top of page

KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET

HUOM! JOS OLET HARKINNUT KUNTOSALIHARJOITTELUN ALOITUSTA, TARVITSET APUA HARJOTITELUN TURVALLISEEN ALOITUKSEEN, TAI TAHDOT OPPIA HARJOITTELEMAAN KUNTOSALILLA TULOKSIIN VIEVIN TAVOIN NIIN TÄMÄ VALMENNUS SOPII SINULLE.
 • HUOM! Koronavirustilanteesta johtuen avoimet pienryhmävalmennuksemme ovat tauolla, sillä emme tässä maailman tilanteessa tahdo tuoda toisilleen tuntemattomia ihmisiä samaan tilaan yhteen. Sen sijaan järjestämme pienryhmiä tällä hetkellä esimerkiksi perheryhmille, ystäväporukoille tai työyhteisöille - siis henkilöille, jotka ovat jo muutenkin tekemisissä keskenään. Jos sinun porukkasi olisi kiinnostunut tästä valmennuksesta, ota yhteys asiakaspalvelu@phioy.com ja jätä viestiä!
   
 • Jos tahdot päästä jyvälle lihaskuntoharjoittelun saloihin, ja löytää tuloksia ja terveyttä tuovat liikuntatottumukset osaksi arkea, on tämä valmennus juuri sinulle.
   
 • Valmennukseen voit osallistua millaisilla lähtökohdilla tahansa, sillä kaikki progressiiviseesti rakennetut harjoitteluohjelmat yksilöidään juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

"Olin yrittänyt aloittaa salitreeniä omin päin jo useana vuonna. Kuntosalilla käyminen ei kuitenkaan koskaan tuntunut omalta jutultani ja niin asia jäi useaksi vuodeksi... Keho, ryhti, ja oma yleisvointi kyllä muistutteli vuosien varrella siitä, että myös lihaksia pitäisi aktivoida. Siltikään en saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään. Törmäsin kuitenkin netissä tähän valmennukseen, ja halpa hinta ja tulostakuu houkuttelivat lähtemään mukaan. Se päätös on osoittautunut yhdeksi parhaaksi päätökseksi harrastusrintamalla. Oivalsin lihaskuntoharjoittelusta mielettömän paljon ja opin treenaamaan järkevästi ja omat tavoitteeni huomioiden. Valmennuksen myötä salitreenistä tuli tärkeä harrastus, josta en enää luopuisi mistään hinnasta. Kaikki vetelyys, väsymys ja ongelmat ryhdin ja lihaskipujen kanssa ovat poissa. Olen iloinen, että löysin tämän valmennuksen ja ilmoittauduin mukaan, vaikka aiemmat kokemukseni kuntosaliharjoittelusta eivät olleetkaan positiivisia. Valmentajan ammattitaito ja varma ohjaustapa avasivat silmät ja ovet lihasten maailmaan ihan uudella tapaa." - Mies, 44v

 

KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET yksilöity pienryhmävalmennus on nimensä mukaisesti suunnattu henkilöille, jotka tahtovat oppia kuntosali- ja voimaharjoittelusta kaiken sen mitä alkuun pääseminen vaatii, ja löytää intoa ja motivaatiota lihaskuntoharjoitteluun. Valmennus tarjoaa sinulle työkalut oppia harjoittelemaan kuntosalilla tavoin, jotka tuovat sinulle tuloksia. Valmennukseen osallistumalla kuntosalille lähteminen ei ole enää mikään ikävä velvollisuus, vaan harjoittelumuoto, jonka parissa viihdyt, sillä tekemisessä on selkeä punainen lanka ja tavoite, jota kohti kuljetaan viikko viikolta. Tekemisessä keskitytään löytämään jokaiselle omaan arkeen ja lähtökohtiin soveltuvat harjoittelutavat, joiden avulla kuntosaliharjoittelusta tulee sinulle mieluisa elämäntapa. Tämä valmennus on sinulle paras ja edullisin ratkaisu, jos haluat aloittaa kuntosaliharrastuksen ja tuoda lihaskuntoharjoittelun luontevaksi osaksi arkeasi.

