top of page

MIESTEN
TREENISTARTTI

x karlingseb

HUOM! JOS OLET HARKINNUT SALITREENIN ALOITUSTA, VALMENTAJAN PALKKAUSTA, TAI TAHDOT OPPIA HARJOITTELEMAAN KUNTOSALILLA TULOKSIIN VIEVIN TAVOIN NIIN TÄMÄ VALMENNUS SOPII SINULLE.

 • Tämä miehille tehty valmennus on rakennettu, jotta pääset edullisesti kiinni tavoitteellisen lihaskuntoharjoittelun saloihin, ja voit aloittaa treenit turvallisesti valmentajan ohjaten sinut oikeiden tekniikoiden ja liikemallien, sekä järkevän harjoittelun pariin.
   
 • Miesten treenistartti alkaa maanantaina 22.8.2022 klo 18. Yhteiset treenit ovat joka maanantai samaan aikaan, kahdeksan viikon ajan. Valmennus järjestetään lähivalmennuksena valmennusasiakkaiden yksityisellä kuntosalilla PHI Airport tiloissa, osoitteessa Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa.
   
 • HUOM! Valmennukseen on vapaana enää KOLME paikkaa - toimithan siis pian, mikäli tahdot aloittaa kuntosalin tänä syksynä!
   
 • Valmennus sopii erityisesti saliharjoittelun aloitukseen tai salille paluuseen tauon jälkeen. Yksilöidyt ja progressiivisesti rakennetut harjoitteluohjelmat mahdollistavat kuitenkin mukaan lähdön lähes millaisilla lähtökohdilla tahansa! Voit tulla mukaan hakemaan uutta nostetta harjoitteluusi siis hieman kokeneemmallakin salitaustalla.

"Suosittelen tätä valmennusta kenelle tahansa! Valmentaja on todella ammattitaitoinen, ja kuntosali ja järkevä harjoittelu tuli kyllä niin perin pohjin tutuksi kuin kahdeksassa viikossa voi vain tulla. Tällä valmennuksella aloitin oman kuntosalitaipaleeni, ja sain tästä erinomaisen pohjan fiksulle harjoittelulle."

- Mies, 53

MIESTEN TREENISTARTTI yksilöity pienryhmävalmennus on nimensä mukaisesti suunnattu miehille jotka tahtovat oppia kuntosali- ja voimaharjoittelusta kaiken sen mitä alkuun pääseminen vaatii, ja löytää intoa ja motivaatiota lihaskunto- ja saliharjoitteluun. Valmennus sopii sinulle erinoimaisesti myös siinä tapauksessa, jos kaipaat mahdollisen salisulun aiheuttaman tauon jälkeen uutta puhtia ja intoa treeniin!

Valmennus tarjoaa sinulle työkalut oppia harjoittelemaan kuntosalilla tavoin, jotka tuovat sinulle tuloksia. Valmennukseen osallistumalla kuntosalille lähteminen ei ole enää ikävä velvollisuus, vaan harjoittelumuoto, jonka parissa viihdyt, sillä tekemisessä on selkeä punainen lanka ja tavoite jota kohti kuljetaan viikko viikolta. Tekemisessä keskitytään löytämään jokaiselle omaan arkeen ja lähtökohtiin soveltuvat harjoittelutavat, joiden avulla kuntosaliharjoittelusta tulee sinulle mieluisa elämäntapa. Tämä valmennus on sinulle paras ja edullisin ratkaisu, jos haluat aloittaa kuntosaliharrastuksen ja tuoda lihaskuntoharjoittelun luontevaksi osaksi arkeasi.

 

Yksilöity pienryhmävalmennus yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Yksilöity harjoittelusuunnitelma ja ryhmän luoma motivoiva ilmapiiri kannustavat harjoittelun ja onnistumisten pariin. Valmennus tarjoaa sinulle edullisen, helposti lähestyttävän vaihtoehdon oppia voimaharjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti, kehitystä ja tuloksia saavuttaen. Ja kuten varmaan jo tiedät; kun harrastus tuntuu omalta, ja sen huomaa tuovan positiivisia muutoksia mukanaan, siihen jää koukkuun. Sijoittamalla tähän valmennukseen sijoitatkin mahdollisesti jopa koko loppuelämäsi terveyden hyväksi.

