top of page

KESÄ : PARAS VUODENAIKA ALOITTAA ELÄMÄNTAPAMUUTOS

Tavoitteet ja unelmat - niitä jos mitä kannattaa kesällä jahdata.

  • Olemme onnistuneesti valmentaneet tuhansia ihmisiä kerta toisensa jälkeen huomattaviin ja onnistuneisiin tuloksiin. Mutta tiesitkö, että kesä on vuodenaika jolloin valmennuksessa saavutetaan ne kaikista kovimmat ja näkyvimmät tulokset?
     
  • Jos elämäntapamuutos, painonhallinta, kiinteytys ja lihasmassan lisäys, energian ja voiman saanti, tai liikunnan ja hyvinvoinnin lisäys arkeen on yksi haaveistasi, sinun kannattaa lukea tämä blogiteksti.
     
  • Toivottavasti teksti tuo sinulle lisämotivaatiota tarttua toimeen unelmiesi eteen nyt heti - paras hetki sille on juuri nyt ja tässä.

Olemme toimineet alalla useita vuosia ja auttaneet lukemattomia ihmisiä; kanssamme on saavutettu uskomattomia täyskäännöksiä ja elämäntapamuutoksia, pudotettu tuhansia kiloja, saatu huikeita muutoksia kehonkoostumuksessa, ja päästy monenlaisista elämänlaatua heikentävistä vaivoista eroon. On parannettu omaa oloa, tyytyväisyyttä, kuntoa, hyvinvointia ja elämää monin eri osa-aluein. Tuloksia taotaan ympäri vuoden, mutta kesäisin valmennusasiakkaidemme kanssa tapahtuu jotain maagista.

 

Olemme huomanneet, että kehityksessä ja tuloksissa näkyy kesäisin aina valtava harppaus eteenpäin. Kaikista nopeinta kehitys, muutoksien vienti arkeen ja tavoitteiden saavuttaminen on siis kesäisin. Tässä blogitekstissä kerromme miksi, ja miksi näitä vuodenajan tuomia lisäetuja hyvinvointiin ja elämäntapamuutoksen tekoon tulisi jokaisen hyödyntää.

HUOM! Nämä seikat pätevät myös sinunkin kohdalla. Aloittamalla itseesi panostamisen nyt kesällä, voit odottaa parhaita mahdollisia tuloksia. Älä hukkaa tilaisuutta - seuraava yhtä hyvä sauma aloitukselle tulee vasta vuoden päästä.

4 syytä, miksi sinunkin kannattaa aloittaa liikunta ja paremmat elämäntavat juuri nyt

 

