LAIHDU LEMPEÄSTI

JOJOILUSTA PYSYVÄÄN PAINONHALLINTAAN

Oletko yrittänyt pudottaa painoa jo monen monta kertaa? Oletko ehkä joskus siinä onnistunutkin, mutta salakavalasti kilot ovat hiipineet takaisin? Oletko kokeillut monet eri dieetit, mutta aina repsahtanut takaisin vanhoihin tottumuksiin? Tuntuuko, että terveellisten ravintotottumusten noudattaminen arjessa - tiedon määrästä huolimatta - ei vaan millään ota onnistuakseen? Jojoilet ja sahailetko painosi kanssa ylös ja alas?

Jos vastasit "kyllä" edes yhteen yllä mainituista kysymyksistä, on Laihdu Lempeästi  valmennus tehty juuri sinulle. Tervetuloa mukaan!

Laihdu Lempeästi -valmennuksessa löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat keinot pudottaa ja hallita painoa pysyvästi. Laihdu Lempeästi  lähestyy laihdutusta lempeästä ja inhimillisestä tulokulmasta, huomioiden arjen ja muun elämän asettamat haasteet erilaisissa elämäntilanteissamme.

Valmennukseen voi osallistua kuka tahansa, jonka tavoitteita on ainakin yksi seuraavista

 • Painonpudotus tai -hallinta

 • Terveyttä ja pysyvää painonhallintaa tukevat elämäntavat

 • Henkinen muutos ravitsemusta ja omaa kehoa kohtaan

 • Lempeä asennoituminen elämään ja omaan peilikuvaan

 • Oppien ja muutosten vieminen osaksi arkea

 • Mustavalkoisesta ajattelusta poistuminen

Mikäli suosit kuureja, tiukkoja dieettejä, pussikeittoja, tai riisien jyvien punnitsemista, ei tämä valmennus ole sinua varten. Tai ehkä onkin, jos olet valmis muuttamaan ajattelutapaasi ravinnosta, laihdutuksesta ja elämäntavoista pysyvästi.

LAIHDU LEMPEÄSTI VALMENNUS JÄRJESTETÄÄN VANTAALLA SEURAAVAN KERRAN KEVÄÄLLÄ 2019. TILAAMALLA UUTISKIRJEEN SIVUN ALAOSASTA SAAT TIEDON SEURAAVASTA KURSSISTA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA.

"Koko ikäni olen ollut enemmän tai vähemmän ylipainoinen. Mitä kovemmin olen kiloja vastaan taistellut, sitä tiukemmin ne ovat pitäneet minusta kiinni. Monta kertaa myös niin, että muutaman kilon pudotettuani ne ovat palanneet "korkojen kanssa" takaisin. Vaa-an lukeama on vuosien varrella siis vain kasvanut kasvamistaan, eikä loppua näkynyt...

Ongelmat näkyivät arjessa; töissä ja kotona. Olin väsynyt, tyytymätön ja kireä. Mihinkään ei löytynyt oikein energiaa, työpäivistä selvittyä sohva ja televisio houkuttelivat enemmän kuin mikään muu. Hain helppoja selityksiä ylipainolle huonosta aineenvaihdunnasta, syitä liikkumattomuudelle erilaisista vaivoista. Selittelyllä olin jo hyväksynyt siis osani ikuisesti ylipainoisena.

Törmäsin kuitenkin netissä Laihdu Lempeästi valmennukseen, joka herätti mielenkiintoni. Olin (tavanomaisen luontoni mukaan) skeptinen sillä olinhan omasta mielestäni jo kokeillut kaikki työkalut laihdutukseen. Tämä valmennus kuulosti kuitenkin erilaiselta... Olin oppinut, että pudottaakseni muutaman kilon minun pitää seurata tarkasti jokaista suupalaani, laihtua sen myötä, ja sitten odotella että kilot palaavat takaisin. Tämänkaltainen laihduttaminen ei enää kiinnostanut minua. Tässä kuitenkin lähestymistapa oli erilainen. Pohdittuani hetken, päätin kysyä valmennuksesta lisää. Toivoin, että saisin kysymyksilläni syitä ja varmistuksen siihen, että minun EI kannata lähteä tähän mukaan. En kuitenkaan saanut, kaikki tekosyyni ja kyseenalaistukseni kumottiin järkiperustein, ja lopulta ilmoittauduin "väkisin" mukaan. Halpa hinta myös houkutteli, ja lähdin sillä asenteella mukaan, että eihän tässä paljoa menetä, vaikka puihin menisi taas.