Valmennukseen voivat osallistua miehet, joiden tavoitteita on ainakin yksi seuraavista

 • Järkevän ja nousujohteisen saliharjoittelun oppiminen

 • Oikeaoppisten suoritustekniikoiden omaksuminen

 • Kaipaat lisänostetta ja -motivaatiota treeniisi

 • Tahdot salilla epämääräisestä palloilusta määrätietoiseen tekemiseen

 • Haluat lisää lihasmassaa ja voimaa

 • Tahdot kuntosaliharjoittelusta mieluisan harrastuksen

 • Tahdot eroon lihasten voiman vähyydestä johtuvista kivuista ja vaivoista

 • Haluat omaksua motivoivan ja suunnitelmallisen tavan harjoitella

Tulemalla mukaan MIESTEN TREENISTARTTI valmennukseen saat
 

• 8 viikkoa ammattivalmentajan ohjauksessa

• 8 valmennustapaamista

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Lähtötasotestaukset ja -mittaukset

• Rajaton käyttöoikeus PHI Airport salille valmennuksen ajaksi

• Valmentajan sähköposti- ja puhelintuki

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena varmat ja tieteeseen pohjautuvat opit tuloksekkaasta lihaskuntoharjoittelusta, joiden myötä salitreenistä tulee mielekäs ja tavoitteellinen harrastus

Syksyn MIESTEN TREENISTARTTI valmennusta ohjaa jo lähes kymmenen vuotta miesten valmennuksen parissa toiminut valmentaja Sebastian Karling. Sebastian on koulutukseltaan personal trainer ja voima- ja ravintovalmentaja. Sebastianin asiakaskunta on koostunut pääasiassa miesasiakkaista erilaisin lähtökohdin ja tavoittein - tavallisista painonpudotus- ja kuntoliikkujista ammattiurheilijoihin. Sebastianilla on valmentamiseen jämpti ja varma ote, ja taito löytää kunkin asiakkaan arkeen soveltuvat tavat toimia niin, että liikkuminen ja elämäntavat tuntuu helpolta ja miellyttävältä vaihtoehdolta väkisin vääntämisen sijaan. Valmentajana Sebastian on määrätietoinen ja kannustava, ja tunnettu hyvistä tuloksistaan asiakkaidensa kanssa.

Sebastian itse kertoo valmennuksesta seuraavaa;

"Moikka! Tämä valmennus on suunnattu miehille jotka tahtovat aloittaa lihaskuntoharjoittelun erilaisista syistä, tai ovat ehkä jo useasti aloittaneet saliharrastuksen omin päin, saamatta siitä kuitenkaan pysyvää harrastusta arkeen.  Tämä valmennus sopii myös loistavasti nyt pitkien koronasulkujen jälkeiseen aikaan, kun mahdollisen tauon jälkeen tahdot päästä treeneihin uudella innolla kiinni. Tässä valmennuksessa löydät kuntosaliharjoitteluun punaisen langan, jonka avulla salitreenistä tulee kehittävää ja tuloksekasta tekemistä, toisin sanoen siis koukuttava harrastus. Moni aloittaakin kuntosaliharrastuksen yleensä omin päin tietämättä kuitenkaan juuri siitä, että miten kannattaisi treenata. Se onkin suuri syy siihen miksi hyvin moni meistä kokee, ettei kuntosaliharjoittelu ole "oma juttu". Tämän valmennuksen idea onkin auttaa sinut pääsemään kiinni niihin tapoihin, joista tuloksekas tekeminen koostuu. On aivan eri fiilis lähteä salille, kun tietää mitä tekee, tietää tekevänsä oikein ja lisäksi huomaa treenin tuovan tuloksia. Lähtemällä mukaan opit harjoittelemaan nousujohteisella tavalla, ja löydät kipinän lihaskuntoharjoitteluun. Lisäksi loukkaantumiset tai vääränlainen paikkojen kipeytyminen saadaan ehkäistyä, kun opit suorittamaan liikkeet teknisesti oikein. Valmennuksen opeilla motivaatio saadaan viritettyä tappiinsa, ja voimaharjoittelusta tulee osa tasapainoista arkea.

Jos salitreenistä on aiemmin tullut ikäviä kokemuksia, suosittelen silti lähtemään mukaan - mielesi lihaskuntoharjoittelun "ikävyydestä" voi kerta heitolla muuttua aivan päinvastaiseksi."

sebcoach_edited_edited.jpg

Jos siis tunnistat itsesi seuraavista asioista, voit lähteä mukaan valmennukseen
 

 • Tahdot aloittaa saliharrastuksen

 • .. ja tehdä sen ammattitaitoisessa ohjauksessa

 • Kuntosaliympäristö on sinulle verrattain vieras, mutta haluat pitää huolta myös lihaskunnostasi

 • Et oikein tiedä milloin ja miten kuntosalilla olisi harjoiteltava, jotta saisit tuloksia

 • Olet harjoitellut jo jonkin aikaa omatoimisesti, muttet ole kehittynyt tekemisessäsi