​1. Energia

Kesä, valo, kohonneet D-vitaminitasot, ravinteikas ja raikas ruoka, luonnon eloon herääminen, luontaisesti lisääntynyt nesteiden juonnin määrä, loma, (monella alalla) työkiireiden vähentyminen... Kaikki nämä asiat vaikuttavat positiivisesti energian määräämme. Jaksamme paremmin, ja muutenkin moni kokee kesäisin olevan enemmän elossa – kenties Tove Jansson aikanaan Muumi-hahmot luodessaan pohjasi hahmot suoraan meistä suomalaisista; ympäri talven olemme kuin talviunessa ja yritämme selviytyä väsyneenä ja uinuksissa läpi pimeän ja kuormittavan sesongin. Keväällä heräilemme hiljalleen talviunesta, ja kesäisin uusi energia ja mielentila astuu kehiin. Tässä motivoituneessa ja energisessa mielentilassa pystymme löytämään uusia ja parempia elintapoja, jotka ruokkivat lisäenergiaa, -fiilistä, ja hyvää oloa – sekä tietenkin muokkaavat kehoamme vahvemmaksi. Siksipä paras vuodenaika aloittaa elämäntapamuutos on KESÄ! On aivan eri asia lähteä muokkaamaan elintapoja vuodenaikana, jolloin mieli on pääsääntöisesti positiivinen, elämä tuntuu muultakin kuin suorittamiselta ja virtaa uusiin asioihin ja niiden omaksuntaan löytyy. Tekeminen on mielekkäämpää, jaksaminen on huipussaan, olo motivoitunut ja hyvä. Siksi kesä on juuri se vuodenaika, jolloin aloittaminen on järkevintä, ja tekeminen tuloksekkainta. Kesäisin taotuista hyvistä tuloksista syntyy vielä usein valtava positiivisten muutosten kierre, ja sitä jos mitä kannattaa hyödyntää! HUOM! Kitudieetit tai rääkkikuurit eivät kuitenkaan ole kesälläkään järkevää tekemistä. Monella kuumuus vaikuttaa ruokahaluun negatiivisesti, ja syöminen saattaa jäädä vähäiseksi. Saatetaan kokea, että nyt on hyvä aika dieetille, detoxille tai muille järjettömyyksille. Se ei kuitenkaan ole väylä pysyviin tuloksiin, siitä voit olla varma. Olisitko mieluummin vuodesta muutaman viikon miellytävissä mitoissa, vai ympäri vuoden..? Jos tahdot tuloksia, joiden ylläpito, kehitys ja nousujohteisuus onnistuu ympäri vuoden; lähde rakentamaan muutoksia pala palalta, itseäsi kuunnellen, hyviä valintoja vaalien. Meillä sinua ei ikinä laiteta kitudieeteille tai rääkkikuureille! Lähestymistapamme on aina pysyvyyttä korostava - sellainen, että myös elämäntapamuutosta tehdessä nautit elämästä, kesän tuomista harvinaisista iloista kuten grilliruoasta tai valoisista terassi-illoista, juhlapöytien herkuista ja muista elämään kuuluvista asioista. Jos uuden energian myötä tahdot ryhtyä tiukalle dieetille tai kuurille hakien vain väliaikaisia tuloksia - silloin sinun kannattaa hakea apua tavoitteisiisi jostain muualta.
 

2. Alhaisempi stressi
Kesällä vietämme aikaa ulkona enemmän – liikumme paikasta toiseen enemmän jalan tai pyörällä, teemme piknik-reissuja, mökkeilemme luonnon keskellä, vietämme aikaa rannalla – ja kenties jopa lomailemme joitakin viikkoja. Stressitasot laskevat, ja turhasta kiireisestä touhottamisesta päästään tehokkuuteen ja täsmällisyyteen. Matalammat stressitasot jo itsessään vaikuttavat hyvinvointiimme positiivisesti aina painonhallintaa myöten, mutta tarjoavat myös mitä parhaimman mahdollisuuden omaksua uusia tapoja, jotka tukevat ympärivuotista terveyttä ja kehonkoostumusta. Alhaisempi stressi muodostaa parhaan mahdollisen hetken tehdä hyviä ja luontaisia - terveyttä tukevia muutoksia. Jos olet onnekas ja lomailet tänä kesänä niin mieti miten paljon enemmän saatkaan irti kesän ja lomien palauttavasta vaikutuksesta, kun nukut ja syöt hyvin, liikut, rentoudut ja teet luonnollisia hyviä valintoja lomasta nauttimisen ohella! Kun arki, pimeys ja harmaus – se syksy – taas koittaa, on selkärankaan juurtunut jo tapoja, joiden avulla myös pimeä vuodenaika sujuu kevyemmin ja sitä on vastaanottamassa vahva ja hyvinvoiva keho ja mieli. Hyvinvointia, painonhallintaa ja terveyttä muutoksia kannattaa lähteä tavoittelemaan myös kesäisin jatkuvuuden kannalta, sillä itseasiassa tiukat kuurit tai rääkkiprojektit itseasiassa vain lisäävät stressiä, ja tuovat toivotusta juuri päinvastaisia vaikutuksia. Ethän tahdo kuormittaa kehoa ja mieltäsi loman ajan napostellen pelkkää kuivaa kanaa ja parsakaalia, kun vaihtoehtona on syödä ja palautua hyvin pysyvää elämäntapamuutosta tehdessäsi?
 

