top of page

JUOKSUVOIMAA

KOHTI ÄÄRETÖNTÄ, JA SEN YLI!

HALUATKO SAAVUTTAA PARHAAN MAHDOLLISEN JUOKSUKUNNON, MINIMOIDA LOUKKAANTUMISTEN JA VAMMOJEN RISKIT, SEKÄ KEHITTÄÄ OMAA FYSIIKKAASI PAREMMAN SUORITUSKYVYN TAKEEKSI?

 • Hei lenkkeilyä ja juoksua harrastava! Tule mukaan superedulliseen 6:n viikon Juoksuvoimaa valmennukseen, ja opi kehittämään lihasvoimaasi juoksu-harrastusta tukevin tavoin.
   
 • Tässä valmennuksessa saat lisää voimaa ja paremman fysiikan, jonka avulla juokset kevyemmin ja nopeammin.
   
 • Kevään ainoa Juoksuvoimaa valmennus alkaa tiistaina 18.5. klo 19:00. Valmennus järjestetään lähivalmennuksena valmennusasiakkaiden yksityisellä kuntosalilla, PHI Airport tiloissa (Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa). Tapaamiset ovat kuuden viikon ajan joka tiistai klo 19:00.
   
 • Valmennuksen järjestelyissä on huomioitu koronaturvallisuus, ja kuntosalilla on muun muassa rajoitettu samanaikaisten kävijöiden määrää, ja investoitu erinomaiseen ilmanvaihtoon ja ilmanpuhdistimiin.

Lue eteenpäin, jos tahdot hyvästellä rasitusvamma- ja loukkaantumiskierteet, ja tahdot kehittää juoksukuntoasi tavalla, jolla juokset nousujohteisesti ympäri vuoden.

Kevään Juoksuvoimaa valmennuksen ohjaa viimeisen vuoden liikunnanohjaaja-opiskelija (AMK), personal trainer ja voimavalmentaja Markus Liukkonen.  Markus on erikoistunut kestävyysurheilijoiden voimavalmennukseen, ja suhtautuu intohimoisesti erityisesti juoksijoiden voiman ja lihaskunnon kehitykseen. Lenkkeilyä ja juoksua harrastavilla usein juuri lihaskunto ja voima osa-alueena on valitettavan laiminlyöty. Siksipä voimaharjoittelulla saadaankin erityisesti tämän lajin harrastajien parissa merkittäviä tuloksia jo lyhyessäkin ajassa - joka on tietysti motivoivaa niin valmentajalle, kuin osallistujallekin.

 

Juoksuvoimaa valmennuksessa saat juuri sinun lähtökohtiisi rakennetun voimaharjoitteluohjelman, jolla voit tukea suorituskykyäsi harrastuksessasi, mutta myös ehkäistä vammojen, loukkaantumisten ja erilaisten kipujen syntyä. Valmennuksessa tapaat valmentajaa kerran viikossa (tiistaisin klo 19), ja opit harjoittelemaan kuntosalilla lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi parhaiten soveltuvin tavoin.

Tämä valmennus on sinulle paras ja edullisin vaihtoehto, jos tahdot omaksua juoksijan lihaskuntoharjoittelun salat ja oppia juoksukunnon optimoinnista kaikista oleellisimmat asiat. Tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse enää miettiä kuinka harjoittelisit kuntosalilla tavoin jotka siirtyvät voimana myös lenkkipolulle - sen sijaan seuraat vain ohjeita ja valmentajan toimivaa suunnitelmaa, ja huomaat positiiviset muutokset kunnossasi ja suorituskyvyssäsi jo ensimmäisten viikkojen aikana. Lähtemällä mukaan opit niin juoksijan voima- ja oheisharjoittelusta, kuin suorituskyvyn maksimoinnista ja palautumisestakin asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi.

DSC08593 (1).jpg

Voisiko tämä sopia minulle? Jos tunnistat itsesi seuraavista kuvauksista, on Juoksuvoimaa -valmennus suunniteltu juuri sinulle.

