top of page

ILMAINEN PERSONAL TRAINING KOKEILUTUNTI

KOKEILE PERSONAL TRAINING PALVELUITAMME ILMAISEKSI

On taas se aika vuodesta, kun hienosti alkanut elämäntapamuutos alkaa tökkiä, ja liikunnan ja hyvinvoinnin pariin lähteminen alkaa käydä hankalaksi.

Kannustaaksemme sinua jatkamaan yhä eteenpäin, tarjoamme 20:lle ensimmäiselle ilmaisen kokeilutunnin personal trainerin kanssa. Tunti järjestetään Vantaan Aviapoliksessa valmennusasiakkaiden yksityisellä premium-salilla.

Ilmaisia kokeilutunteja on jaossa rajoitettu määrä, ja tuntipaikat täytetään varausjärjestyksessä. Voit varata ilmaisen personal training tunnin skrollaamalla sivua hieman alaspäin, ja ottamalla yhteyttä alla löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.


Yhteydenottopyyntösi jälkeen meiltä valmentaja ottaa sinuun yhteyttä (ensisijaisesti puhelimitse) sopiakseen ajan kokeilutunnille kanssasi.

Tarjous on rajoitettu yhteen kokeilutuntiin per asiakas. Kokeilutunti on lunastettavissa vain uusille asiakkaille.

 

Mikäli olet koskaan harkinnut personal trainerin palkkausta, sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää kokeilutunti kanssamme, ja kokeilla, josko palvelumme sopisivat myös sinulle!

Varaa aika ilmaiselle personal training tunnille

Thanks! Message sent.

"Aloitin yksilövalmennuksessa 16:n viikon paketilla, jossa tapasin valmentajaa kaksi kertaa viikossa. Olin liikkunut, syönyt ja pyrkinyt terveellisiin elämäntapoihin omatoimisesti jo ennen valmennusta noin kolmen vuoden ajan. En kuitenkaan ollut juuri kehittynyt eteenpäin missään tekemisessäni, esimerkiksi salilla käytin yhä lähes samoja painoja kuin kaksi vuotta sitten, lihaksia ei ollut oikein tullut lisää, ja vartaloni ei alun rykäisyn jälkeen ollut enää muuttunut lainkaan, vaikka koin tekeväni asioita oikein (ainakin parhaani mukaan=). 16 viikkoa tiukkaan tapaamistahtiin siis kuulosti motivoivalta ja sellaiselta kipinältä, jota kaipasin. Jo ensimmäisten viikkojen aikana huomasin, että vaikka olin kuvitellut tietäväni jo harjoittelusta tai ruokavaliosta jotakin, oli tämä ote valmentamiseen, harjoitteluun, ja ylipäänsä kaikkeen valovuosia edellä siitä, mihin olin tottunut. Treeneissä ei päästetty helpolla, ja valmentaja todella hioi jokaisen liikkeen ja tekniikan kohdilleen, antamatta fuskata yhtään missään. Aina kun itsestäni alkoi tuntua, että enempään en pysty, jostain kuitenkin valettiin uskoa ja eteenpäin mentiin joka viikko. Noiden viikkojen aikana keho muuttui, mutta myös voimani kehittyi niin paljon, että sain jo muilta salikävijöiltä positiivisen hämmästeleviä kommentteja. Tangon kanssa kyykkäämisestä päästiin tekniikan parannettua jo muutamissa viikoissa tuplalukemiin, ja 16:n viikon jälkeen 20kg kyykky oli vaihtunut 90kg kyykkyyn. Vaikka nuo 16 viikkoa olivat tiukkoja, oli valmennus silti lämminhenkistä ja huumori ja positiivisuus kulkivat myös mukana. Viikkojeni parhaat päivät olivat ne, kun tapasin valmentajaa. Koen elämänlaatuni kohentuneen kaikilla osa-alueilla, ja tuo hetken isompi rahallinen panostus maksoi kyllä itsensä moninkertaisesti takaisin. 16:n viikon tiiviin valmennuksen jälkeen olen jatkanut valmentajan kanssa harvempaan tapaamistahtiin. Treeniin on löytynyt kehitys, ja valmentajan suunnittelemat ohjelmat ja ohjenuorat ovat pitäneet kehitystä yllä nyt vuoden päivät."