3. Hyvien valintojen helppous
Kesä on vuodenaika, jolloin hyviä valintoja on kaikista helpoin tehdä. Tuoreet kasvikset, lähiruoka, marjat, raikkaat hedelmät – keksitkö toista vuodenaikaa, joka tarjoaisi sinulle yhtä paljon mahdollisuuksia tehdä hyviä valintoja ravitsemuksen osalta? Tai onko toista vuodenaikaa, jolloin aamulenkit lämmössä ja auringossa, lintujen laulaessa ovat edes mahdollisia? Tai parempaa hetkeä, jolloin keho olisi yhtä vastaanottavainen treenin, ruoan, ja palautumisen suhteen? Hyvien valintojen helppous osaltaan selittää myös sitä, miksi erityisesti kesäisin valmennuksessa lihaserottuvuus kasvaa, sixpackit tulevat esiin, ja rauta nousee kovemmin kuin koskaan. Kehomme yksinkertaisesti on valmiimpi - juurikin kaikkien edellä mainittujen syiden myötä - ottamaan muutoksia vastaan, ja oikein valituilla teoilla huomattavia muutoksia voidaan saada aikaan jo viikoissa. Järkevän, rakentavan, nousujohteisuutta ja jatkuvuutta korostavan tekemisen voit opetella joko itse, tai hyödyntää ammattilaisen kokemusta ja apua löytämään juuri sinun arkeesi parhaiten soveltuvia helppoja valintoja. Kun omaan elämäntilanteeseen soveltuvat selkeät raamit löydetään, tulee hyvistä valinnoista niin luonteva osa arkea, että vanhat, huonoa terveyttä edistävät elämäntavat eivät enää edes houkuttele. 
 

4. Motivaatio
Kesäisin myös motivaatiomme on huipussaan – ehkä osittain siitä syystä, että rannallekin olisi mukava suunnata tuntien olonsa itsevarmaksi omassa kehossaan ;) Kun alkusysäyksen synnyttämä motivaatio yhdistetään järkevään ja suunnitelmalliseen tekemiseen, päästään parhaisiin mahdollisiin, ja mikä parasta pysyviin tuloksiin. Alussa syntyvät huomattavat tulokset ja onnistuminen taas ruokkivat motivaatiota entisestään ja lopputulemana ei voi olla muuta kuin onnistuminen!
Motivaatio aloittamiseen pitää löytyä jokaisesta itsestään, sillä vastuu SINUSTA ei ole kellään muulla kuin sinulla itselläsi. Mutta kun hankalin vaihe on takana; siis se päätös aloittaa, voit olla varma että tekemisen myötä motivaatio myös lisääntyy. Kuten eräs asiakkaamme kommentoi; ”Ainut asia mitä valmennuksen aloittamisessa kadun, on se, että en aloittanut valmennusta jo aiemmin!”

Voisiko tämä kesä olla juuri sinun elämäsi kesä? Muutoksen kesä, käännekohta parempaan?

Älä enää jahkaile, vaan tartu kesän tarjoukseen ja varaa itsellesi aika ILMAISEEN personal training tunnille PHI Airport valmennuskeskukselle (Robert Huberin tie 2 [Jumboa vastapäätä]) sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

Jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, kannattaa sinun hyödyntää etu ja aloittaa juuri nyt
 

• Olet harkinnut aloittamista jo useampaan kertaan, mutta päätöksen teko on siirtynyt erinäisistä syistä

• Olet ollut liian kiireinen, väsynyt tai stressaantunut aiemmin, mutta tiedät, että elintavat kaipaisivat pikaista korjausta

• Tahtoisit pudottaa painoa, ja olla tyytyväisempi omaan ulkokuoreen
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Tahdot kehoon lisää kiinteyttä ja lihasmassaa, vähemmän rasvaa ja paremman kehonkoostumuksen

• Tavoittelet huippukuntoa, vahvaa sekä toimintakykyistä vartaloa

• Tahdot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä kunnossa ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea - niin että tästä päivämäärästä noin puolen vuoden päästä taputat itseäsi olkapäälle kiittäen itseäsi siitä, että vihdoin teit sen ja onnistuit

Kesä itsessään ei kuitenkaan poista yhtä yleisintä ajatusmaailman vinoumaa, joka estää tulosten saamisen kokonaan. Tähän vinoumaan tarvitaan herätys, joka lähtee sinusta itsestäsi. Kesä itseasiassa on vuodenaika, jolloin tämä vinouma voi olla jopa kaikista voimakkaimmillaan. Vinouma, josta puhumme on yleinen ”Sitten joskus” -ajatusmaailmasta.

