sokeana ulkoa opeteltuja ohjeita. Suoraan minulta saneltavien ohjeiden sijaan tahdonkin aktivoida sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista - kuitenkin niin, että valinnat tukevat omia tavoitteitasi ja vievä sinua haluamiasi tuloksia kohti.  Tuloshakuinen harjoittelu, ravitsemus ja elämäntyyli on mahdollista toteuttaa rennolla, sallivalla ja terveyttä tukevalla otteella!

Pienillä valinnoilla voit päästä suuriin tuloksiin. Valmennuksessa keskitymmekin laittamaan tärkeät perusasiat kuntoon, kuten harjoittelun ja ravitsemuksen, sillä perusasioiden toimivuus on tuloshakuisessa harjoittelussa kaiken A ja O. Joskus kuitenkin mitä pieninkin yksittäinen tekijä voi olla tulosten esteenä. Olemme kokonaisuus, joka koostuu monista eri tekijöistä - siksi et ehkä itse pystykään huomioimaan kaikkia kompastuskiviä, jotka ovat tulostesi tiellä. Tällöin valmennuksen tarve korostuu, ja olenkin varma, että myös sinä voit saavuttaa tuloksia kanssani. Ympäri vuoden pysyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekemiseen löydetään juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat toimintamallit. Niiden löytämiseen tahdon tarjota sinulle tukea.

Etävalmennuksessani harjoittelee asiakkaita ympäri Suomen. Tavanomaisin asiakkaani on 20+ ikäinen nainen, joka tahtoo lisätä lihasmassaa ja kiinteytyä, sekä on kiinnostunut fitness ja kehonmuokkauslajeista, kuitenkin ilman kisatavoitteita, ja omaan elämään sopivin tavoin.

ETÄVALMENNUKSEN HINTA KANSSANI ON 139€/KK. Valmennuksen kesto on minimissään 3kk.

Etävalmennukseni sisältää​
 

• 1x/kk etätapaamisen kanssani
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravitsemusohjaus ja elämäntapojen neuvontaa mm. uni ja stressinhallinta

• Viikottainen tilannekatsaus ja raportointi

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Etätuki aina kun tarve

"Hilla on mitä ihanin ja loistavin personal trainer! Suosittelen Hillan valmennuspalveluita kenelle tahansa kuka valmentajaa harkitsee!" - Nainen 34v

VALMENNUSMEKANISMIT

Etävalmennuksessani - kuten aina valmentaessani - yhdistelen todistettuja ja tieteellisesti vahvistettuja tapoja mukautettuna käytännössä toimiviin ratkaisuihin, soveltaen niitä erilaisin tavoin kunkin asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Poukkoilevan ja päämäärättömän tekemisen sijaan pyrin tarjoamaan valmennuksessani työkaluja, joilla voit ylläpitää tasapainoa, ja sitä kautta "rantakuntoa" yllä ympäri vuoden. Loppuun polttavan treenitahdin tai totaalisten treenitaukojen sijaan harjoittelet nousujohteisin tavoin, jotta voit kehittyä jatkuvasti. Tiukkojen kuurien tai rajoitusten sijaan saavutat elämäntavat, joita eivät sairastelut, juhlat, tai pidemmätkään treenitauot - ne niin kutsutut "repsahdukset" - kaada.

Valmennuksesta tulet saamaan käyttöösi kaikki käytännön tavat, jotka oikeasti toimivat. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

Tässä korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus - yhdistettynä inhimilliseen ja lempeään otteseen. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi. Valmennuksessa aktivoin sinut itse ajattelemaan, ja tekemään muutoksia, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi, elämäntilanteeseesi, ja tavoitteisiisi - vieden sinut pysyviin tuloksiin, jotka kestävät myös valmennussuhteen päätyttyä.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Valmennus on mukautuvaa ja keskustelevaa, siinä valliten vahva luottamuksellinen vuorovaikutus sinun ja valmentajan välillä.​ Uskon, että asiat ovat monisyisiä, ja että jokaisella meistä on oma tarinansa omine haasteineen. Siksi massoille suunnattujen verkkovalmennusten sijaan uskon yksilöidyn tuen olevan väylä pysyvään muutokseen.