Oletko tilanteessa, jossa koet, että nyt olisi aika tehdä jotain?

 

Tuntuuko olosi raskaalta, ja uuvuttava arki harmaalta? Oletko yrittänyt muutosta jo omin päin, mutta hienon alun jälkeen vanhat tottumukset, vanhat kilot ja vanha elämäntapa on kuin hiipien tullut takaisin? Vai oletko kenties tehnyt päätöksen, että nyt vihdoin on aika panostaa omaan itseesi - saavuttaa huippukunto, ja nauttia siitä olosta, minkä vahva ja terve keho tuo tullessaan? Laittaa sanoista teoiksi, ja lähteä tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi?
 
Uskoisitko, että valtaosa asiakkaistamme - siis he, jotka nykyisin ilolla ja innolla valitsevat sohvan pohjan sijaan liikunnan - ovat joskus olleet juuri samanlaisessa lähtöpisteessä missä sinäkin saatat olla tällä hetkellä. Kenties suuhun eksyy mitä sattuu, väsymys painaa, kiire stressaa ja motivaatio kaikkeen tekemiseen on kateissa huonon omatunnon koputellessa olalla. Kiloja saattaa olla liikaa tai ei, mutta omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on ruuhkavuosien keskellä jäänyt. Takaraivossa jyskyttää ajatus siitä, että jotain olisi tehtävä. Ja pian. Rahkeet eivät kuitenkaan tunnu riittävän omin voimin eteenpäin. Jotain on ehkä joskus kokeiltukin, mutta motivoituneetkin yritykset ovat lopulta lässähtäneet kuin pannukakku.
 
Lässähdyksen taustalta voi löytyä monia eri syitä, monia eri tekijöitä. Syynä voi olla tiedon puute; kuntosalilla harhaillaan ilman päämäärää, laitteesta toiseen poukkoillen. Lenkkipoluille lähdetään satalasissa, seitsemänä päivänä viikossa ilman mitään suunnitelmallisuutta. Ruokavaliosta karsitaan milloin herkut, toisena hetkenä rasva, kolmantena maitotuotteet. Treenaat kenties täysillä, mutta mitään ei tapahdu. Yritys on kova, ja kenties "kaikkea on jo kokeiltu", mutta mikään ei ole muuttunut.
 
Jos siis kaipaat tilaasi muutosta parempaan, olet eksynyt oikean tahon puoleen. Vuosien aikana olemme saaneet kunnian olla mukana jo tuhansien ihmisten muutosprosesseissa, auttamassa ihmisiä voimaan paremmin, ja saavuttamaan toimivan, terveen ja virkeän kehon sekä mielen. Siitä syystä olemmekin varmoja, että sinäkin pystyt oike
alla tuella siihen.

VARAA ILMAINEN KOKEILUTUNTI

Jos jokin alla olevista kuvauksista sopii sinuun, kannattaa sinun hyödyntää ilmainen kokeilutunti
 

 • tarvitset uutta motivaatiota ja potkua tekemiseesi

 • haluat hyödyntää ilmaisen treenitunnin valmentajan ohjauksessa

 • tahdot pudottaa painoa tai muuttaa elämäntapojasi

 • haluat kehoon lihasta, kiinteyttä ja muotoa

 • toivot parempaa suorituskykyä, voimaa ja hyvää kuntoa

 • tahtoisit arkeen ja olemukseen uutta energiaa, hyvää oloa ja kivutonta toimintakykyä

 • haluat omaksua liikunta- ja elämäntavat, jotka tukevat pysyvää hyvinvointia ja terveyttä

 • toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

 • päättömien kuurien ja kokeiluiden sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

Kokeilutunti järjestetään valmennusasiakkaiden yksityisellä PHI premium-kuntosalilla Vantaan Aviapoliksessa (Jumboa vastapäätä) osoitteessa Robert Huberin tie 2K, 01510 Vantaa.