 

Olemme nähneet paljon tavallisia miehiä ja naisia, jotka sortuvat ”Sitten joskus -ajatteluun”. He odottelevat sitä täydellistä hetkeä, siirtäen aloittamista tuonnempaan, odottamaan sitä ”parempaa” hetkeä. Milloin syynä mikäkin - loma, työ, perhe, arki, väsymys, stressi; you name it!

 

Näitä henkilöitä yhdistää ajatus ja tieto siitä, että oman hyvinvoinnin priorisointi olisi tarpeen, ja tieto siitä, että näin ei voi jatkua enää pitkään – tarve muutokseen tiedostetaan. Kuukaudet vaihtuvat, talvi muuttuu kesään... ja yhä edelleen nämä henkilöt ovat samassa pisteessä, kuin puoli vuotta takaperin – odotellen yhä sitä parempaa hetkeä.

 

Sitten on henkilöitä, jotka tietävät, että paras hetki aloittaa omasta itsestä huolehtiminen oli eilen, ja toiseksi paras tänään. He tietävät, että odottamalla oikea ja parempi hetki ei tule ikinä. He ovat niitä, jotka päättivät, että nyt riitti, on muutoksen aika – ottivat vastuun paremmasta elämästä, tässä ja nyt. Aikaa kuluu puoli vuotta, ja positiivinen muutos on valtava, toisen ryhmän junnatessa vielä samassa lähtötilanteessa.

 

Kummassa tilanteessa sinä tahtoisit olla puolen vuoden päästä? Kevyempi, kiinteämpi, lihaksikkaampi, energisempi, palautuneempi, terveempi ja hyvinvoivampi?

JOS TAHDOT VARMISTUA ONNISTUMISESSASI JA KUULUA RYHMÄÄN, JOKA LÄHTI TAVOITTEITA JA UNELMIAAN KOHTI - TEE PÄÄTÖS NYT JA HYÖDYNNÄ ILMAINEN VASTAANOTTOAIKA AMMATTIVALMENTAJAN VASTAANOTOLLA.

Valmennuskeskuksemme sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, suoraan Jumboa vastapäätä.

Varaa oma aikasi osoitteessa asiakaspalvelu@phioy.com

MIKSI SINUN KANNATTAA ALOITTAA MATKASI JUURI MEIDÄN KANSSAMME?

Arvoihimme kuuluu ensisijaisesti se, että tuloksiin tähdätään terveys edellä ja hyvinvointia kuunnellen. Muutokset tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, jotka kestävät läpi elämän. Ohjaamme sinut tekemään elämäntapamuutoksen siten, että todella ymmärrät ja opit uudet elämäntavat, harjoittelumetodit ja ravintotottumukset, etkä vain noudata sokeana ulkoa opeteltuja ohjeita. Emme laita sinua punnitsemaan ruokia tai itseäsi, laskemaan kaloreita, tai noudattamaan valtavaa kieltolistaa eri asioista - sen sijaan aktivoimme sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista. Uskomme tämän kaltaisen lähestymistavan olevan ainoa mahdollinen tapa pysyvän tasapainon saavuttamiseen. Tavoitteena on optimaalisesti toimiva, terve, tasapainoinen ja onnellinen keho ja mieli - joka on ja pysyy. Tahdomme auttaa sinua löytämään sen kaikkein parhaimman version itsestäsi.

Elämäntapamuutosta tehdessä pienet valinnat tuovat suurimmat tulokset. Kun perusasiat - ateriarytmi, energiantarve, makroravinteet, harjoittelu, lepo ja uni, sekä yleiset elämäntavat - ovat kunnossa, pääsee asioissa jo pitkälle. Ympäri vuoden pysyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekee asioita oikein ja oikeita asioita. Tähän me tarjoamme sinulle tukea, ja olemme varmoja, että teemme työmme niin hyvin, että valmennuksen jälkeen osaat jatkaa terveellistä elämää myös omatoimisesti.