 • Toivot löytäväsi motivaatiota ja intoa tekemiseen

 • Kaipaat selkeätä ja helposti ymmärrettävää ammattimaista ohjausta harjoitteluusi

 • Tahdot varmistua harjoittelun turvallisuudesta ja oikeaoppisista suoritustekniikoista

 • Haluat tekemiseen selkeän punaisen langan, jonka avulla onnistut

 

Erilaiset Startti-valmennuksemme ovat auttaneet jo satoja miehiä ja naisia kohti terveitä ja tuloksekkaita liikuntatottumuksia, sekä löytämään kuntosaliharjoittelun ilon. Mukana on ollut heitä, joille kuntosali on ollut täysin vieras ympäristö. Heitä, jotka ovat käyneet salilla kääntymässä muutaman kerran ja todenneet, ettei ole oma juttu. Heitä, jotka ovat sitkeästi harjoitelleet kuukausia, saavuttamatta kuitenkaan hakemiaan tuloksiaan. Heitä, jotka ovat sormi suussa pyörineet ympäri salia tietämättä yhtään mitä tehdä. Heitä, jotka ovat särkyjen ja vaivojen pakottamana ymmärtäneet, että asialle pitäisi tehdä jotain. Sekä heitä, joille sohvalla makaaminen on vihdoin riittänyt.

Nykyään näitä ihmisiä yhdistää into voimaharjoitteluun, sekä energisempi ja liikunnallisempi arki.

Kääritäänkö hihat ylös, ja lähdetään takomaan tuloksia myös sinulle?

Tulemalla mukaan MIESTEN TREENISTARTTI -valmennukseen saat kaiken tämän 8:n viikon aikana
 

• 8 viikkoa ammattivalmentajan tiivissä ohjauksessa

• 8 valmennustapaamista

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Lähtötasotestaukset ja -mittaukset

• Valmennuksen ajaksi rajaton käyttöoikeus valmennusasiakkaiden yksityiselle kuntosalille

• Opit ja taidot tuloksekkaaseen harjoitteluun, joiden avulla osaat harjoitella myös omatoimisesti ympäri vuoden

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7 valmennuksen ajan

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena varmat ja tieteeseen pohjautuvat opit tuloksekkaasta lihaskuntoharjoittelusta, joiden myötä salitreenistä tulee uusi motivoiva elämäntapa

Syksyn 2022 Miesten treenistartti alkaa maanantaina 31.8.2022 klo 18. Valmennus järjestetään valmennusasiakkaiden yksityisellä kuntosalilla Vantaan Aviapoliksessa.

VARAA PAIKKASI JA KYSY LISÄÄ

HUOMIOITHAN, ETTÄ VALMENNUKSEEN ON PAIKKOJA RAJOITETUSTI.
PAIKAT MYYDÄÄN VARAUSJÄRJESTYKSESSÄ.

MIESTEN TREENISTARTTI yksilöityyn pienryhmävalmennuksen ryhmään otetaan maksimissaan kuusi henkilöä.

Jokainen ryhmän jäsen saa yksilöidyn harjoitteluohjelman, sekä henkilökohtaisia neuvoja järkevän liikkumisen ja palautumisen suhteen. Harjoitteluohjelma on progressiivinen, ja vaihtuu valmennuksen aikana kolme kertaa. Jokainen ryhmän jäsen testataan ja liikuntasuunnitelma rakennetaan yksilöllisesti testitulosten perusteella.

Valmennus on kestoltaan 8 viikkoa, ja noiden viikkojen aikana tapaat valmentajan joka viikko (maanantaisin klo 18), kaiken kaikkiaan 8 kertaa. Valmennus alkaa maanantaina 22.8.2022.

 

Kyseessä on tehokas valmennuskonsepti, joka antaa sinulle täyden yksilöllisen tuen oppiaksesi kaiken oleellisen kuntosaliharjoittelusta, ja pääsemään tehokkaan treenin makuun. Tässä valmennuksessa harjoittelet kuin personal trainerin kanssa yksilövalmennuksessa - ero yksilövalmennukseen on se, että maksat tästä valmennusmuodosta huomattavasti  vähemmän.

 

MIESTEN TREENISTARTTI yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Yksilöity valmennusohjelma ja -suunnitelma, sekä ryhmän kannustava ilmapiiri ja tuki motivoivat täysin uudella tavalla tavoittelemaan tuloksia. Valmennus tarjoaa sinulle edullisen ja helposti lähestyttävän vaihtoehdon tuoda lihaskuntoharjoittelu osaksi hyvinvoivaa ja virkeää arkea.