Laihdu Lempeästi muutti elämäni. Sain takaisin itsevarmuuteni, miellyttävän peilikuvan, kipinän kuntosalille, ja uudet tavat, joilla paino on pudonnut hitaasti, mutta varmasti. Elämästä on tullut mielekkäämpää, virtaa on eri tavalla, eikä terveempien elämäntapojen noudattaminen tunnu työn takana olevalta projektilta. Järkevin ohjein "ikuiset liikakilot" ovat lähteneet, ja entinen elämäntyyli selityksineen tuntuu kaukaiselta. Opettelu jatkuu yhä, mutta tunnen viimein olevani oikealla tiellä, joka vie minua kohti terveempää loppuelämää."

1/1

Usein ajatellaan, että laihduttaminen on energian ja elämänilon pois imevä kärsimysprojekti, joka toteutetaan hampaat irvessä ja vaikka väkisin. Kuvitellaan, että ainut tapa laihtua on kantaa kuivia kanankoipia ja parsakaalia mukanaan ystävän häihin muiden nauttiessa juhlapöydän antimista. Ajatellaan, että maitorahka on vastaus kiinteään kehoon, koska kyllähän televisiossakin niin sanottiin.

Laihdu Lempeästi  valmennuksessa nautitaan elämästä, ruoasta ja omasta kehosta positiivisella asenteella - samalla kun kilot karisevat kuin itsestään. Kieltolistojen ja elämää hallitsevien rajoitusten sijaan keskitytäänkin siihen, miten valtavasti maailmassa onkaan asioita, joita sinä SAAT syödä terveyden samalla kiittäessä :)

Valmennuksessa ohjaamme sinua kohti uusia tottumuksia, joita voit toteuttaa luonnollisesti omassa arjessasi, ilman sen suurempaa päänvaivaa. Muutoksia toteutetaan askel askeleelta, terveyttä ja kehoa kuunnellen. Valmennuksessa löydät juuri omaan elämääsi sopivan polun, joka tukee painonpudotuksen lisäksi myös painon pysyvää hallintaa.

Emme tule antamaan sinulle pilkuntarkkaa ruokavaliota, tai ohjaamaan sinua kalorien laskentaan tai keittiövaa-an käyttöön. Sen sijaan aktivoimme sinut itse ajattelemaan, ja löytämään tavat, jotka kantavat läpi oman elämäsi. Sinä itse tunnet oman mielesi, kehosi ja elämäntilanteesi asettamat haasteet parhaiten - siten sinun täytyy itse löytää tasapainoon myös ratkaisun avaimet, valmentajan lempeässä ja järkevässä ohjauksessa.

 

Tässä valmennuksessa et laske päiviä "projektin" loppumiseen, vaan nautit elämästäsi ihan kuten ennen, samalla kun paino putoaa ja keho kiinteytyy. Terveelliseen ja laihtumista tukevaan ruokavalioon ei ole olemassa vain yhtä ainoaa reseptiä, eikä sinun tarvitse valita mustavalkoista joko-tai-polkua saavuttaaksesi pysyvä hyvä olo. Fitness tai Fatness ajattelumallin väliin mahtuu monta erilaista toimintatapaa.

TULEMALLA MUKAAN LAIHDU LEMPEÄSTI VALMENNUKSEEN SAAT

 • 8 viikkoa ammattivalmentajan ravitsemusohjauksessa (arvo 720€)

 • 8 ryhmätapaamista vaihtelevalla ravitsemukseen ja muutospsykologiaan keskittyvällä sisällöllä  (arvo 160€)

 • Alku- ja loppumittaukset rasvaprosentista ja hormoniprofiilista (180€)

 • Pysyvää painonhallintaa tukevan ravitsemusoppaan (arvo 159€)

 • Pääsyn salaiseen Laihdu Lempeästi-ryhmään

 • Ryhmän tuki, kannustus ja motivaatio

Valmennuksen sisältö on arvoltaan yli 1219€. Maksat koko valmennuskokonaisuudesta kuitenkin VAIN 169€. Ilmoittautumalla mukaan säästät siis 1050€.

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun heti yhteydessä, kun seuraavan ryhmän aloitusajankohta on lyöty lukkoon.