Liikuntavalmennuksessa jokainen pieninkin yksityiskohta on optimoitu kohdilleen. Treeniohjelmointi on alan parasta osaamista; jokaisella liikkeellä, toistolla, setillä, tempolla ja tauolla on merkityksensä ohjelmoinnissa - liikkeitä ei heitellä mukaan valmentajan mututuntuman perusteella, vaan jokainen ohjelman palanen on rakennettu tukemaan maksimaalista hyötyä ja kehitystä, mahdollistaen vuoden ympäri kestävän nousujohteisuuden harjoittelussa. Ohjelmoinnissa myös riittävä vaihtuvuus on avain progressioon - siksi meidän kanssamme et harjoittele saman ohjelman parissa kuukausia kehityksen junnaten paikallaan. Kanssamme löydät todellisen voiman, jota et ehkä aiemmin kuvitellutkaan omaavasi.

YKSILÖVALMENNUKSEN HINTA ON ALKAEN 159€/KK - SISÄLTÄEN MAKSUTTOMAN KÄYTTÖOIKEUDEN VALMENNUSASIAKKAIDEN YKSITYISELLE KUNTOSALILLE.

Personal Training paketit sisältävät aina vähintään​
 

• Valittu X-määrä tapaamisia valmentajan kanssa
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravinto-ohjaus ja hormonitoiminnan optimointi, sekä tarvittavat mittaukset

• Ilmainen käyttöoikeus PHI Valmennuskeskuksen salille 

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

"Kun personal trainerit tulivat muotiin ajattelin heti että tämä on juttuni. Vuodesta 2012 vuoteen 2014 harjoittelin kolmen eri PT:n kanssa. Koin aina saavani personal trainingista jotain, mutta en kuitenkaan ollut löytänyt sellaista tunnetta, että tässä on minun valmentajani. Treenit ja ohjeet olivat kivoja, mutta hain "ihan kivaa" tunteen sijaan "vau"-tyyppistä elämystä valmennuksesta. Siksi siis vaihtelin näinä vuosina valmentajaa. Vuonna 2014 päädyin sanan saattelemana PHI:n valmennukseen, ja sillä tiellä olen edelleen vuonna 2018. Löysin PT:n, jonka kanssa saan "vau"elämyksiä viikottain, yhä vuosien jälkeenkin. Valmennuksessa on aina edessä uutta, ja valmennuksen monipuolisuus on varmasti myös yksi osasyy siihen, että olen jatkanut tätä näin pitkään. Vaihtuva saliohjelma pitää mielen ja kehon virkeänä, vaihtuva ohjelma tapaamisissa taas yllättää positiivisesti joka kerta. Innostuessani juoksusta, saan siihen harrastukseeni tukea. Uintiharrastuksen aloittaessani ohjelma suunniteltiin tukemaan uintitavoitteitani. Harrastuksen vaihtuessa tennikseen, taas ohjelmassa kiinnitettiin huomiota uuteen lajiin. Tykkään harrastaa monia eri lajeja, ja olen aika poukkoileva kiinnostusteni suhteen, mutta valmennukseen tai saliharjoitteluun palo ei ole sammunut. Uskon, että syynä on nimenomaan ammattimainen valmennus, ja se, että pääsen joka viikko kokemaan uutta ja haastamaan kehoa uudella tapaa. RAKASTAN (ja välillä vihaan :-)) jokaista ohjelmaani ja treeniä. Erityisesti kuntosaliohjelmat ovat vakuuttaneet minut niin, etten varmasti muualta ohjelmia enää kelpuutakaan."

