top of page

KESÄN 2021

RYHMÄVALMENNUKSET

HUOM! KESÄN RYHMÄVALMENNUKSET SOPIVAT KAIKEN TASOISILLE LIIKKUJILLE, SILLÄ HARJOITUKSET TEHDÄÄN AINA OMAN KUNTOTASON MUKAISESTI.
HUOMIOITHAN MYÖS, ETTÄ KESÄN RYHMÄVALMENNUKSISSA ON KORONAVARAUS - TUNTEJA EI SIIS JÄRJESTETÄ, MIKÄLI KORONAVIRUSTILANNE ON YHÄ KESÄLLÄ MAASSAMME HUONO.
 • Kesän 2021 ryhmävalmennukset tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa, jatkaa tai tehostaa liikuntaa ammattivalmentajien ohjauksessa ennennäkemättömän edulliseen hintaan.
   
 • Kesävalmennuspasseja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Passit myydään varausjärjestyksessä.
   
 • Jätä yhteydenottopyyntö, ja tiedustele jo etukäteen tulevan kesän liikuntakursseista! Kesän ohjelmisto selviää ja julkistetaan myöhemmin.

KESÄ! Kenties se paras vuodenaika aloittaa liikunta, sillä valon määrän lisääntyessä myös energiatasot kohoavat ja virtaa liikkumiseen löytyy aiempaa enemmän. Joillain onnekkailla jopa työkiireetkin saattavat vähentyä, jolloin aikaa jää enemmän myös sille tärkeimmälle; itsestä ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle.

Kesä on kuitenkin myös aikaa, jolloin turha aikatauluihin sitoutuminen ja kellon perässä juokseminen on mukavampi laittaa hetkeksi tauolle. Siitä syystä tarjoammekin tälle kesälle valmennuksia seuraavalla periaatteella; TULE PAIKALLE SILLOIN KUN EHDIT!

Tarjoamme siis kesälle ainutlaatuisen KESÄVALMENNUSPASSIN, jolla saat käyttää kaikkia valmennuskalenteriin merkattuja tunteja kuten haluat. Saatat ehkä nyt ajatella, että tämä kuulostaa jo vähän turhan hyvältä ja maksaa siten varmasti maltaita. Huolesi on turha - vapaasti hyödynnettäviin valmennuksiin pääset nimittäin mukaan nyt niin edullisesti, ettemme tämän edullisemmin ole koskaan valmennusta tarjonneetkaan! Kesävalmennuspassista maksat vain YHDEN PT-TUNNIN VERRAN, ja voit osallistua sillä jopa sadalle valmennustunnille. Huomioithan kuitenkin, että passeja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Passit myönnetään varausjärjestyksessä.

Kesävalmennukset sopivat sinulle, jos tunnistat itsesi jostakin seuraavista kohdista

 • Haluat aloittaa liikuntaharrastuksen turvallisesti ja tehokkaasti

 • Personal Trainerin palkkaaminen on kutkuttanut, mutta rahatilanne ei ole aiemmin sallinut sitä

 • Tahdot omiin treeneihisi ammattivalmentajan tuomaa lisätehoa ja -ohjausta

 • Toivot edullisesti lisämotivaatiota ja -tsemppiä harjoitteluusi

 • Haluat kroppaan lisää kiinteyttä, voimaa, muotoa ja kestävyyttä

 • Tahdot liikkua ilon - ei pakon - kautta

 • Kaipaat kesälle kehittävää ja kivaa liikuntaa, joka pitää sinut aktiivisena ja vireänä

 • Haluat treenata personal trainerin osaavassa ohjauksessa

KESÄPASSILLA SAAT KONKREETTISESTI SEURAAVAT ASIAT
 

• Koko kesän treenit

Tilaisuuden harjoitella ammattivalmentajan kanssa jopa yli kymmenen tuntia viikossa

• Mahdollisuuden hyödyntää valmennustunteja täysin oman aikataulusi mukaisesti, sitotumatta mihinkään tiettyyn kellonaikaan ja paikkaan

• Poikkeuksellisen treenimahdollisuuden premium-tason yksityisellä kuntosalilla huippuosaavassa ohjauksessa

• Motivoivan liikuntapassin, joka kannustaa sinua liikkumaan ja kehittämään kuntoa myös läpi kesän

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Edullisimman valmennusmahdollisuuden, jota koskaan tulemme tarjoamaan

Valmennuspalvelumme ovat niittäneet jo nopeaa mainetta laadullaan, sekä kokonaisvaltaisella lähestymistavallaan. Laatu, yksilön huomiointi ja treenin mukauttaminen jokaiselle osallistujalle sopivaksi kokonanisuudeksi ovat vahvasti mukana myös kesävalmennuksissamme. Siksi kesäpassi soveltuu minkä tahansa tasoisille liikkujille; voit tulla mukaan suoraan sohvan pohjalta, tai olla jo aktiiviliikkuja joka hakee omaan harjoitteluunsa lisämaustetta ja -tehoa. Ammattitaitoinen valmennustiimi vie sinut kehitykseen, ja valmennuksiin osallistumalla voit olla varma että kesän jälkeen olet paremmassa kunnossa - kenties yllätät lomien jälkeen työkaverit myös sutjakalla uudella ulkomuodolla :)

