JUOKSUVOIMAA

KOHTI ÄÄRETÖNTÄ, JA SEN YLI!

SEURAAVA KUUDEN VIIKON JUOKSUVOIMAA VALMENNUS ALKAA KEVÄÄLLÄ 2020

HALUATKO SAAVUTTAA PARHAAN MAHDOLLISEN JUOKSUKUNNON, MINIMOIDA LOUKKAANTUMISTEN JA VAMMOJEN RISKIT, SEKÄ KEHITTÄÄ OMAA FYSIIKKAASI PAREMMAN SUORITUSKYVYN TAKEEKSI?

 • Tule mukaan 6 viikon Juoksuvoimaa valmennukseen, ja opi kehittämään juoksukuntoasi nousujohteisesti ympäri vuoden.
   
 • Tässä valmennuksessa saat lisää voimaa ja paremman fysiikan tukeaksesi juoksu- tai lenkkeilyharrastustasi.
   
 • Seuraava aloitus Vantaalla on keväällä 2020. Voit jättää alustavan paikkavarauksen kurssille jo nyt!

Lue eteenpäin, jos tahdot hyvästellä rasitusvamma- ja loukkaantumiskierteet, ja tahdot kehittää juoksukuntoasi tavalla, jolla juokset nousujohteisesti ympäri vuoden.

Juoksuvoimaa valmennuksen ohjaa aina fysioterapeutti ja voimavalmentaja. Valmennuksessa saat juuri sinun lähtökohtiisi rakennetun voimaharjoitteluohjelman, jolla voit tukea suorituskykyäsi harrastuksessasi, mutta myös ehkäistä vammojen, loukkaantumisten ja erilaisten kipujen syntyä.

 

Lähtemällä mukaan opit niin juoksemisesta, kuin suorituskyvyn maksimoimisesta ja palautumisestakin asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi.

Tämä valmennus on sinulle paras vaihtoehto, jos haluat oppia juoksukunnon optimoinnista kaikista oleellisimmat asiat. Sinun ei tarvitse enää miettiä mitä tehdä ja milloin, vaan seuraat vain ohjeita ja toimivaa suunnitelmaa - ja huomaat tulokset jo ensimmäisten viikkojen aikana.

Voisiko tämä sopia minulle? Jos tunnistat itsesi seuraavista kuvauksista, on Juoksuvoimaa -valmennus suunniteltu juuri sinulle.

 • Haluat saada lenkeistäsi kaiken hyödyn irti

 • Tahdot lenkkeilyysi suunnitelmallisuutta ja ohjelman, jolla kehityt

 • Toivot voimaa ja lihaskuntoa saadaksesi kevyemmän askeleen

 • Haluat paremman kunnon, jonka avulla myös arjen vireys parantuu

 • Tahdot ehkäistä loukkaantumisia ja vammoja, jotta juoksu voi pysyä nousujohteisena ympäri vuoden

 • Haluat juoksutavoitteisiisi valmentajan ohjausta ja ryhmän kannustusta

 • Tahdot kaikin puolin hyvään kuntoon ja toivot harjoittelulta yleistä hyvää oloa​

Juoksuvoimaa valmennus o​n sinulle, joka toivot lenkkeilyysi paikallaan junnaamisen sijaan suunnitelmallisuutta ja kehitystä. Valmentajan suunnittelema harjoitteluohjelma ja tuki jättävät oman osuutesi hyvin helpoksi - seuraat vain ohjeita, ja saat tuloksia. Tuloksettoman "vähän mitä sattuu" tekemisen sijaan lenkkeilystä tulee sinulle kehittävä harrastus, jonka parissa huomaat takovasi joka viikko yhä parempia tuloksia tiskiin.

Tulemalla mukaan valmennukseen, saat kaiken tämän

 • 6 tapaamista valmentajan kanssa

 • 6 viikon juoksuohjelman

 • 6 viikon juoksua tukevan voimaohjelman

 • 6 viikon ilmaisen kuntosalin rajattoman käyttöoikeuden

 • Ravitsemusvinkkejä tavoitteisiisi

 • Palautumis- ja kehonhuolto -ohjausta

 • Valmentajan sähköpostituen ja -neuvonnan 24/7

VARAA PAIKKASI JA KYSY LISÄÄ

HUOM! Paikkoja valmennukseen on rajoitetusti!