 • Harrastat lenkkeilyä tai juoksua, ja tahtoisit kevyemmän ja nopeamman askeleen

 • Haluat saada lenkeistäsi kaiken hyödyn irti

 • Tahdot lenkkeilysi tueksi ohjelman, jolla voit tukea juoksua lajina

 • Haluat lisätä voimaa ja lihaskuntoa

 • Tahdot ehkäistä loukkaantumisia ja vammoja, jotta juoksu voi pysyä nousujohteisena ympäri vuoden

 • Haluat juoksutavoitteisiisi valmentajan luoman yksilöidyn ja laadukkaan oheisharjoitteluohjelman edullisesti

 • Koet kestävyysharjoittelun mieluisaksi, mutta salilla et ole aiemmin juuri viihtynyt, vaikka tiedät sen merkityksen ja tarpeellisuuden

 • Tahdot kaikin puolin hyvään kuntoon ja toivot harjoittelulta myös yleistä hyvää oloa​

Juoksuvoimaa valmennus o​n sinulle, joka toivot lenkkeilyysi suunnitelmallisuutta ja kehitystä. Lihaskunto on juoksijalle ja lenkkeilijälle äärimmäisen tärkeää, ja monesti se niin kutsuttu puuttuva palanen parempiin tuloksiin. Juoksussa erityisesti alavartalon lihasvoima antaa askeleeseen lisää potkua, ja tukee ns. taloudellista juoksua, jossa saat jokaiselta askeleelta kaiken irti. Myös keskivartalon ja selän lihaksisto ovat juoksussa merkittävässä roolissa, muun muassa tukien hyvää juoksuryhtiä.

Valitettavan usein juoksu- ja lenkkipoluilla viihtyvät eivät koe voimaharjoittelua mieluiseksi harjoittelumuodoksi. Hyvin usein kuitenkin taustalla on se, että sali on varsin vieras ympäristö, eikä sinne ole koskaan hankittu mukaan valmentajaa tekemään voimaharjoittelua tutuksi. Ja varsin ilmeistä on, että itselle vieras ympäristö ja vieraat harjoittelutavat tuntuvat vieraalta! Siksipä valmentajan apu ja opastus etenkin alkuun on äärimmäisen tärkeää myös juoksijoille, jotta pääset harjoitteluun kunnolla kiinni ja tiedät mitä tehdä. Valmentajan suunnittelema voimaharjoitteluohjelma, opastus ja tuki jättävät oman osuutesi hyvin helpoksi - seuraat vain ohjeita, ja saat tuloksia. Tuloksettoman "vähän mitä sattuu" tekemisen sijaan niin lenkkeilystä kuin voimaharjoittelustakin tulee sinulle kehittävä harrastus, jonka parissa huomaat viihtyväsi ja takovasi joka viikko yhä parempia tuloksia tiskiin.

Tulemalla mukaan valmennukseen, saat kaiken tämän

 • 6 tapaamista valmentajan kanssa

 • 6 viikon juoksua tukevan yksilöllisen voimaohjelman

 • 6 viikon valmennusasiakkaiden yksityisen kuntosalin rajattoman käyttöoikeuden

 • Ravitsemusvinkkejä tavoitteisiisi

 • Palautumis- ja kehonhuolto -ohjausta

 • Valmentajan sähköpostituen ja -neuvonnan 24/7

Valmennuksen lähitapaamiset järjestetään 18.5. alkaen joka tiistai klo 19:00 kuuden viikon ajan valmennusasiakkaiden yksityisellä kuntosalilla, PHI Airport tiloissa.

VARAA PAIKKASI JA KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

HUOM! Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti!

Moni meistä saattaa kevään ja kesän tullen aloittaa innoissaan uuden juoksuharrastuksen. Ajatus kauniista kevään eloon herättämistä lenkkipoluista ja raikkaasta kevätsäästä houkuttelee kenet tahansa ulos liikkumaan. Usein lenkkeilyharrastus kuitenkin päättyy yhtä nopeasti kuin se on alkanutkin. Syyt löytyvät suunnitelmallisuuden ja palautumisen puuttesta, sekä siitä, ettei oikein tiedetä miten lähteä rakentamaan vahvaa pohjaa nousujohteiselle harjoittelulle. Vammat saattavat vaivata, askel painaa ja keho tuntuu tukkoiselle. Siksi valmentajan laatima oheis-ja voimaharjoitteluohjelma antaa hyvän sysäyksen uuden harrastuksen aloittamiselle, sekä siivittää jo kokeneemmankin juoksijan parempiin tuloksiin.