Varaa aika ilmaiseen kokeilutuntiin

Thanks! Message sent.

Joskus liikunnan aloittaminen, tai sen jatkaminen jää mitä pienimmästä askeleesta kiinni - siitä, että otat sen ensimmäisen askeleen kohti aloittamista, tai siitä, että teet otat määrätietoisen askeleen kohti toimia, jotka saavat sinut jatkamaan harrastuksesi parissa. Sen jälkeen kun yksi merkittävä askel on otettu ja päätös tehty, seuraa toinen askel ensimmäistä ja loppu onkin jo paljon helpompaa.

 

Tällä ilmaisella kokeilutuntien tarjoamisella tahdomme tehdä sen merkittävän askeleen ottamisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Miksi jättäisit käyttämättä tunnin ammattivalmentajan vastaanotolla, kun sinulla on saatavilla apua, opastusta, ja motivoiva sysäys aivan ilmaiseksi? Kukaan ei ole varmasti koskaan katunut asioita, joita teki oman terveytensä eteen - sen sijaan tekemättömät teot ja oman hyvinvointimme laiminlyönti kaduttavat varmasti myöhemmin.

Tavallisin tilanne meille valmennukseen hakeuduttaessa on tämä:

Olotila on vetämätön ja saamaton, arki tuntuu kuluttavalta ja harmaalta. Kenties suuhun eksyy mitä sattuu, väsymys painaa, elämä on kiireistä ja stressaavaa, ja motivaatio kaikkeen tekemiseen on kateissa huonon omatunnon koputellessa olalla. Kiloja saattaa olla liikaa tai ei. Takaraivossa jyskyttää kuitenkin ajatus siitä, että jotain olisi tehtävä. Rahkeet eivät kuitenkaan tunnu riittävän omin voimin eteenpäin. Jotain on ehkä joskus kokeiltukin, mutta motivoituneetkin yritykset ovat lopulta lässähtäneet kuin pannukakku. Toivottua muutosta ei ole tapahtunut, ja usko omaan onnistumiseen ja muutoksen mahdollisuuteen on kutistunut epäonnistuneiden yritysten myötä yhä pienemmäksi.

Me tiedämme, että muutos yksin on hankalaa. Nykypäivänä tietoa terveellisistä elämäntavoista on saatavilla valtavat määrät. Aivan varmasti sinäkin jo tiedät terveellisen ruokavalion ja liikunnan merkityksen hyvinvoinnillesi - puhutaanhan siitä jo joka paikassa. Kuitenkin tässä informaatiotulvassa on yksi suuri ongelma; sen keskeltä voi olla mahdoton erotella ne oikeasti järkevät ja toimivat tavat, joilla tuloksia saadaan. Sen lisäksi pitäisi löytää sinun lähtötilanteeseesi, arkeesi ja tavoitteisiisi sopivat metodit. Ei helppo työmaa yksin toteutettavaksi.

Jos siis kaipaat muutosta, jotka toimivat juuri sinun elämäntilanteessasi tuloksia tuoden, niin olet eksynyt oikean tahon puoleen.


Meillä jokainen valmennettava saa henkilökohtaista ja yksilöityä palvelua - ja se onkin salaisuutemme mitä uskomattomimpiin pysyviin tuloksiin. Meiltä et saa liukuhihnapalvelua, vaan valmennuskokonaisuus on rakennettu juuri sinulle - sillä emmehän kukaan ole tismalleen samanlaisissa elämäntilanteissa, samanlaisin haastein ja lähtökohdin. Olisi siis järjetöntä kuvitella, että ratkaisu olisi toimia jokaisen yksilön kohdalla samoin kaavoin ja periaattein - vaikka valitettavasti myös tälläinen ajattelu ja toimintatapa voi olla alalla yleistä.