 

Yksilöity pienryhmävalmennus yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet - yksilöity harjoittelusuunnitelma ja ryhmän luoma kannustava ilmapiiri motivoivat harjoittelun ja onnistumisten pariin. Valmennus tarjoaa sinulle edullisen, helposti lähestyttävän vaihtoehdon oppia voimaharjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti, kehitystä ja tuloksia saavuttaen. Ja kuten varmaan jo tiedät; kun harrastus tuntuu omalta, ja sen huomaa tuovan positiivisia muutoksia mukanaan, siihen jää koukkuun. Sijoittamalla tähän valmennukseen sijoitatkin koko loppuelämäsi terveyden hyväksi.

Valmennukseen voi osallistua kuka tahansa, jonka tavoitteita on ainakin yksi seuraavista

 • Turvallisen saliharjoittelun aloittaminen

 • Tahdot salilla epämääräisestä palloilusta määrätietoiseen tekemiseen

 • Haluat oppia järkevän ja tuloksekkaan lihaskuntoharjoittelun salat

 • Tahdot kuntosaliharjoittelusta mieluisan harrastuksen

 • Haluat lisää lihasmassaa ja voimaa

 • Tahdot eroon lihasten voiman vähyydestä johtuvista kivuista ja vaivoista

 • Haluat omaksua motivoivan ja suunnitelmallisen tavan harjoitella

Tulemalla mukaan KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET valmennukseen saat
 

• 8 viikkoa ammattivalmentajan ohjauksessa

• 8 valmennustapaamista

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Lähtökohtatestaukset ja -mittaukset

• Rajaton käyttöoikeus PHI Valmennuskeskuksen salille valmennuksen ajaksi

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena varmat opit tuloksekkaasta lihaskuntoharjoittelusta, joiden myötä salitreenistä tulee mielekäs ja tavoitteellinen harrastus

Elokuussa aloittavaa valmennusryhmää ohjaa valmentaja Sebastian. Sebastian on toiminut valmentajana jo useita vuosia, vieden valmennettaviaan mitä uskomattomimpiin tuloksiin kerta toisensa jälkeen. Sebastian ohjaa määrätietoisella ja varmalla otteella - tässä valmennuksessa tiedät siis maksavasi laadukkaasta ja ammattitaitoisesta ohjauksesta. Sebastian itse kertoo valmennuksesta seuraavaa.

 

"Moikka! Tämä valmennus on suunnattu henkilöille, jotka tahtovat aloittaa lihaskuntoharjoittelun erilaisista syistä, tai ovat ehkä jo useasti aloittaneet saliharrastuksen omin päin, saamatta siitä kuitenkaan pysyvää harrastusta arkeen. Tässä valmennuksessa löydät kuntosaliharjoitteluun punaisen langan, jonka avulla salitreenistä tulee kehittävää ja tuloksekasta tekemistä, toisin sanoen siis koukuttava harrastus. Moni aloittaakin kuntosaliharrastuksen yleensä omin päin, tietämättä kuitenkaan juuri siitä, että miten kannattaisi treenata. Se onkin suuri syy siihen miksi hyvin moni meistä kokee, ettei kuntosaliharjoittelu ole "oma juttu". Tämän valmennuksen idea onkin auttaa sinut pääsemään kiinni niihin tapoihin, joista tuloksekas tekeminen koostuu. On aivan eri fiilis lähteä salille, kun tietää mitä tekee, tietää tekevänsä oikein ja lisäksi huomaa treenin tuovan tuloksia. Lähtemällä mukaan opit harjoittelemaan nousujohteisella tavalla, ja löydät kipinän lihaskuntoharjoitteluun. Lisäksi loukkaantumiset tai vääränlainen paikkojen kipeytyminen saadaan ehkäistyä, kun opit suorittamaan liikkeet teknisesti oikein. Valmennuksen opeilla motivaatio saadaan viritettyä tappiinsa, ja voimaharjoittelusta tulee osa tasapainoista arkea.

