top of page

LEAN&STRONG

 • Jos olet harkinnut personal trainerin palkkaamista, mutta tahdot panostaa tavoitteelliseen valmennukseen kevyemmällä budjetilla, on tämä valmennus sinulle paras ja edullisin vaihtoehto.
   

 • LEAN&STRONG valmennus on suunnattu miehille ja naisille, joiden tavoitteet ovat erityisesti kehon muokkauksessa, kuten lihasmassan kasvussa, kiinteytymisessä ja rasvanpoltossa, sekä voiman ja suorituskyvyn lisäyksessä.
   

 • Seuraava LEAN&STRONG valmennus alkaa tiistaina 23.1.2024 klo 18. The course will be guided by coach Robert Renke (who is originally from Germany), so it is held in English. 

 • Mikäli et saa valmennuksessa tuloksia, hyvitämme rahasi 100% takaisin. Tulemalla mukaan valmennukseen et voi siis hävitä mitään.

LEAN&STRONG on supersuosittu pienryhmävalmennuksemme, joka nimensä mukaisesti on suunnattu naisille ja miehille, jotka tavoittelevat kiinteää, lihaksikasta, vahvaa ja rasvattomampaa kehoa. Yksilöidyssä valmennuksessa opetellaan harjoittelemaan tavoilla, jotka ovat kaikista tehokkaimpia tavoitteiden ja kehon muokkauksen kannalta, ja vievät sinut nopeiten kohti uskomattomia tuloksia. LEAN&STRONG valmennus on sinulle paras ja edullisin ratkaisu, jos haluat oppia voimaharjoittelemaan ja ravitsemaan itseäsi tavoin, joilla poltat rasvaa tehokkaasti ja saat kehoosi lihasta ja kiinteää muotoa.

 

Yksilöity pienryhmävalmennus yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Yksilöity harjoittelusuunnitelma ja ryhmän luoma kannustava ilmapiiri motivoivat täysin uudella tavalla tavoittelemaan tuloksia. Valmennus tarjoaa sinulle edullisen ja helposti lähestyttävän vaihtoehdon saada täysi tuki ja potentiaali käyttöön onnistuaksesi - huomattavan kustannustehokkaaseen hintaan, sillä tässä valmennuksessa maksat palvelusta vain murto-osan verrattuna yksilövalmennukseen.

LEAN&STRONG valmennukseen voi osallistua kuka tahansa, jonka tavoitteita on ainakin yksi seuraavista​

 • Tavoitteellinen kehonmuokkaus ja harjoittelu

 • Voimaharjoittelun ja tuloksekkaan kuntosaliharjoittelun omaksunta

 • Rasvanpolttoa ja lihasmassan kasvua tukevan ravitsemuksen sisäistäminen

 • Maksimaaliset muutokset kehonkoostumuksessa

 • Treenaaminen oman mukavuusalueen ulkopuolella

 • Kovaa treenaaminen ja palautuminen

 • Parhaan mahdollisen kehityksen ja progression hakeminen harjoittelusta

Liittymällä mukaan LEAN&STRONG valmennukseen saat
 

• 16 viikkoa ammattivalmentajan ohjauksessa

• 16 valmennustapaamista

• 5 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Tavoitteisiin optimoitu ravinto-ohjaus

• Rasvaprosenttimittaukset

• Alku- ja loppukartoitus ja -testaus

• Rajaton käyttöoikeus valmennusasiakkaiden yksityiselle kuntosalille valmennuksen ajaksi

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​

• Lopputuloksena rasvattomampi ja lihaksikkaampi keho, ja muut positiiviset muutokset elintavoista ulkonäköön

Sen lisäksi valmennuksessa on 100% tulostakuu. Jos siis et saa valmennuksessa tuloksia, saat rahasi täysmääräisesti takaisin.

LEAN&STRONG keskittyy asioihin, jotka oikeasti merkitsevät tulosten kannalta. Aikaa ei haaskata asioihin, jotka ovat turhia eivätkä vaikuta tavoitteisiisi mitenkään. Valmennuksessa maksimoidaan muutoksen mahdollisuus, ja käytetään metodeita, joiden avulla voit tehdä oman parhaan kuudentoista viikon muutoksesi. Tässä valmennuksessa sinun ei enää tarvitse turhautua tekemiseen, vaan voit keskittyä oleelliseen - asioihin jotka toimivat hyväksesi, ja vievät sinut parhaaseen mahdolliseen kuntoon, joka kuudessatoista viikossa on mahdollista saavuttaa luonnollisesti ja kestävästi.

Usein kroppa-projektien tulosten tiellä on se, että asioista tehdään hankalampia kuin ne oikeasti ovatkaan. Tuloksia ei tule, koska keskityt täysin vääriin, merkityksettömiin asioihin. Pian turhaudut, ja motivaatio loppuu. Valmennukseen on koottu ne kaikista toimivimmat tavat - tehdään oikeita asioita, ja asiat oikein. Jos tahdot treeniltäsi mielettömiä tuloksia sinun kannattaa ehdottomasti lähteä tähän valmennukseen mukaan.