Tule ja kokeile palveluamme maksutta ilmaisen kokeilutunnin merkeissä!

Voit osallistua ilmaiselle kokeilutreenille, jos

 • haluat hyödyntää ilmaisen personal training kokeilutunnin

 • tahdot aloittaa harjoittelun

 • kaipaat aloitukseen tai tekemiseen tehostusta ja motivaatiota

 • sinulla on jokin selkeä tavoite, jota kohti tahdot harjoittelun ja terveellisten elämäntapojen myötä tähdätä

 • olet kiinnostunut kokeilemaan personal training -palveluita

 • olet miettinyt valmennuksen aloitusta, muttet tiedä sopisivatko valmennuspalvelut myös sinulle

Huomioithan, että mahdollisuus ilmaiseen kokeiluun on rajoitettu kahdellekymmenelle ensimmäiselle varaajalle. Jos siis koskaan olet harkinnut valmentajan tai personal trainerin hankkimista, tai pohtinut miltäköhän harjoittelu valmentajan kanssa tuntuisi, kannattaa sinun hyödyntää nyt tämä tilaisuus ja tulla kokeilemaan palvelua täysin ilmaiseksi.

Kokeilutunnille voit osallistua millaisilla lähtökohdilla tahansa. Huono kunto, kivut, tai muut ehkä rajoitteeksi mielletyt ongelmat eivät ole este, sillä ammattitaitoiset valmentajat osaavat ottaa huomioon jokaisen kokeilijan yksilölliset tarpeet ja rajoitteet. Lisäksi valtaosalla valmentajiltamme löytyy pohjalta korkea koulutus, ja esimerkiksi fysioterapeuttista osaamista, joten uskallamme suositella, että myös kipu- ja ongelmatilanteissa sinun on järkevää hyödyntää ilmainen treenitapaaminen. Tiedossa ei ole siis hampaat irvessä traumatisoivaa rääkkiä, vaan juuri sinun tilanteeseesi sopivia liikuntametodeita.

Koulutetusta ja ammattitaitoisesta valmennustiimistämme löytyy laajaa erikoisosaamista asiaan kuin asiaan, muun muassa näihin ongelmiin
 

• Painonhallinta ja elämätapamuutokset

• Kehon muokkaus, fitness ja tuloshakuinen valmennus

• Eliittiurheilijoiden fysiikka- ja voimavalmennus

• Kuntoutus ja voimaharjoittelu, kuten polvivammat, selkävaivat, olkapään alueen ongelmat...

• Psyykkinen hyvinvointi ja pysyvä muutos

• Uni ja palautuminen

• Verenkuvan, hormonien ja muiden terveysmittareiden testaus ja analysointi
• "Hankalat" tapaukset, jossa kaikkea on jo kokeiltu mutta mikään aiemmin ei ole toiminut
• Ravitsemukseen ja hyvinvointiin keskittyvä valmennus

• Voimavalmennus, toiminnallinen treeni, kehonpainoharjoittelu yms erikoistuminen tiettyyn harjoittelutapaan

Varaa aika ilmaiseen kokeilutuntiin

Thanks! Message sent.

MIKSI SINUN KANNATTAA VALITA PERSONAL TRAINING PALVELU JUURI MEIDÄN KANSSAMME?