Juoksuvoimaa valmennus yhdistää juoksun, voimaharjoittelun ja palautumisen tiiviiksi ja tuloksekkaaksi harjoittelukokonaisuudeksi. Valmennuksessa keskitytään asioihin, jotka ovat merkityksellisiä parhaan mahdollisen juoksukunnon saavuttamiseksi. Intensiivisessä valmennuskokonaisuudessa opit tehokkaaseen ja tuloksekkaaseen tekemiseen, ja saavutat tavoitteesi. Tässä valmennuksessa sinun ei tarvitse turhautua tekemiseen, tai käyttää aikaa turhaan pohdiskeluun - teet vain annetun suunnitelman mukaan, ja pääset tuloksiin.

Moni meistä saattaa syksyn tullen aloittaa innoissaan uuden juoksuharrastuksen. Ajatus kauniista ruskan värjäämistä lenkkipoluista ja viileästä, raikkaasta syysilmasta houkuttelee kenet tahansa ulos liikkumaan. Usein lenkkeilyharrastus kuitenkin päättyy yhtä nopeasti kuin se on alkanutkin. Syyt löytyvät suunnitelmallisuuden ja palautumisen puuttesta, sekä siitä, ettei oikein tiedetä miten lähteä rakentamaan vahvaa pohjaa nousujohteiselle harjoittelulle. Vammat saattavat vaivata, askel painaa ja keho tuntuu tukkoiselle. Siksi valmentajan laatima ohjelma antaa hyvän sysäyksen uuden harrastuksen aloittamiselle, sekä siivittää jo kokeneemmankin juoksijan parempiin tuloksiin.

Paremman juoksukunnon lisäksi saat valmennuksesta myös eväitä muillakin osa-alueilla parempaan elämänlaatuun. Vinkit palautumiseen, ravintoon, ja unen laadun parantamiseen keventävät juoksuaskelta, mutta luovat arkeen myös muilla elämän osa-alueilla keveyttä ja virkeyttä. Askeleen lisäksi myös ajatus juoksee paremmin, ja mieli ja keho toimivat tehokkaasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen.

Tätä kaikkea on luvassa, kun ilmoittaudut mukaan Juoksuvoimaa valmennukseen

Juoksuvoimaa lähivalmennus on kestoltaan 6 viikkoa.

Nämä kuusi viikkoa sisältävät​:

 • 6 tapaamista valmentajan kanssa (arvo 594€)

 • 6 viikon juoksuohjelmat (Arvo 159 €)

 • 6 viikon voimaharjoitteluohjelma (Arvo 159€)

 • 6 viikon PHI Valmennuskeskus Vantaan kuntosalin rajattoman käyttöoikeuden (arvo yli 100€)

Jo pelkästään näiden arvo on yli 1012€

Tämän lisäksi saat vielä

 • Ravitsemusvinkkejä ja -ohjausta tavoitteisiin

 • Palautumis- ja kehonhuolto-ohjausta

 • Valmentajan sähköpostituki 24/7

Saat koko valmennuksen hintaan 219€.

Sen lisäksi säästät hinnasta vielä 29€, kun ilmoittaudut mukaan jo nyt ennakkoon.

Maksat nyt valmennuksesta siis vain 190€.

TOIMI HETI JA ILMOITTAUDU NYT

Valmennuksen koko hinta on nyt vain 190€. Maksu on kertaluontoinen, eikä sido sinua mihinkään. Mitään lisämaksuja, kuukausittaisia veloituksia tai jäsenyyksiä ei tule.

Valmennuksen normaali hinta on 219€. Ilmoittautumalla mukaan ennakkovaraajan hinnalla, säästät hinnasta vielä 29€. Saat yli tuhannen euron arvoisen kokonaisuuden nyt siis hintaan 190€.

Maksat valmennuksesta - tapaamisista valmentajan kanssa, harjoittelusta valmentajan laatimalla ohjelmalla, kuntosalin käytöstä, ja muusta tuesta noin 4 euroa per päivä.

Panostamalla itseesi kahvikupillisen hinnan verran per päivä, saavutat hyvän kunnon ja opit harjoittelemaan tavalla, jolla voit pitää juoksussasi jatkuvaa kehitystä yllä.

Miksi sinun kannattaa tulla mukaan? Entä miksi me tahdomme tarjota sinulle tämän kokonaisuuden näin halvalla?

Juoksu on matalan kynnyksen harrastus, jota voi harrastaa täysin maksutta. Lähes jokainen meistä on ainakin kokeillut juoksua harrastuksenaan. Juoksu on laji, jonka lähes kuka tahansa voi oppia, ja jossa lähes kuka tahansa voi tulla paremmaksi.

Valitettavan usein alkuinnostuksen jälkeen juoksuinto kuitenkin hiipuu. Erilaiset kivut saattavat vaivata, ja palautumisessa kestää viikkoja. Saatat kärsiä säären kivuista, venähtäneistä lihaksista, särystä polvissa, tai jomotuksesta takareisissä.