Juoksuvoimaa valmennus yhdistää juoksuun voimaharjoittelun ja palautumisen tiiviiksi ja tuloksekkaaksi harjoittelukokonaisuudeksi. Valmennuksessa keskitytään asioihin, jotka ovat merkityksellisiä parhaan mahdollisen juoksukunnon saavuttamiseksi. Intensiivisessä valmennuskokonaisuudessa opit tehokkaaseen ja tuloksekkaaseen tekemiseen, ja saavutat tavoitteesi. 

Paremman juoksukunnon lisäksi saat valmennuksesta myös eväitä muillakin osa-alueilla parempaan elämänlaatuun. Vinkit palautumiseen, ravintoon, ja unen laadun parantamiseen keventävät juoksuaskelta, mutta luovat arkeen myös muilla elämän osa-alueilla keveyttä ja virkeyttä. Askeleen lisäksi myös ajatus juoksee paremmin, ja mieli ja keho toimivat tehokkaasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen.

Tätä kaikkea on luvassa, kun ilmoittaudut mukaan Juoksuvoimaa valmennukseen

Juoksuvoimaa lähivalmennus on kestoltaan 6 viikkoa.

Nämä kuusi viikkoa sisältävät​:

 • 6 tapaamista valmentajan kanssa (arvo 714€)

 • 6 viikon voimaharjoitteluohjelma (Arvo 189€)

 • 6 viikon valmennusasiakkaiden yksityisen kuntosalin rajattoman käyttöoikeuden (arvo n. 90€)

Jo pelkästään valmennuksen konkreettisen sisällön arvo on lähes 1000€

Tämän lisäksi saat vielä

 • Ravitsemusvinkkejä ja -ohjausta tavoitteisiin

 • Palautumis- ja kehonhuolto-ohjausta

 • Valmentajan sähköpostituki 24/7

Koska olemme rakentaneet valmennuksen valmiiksi pienryhmäkonseptiksi, pystymme tarjoamaan valmennuksen sinulle huomattavasti edullisempaan hintaan.

Niin. Maksat tästä valmennuksesta nimittäin vain

219€.

Huomioithan, että tämä summa sisältää myös valmennusasiakkaiden yksityisen premium-kuntosalin rajattoman käyttöoikeuden koko valmennuksen ajaksi.

Kyseessä on koko kurssin maksu - ei piilotettuja lisäkuluja tai muita kommervenkkejä.

Summa on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä ilman lisäkuluja, ja/tai liikunta- ja kulttuurieduilla.

ILMOITTAUDU MUKAAN TAI KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

Valmennuksen koko hinta on nyt vain 219€. Maksu on kertaluontoinen, eikä sido sinua mihinkään. Mitään lisämaksuja, kuukausittaisia veloituksia tai liittymismaksuja ei tule enää hinnan päälle.

Maksat valmennuksesta - tapaamisista valmentajan kanssa, harjoittelusta valmentajan laatimalla ohjelmalla, kuntosalin käytöstä, ja muusta tuesta noin 4 euroa per päivä.

Panostamalla itseesi kahvikupillisen hinnan verran per päivä, saavutat juoksuvoimaa ja opit harjoittelemaan tavalla, jolla voit pitää juoksussasi jatkuvaa kehitystä yllä.

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan? Entä miksi me tahdomme tarjota sinulle tämän kokonaisuuden näin edullisesti?

Juoksu on matalan kynnyksen harrastus, jota voi harrastaa täysin maksutta. Lähes jokainen meistä on ainakin kokeillut juoksua harrastuksenaan.  Juoksu on laji, jonka lähes kuka tahansa voi oppia, ja jossa lähes kuka tahansa voi tulla paremmaksi.

Valitettavan usein alkuinnostuksen jälkeen juoksuinto kuitenkin hiipuu. Erilaiset kivut saattavat vaivata, ja palautumisessa kestää viikkoja. Saatat kärsiä säären kivuista, venähtäneistä lihaksista, särystä polvissa, tai jomotuksesta takareisissä.

Motivaatio juosta on kateissa, koska askel painaa, keuhkoja polttaa ja eteneminen tuntuu vaivalloiselta. Keho ei ole yksinkertaisesti valmis juoksenteluun ilman suunnitelmaa, valmistautumista, ja oheisharjoitteluohjelmaa joka huomioi myös palautumisen. Tämä valmennus on ratkaisu siihen.