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin etävalmennuspalveluni sopivat myös sinulle
 

• Tahdot lisätä lihasmassaa ja kiinteyttä tavoin, joita voit ylläpitää myös muuttuvassa arjessa ja elämäntilanteissa
• Tahdot uutta puhtia, energiaa ja kokonaisvaltaista hyvää oloa

• Olet kiinnostunut kehonmuokkauksesta ja fitness-lajeista, muttet kuitenkaan (vielä? ;)) kisaamisesta

• Haluat kokonaisvaltaista ja yksilöityä valmennusta, joka on mukautettu juuri sinun elämäntilanteen ja toiveet huomioiden

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea - et vain suorittaa kielto- tai muita listoja
• Tahdot polttaa rasvaa ja kiinteytyä ilman kitudieettien aiheuttamaa kärvistelyä ja kärsimystä
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä tuloksia

• Tahdot yhdistää tasapainon ja fitness tavoitteet

• Liukuhihnapalvelun sijaan toivot matkallesi täysin sinun henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja tavoitteisiin optimoitua tukea

VARAA AIKA ILMAISEEN ETÄKARTOITUKSEEN KANSSANI

Hyödynnä ilmainen etäkartoitus kanssani!

Thanks! Message sent.

Usein kysytyt kysymykset

Q: Voiko valmennuspalveluita maksaa liikuntaseteleillä?

A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi.
 

Q: Olen nettivalmennusten suurkuluttaja. Tahtoisin kuitenkin nyt valmennusta, joka huomioi enemmän yksilölliset tarpeeni. Sopiiko etävalmennuksesi minulle?
A: Kyllä! Kyseessä ei tosiaan ole nettivalmennus, vaan juuri sinulle rakennettu valmennuskokonaisuus jossa pääset myös juttelemaan kanssani (netin välityksellä) henkilökohtaisesti - niin, että tunnen sinut ja tavoitteesi paremmin, ja voin kustomoida valmennussuunnitelman juuri sinulle ja yksiöllisiin tarpeisiisi sopivaksi. Sinulla on siis suora kontakti minuun, ja valmennus on vuorovaikutuksellista - toisin kuin nettivalmennuksissa.

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Voinko silti hyödyntää tätä etävalmennusta?

A: Kyllä voit! Vaikka etävalmennuspalveluni eivät suoraan olekaan suunnattu painonhallintaan, mahdollistaa yksilöllinen ohjaus sen, että mukaan voit lähteä oikeastaan millaisin tavoittein tahansa; olipa se sitten painonhallintaa, kuntoutusta tai fitnesstä :)
 

Q: Opiskelen ja teen kahta työtä. Olen siis todella kiireinen, ja mihinkään ei tahdo löytyä aikaa. Silti tietysti jotain olisi hyvä tehdä. Olisiko valmennuksesta mitään hyötyä minulle?

A: Aivan varmasti on. Uskon, että lähes miten tahansa haastavissa elämäntilanteissa on kuitenkin aina mahdollista tehdä pieniä ja hieman parempia valintoja, jotka tukevat hyvinvointia. Elämäntilanteen kuormitus täytyy tietysti valmennuksessa huomioida, mutta kokonaisvaltaisen lähestymistavan myötä pystyn tarjoamaan sinulle myös palautumistyökaluja, jotka voivat siivittää myös muita tuloksia. Tarkoitus ei ole siis kuormittaa sinua valmennuksella lisää, vaan tarjota tapoja joilla voit keventää kuormaa ja voida paremmin!

Q: Kuntosali ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta. Onko tässä valmennuksessa pakko harjoitella salilla?

A: Pakko ei tietenkään ole! Pääasia on, että liikut sinulle mielekkäällä tavalla! Lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä ei kuitenkaan pidä väheksyä, ja monessa tavoitteessa myös sen harjoittaminen on todella tärkeää; selkäkivut, olkapäiden ongelmat, painonhallinta, rasvanpoltto... Joskus syy siihen, ettei "sali tunnu omalta jutulta" voi löytyä siitä, että kuntosalille ei ole koskaan rakennettu harjoitteluohjelmaa ammattilaisen toimesta, tai kuntosalille on päädytty harhailemaan ilman mitään tietoa siitä mitä tehdä. Salitreeni valmentajan kanssa VOI siis alkaakin maistumaan ihan eri tavalla valmennuksen kautta :) Lähtökohtaisesti siis suosittelen kuitenkin, että kokeillaan myös saliharjoittelua, mutta mikäli se ei maistu, voidaan ohjelmointiin ottaa mukaan esimerkiksi kävelyä, uintia, tai muita sinulle mielekkäitä lajeja.

KYSY LISÄÄ

Vieläkö tahtoisit kysyä jotakin? Jätä oma kysymyksesi alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Thanks! Message sent.

bottom of page