Jos salitreenistä on aiemmin tullut ikäviä kokemuksia, suosittelen silti lähtemään mukaan - mielesi lihaskuntoharjoittelun "ikävyydestä" voi kerta heitolla muuttua aivan päinvastaiseksi."

sebcoach.jpg

Jos siis tunnistat itsesi seuraavista asioista, voit lähteä mukaan valmennukseen
 

 • Kuntosaliympäristö on sinulle verrattain vieras, mutta haluat pitää huolta myös lihaskunnostasi

 • Et oikein tiedä milloin ja miten kuntosalilla olisi harjoiteltava, jotta saisit tuloksia

 • Olet harjoitellut jo jonkin aikaa omatoimisesti, muttet ole kehittynyt tekemisessäsi

 • Toivot löytäväsi motivaatiota ja intoa tekemiseen

 • Kaipaat selkeätä ja helposti ymmärrettävää ammattimaista ohjausta harjoitteluusi

 • Tahdot varmistua harjoittelun turvallisuudesta, oikeaoppisista suoritustekniikoista, ja siitä että harjoittelet oikein

 • Haluat tekemiseen selkeän punaisen langan, jonka avulla onnistut

Valmennus on auttanut jo yli sataa miestä ja naista kohti terveitä ja tuloksekkaita liikuntatottumuksia, sekä löytämään kuntosaliharjoittelun ilon. Mukana on ollut heitä, joille kuntosali on ollut täysin vieras ympäristö. Heitä, jotka ovat käyneet salilla kääntymässä muutaman kerran ja todenneet, ettei ole oma juttu. Heitä, jotka ovat sitkeästi harjoitelleet kuukausia, saavuttamatta kuitenkaan hakemiaan tuloksiaan. Heitä, jotka ovat sormi suussa pyörineet ympäri salia tietämättä yhtään mitä tehdä. Heitä, jotka ovat särkyjen ja vaivojen pakottamana ymmärtäneet, että asialle pitäisi tehdä jotain. Sekä heitä, joille sohvalla makaaminen on vihdoin riittänyt.

Nykyään näitä ihmisiä yhdistää into voimaharjoitteluun, sekä energisempi ja liikunnallisempi arki.

 

"Ennen valmennusta olin treenannut salilla omatoimisesti jo jonkin aikaa. Ensimmäinen oivallus valmennuksessa oli, että olin haaskannut aikaa, oikeastaan lähes kaiken salilla viettämäni ajan todella turhaan ja tehottomaan tekemiseen. Olin aiemmin saanut salille liittyessäni ilmaisen kuntosaliohjelman ja -ohjauksen, ja kuvittelin että tekemisessäni oli edes jotain järkeä. Jouduin kuitenkin toteamaan, että aiemmat treenitottumukseni ja -tapani olivat aivan vääriä, tai ainakin vääriä tavoitteideni kannalta. Valmennuksessa opin harjoittelemaan minulle mielekkäällä tavalla, joka toi myös kehoon uskomattomia tuloksia. Jo pelkän oikean harjoittelun oppimisella rasvaprosenttini putosi kahdeksassa viikossa 6%, ja vartaloni ja koko olemukseni muuttui löysästä kiinteäksi. Suosittelen!" - Nainen, 42

Kääritäänkö hihat ylös, ja lähdetään takomaan tuloksia myös sinulle?

Tulemalla mukaan valmennukseen saat kaiken tämän 8:n viikon aikana
 

• 8 viikkoa ammattivalmentajan tiivissä ohjauksessa

• 8 valmennustapaamista

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Lähtökohtatestaukset ja -mittaukset

• Rajaton käyttöoikeus PHI Valmennuskeskuksen salille
• Opit ja taidot tuloksekkaaseen harjoitteluun, joiden avulla osaat harjoitella myös omatoimisesti ympäri vuoden

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7 valmennuksen ajan

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​

• Lopputuloksena varmat opit tuloksekkaasta lihaskuntoharjoittelusta, joiden myötä salitreenistä tulee uusi terveellinen rutiini arkeen