"Aloitin yksilövalmennuksessa 16:n viikon paketilla, jossa tapasin valmentajaa kaksi kertaa viikossa. Olin liikkunut, syönyt ja pyrkinyt terveellisiin elämäntapoihin omatoimisesti jo ennen valmennusta noin kolmen vuoden ajan. En kuitenkaan ollut juuri kehittynyt eteenpäin missään tekemisessäni, esimerkiksi salilla käytin yhä lähes samoja painoja kuin kaksi vuotta sitten, lihaksia ei ollut oikein tullut lisää, ja vartaloni ei alun rykäisyn jälkeen ollut enää muuttunut lainkaan, vaikka koin tekeväni asioita oikein (ainakin parhaani mukaan=). 16 viikkoa tiukkaan tapaamistahtiin siis kuulosti motivoivalta ja sellaiselta kipinältä, jota kaipasin. Jo ensimmäisten viikkojen aikana huomasin, että vaikka olin kuvitellut tietäväni jo harjoittelusta tai ruokavaliosta jotakin, oli tämä ote valmentamiseen, harjoitteluun, ja ylipäänsä kaikkeen valovuosia edellä siitä, mihin olin tottunut. Treeneissä ei päästetty helpolla, ja valmentaja todella hioi jokaisen liikkeen ja tekniikan kohdilleen, antamatta fuskata yhtään missään. Aina kun itsestäni alkoi tuntua, että enempään en pysty, jostain kuitenkin valettiin uskoa ja eteenpäin mentiin joka viikko. Noiden viikkojen aikana keho muuttui, mutta myös voimani kehittyi niin paljon, että sain jo muilta salikävijöiltä positiivisen hämmästeleviä kommentteja. Tangon kanssa kyykkäämisestä päästiin tekniikan parannettua jo muutamissa viikoissa tuplalukemiin, ja 16:n viikon jälkeen 20kg kyykky oli vaihtunut 90kg kyykkyyn. Vaikka nuo 16 viikkoa olivat tiukkoja, oli valmennus silti lämminhenkistä ja huumori ja positiivisuus kulkivat myös mukana. Viikkojeni parhaat päivät olivat ne, kun tapasin valmentajaa. Koen elämänlaatuni kohentuneen kaikilla osa-alueilla, ja tuo hetken isompi rahallinen panostus maksoi kyllä itsensä moninkertaisesti takaisin. 16:n viikon tiiviin valmennuksen jälkeen olen jatkanut valmentajan kanssa harvempaan tapaamistahtiin. Treeniin on löytynyt kehitys, ja valmentajan suunnittelemat ohjelmat ja ohjenuorat ovat pitäneet kehitystä yllä nyt vuoden päivät."

Yksilövalmennuksessa käytämme varmoihin tuloksiin johtavia oppeja.

Superdieettien tai jojoilun sijaan opit ravintotottumuksia, jolla voit pitää rantakuntoa yllä ympäri vuoden. Loppuun polttavan treenitahdin tai totaalisten treenitaukojen sijaan opit harjoittelumetodeita, joilla kehityt jatkuvasti. Tiukkojen kuurien tai rajoitusten sijaan opit elämäntapoja, joita eivät sairastelut, juhlat, tai pidemmätkään treenitauot - ne niin kutsutut "repsahdukset" - kaada.

Valmennuksesta tulet saamaan opit, jotka oikeasti toimivat. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

Mikäli uskot tulosten syntyvän kuurien, tiukkojen dieettien, pussikeittojen, keittiövaakojen, rääkkitreenien ja unista nipistetyn aamuaerobisen avulla - silloin valmennuspalvelumme EI ole sinua varten. Tai ehkä onkin, jos olet valmis muuttamaan ajattelutapaasi liikunnasta, ravinnosta ja elämäntavoista pysyvästi.

Valmennuksessamme korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi. Valmennuksessa aktivoimme sinut itse ajattelemaan, ja tekemään muutoksia, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi, elämäntilanteeseesi, ja tavoitteisiisi - vieden sinut pysyviin tuloksiin, jotka kestävät myös valmennussuhteen päätyttyä.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Me emme usko "paperi käteen ja kotiin" toimintatapaan, vaan valmennus on mukautuvaa ja keskustelevaa, siinä valliten vahva luottamuksellinen vuorovaikutus sinun ja valmentajan välillä.​

Valmennuksessa pureudumme pintaa syvemmälle. Uskomme, että asiat ovat monisyisiä, ja että jokaisella meistä on oma tarinansa omine haasteineen. Uskomme syväluotaavan ja yksilöidyn tuen olevan syy siihen, että asiakkaat jatkavat kanssamme valmennussuhteessa vuosia, kehittyen ja saaden jatkuvasti uusia positiivisia asioita elämäänsä.

Personal Trainer palveluita pääset hyödyntämään Vantaalla yksityisellä valmennusasiakkaiden omalla PHI Coaching Centerin tiloissa. Kuntosali sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa, osoitteessa Robert Huberin tie 2K, 01510 Vantaa. Kaikki keskuksen asiakkaat harjoittelevat, tai ovat harjoitelleet kanssamme. Valmennusasiakkaille tiloissa omalla ajalla harjoittelu on maksutonta.