"Tämä kurssi pitäisi olla pakollinen jokaiselle joka salille aikoo. Aivan loistava kokonaisuus, suosittelen isolla S:llä!"  Mies, 38

Konkreettisesti 8 viikon valmennuksessa saat

• 8 lähivalmennustapaamista (arvo 952€)

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa (arvo 450€)

• Lähtötasotestit ja kuntokartoitus (arvo 120€)

• Rajaton käyttöoikeus valmennusasiakkaiden yksityiselle PHI Airport salille (arvo 116€)

Sen lisäksi saat valmennuksessa

• Valmentajan sähköposti- ja puhelintuki

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena tiedot ja taidot tuloksekkaasta harjoittelusta, sekä kipinä liikuntaan ja kuntosalille

Jo pelkän konkreettisen valmennussisällön arvo on yli 1500€. Lisäksi saat kaiken muun tuen, jonka arvoa ei voi määritellä.

Et kuitenkaan maksa valmennuksesta niin paljon, vaan VAIN 329€.
 

Kyllä. Se on koko valmennuksen hinta, sisältäen myös yksityisen kuntosalin käyttöoikeuden kahdeksan viikon ajaksi. Tämä on kertamaksu - ei liittymis- tai kuukausimaksuja, tai muita piilotettuja lisäkuluja.

Maksat valmennuksesta sekä kuntosalista siis vain noin 5€/päivä. Milloin viimeksi olet tehnyt yhtä hyvän sijoituksen terveytesi eteen?

HUOM! Valmennukseen on vapaana enää kolme paikkaa - varaathan oman paikkasi siis pian!

ILMOITTAUDU MUKAAN
TAI KYSY LISÄÄ

Usein kysytyt kysymykset

Q: En ole viiteen vuoteen liikkunut mitenkään... Uskallanko silti osallistua mukaan?

A: Tottakai! Valmennuksessa kaikki on yksilöity juuri sinun lähtökohtiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Mukaan voivat tulla siis täysin sohvan pohjalta ylös lähtevät, kuten jo aktiivisesti liikkuvatkin. Kaikki mukautetaan jokaiselle osallistujalle omaan tilanteeseen sopivaksi.

Q: Selkäni on usein kipeänä, ja osittain siitä syystä liikunta on jäänyt. Sopisiko valmennus särystä huolimatta myös minulle?
A: Todennäköisesti kyllä. Monet selän kivut voivat johtua liikkumattomuudesta, lihasepätasapainosta sekä lihasten heikkoudesta. Usein nämä kivut helpottavatkin, kun asiakas saadaan turvallisesti liikkumaan. Liike on lääke sanonta ei siis ole turha. Mikäli kuitenkin selässä ilmenisi jotakin isompaa vaivaa, löytyy meiltä myös fysioterapia ja osteopatia -palvelut, joista löytyy varmasti apua ongelmaan.

Q: Ylipainoa on nyt reippaat 20kg, vaikka liikunkin arjessa jonkin verran, esim. kävelylenkeillä. Olisiko tästä apua myös laihtumiseen?

A: Lihasmassan tiedetään vauhdittavan aineenvaihduntaa, ja voimaharjoittelua pidetään tärkeänä tekijänä myös painonhallinnassa. Tämä valmennus ei keskity ravitsemukseen (vaikka toki valmentaja tarvittaessa ohjaa myös sen suhteen), mutta jo pelkkä järkevä liikkuminen lihaskuntoharjoittelun parissa auttaa hyvin todennäköisesti myös painonhallinnan ongelmiin. Tervetuloa siis mukaan!

Q: Saliharjoittelu on jo tuttua, ja olen kehittynytkin tekemisessä eteenpäin. Ammattitaitoinen ohjaus ja ammattilaisen suunnittelema kuntosaliohjelma kuitenkin kiinnostaa. Saanko tästä siihen rahoilleni vastinetta?

A: Saat, ehdottomasti! Tämä valmennusmuoto on todella kustannustehokas, ja mukaan kannattaa lähteä jo pelkän yksilöidyn saliohjelman takia - vaikka et edes pääsisi ryhmätapaamisiin! Nimittäin jo pelkistä ohjelmista maksaisit yksilövalmennuksessa enemmän. Tämä on siis todella edullinen vaihtoehto, joka kannattaa kyllä hyödyntää, vaikka lähtökohta ei olisikaan enää ihan aloittelija :)

Q: Voiko valmennuksen maksaa liikuntaseteleillä?
A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

TOIVOTTAVASTI NÄEMME VALMENNUKSESSA. TERVETULOA MUKAAN!

KYSY LISÄÄ

DSC01554.jpg
bottom of page