Meidän agendamme on, että laadukas ja tuloksekas liikunta pitäisi kuulua osaksi jokaisen arkea. Siksi tahdomme tuoda edullisen juoksijan oheisharjoitteluvalmennuksen kaikkien saataville - hinnalla, joka ei päätä huimaa. Valmennukseen sijoittaminen on sijoitus myös koko hyvinvoinnin eteen, sillä opit harjoittelusta ja palautumisesta työkaluja, joita voit hyödyntää myös valmennuksen jälkeen.

 

Juokseminen ja lenkkeily lajina on täysin ilmainen, joten sijoittamalla nyt kerran ammattitaitoiseen valmennukseen, pääset harrastamaan juoksua ilman vammoja, uupumista, tai motivaation lopahtamista. Ammattitaitoisen valmennuksen avulla voit pitää harrastusta yllä vaikka seuraavat kaksikymmentä vuotta. Tiedämme, että sinusta on siihen!

Juoksulla on edullisia vaikutuksia myös mielenterveydelle. Kestävyysliikunta ja ulkoilu tekee hyvää kenen tahansa pääkopalle. Kun vielä opit juoksemaan tuloksekkaasti, siirtyy tuloksekas tekeminen myös muualle arjen osa-alueille.

man running up steps

Jos haluat paremman juoksukunnon, voimaa, sekä virtaa ja energiaa arkeen, tule mukaan tiistaina 18.5. klo 19 Vantaalla alkavaan lähivalmennukseen!

Valmennukseen on vapaana vielä kolme (3) paikkaa.

KYLLÄ KIITOS, ILMOITTAUDUN MUKAAN

Thanks! Message sent.

Usein kysytyt kysymykset Juoksuvoimaa valmennuksesta

Voiko valmennuksen maksaa liikuntaseteleillä?

Voi. Valmennuksen voi maksaa ePassilla, Smartumilla, EazyBreakillä, tai Edenredillä. Maksaessasi liikuntaseteleillä voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@phioy.com

Voiko valmennukseen osallistua myös aloittelijat?

Voi. Toivottavaa on, ettei juoksu ole lajina täysin vieras, mutta myös aloittelijat voivat lähteä valmennukseen mukaan.

Voiko valmennukseen osallistua, vaikka viimeisestä lenkistä on jo vierähtänyt tovi?

Voi. Ja kannattaa, jos tavoitteessa on jälleen aloittaa lenkkeily tai juoksuharrastus. Tässä valmennuksessa lenkkeilystä muovataan nimittäin kehittävä, hyvää mieltä tuottava harrastus, jonka jälkeen lenkkikengät eivät jää enää kaappiin pölyttymään.

Kärsin säären/reiden/polven kivuista, enkä voi juosta tällä hetkellä. Voinko silti osallistua?

Suosittelemme, että jos kärsit akuutista ja liikettä tai lenkkeilyä häiritsevistä kivusta, jätät osallistumisen toiseen kertaan. Voit kuitenkin olla yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com ja kuvailla vammojasi, niin voimme suositella sinulle tapoja, joilla lähteä liikkeelle vamman ja kipujen kuntoutus edellä.

Edellyttääkö kurssille osallistuminen joidenkin lisähankintojen tekemistä?

Ei edellytä. Riittää, että omistat urheiluun soveltuvat vaatteet ja kengät.  Juoksuvoimaa valmennuksessa keskitytään voimaharjoitteluun ja loukkaantumisten ehkäisyn ja paremman juoksuvoiman kehittämiseen - siksi tarjoamme valmennuksen ajaksi sinulle myös kuntosalin käyttöoikeuden ilman lisämaksuja. Sinun ei tarvitse siis edes ostaa erillistä kuntosalikorttia, vaan kaikki kuuluu pakettiin.

Voiko valmennuksen ostaa lahjaksi?

Tottakai. Jos tahdot ostaa Juoksuvoimaa -valmennuksen lahjaksi, teemme lahjakortin, jonka lahjan ostaja voi itse antaa saajalle. Jos haluat ostaa valmennuksen lahjaksi, ilmoita siitä yhteydenottolomakkeen viestikentässä, tai ole meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

TAHTOISITKO KYSYÄ VIELÄ JOTAIN VALMENNUKSESTA?

Thanks! Message sent.

Tervetuloa mukaan :)

bottom of page