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin Personal Training palvelumme sopivat myös sinulle
 

• Vaaka näyttää suurempia lukemia kuin toivoisit, ja peilikuvakin tuntuu vieraalta

• Tahdot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä rantakunnossa ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea
• Tahdot oppia liikkumaan tavoin, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

• Liukuhihnapalvelun sijaan toivot matkallesi täysin sinun henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja tavoitteisiin optimoitua tukea

"Elettiin kevättä 2018. Oloni oli niin epämukava! Vartalo ei tuntunut omalta, väsymys oli joka päiväistä ja olo oli kerta kaikkisen kyllästynyt kaikkeen itsessä. Oma saamattomuus ärsytti, ja huomasin purkavani omaa turhautumistani jo läheisiinikin. Sitten eräänä päivänä tuli se hetki, jolloin päätin että nyt riitti. Oman itseni ja terveyteni laiminlyönti sai päättyä. Tiesin kuitenkin, että omin avuin en pääsisi alkuun, joten päätin hakeutua osaavaan valmennukseen.

Erilaisia vaihtoehtoja vertailtuani päädyin varaamaan ajan PHI:lle ilmaiseen tutustumiseen, sillä valmennuksen arvot ja lähestymistapa tuntuivat virkistävän erilaisilta. Olinhan itsekin jo jojoillut ja paahtanut yhtä sun toista aiemmin. Pudottanut välillä painoa keräten lopulta kilot tuplana takaisin, jumpannut ryhmäliikunnoissa viitenä päivänä viikossa saavuttamatta kuitenkaan mitään pysyvää, kokeillut ainakin viittä erilaista nettivalmennusta... Tiesin tarvitsevani nimenomaan tasapainoiseen hyvään oloon ja pysyviin tuloksiin keskittyvää tukea, joten etsin valmentajaa näillä kriteerein. Tutustumistapaaminen vakuutti, ja päätin aloittaa valmennuksen.

Jo ensimmäisestä tapaamisesta tiesin olevani hyvissä käsissä. Kävimme läpi asioita joiden en aiemmin edes kuvitellut vaikuttavan tavoitteisiini tai niissä onnistumiseen. Valmentajan tiedon määrä ja tapa selittää asiat järkeen käyväksi kokonaisuudeksi sytytti aivan uusia lamppuja pään päälle. Oikeastaan koko suhtautumiseni omaan itseeni, terveyteen, ruokaan ja treeniin muuttui täysin. Nopeasti tuli tunne, että nyt olen oikealla polulla pysyvään muutokseen. Energian, hyvän olon, lihasten ja vireyden lisääntyessä (ja rasvan ja kilojen sulaessa) myös tavoitteeni kasvoivat. Lupaavan ja tuloksekkaan alun jälkeen jatkoinkin heti toisella valmennuspaketilla, siitä kolmannella, ja yhä tänä keväänä harjoittelen valmentajan kanssa.

Paljon on tapahtunut vuoden takaiseen. Vaaka näyttää yli viisitoista kiloa vähemmän. Viihdyn vartalossani ja pidän peilikuvastani. Kehoni on kiinteä ja vahva. Jaksan ja suoriudun paremmin töissä. Nukun loistavasti. Olen energinen ja hyväntuulinen. Tunnen itseni terveeksi ja vireäksi. Kropan pikkuvaivat ja säryt ovat poissa. En sairastele. Ihoni ja hiuksenikin voivat paremmin. Olen motivoitunut, ja ennen kaikkea tunnen oloni onnelliseksi. Elämä on hyvä.

Koen valmennuksen vaikuttaneen elämääni niin monin eri tavoin, että on oikeastaan vaikea nimetä asiaa johon se ei olisi vaikuttanut positiivisesti. Tunnen, että olen vihdoin löytänyt itseni arjen uuvuttaman kuoren alta. Ero vuoden takaiseen on niin valtava, etten ikinä olisi voinut kuvitellakaan olevani tässä pisteessä vuoden päästä! Koen olevani elämäni kunnossa, nostelen isoja painoja ja näytän timmiltä :D Jos jotain kadun niin sitä etten aloittanut aiemmin!!"

Thanks! Message sent.

Usein kysytyt kysymykset

Q: Voiko valmennuspalveluita maksaa liikuntaseteleillä?

A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi.
 