VARAA PAIKKASI TAI KYSY LISÄÄ

Laihdu Lempeästi valmennus ohjaa sinua arvostamaan vartaloasi ja itseäsi juuri sellaisena kuin nyt olet. Vaikka valmennuksessa opetellaan tavat pysyvään painonhallintaan, vie se samalla myös kohti elämää, jossa vaa-an lukema ei enää määritäkään onnellisuuttasi tai minä-kuvaasi. Muutospsykologia on osa valmennuskokonaisuutta, ja valmennuksessa on ravitsemusvalmentajan lisäksi mukana myös psyykkinen valmentaja.


Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, on Laihdu Lempeästi  suunniteltu juuri sinulle:

 • Haluat oppia pysyvät, terveyttä tukevat elämäntavat

 • Haluat oppia arvostamaan itseäsi NYT, etkä "Sitten kun.."

 • Haluat pudottaa painoa ja oppia tavat, joilla paino pysyy poissa myös valmennuksen loputtua

 • Haluat polttaa rasvaa ja kiinteytyä

 • Haluat oppia ravitsemaan itseäsi tuloksiin vievin tavoin - ilman keittiövaakaa, kalorilaskentaa tai eväspurkkien kiikutusta juhliin

 • Haluat oppia jojoilusta ja ON-OFF-tekemisestä pois kohti tasapainoista, pysyvää hyvää oloa


Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen, mikäli tahdot lähteä rakentamaan uusia tapoja järkevin ja inhimillisin askelin - tavoin, joiden avulla voit jatkaa terveempää elämää myös valmennuksen päätytyttyä. Valmennuksessa opetellaan uusiksi ulkoisia, mutta myös sisäisiä tottumuksia ja ajatusmalleja. Rääkki, dieetti, kuuri, itsekuri, tahdonvoima tai niskasta kiinni  asenne kantaa jonkin aikaa, mutta onnistuaksesi tuomaan muutokset pysyväksi osaksi elämääsi, Laihdu Lempeästi  keskittyy toisenlaiseen lähestymistapaan.

"Kahdeksassa viikossa pudotin viisi kiloa. Mielestäni valmennuksen hyödyllisyydestä kertoo se, että paino on sen jälkeenkin jatkanut putoamista tasaiseen tahtiinsa, niin että pudotettuja kiloja on nyt yhteensä viisitoista. Enää viisi kiloa matkaa ihannepainoon =) Uskon pääseväni tavoitteeseen. Tähän mennessä kilojen pudotus ei ole vaatinut vielä sen suurempaa työtä. Paino on pudonnut kuin itsestään, uusien, normaalilta ja vaivattomilta tuntuvien elämäntapojen myötä. Puraisipa valmennuksen myötä myös liikuntakärpänenkin, ja ravintotottumusten lisäksi myös liikuntatottumuksissa tapahtui kohentumista. Valmennus on vaikuttanut positiivisesti koko perheeni hyvinvointiin, josta olen erityisen kiitollinen. Makkaraakin yhä mökillä grillataan, mutta arjen ruokailuihetkiin on löytynyt uusi stressitön ja maukas tuulahdus."

"Ylimääräiset kilot lähtivät ja ovat pysyneet poissa. Suurin muutos tapahtui kuitenkin henkisellä tasolla. En enää kanna syyllisyyttä ruokavalinnoistani, tai käytä aikaani etsien virheitä peilikuvastani. Elämäntavat ja suhtautuminen ruokaan ja omaan itseeni on vaihtunut negatiivisesta positiiviseksi. Energiaa on arjessa enemmän, ja muutenkin arki asettamineen haasteineen ei enää vaikuta ruokailuuni. Päivä alkaa täyttävällä aamiaisella, joka siivittää koko päivän valinnat paremmaksi. Iltaisesta ahmimisesta ja herkkujen mättämisestä on päästy (ainakin joka päiväisestä ;)) eroon, ja ruokahetket tuntuvat vaivattomilta. Valmennus opetti paljon. Olen löytänyt tavat löytää itseni näköistä, tervettä elämää, sallien kuitenkin myös herkuttelun."

TULEMALLA MUKAAN LAIHDU LEMPEÄSTI VALMENNUKSEEN SAAT

 • 8 viikkoa ammattivalmentajan ravitsemusohjauksessa (arvo 720€)

  • Lempeä ote laihdutukseen. Tavat tukemaan juuri sinun onnistumistasi. Järkevää etenemistä pienin tuloksiin vievin askelin.