Arvoihimme kuuluu ensisijaisesti se, että tuloksiin tähdätään terveys ja elämä edellä ja hyvinvointia kuunnellen. Muutokset tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, jotka kestävät läpi elämän. Ohjaamme sinut tekemään elämäntapamuutoksen siten, että todella ymmärrät uudet elämäntavat, harjoittelumetodit ja ravintotottumukset, etkä vain noudata sokeana ulkoa opeteltuja ohjeita. Emme laita sinua punnitsemaan ruokia tai itseäsi, laskemaan kaloreita, tai noudattamaan valtavaa kieltolistaa eri asioista - sen sijaan aktivoimme sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista. Uskomme tämän kaltaisen lähestymistavan olevan ainoa mahdollinen tapa pysyvän tasapainon saavuttamiseen. Omien henkilökohtaisten tavoitteidesi ohella valmennus tuo mukanaan sinulle optimaalisesti toimivan, terveen, tasapainoisen ja onnellisen kehon ja mielen - joka on ja pysyy. Tahdomme auttaa sinua löytämään sen kaikkein parhaimman version itsestäsi.

Elämäntapamuutosta tehdessä pienet valinnat tuovat suurimmat tulokset. Kun perusasiat - ateriarytmi, energiantarve, makroravinteet, harjoittelu, lepo ja uni, sekä yleiset elämäntavat - ovat kunnossa, pääsee asioissa jo pitkälle. Joskus kuitenkin jopa pienikin yksittäinen tekijä voi tuoda kapuloita rattaisiin. Olemme kokonaisuus, joka koostuu monista eri tekijöistä - siksi et ehkä itse pystykään huomioimaan kaikkia kompastuskiviä, jotka ovat tulostesi tiellä. Tällöin ammattitaitoisen valmennuksen tarve korostuu, ja olemme varmoja, että myös sinä voit saavuttaa tuloksia kanssamme.

 

Ympäri vuoden pysyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekee asioita oikein ja oikeita asioita. Tähän me tarjoamme sinulle tukea, ja olemme varmoja, että teemme työmme niin hyvin, että valmennuksen jälkeen osaat jatkaa terveellistä elämää myös omatoimisesti. Niin, siis siinä tapauksessa mikäli tahdot joskus valmennuksessa lopettaa. Valtaosa asiakkaistamme nimittäin jatkaa kanssamme vuosia, saaden valmennuksesta jatkuvasti positiivisia vaikutteita elämäänsä.

Liikuntavalmennuksessa jokainen pieninkin yksityiskohta on optimoitu kohdilleen. Treeniohjelmointi on alan parasta osaamista; jokaisella liikkeellä, toistolla, setillä, tempolla ja tauolla on merkityksensä ohjelmoinnissa - liikkeitä ei heitellä mukaan valmentajan mututuntuman perusteella, vaan jokainen ohjelman palanen on rakennettu tukemaan maksimaalista hyötyä ja kehitystä, mahdollistaen nousujohteisuuden harjoittelussa ympäri vuoden. Ohjelmoinnissa myös riittävä vaihtuvuus on avain progressioon - siksi meidän kanssamme et harjoittele saman ohjelman parissa kuukausia kehityksen junnaten paikallaan. Kanssamme löydät todellisen voiman, jota et ehkä aiemmin kuvitellutkaan omaavasi.

Valmennuksessamme käy asiakkaita satojenkin kilometrien päästä. Tavanomaisin asiakkaamme tahtoo kiinteytyä ja pudottaa painoa muutamista kiloista kymmeniin kiloihin, ja löytää kuormittavan arjen keskelle hyvinvointia tukevat tavat, joilla voida energisesti ja virkeästi. Näiden "tavanomaisimpien" tavoitteiden lisäksi meillä valmennettavana käy myös huippu-urheilijoita monien eri lajien parista, sekä asiakkaita vaikeiden kuntoutusta vaativien terveysongelmien kanssa. 

HUOM! Mikäli uskot tulosten syntyvän kuurien, tiukkojen dieettien, pussikeittojen, keittiövaakojen, rääkkitreenien ja unista nipistetyn aamuaerobisen avulla - silloin valmennuspalvelumme EI ole sinua varten. Tai ehkä onkin, jos olet valmis muuttamaan ajattelutapaasi liikunnasta, ravinnosta ja elämäntavoista pysyvästi.