Motivaatio juosta on kateissa, koska askel painaa, keuhkoja polttaa ja eteneminen tuntuu vaivalloiselta. Keho ei ole yksinkertaisesti valmis juoksenteluun ilman suunnitelmaa ja valmistautumista. Tämä valmennus on ratkaisu siihen.

Meidän agendamme on, että laadukas ja tuloksekas liikunta pitäisi kuulua osaksi jokaisen arkea. Siksi tahdomme tuoda edullisen valmennusvaihtoehdon kaikkien saataville - hinnalla, joka ei päätä huimaa. Valmennukseen sijoittaminen on sijoitus myös koko hyvinvoinnin eteen. Juokseminen on täysin ilmaista, joten sijoittamalla kerran ammattitaitoiseen valmennukseen, pääset harrastamaan juoksua ilman vammoja, uupumista, tai motivaation lopahtamista. Ammattitaitoisen valmennuksen avulla voit pitää harrastusta yllä vaikka seuraavat kaksikymmentä vuotta. Tiedämme, että sinusta on siihen!

Juoksulla on edullisia vaikutuksia myös mielenterveydelle. Kestävyysliikunta ja ulkoilu tekee hyvää kenen tahansa pääkopalle. Kun vielä opit juoksemaan tuloksekkaasti, siirtyy tuloksekas tekeminen myös muualle arjen osa-alueille.

Jos haluat paremman juoksukunnon, voimaa, sekä virtaa ja energiaa arkeen, tule mukaan keväällä 2020 Vantaalla alkavaan valmennukseen!

Ilmoittautumalla mukaan nyt ennakkoon, lunastat paikkasi etuhintaan, säästät 29€ ja maksat koko valmennuksesta vain 190€!

KYLLÄ KIITOS, TARTUN TARJOUKSEEN JA ILMOITTAUDUN MUKAAN

Usein kysytyt kysymykset Juoksuvoimaa valmennuksesta

Voiko valmennuksen maksaa liikuntaseteleillä?

Voi. Valmennuksen voi maksaa ePassilla, Smartumilla, EazyBreakillä, tai Edenredillä. Maksaessasi liikuntaseteleillä voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@phioy.com

Voiko valmennukseen osallistua myös aloittelijat?

Voi. Toivottavaa on, ettei juoksu ole lajina täysin vieras, mutta myös aloittelijat voivat lähteä valmennukseen mukaan.

Voiko valmennukseen osallistua, vaikka viimeisestä lenkistä on jo vierähtänyt tovi?

Voi. Ja kannattaa. Tässä valmennuksessa lenkkeilystä muovataan nimittäin kehittävä, hyvää mieltä tuottava harrastus, jonka jälkeen lenkkikengät eivät jää enää kaappiin pölyttymään.

Kärsin säären/reiden/polven kivuista, enkä voi juosta tällä hetkellä. Voinko silti osallistua?

Suosittelemme, että jos kärsit akuutista kivusta, jätät osallistumisen toiseen kertaan. Voit kuitenkin olla yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com ja kuvailla vammojasi, niin voimme suositella sinulle tapoja, joilla lähteä liikkeelle vamman ja kipujen kuntoutus edellä.

Edellyttääkö kurssille osallistuminen joidenkin lisähankintojen tekemistä?

Ei edellytä. Riittää, että omistat urheiluun soveltuvat vaatteet ja kengät. Juoksuvoimaa valmennuksessa myös voimaharjoittelu on isossa roolissa juurikin loukkaantumisten ehkäisyn ja paremman juoksuvoiman kehittämisessä - siksi tarjoamme valmennuksen ajaksi sinulle ilmaisen kuntosalimme käyttöoikeuden. Sinun ei tarvitse siis edes ostaa erillistä kuntosalikorttia, vaan kaikki kuuluu pakettiin.

Voiko valmennuksen ostaa lahjaksi?

Tottakai. Jos tahdot ostaa Juoksuvoimaa -valmennuksen lahjaksi, teemme lahjakortin, jonka lahjan ostaja voi itse antaa saajalle. Jos haluat ostaa valmennuksen lahjaksi, ilmoita siitä yhteydenottolomakkeen viestikentässä, tai ole meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

Ohjataanko kurssi englannin kielellä?

Kyllä, Gustavo vasta opettelee suomen kieltä, joten kurssin ohjaus tapahtuu englannin kielellä.

TAHTOISITKO KYSYÄ VIELÄ JOTAIN VALMENNUKSESTA?

Tervetuloa mukaan :)

PHI Oy Performance Health Intention

2705817-3

Robert Huberin Tie 2K

01510 Vantaa

asiakaspalvelu@phioy.com

www.phioy.com