 

Personal Training palvelut ovat isompi rahallinen panostus. Moni meistä ei ehkä sokkona uskalla laittaa tuota isompaa panosta omaan itseensä; ethän voi olla varma palvelun sopivuudesta sinulle, tai edes siitä kohtaavatko kemiat valmentajan kanssa lainkaan. Kesävalmennukset tarjoavat myös superedullisen tuntuman siihen, miltä personal training palvelut voivat tuntua ja millaista on harjoitella ammattitaitoisen valmentajan kannustavassa ja osaavassa otteessa. Jos siis olet joskus harkinnut tau unelmoinut personal trainerin palkkaamisesta, niin sinun kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä tilaisuus. Tällä vaihtoehdolla liikut nimittäin koko kesän valmennuksessa samaan hintaan kuin mitä maksaisit yksittäisestä yksilövalmennustunnista.

DSC02861.jpg

Jos siis tunnistat itsesi seuraavista asioista, voit osallistua kesäpassilla kesän 2021 valmennuksiin
 

 • Haluat aloittaa liikuntaharrastuksen turvallisesti ja tehokkaasti

 • Personal Trainerin palkkaaminen on kutkuttanut, mutta rahatilanne ei ole aiemmin sallinut sitä

 • Tahdot omiin treeneihisi ammattivalmentajan tuomaa lisätehoa ja -ohjausta

 • Tiedät, että tarvitset lisämotivaatiota ja -tsemppiä harjoitteluusi

 • Haluat kroppaan lisää kiinteyttä, voimaa, muotoa ja kestävyyttä

 • Tahdot liikkua ilon - ei pakon - kautta

 • Liikut mielelläsi ohjatun liikunnan parissa

 • Kaipaat kesälle kehittävää ja kivaa harrastusta, joka pitää sinut aktiivisena myös läpi lomasesongin

 • Haluat treenata valmennusalan ammattilaisen osaavassa ohjauksessa

Kesävalmennuspassin hinta on niin edullinen, että sinun kannattaa hyödyntää tämä tilaisuus myös silloin vaikka sinulla tulisi esimerkiksi matkustelun takia muutama viikko kokonaan taukoa valmennustunneista. Saat rahoillesi hyvän vasteen vaikka hyödyntäisit valmennustunteja kesän aikana vain kourallisen. Tarjoamamme edullisen hinnan yksi syy onkin se, että tahdomme kannustaa sinua liikkumaan kesällä edes sen verran mitä lomalta, mökkeilyltä, töiltä tai muulta puuhalta ehdit. Yksikin liikuntaan käytetty tunti tekee hyvää kenelle tahansa. Ja onpa asia myös niin, että aktiivisuus usein ruokkii lisää aktiivisuutta - ehkä valmennustuntien innostamana myös juoksulenkkarit tai arkiaktiivisuus löytävät taas paikkansa elämäntavoissa.

 

Kesävalmennusten kalenteri näyttää seuraavalta. Ostamalla kesän ryhmävalmennuspassin, saat hyödyntää kaikkia kalenteriin merkittyjä tunteja rajattomasti. Valmennustunnit järjestetään PHI Coaching Centerin tiloissa - Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa - tai keskuksen välittömässä läheisyydessä.

Valmennustunneilla on tietty teemansa. Teemat kertovat siitä millaiseen harjoitteluun valmennustunnilla keskitytään. Vaihtelevien teemojen myötä voit hakea vaihtuvaa vastetta harjoitteluusi, ja saada nopeita tuloksia kunnon eri osa-alueilla. Voit olla varma, että näillä tunneilla pääset ylittämään itsesi ja saat harjoittelustasi parhaan mahdollisen hyödyn irti. Valmentajan ammattitaitoinen ohjaus ja jokaisen huomiointi yksilönä auttaa sinua parantamaan kuntoasi ja lisäämään voimaa ja jaksamista, siivittäen sinut hyvän olon tunteeseen, joka kestää koko päivän.

Miten on? Rullataanko hihat ylös ja laitetaan toimeksi - vietetään rentoutumisen ohella aikaa tänä kesänä myös liikkuen ja omaa hyvinvointia tukien?