 

Tämä 16:n viikon sijoitus vie sinut mukanaan mitä huikeimpiin muutoksiin.

OLISIKO NYT SINUN VUOROSI ONNISTUA?

LEAN&STRONG valmennukseen on kerätty kaikki onnistumiseen johtavat opit. Kymmenien tuhansien eurojen investoinnit koulutukseen, tuhannet opiskeluun ja asiakkaiden valmennukseen käytetyt tunnit ja kokemukset... Kaikki näistä hyväksi opittu ja tehokkaaksi todettu tieto ja taito on kerätty tämän valmennuskonseptin alle.

Ravitsemuksessa käytetään hyödyksi tapoja, jotka maksivoivat rasvanpolton ja lihasmassan kasvun. Harjoittelussa keskitytään asioihin, joilla saat lisää kiinteää lihasmassaa, ja muotoa kehoon. Valmennuksessa opit harjoittelumetodeita, joilla kehityt jatkuvasti. Valmennuksessa saat tukea myös muihin elämäntapoihin, jotka tukevat sinua matkallasi kohti muutosta.

Jos siis tavoitteesi on huippukunto - tervetuloa mukaan!

"Olen jo vuosia liikkunut kuntoklubillani aktiivisesti. Treenannut tavoitteellisesti salilla omien mieltymysteni mukaan, ja satunnaisesti myös ryhmäliikuntatunneilla. Koin jo tietäväni harjoittelusta jotakin, vaikka kehitystä ei ollut viime vuosina tapahtunut juuri lainkaan. Ajattelin, että pienryhmävalmennus sopisi omiin lähtökohtiini. Ensimmäiseksi kävikin ilmi, että kaikki salitreenistä aiemmin "oppimani" asiat olivat päin prinkkalaa =) Liikkumisessani ei ollut aiemmin ollut myöskään mitään suunnitelmallisuutta, jonka takia tuloksiakaan ei ollut tullut. Harjoittelu ja treeniohjelmat olivat aivan uudella tavalla intensiivisiä, ja niissä oli selkeä ajatus miksi tiettyjä asioita tehdään milloinkin. Laitteiden kanssa nykertelystä siirryttiin oikeisiin liikkeisiin, ruokailutahtia ja määriä hiottiin. Rasvaa putosi 11%, kunto nousi kohisten ja harjoittelusta opin p-a-l-j-o-n! Kiitos!"

100% TULOSTAKUU. JOKO SAAT TULOKSIA, TAI SITTEN RAHASI TAKAISIN.

Annamme sinulle 100% tulostakuun. Kaava on selvä - jos et saa LEAN&STRONG valmennuksessa tuloksia, saat rahasi takaisin. Et voi siis hävitä mitään, joko saat positiivisia muutoksia tilaasi, tai palautamme rahasi täysimääräisesti sinulle takaisin.

Nyt on paras hetki aloittaa. Tee päätös, joka muuttaa elämäsi.

Seuraava Lean&Strong valmennus alkaa tiistaina 23.1.2024 klo 18:00. Valmennus järjestetään PHI Airport tiloissa (Robert Huberin tie 2k, 01510 Vantaa [Kauppakeskus Jumboa vastapäätä]). Lämpimästi tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN

Thanks! Message sent.

LEAN&STRONG yksilöityyn pienryhmävalmennuksen ryhmään otetaan maksimissaan kuusi henkilöä.

Jokainen ryhmän henkilö saa yksilöidyn harjoitteluohjelman, sekä henkilökohtaisia neuvoja ravinnon ja elämäntapojen suhteen. Harjoitteluohjelma on progressiivinen, ja vaihtuu valmennuksen aikana viisi kertaa. Jokainen ryhmän jäsen testataan ja tulosten syntymistä seurataan läpi valmennuksen.
 

Valmennus on kestoltaan 16 viikkoa, ja 16:n viikon aikana valmentajaa tapaat valmentajaa joka viikko. Kyseessä on intensiivinen valmennuskonsepti, joka antaa sinulle täyden yksilöllisen tuen onnistuaksesi tavoitteissa. Jos olet asettanut selkeät tavoitteet, ja toivot harjoittelulta tuloksia - on tämä valmennus tehty juuri sinulle! Ero yksilövalmennukseen on se, että maksat tästä valmennusmuodosta huomattavasti vähemmän.

LEAN&STRONG valmennusta ohjaa liikunnanohjaaja (AMK), personal trainer, ja voima- ja ravintovalmentaja Robert. Robert on kokenut ja ammattitaitoinen valmentaja, jonka intohimo on erityisesti tavoitteellisessa voimaa ja kehoa haastavassa harjoittelussa. Robert on määrätietoinen ja napakka valmentaja, joka motivoivalla otteellaan vie sinut varmasti kohti tuloksia. Paremman ammattilaisen käsissä kohti omaa muutostasi et voisi siis olla!

Robert itse kertoo valmennuksesta seuraavaa.