Personal Training pakettimme sisältävät aina vähintään​
 

• Valittu X-määrä tapaamisia valmentajan kanssa
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravinto-ohjaus ja hormonitoiminnan optimointi, sekä tarvittavat mittaukset

• Ilmainen käyttöoikeus yksityiselle premium salille 

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

Yksilövalmennuksessa käytämme varmoihin tuloksiin johtavia käytäntöjä. Valmennus yhdistelee todistettuja ja tieteellisesti vahvistettuja tapoja mukautettuna käytännössä toimiviin ratkaisuihin, soveltaen niitä erilaisin tavoin kunkin asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Superdieettien tai jojoilun sijaan saat valmennuksessa työkaluja, joilla voit pitää rantakuntoa yllä ympäri vuoden. Loppuun polttavan treenitahdin tai totaalisten treenitaukojen sijaan harjoittelet nousujohteisin tavoin, jotta voit kehittyä jatkuvasti. Tiukkojen kuurien tai rajoitusten sijaan saavutat elämäntavat, joita eivät sairastelut, juhlat, tai pidemmätkään treenitauot - ne niin kutsutut "repsahdukset" - kaada.

Valmennuksesta tulet saamaan käyttöösi kaikki käytännön tavat, jotka oikeasti toimivat. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

Valmennuksessamme korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi. Valmennuksessa aktivoimme sinut itse ajattelemaan, ja tekemään muutoksia, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi, elämäntilanteeseesi, ja tavoitteisiisi - vieden sinut pysyviin tuloksiin, jotka kestävät myös valmennussuhteen päätyttyä.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Me emme usko "paperi käteen ja kotiin" toimintatapaan, vaan valmennus on mukautuvaa ja keskustelevaa, siinä valliten vahva luottamuksellinen vuorovaikutus sinun ja valmentajan välillä.​

Valmennuksessa pureudumme pintaa syvemmälle. Uskomme, että asiat ovat monisyisiä, ja että jokaisella meistä on oma tarinansa omine haasteineen. Uskomme syväluotaavan ja yksilöidyn tuen olevan syy siihen, että asiakkaat jatkavat kanssamme valmennussuhteessa vuosia, kehittyen ja saaden jatkuvasti uusia positiivisia asioita elämäänsä.

Personal Trainer palveluita pääset hyödyntämään Vantaalla yksityisellä valmennusasiakkaiden omalla PHI Coaching Centerin tiloissa. Kuntosali sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, osoitteessa Robert Huberin tie 2K, 01510 Vantaa. Kaikki keskuksen asiakkaat harjoittelevat, tai ovat harjoitelleet kanssamme. Valmennusasiakkaille tiloissa omalla ajalla harjoittelu on maksutonta.

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin Personal Training palvelumme sopivat myös sinulle​
 

• Vaaka näyttää suurempia lukemia kuin toivoisit, ja peilikuvakin tuntuu vieraalta

• Tahdot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä rantakunnossa ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea
• Tahdot oppia liikkumaan tavoin, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

• Liukuhihnapalvelun sijaan toivot matkallesi täysin sinun henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja tavoitteisiin optimoitua tukea

Varaa aika ilmaiseen kokeilutuntiin

Thanks! Message sent.

DSC01554.jpg

Usein kysytyt kysymykset

Q: Voiko valmennuspalveluita maksaa liikuntaseteleillä?

A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi.
 