HUOM! Koronavirustilanteesta johtuen avoimet pienryhmävalmennuksemme ovat tauolla, sillä emme tässä maailman tilanteessa tahdo tuoda toisilleen tuntemattomia ihmisiä samaan tilaan yhteen. Sen sijaan järjestämme pienryhmiä tällä hetkellä esimerkiksi perheryhmille, ystäväporukoille tai työyhteisöille - siis henkilöille, jotka ovat jo muutenkin tekemisissä keskenään. Jos sinun porukkasi olisi kiinnostunut tästä valmennuksesta, ota yhteys asiakaspalvelu@phioy.com ja jätä viestiä!

VARAA PAIKKASI JA KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

HUOMIOITHAN, ETTÄ VALMENNUKSEEN ON PAIKKOJA RAJOITETUSTI. PAIKAT MYYDÄÄN VARAUSJÄRJESTYKSESSÄ.

KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET yksilöityyn pienryhmävalmennuksen ryhmään otetaan maksimissaan kuusi henkilöä.

Jokainen ryhmän jäsen saa yksilöidyn harjoitteluohjelman, sekä henkilökohtaisia neuvoja järkevän liikkumisen ja palautumisen suhteen. Harjoitteluohjelma on progressiivinen, ja vaihtuu valmennuksen aikana kolme kertaa. Jokainen ryhmän jäsen testataan ja liikuntasuunnitelma rakennetaan yksilöllisesti testitulosten perusteella.

Valmennus on kestoltaan 8 viikkoa, ja noiden viikkojen aikana tapaat valmentajan joka viikko, kaiken kaikkiaan 8 kertaa.

 

Kyseessä on tehokas valmennuskonsepti, joka antaa sinulle täyden yksilöllisen tuen oppiaksesi kaiken oleellisen kuntosaliharjoittelusta, ja pääsemään tehokkaan treenin makuun. Tässä valmennuksessa harjoittelet kuin personal trainerin kanssa yksilövalmennuksessa - ero yksilövalmennukseen on se, että maksat tästä valmennusmuodosta huomattavasti  vähemmän.

 

KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Täysin yksilöity valmennusohjelma ja -suunnitelma, sekä ryhmän kannustava ilmapiiri ja tuki motivoivat täysin uudella tavalla tavoittelemaan tuloksia. Valmennus tarjoaa sinulle edullisen, helposti lähestyttävän vaihtoehdon tuoda lihaskuntoharjoittelu osaksi hyvinvoivaa ja virkeää arkea.

"Olen niin iloinen, että lähdin tähän mukaan! Nautin harjoittelusta tänä päivänä niin paljon. En osaa enää kuvitella paluuta liikkumattomuuteen! Valmennusryhmämme oli super, ja valmentaja vakuutti vankalla ammattitaidollaan. Iso plussa myös mahdollisuudesta harjoitella yksityisellä kuntosalilla. Kun ei ole liikkunut pitkään aikaan, on sen aloittaminen ja salille lähteminen tietyllä tapaa hävettävää... Kynnystä laski se, että tiesi pääsevänsä harjoittelemaan ympäristöön, jossa jokainen muukin harjoittelee personal trainerin kanssa, ja tietenkin se, että ryhmän muutkin jäsenet olivat salilla lähes yhtä ummikkoja :) Valmennuksessa sain tuloksia liikkuvuudessa, voimassa, sekä kehonkoostumuksessa. Yllätyin, miten lyhyessä ajassa muutoksia on mahdollista saada, kun vain tekee fiksuja asioita. Nyt valmennuksen päättymisestä on kulunut kahdeksan kuukautta, ja yhä edelleen salitreeneihin löytyy aikaa ja intoa joka viikko."  Nainen, 29

Konkreettisesti 8 viikon valmennuksessa saat

• 8 valmennustapaamista (arvo 792€)

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa (arvo 450€)

• Lähtötasotestit ja kuntokartoitus (arvo 120€)

• Rajaton käyttöoikeus PHI Valmennuskeskuksen salille (arvo 159€)

Sen lisäksi valmennus sisältää

• Valmentajan sähköposti- ja puhelintuki 24/7

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​

• Lopputuloksena tiedot ja taidot tuloksekkaasta harjoittelusta, sekä kipinä liikuntaan ja kuntosalille

Jo pelkän konkreettisen sisällön arvo on jo yli 1500€. Lisäksi saat kaiken muun tuen, jonka arvoa ei voi määritellä.