"Moi, ja tervetuloa mukaan LEAN&STRONG valmennukseen! Tämä valmennus on loistava vaihtoehto, jos olet harkinnut personal trainerin ja valmentajan palkkaamista fitness ja kehon muokkaus tavoitteisiin, mutta tahtoisit panostaa valmennukseen pienemmällä summalla. Edullisesta hinnasta huolimatta kaikki tässä valmennuksessa on rakennettu jokaiselle osallistujalle omanlaisekseen. Siksi mukaan voi lähteä monin eri lähtökohdin, sillä liikuntasuunnitelma, ohjelmat ja opastus mukautetaan lähtötilanteeseesi sopivaksi. LEAN&STRONG valmennuksessa keskitytään treenaamaan kovaa ja tuloksekkaasti, kuitenkin tehden järkeviä valintoja joilla et polta itseäsi loppuun, vaan huolehdit myös palautumisestasi. Valmennus onkin hyvin kokonaisvaltainen valmennus koko elämäntapoihin, ja voit olla varma että keho kiinteytyy ja tiivistyy, sekä saat samalla lisää voimaa ja suorituskykyä. Lisäksi valmennuksessa keskitytään myös hypertrofiaan, eli treenimetodeihin joilla kehoon saadaan lisää lihasta ja kiinteää muotoa. Jos siis tavoitteesi on saada kroppaa rasvattomammaksi ja kiinteämmäksi, ja siinä samassa löytää paremmat ja sinulle sopivat elintavat kestävin arvoin, niin suosittelen tulemaan tähän mukaan. Tämän edullisempaa ja laadukkaampaa valmennusta näihin tavoitteisiin et löydä muualta!"

Liittymällä mukaan LEAN&STRONG valmennukseen saat​
 

• 16 viikkoa ammattivalmentajan ohjauksessa

• 16 valmennustapaamista

• 5 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Tavoitteisiin optimoitu ravinto-ohjaus

• Rasvaprosenttimittaukset

• Alku- ja loppukartoitus ja -testaus

• Rajaton käyttöoikeus PHI Coaching Centerin salille valmennuksen ajan

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​

• Lopputuloksena kiinteä, vahva keho ja taidot tulosten ylläpitoon myös valmennuksen loputtua

• 100% tulostakuu - joko saat tuloksia tai rahat takaisin

Valmennuksen sisältö on arvoltaan yli 1500€. LEAN&STRONG valmennuksesta maksat kuitenkin vain 189€/4vko. Tähän hintaan saat kaiken yllä luetellun - myös valmennusasiakkaiden yksityisen kuntosalin rajattoman käyttöoikeuden valmennuksen ajaksi ilman lisäkuluja.
 
Niin, ja rahat takaisin jos et saa valmennuksessa tuloksia.

LEAN&STRONG valmennuksen hinta on noin 6€ päivältä. Mieti - panostamalla noin kuusi euroa päivässä kuudentoista viikon ajan, saat opit ja työkalut, joita hyödyntämällä voit kehittyä ja pysyä kunnossa ympäri vuoden. Parasta tässä on se, että sinun ei tarvitse tämän lisäksi edes maksaa erillisiä salimaksuja - PHI Valmennuskeskuksen premium tason kuntosali on käytettävissäsi koko valmennuksen ajan ilman lisäkuluja.

Valmennuksen laadun taataksemme otamme mukaan vain ensimmäisenä mukaan ilmoittautuneet. Isompia ryhmiä ei ole tiedossa. Jos siis tahdot aloittaa huikean muutosmatkasi, ilmoittaudu mukaan nyt. Ja muista - jos et saa kanssamme tuloksia, saat rahasi takaisin.

"Täysi kympin suositus! Jo ensimmäisestä tapaamisesta asti oli selvää, että nyt tosiaan lähdetään tekemään töitä selkeällä päämäärällä ja ammattimaisella otteella. Ryhmämme oli aivan mahtava, ja ilmapiiri koko valmennuksen ajan oli kannustava ja toisia tukeva. Harjoittelu ja ravinto mukautettiin jokaiselle ryhmäläiselle henkilökohtaiseksi, ja oikeastaan valmennus ei millään muulla tapaa edes tuntunut ryhmävalmennukselta, paitsi ryhmän positiivisen kannustuksen ja yhteisen tekemisen myötä. Kaikki oli siis todella henkilökohtaista, ja valmentajan kanssa oltiin tiiviisti yhteydessä sähköpostitse ja puhelimitse. Ei tuntunut, että typerät kysymykset olisivat olleet typeriä, vaan koko valmennus hoitui hyvässä hengessä ja apua sai aina kysyttäessä. Puoli vuotta valmennuksen päättymisen jälkeen olen yhä samoissa mitoissa. Ainoastaan salin puolella painoa on tullut lisää, nimittäin vastuspainoihin :-)"

Seuraava Lean&Strong valmennus alkaa tiistaina 23.1.2024 klo 18:00.  Valmennukseen on vapaana enää 3 paikkaa, teethän siis ilmoittautumisen pian ja varmistat paikkasi mukana!

ILMOITTAUDU MUKAAN

Thanks! Message sent.

bottom of page