KESÄPASSILLA SAAT KONKREETTISESTI SEURAAVAT ASIAT
 

• Koko kesän treenit
Tilaisuuden harjoitella ammattivalmentajan kanssa jopa yli kymmenen tuntia viikossa

• Mahdollisuuden hyödyntää valmennustunteja täysin oman aikataulusi mukaisesti, sitotumatta mihinkään tiettyyn kellonaikaan ja paikkaan

• Poikkeuksellisen treenimahdollisuuden premium-tason yksityisellä kuntosalilla huippuosaavassa ohjauksessa

• Motivoivan liikuntapassin, joka kannustaa sinua liikkumaan myös läpi kesän

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Edullisimman valmennuspaketin, jota koskaan tulemme tarjoamaan

VARAA OMA KESÄPASSISI TAI KYSY LISÄÄ

SÄHKÖPOSTITSE ASIAKASPALVELU@PHIOY.COM

HUOMIOITHAN, ETTÄ KESÄPASSEJA ON MYYNNISSÄ RAJOITETUSTI. PASSIT MYYDÄÄN VARAUSJÄRJESTYKSESSÄ.

KESÄPASSEJA on myynnissä rajoitettu määrä, sillä tahdomme pitää valmennustunnit mahdollisimman pienellä osallistujamäärällä, jotta voimme toteuttaa tunnit jokainen osallistuja yksilönä huomioiden. Kyseessä ovat siis oikeat valmennustunnit jossa valmentaja ohjaa, korjaa, neuvoo ja selittää - ei siis toimi mannekiinina jonka perässä liikkeet tehdään, vaan toimii valmentajana.

KESÄPASSI asiakkaana sinun on mahdollista myös tuntien yhteydessä kysellä ja jututtaa valmentajia myös muista tavoitteisiisi liittyvistä seikoista, kuten ruokavaliosta ja elintavoista. Lisäksi tarjoamme kaikille Kesäpassilaisille mahdollisuuden varata ajan myös yhteen ilmaiseen tapaamiseen valmentajan kanssa.

 

KESÄPASSI on kustannustehokas paketti kesäksi, jonka avulla voit varmistaa että saat myös kesällä pidettyä tai kohotettua kuntoa, liikuttua aktiivisesti ja tuettua hyvinvointiasi liikunnan kautta. Kesäpassi tarjoaa haastetta ja vireyttä niin aktiiviliikkujalle, kuin täysin aloittelijallekin. Mukaan olet tervetullut, oli lähtökohtasi sitten mikä tahansa!

KESÄPASSIN valmennustunneilla voit olla varma, että ylität itsesi ja pidät samalla myös hauskaa. Tarkoitus on harjoitella tehokkaasti ja tuloksiin vievin tavoin - kuitenkaan hampaat ja verenmaku suussa ähertämättä. Valmennustunneilla on tarkoitus olla myös hauska ja iloinen tekemisen meininki - samalla kun kehityt viikoittain eteenpäin.

KESÄPASSI ja valmennustunnit ovat voimassa vain tämän kesän. Tämän edullisempaa treenivaihtoehtoa valmentajan ohjauksessa ei tule olemaan, eikä myöskään toistumaan ennen seuraavaa kesää. Jos siis koskaan olet pohtinut millaista olisi treenata personal trainerin ohjauksessa ja avulla - TÄTÄ TILAISUUTTA EI KANNATA JÄTTÄÄ VÄLIIN!

Lämpimästi tervetuloa liikkumaan iloiseen joukkoomme!

Usein kysytyt kysymykset

Q: Treenaan jo ohjelmalla ja tavoitteellisesti, mutta voinko silti osallistua?

A: Tottakai! Aktiiviliikkujalle kesäpassi tuo mukanaan lisämaustetta treeneihin, ja onhan se ihan eri asia tehdä treeni personal trainerin puskemana kuin täysin itsekseen - saat aivan varmasti treenihetkestä enemmän irti kun mukana on ammattivalmentaja tukemassa sinua parhaaseen mahdolliseen suoritukseen.

Q: Ovatko myös sohvaperunat tervetulleita mukaan?
A: Kyllä ja todellakin, oikein lämpimästi! Valmennustunneilla osallistujat tekevät harjoitteet oman kuntotasonsa mukaan, joten myös rapakuntoiset voivat lähteä mukaan :) Harjoitteet on tarkoitus tehdä myös ilon kautta, joten etukäteen ei tarvitse jännittää edes "kuinka rääkistä selviää". Valmennustuntien on paremman kunnon lisäksi tarkoitus tuoda myös hyvää mieltä ja oloa, ei traumaattisia kokemuksia liikunnasta.

Q: Olen kesällä pidemmän pätkän poissa maisemista. Voinko tai kannattaako minun silti ostaa passi?

A: Pidemmätkään lomareissut eivät estä passin hankintaa, sillä kesävalmennuspassi on todella niin edullinen, että ihan ehdottomasti kannattaa hyödyntää vaikka pääsisit treeneihin vain satunnaisesti. 

Q: Voiko kesäpassin maksaa liikuntaseteleillä?
A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

TOIVOTTAVASTI NÄEMME SINUT KESÄLLÄ. TERVETULOA MUKAAN!

VARAA OMA KESÄPASSISI TAI KYSY LISÄÄ

ASIAKASPALVELU@PHIOY.COM

Wild Flowers
bottom of page