Et kuitenkaan maksa valmennuksesta niin paljon, vaan VAIN 299€.
 

Kyllä. Se on koko valmennuksen hinta, sisältäen myös yksityisen kuntosalin käyttöoikeuden kahdeksan viikon ajaksi. Tämä on kertamaksu - ei liittymis- tai kuukausimaksuja, tai muita piilotettuja lisäkuluja.

Maksat valmennuksesta sekä kuntosalista siis vain noin 5€/päivä. Milloin viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen terveytesi eteen?

VARAA VALMENNUS OMALLE RYHMÄLLESI ASIAKASPALVELU@PHIOY.COM

Usein kysytyt kysymykset

Q: En ole viiteen vuoteen liikkunut mitenkään... Uskallanko silti osallistua mukaan?

A: Tottakai! Valmennuksessa kaikki on yksilöity juuri sinun lähtökohtiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Mukaan voivat tulla siis täysin sohvan pohjalta ylös lähtevät, kuten jo aktiivisesti liikkuvatkin. Kaikki mukautetaan jokaiselle osallistujalle omaan tilanteeseen sopivaksi.

Q: Selkäni on usein kipeänä, ja osittain siitä syystä liikunta on jäänyt. Sopisiko valmennus särystä huolimatta myös minulle?
A: Todennäköisesti kyllä. Monet selän kivut voivat johtua liikkumattomuudesta, lihasepätasapainosta sekä lihasten heikkoudesta. Usein nämä kivut helpottavatkin, kun asiakas saadaan turvallisesti liikkumaan. Liike on lääke sanonta ei siis ole turha. Mikäli kuitenkin selässä ilmenisi jotakin isompaa vaivaa, löytyy meiltä myös fysioterapia ja osteopatia -palvelut, joista löytyy varmasti apua ongelmaan.

Q: Ylipainoa on nyt reippaat 20kg, vaikka liikunkin arjessa jonkin verran, esim. kävelylenkeillä. Olisiko tästä apua myös laihtumiseen?

A: Lihasmassan tiedetään vauhdittavan aineenvaihduntaa, ja voimaharjoittelua pidetään tärkeänä tekijänä myös painonhallinnassa. Tämä valmennus ei keskity ravitsemukseen (vaikka toki valmentaja tarvittaessa ohjaa myös sen suhteen), mutta jo pelkkä järkevä liikkuminen lihaskuntoharjoittelun parissa auttaa hyvin todennäköisesti myös painonhallinnan ongelmiin. Tervetuloa siis mukaan!

Q: Saliharjoittelu on jo tuttua, ja olen kehittynytkin tekemisessä eteenpäin. Ammattitaitoinen ohjaus ja ammattilaisen suunnittelema kuntosaliohjelma kuitenkin kiinnostaa. Saanko tästä siihen rahoilleni vastinetta?

A: Saat, ehdottomasti! Tämä valmennusmuoto on todella kustannustehokas, ja mukaan kannattaa lähteä jo pelkän yksilöidyn saliohjelman takia - vaikka et edes pääsisi ryhmätapaamisiin! Nimittäin jo pelkistä ohjelmista maksaisit yksilövalmennuksessa enemmän. Tämä on siis todella edullinen vaihtoehto, joka kannattaa kyllä hyödyntää, vaikka lähtökohta ei olisikaan enää ihan aloittelija :)

Q: Voiko valmennuksen maksaa liikuntaseteleillä?
A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

TOIVOTTAVASTI NÄEMME VALMENNUKSESSA. TERVETULOA MUKAAN!

VARAA PAIKKASI TAI KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

DSC01554.jpg
bottom of page