 • 8 ryhmätapaamista vaihtelevalla sisällöllä - luentoja, keskustelua, ajatusten vaihtoa, käytännön vinkkejä, viikottaisia ohjeita...

  • Tapaamisissa huomioitu nousujohteinen eteneminen ja rakenne, joka on suunniteltu muutospsykologia huomioiden.

 • Alku- ja loppumittaukset rasvaprosentista ja hormoniprofiilista (180€)

  • Muutosten seurantaa ja hormoniprofiilin tulkintaa juuri sinun terveyttä tukeaksesi.​

 • Pysyvää painonhallintaa tukevan ravitsemusoppaan (arvo 159€)

  • Oikeaa ruokaa joustavalla ja rennolla otteella. Positiivista, sallivaa asennetta kieltolistojen sijaan. Elämän makuista elämää.​

 • Pääsyn salaiseen Laihdu Lempeästi Facebook-ryhmään

  • Yhteydenpitoa. Vertaistukea. Ajatusten vaihtoa. Ideoiden lentoa. Kuulumisten kirjoittelua. Reseptien jakoa.

 • Ryhmän tuki, kannustus ja motivaatio

  • Saman tavoitteen omaava ryhmä ja uudet kaverit pitävät yllä motivaatiota kannustavalla otteella.​

Valmennuksen sisältö on arvoltaan yli 1219€. Maksat koko valmennuskokonaisuudesta kuitenkin VAIN 169€. Ilmoittautumalla mukaan säästät siis 1050€.

Ottamalla yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, voit ilmaista kiinnostuksesi ja jättää pyynnön lisätietoja varten, jolloin saat tiedon seuraavasta kurssista ensimmäisten joukossa.

VARAA PAIKKASI TAI KYSY LISÄÄ

KUINKA PALJON PITÄISI OLLA PUDOTETTAVAA, JOTTA KANNATTAA TULLA MUKAAN?

Muutamasta kilosta aina muutamaan kymmeneen :) Vaikka valmennuksessa keskitytään painon pudotukseen, tarjoaa se opit myös muuten kaikin puolin terveempään elämään, aina terveestä suhteesta ruokaan ja vahvaan itsetuntoon. Jos taas pudotettavaa on enemmän - useampi kymmenen kiloa - tarjoaa valmennus eväät, joiden avulla painon pudotus voi jatkua tasaiseen tahtiin myös valmennusviikkojen jälkeen. Tavoite ei ole rykäistä -20kg vaikka väkisin  kahdeksassa viikossa, vaan oppia tottumukset, joiden avulla pääset ihannepainoosi, sekä myös pysyt siinä. Facebook-ryhmä tulee myös pysymään auki "ikuisesti", joten sieltä ryhmän tuella voi ammentaa motivaatiota myös vielä valmennuksen päätyttyä.

ELÄN RUUHKAVUOSIA... ONKO MINUN MITÄÄN JÄRKEÄ TULLA MUKAAN?

Ehdottomasti! Valmennus tähtää juuri tähän - terveellisten, omaan elämäntilanteeseen sopivien tapojen löytämiseen, joilla tuet painonhallintaa, mutta myös terveyttä, vireyttä, energisyyttä ja hyvää mieltä. Valmennuksessa pyritään jatkuvasta suorittamisesta pois kohti itsensä hyväksyntää, vahvaa itsetuntoa ja tervettä kehoa. Painonhallinta ja tasapainoiset elämäntavat ovat mahdollisia toteuttaa myös kiireisimpienkin ruuhkavuosien keskellä.

VOIKO VALMENNUKSEN MAKSAA LIIKUNTASETELEILLÄ?

Kyllä voi. Maksuvälineeksi käyvät Smartum, Sporttipassi, Virikesetelit ja Eazybreak. Olethan yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta, tai sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com niin saat ohjeet kuinka voit osallistua mukaan maksaen liikuntaseteleillä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

TOIVOTTAVASTI NÄEMME VALMENNUKSESSA :)

PHI Oy Performance Health Intention

2705817-3

Personal Trainer Vantaa

Robert Huberin Tie 2K

01510 Vantaa

asiakaspalvelu@phioy.com

www.phioy.com