Q: Olen aiemmin jo harjoitellut Personal Trainerin kanssa, ja saanutkin tuloksia. Kuitenkin aina valmennussuhteen päätyttyä kaikki palaa taas entisiin uomiinsa; paino, liikkumattomuus ja elämäntavat... Onko tässä enää mitään tehtävissä?
A: On! :D Toivoa on niin pitkään, kun et vain luovuta. Itse asiaan... Liikunta-alalla ammattilaisten kirjo on värikäs. Hyvin usein myös Personal Trainerin kanssa harjoitellessa kaikki ohjeet, neuvot ja ohjelmat tulevat ULKOAPÄIN itse trainerin sanelemana. Tämähän on toki hyvin helppo tapa itse valmentajalle toimia, mutta harvoin kuitenkaan palvelee asiakasta hyvin, etenkään pitkällä tähtäimellä. Siksi meidän kanssamme pyrimme AINA ulkoapäin tapahtuvan ohjauksen sijasta herättelämään sinut ITSESI tekemään tavoitteita tukeviasi valintoja, sillä uskomme, että vain ja ainoastaan se on ainut väylä elämän mittaiseen muutokseen. Valmennuksessamme et tule siis saamaan ohjeita laatuaan "Syö parsakaalia ja kanaa lounaaksi", vaan lähestymistapa on erilainen, jotta voimme olla varmoja että teet valintoja jotka soveltuvat juuri sinun arkeesi.

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Voinko silti hyödyntää valmennuspalveluita?

A: Ehdottomasti! Painon pudotus ja hallinta onkin yksi yleisimpä tavoitteita valmennuksessame. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme myös siitä, että saliympäristö on yksityinen ja vain valmennusasiakkaiden omassa käytössä. Tämä monella laskee kynnystä tulla treenaamaan, kun tiedossa on, että kaikki muutkin salikäyttäjät harjoittelevat valmentajan kanssa.
 

Q: Olen todella kiireinen, ja mihinkään ei tahdo löytyä aikaa. Silti tietysti jotain olisi hyvä tehdä. Olisiko valmennuksesta mitään hyötyä minulle?

A: Aivan varmasti on. Valmennuksessamme tulokulma on hyvin inhimillinen ja lempeä - elämää ymmärtävä. Valmennuksessa opetellaan sellaisia tapoja, joita on mahdollista toteuttaa myös kiireisimpinä ajanjaksoina; tasapainoa ja hyviä arjen valintoja. Tarkoitus ei ole tehdä ja optimoida niin pitkälle kuin mahdollista - joskus fiksumpaa onkin itseasiassa tehdä niin vähän kuin välttämätöntä ;) Kiireen ja hektisen elämäntyylin ei tarvitse olla syy siihen, että jätetään kaikki terveyttä tukevat elämäntavat pois ja lyödään kaikki läskiksi - kirjaimellisesti. Valmennuksessa opit totetuttamaan juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia, tuoden myös kiireen keskelle vireyttä ja energisyyttä, kuitenkin ilman lisääntyvää suorittamista tai stressiä.

Q: Kuntosali ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta. Voiko pesonal training palveluitanne hyödyntää, vaikka salille ei tahtoisikaan?

A: Kyllä! Valmentaja voi viedä sinua myös toisenlaiseen harjoitteluympäristöön - pururadoille, urheilukeskuksille, uimaan... Pääasia on, että liikut sinulle mielekkäällä tavalla! Lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä ei kuitenkaan pidä väheksyä, ja monessa tavoitteessa myös sen harjoittaminen on todella tärkeää; selkäkivut, olkapäiden ongelmat, painonhallinta, rasvanpoltto... Joskus syy siihen, ettei "sali tunnu omalta jutulta" voi löytyä siitä, että kuntosalille ei ole koskaan rakennettu harjoitteluohjelmaa ammattilaisen toimesta, tai kuntosalille on päädytty harhailemaan ilman mitään tietoa siitä mitä tehdä. Salitreeni valmentajan kanssa VOI siis alkaakin maistumaan ihan eri tavalla :) Mutta ketään emme salille tietenkään pakota. Valmennuksesta hyödyt, oli taustasi liikunnassa minkälainen tahansa tai olivat liikuntamieltymyksesi millaisia tahansa.

bottom of page