Q: Olen aiemmin jo harjoitellut Personal Trainerin kanssa, ja saanutkin tuloksia. Kuitenkin aina valmennussuhteen päätyttyä kaikki palaa taas entisiin uomiinsa; paino, liikkumattomuus ja elämäntavat... Onko tässä enää mitään tehtävissä?
A: On! :D Toivoa on niin pitkään, kun et vain luovuta. Itse asiaan... Liikunta-alalla ammattilaisten kirjo on värikäs. Hyvin usein myös Personal Trainerin kanssa harjoitellessa kaikki ohjeet, neuvot ja ohjelmat tulevat ULKOAPÄIN itse trainerin sanelemana. Tämähän on toki hyvin helppo tapa itse valmentajalle toimia, mutta harvoin kuitenkaan palvelee asiakasta hyvin, etenkään pitkällä tähtäimellä. Siksi meidän kanssamme pyrimme AINA ulkoapäin tapahtuvan ohjauksen sijasta herättelämään sinut ITSESI tekemään tavoitteita tukeviasi valintoja, sillä uskomme, että vain ja ainoastaan se on ainut väylä elämän mittaiseen muutokseen. Valmennuksessamme et tule siis saamaan ohjeita laatuaan "Syö parsakaalia ja kanaa lounaaksi", vaan lähestymistapa on erilainen, jotta voimme olla varmoja että teet valintoja jotka soveltuvat juuri sinun arkeesi.

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Voinko silti hyödyntää valmennuspalveluita?

A: Ehdottomasti! Painon pudotus ja hallinta onkin yksi yleisimpä tavoitteita valmennuksessame. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme myös siitä, että saliympäristö on yksityinen ja vain valmennusasiakkaiden omassa käytössä. Tämä monella laskee kynnystä tulla treenaamaan, kun tiedossa on, että kaikki muutkin salikäyttäjät harjoittelevat valmentajan kanssa.
 

Q: Olen todella kiireinen, ja mihinkään ei tahdo löytyä aikaa. Silti tietysti jotain olisi hyvä tehdä. Olisiko valmennuksesta mitään hyötyä minulle?

A: Aivan varmasti on. Valmennuksessamme tulokulma on hyvin inhimillinen ja lempeä - elämää ymmärtävä. Valmennuksessa opetellaan sellaisia tapoja, joita on mahdollista toteuttaa myös kiireisimpinä ajanjaksoina; tasapainoa ja hyviä arjen valintoja. Tarkoitus ei ole tehdä ja optimoida niin pitkälle kuin mahdollista - joskus fiksumpaa onkin itseasiassa tehdä niin vähän kuin välttämätöntä ;) Kiireen ja hektisen elämäntyylin ei tarvitse olla syy siihen, että jätetään kaikki terveyttä tukevat elämäntavat pois ja lyödään kaikki läskiksi - kirjaimellisesti. Valmennuksessa opit totetuttamaan juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia, tuoden myös kiireen keskelle vireyttä ja energisyyttä, kuitenkin ilman lisääntyvää suorittamista tai stressiä.

Q: Kuntosali ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta. Voiko pesonal training palveluitanne hyödyntää, vaikka salille ei tahtoisikaan?

A: Kyllä! Valmentaja voi viedä sinua myös toisenlaiseen harjoitteluympäristöön - pururadoille, urheilukeskuksille, uimaan... Pääasia on, että liikut sinulle mielekkäällä tavalla! Lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä ei kuitenkaan pidä väheksyä, ja monessa tavoitteessa myös sen harjoittaminen on todella tärkeää; selkäkivut, olkapäiden ongelmat, painonhallinta, rasvanpoltto... Joskus syy siihen, ettei "sali tunnu omalta jutulta" voi löytyä siitä, että kuntosalille ei ole koskaan rakennettu harjoitteluohjelmaa ammattilaisen toimesta, tai kuntosalille on päädytty harhailemaan ilman mitään tietoa siitä mitä tehdä. Salitreeni valmentajan kanssa VOI siis alkaakin maistumaan ihan eri tavalla :) Mutta ketään emme salille tietenkään pakota. Valmennuksesta hyödyt, oli taustasi liikunnassa minkälainen tahansa tai olivat liikuntamieltymyksesi millaisia tahansa.

bottom of page