top of page

NEUROKINEETTINEN TERAPIA VANTAA HELSINKI ESPOO

KIPUUN, KUNTOUTUKSEEN JA TOIMINTAKYKYYN

  • Neurokineettinen terapia sopii sinulle, jos kärsit kivuista ja säryistä, ja/tai toiminnallisista ongelmista, joihin et ole löytänyt apua muista yleisimmistä terapiamuodoista. Neurokineettisessä terapiassa ongelmaa lähestytään aina kokonaisvaltaisesta näkökulmasta, ja kehon vaivoja ja särkyjä tarkastellaan kokonaisuutena.
     

  • Vastaanottomme sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa (Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa [Jumboa vastapäätä]). Ison tiimin myötä voit saada meille nopeastikin vapaan ajan.
     

  • Neurokineettinen terapia soveltuu erinomaisesti muunmuassa pitkittyneiden selkä- ja hartiaseudun ongelmien hoitoon, sekä alavartalon toimintaongelmien käsittelyyn. Neurokineettisellä terapialla voidaan saada aikaan pysyviä ja merkittäviä muutoksia tilaasi.

Tahtoisitko varata ajan ammattitaitoisen fysioterapeutin vastaanotolle?

Tarjoamme nyt ensimmäisestä hoitokerrastasi -50% alennusta!

Ajanvaraus sähköpostitse:

niku.pakarinen@phioy.com / Niku Pakarinen
hilla.sarviaho@phioy.com / Hilla Sarviaho

Aikaa varatessasi mainitsethan jo sähköpostissa ensimmäisen kerran etuhinnan.

Fysioterapia palvelumme on tarkoitettu kivun ja säryn poistoon. Kivut ja säryt, jomotukset tai kireydet voivat pahimmillaan olla huomattavastikin elämänlaatuun negatiivisesti vaikuttavia asioita. Erityisesti pitkittyneet kiputilat voivat rajoittaa toimintaa ja tekemistämme joka päiväisessä arjessa, ilman, että edes välttämättä tiedostamme esimerkiksi välttelevämme jotain toimintojamme. Saatat esimerkiksi olla jo niin tottunut kipun, joka säteilee olkapäässä nostaessasi käsi pään yläpuolelle, että olet vuosien ajan vain vältellyt tekemästä liikettä. Tälläinen pitkittynyt ongelma altistaa kehoamme helposti yhä uusille ja uusille ongelmille, sillä kipujen takia varomme käyttämästä kehoamme kuten sitä kuuluisi. Siksi kiputilojen ja särkyjen kanssa ei kannata jäädä koskaan odottelemaan liian pitkäksi aikaa. Fysioterapia on yksi mitä mainioimmista tavoista löytää ja poistaa ongelma.

 

Erilaisten kireyksien ja jomotusten kanssa eläminen voi olla kuluttavaa. Fysioterapialla saadaan huikeita tuloksia liikkuvuuden parantamisessa, kireyksien eliminoinnissa, ja toimintakyvyn ja liikkumisen tukemisessa.  Tärkeä osa fysioterapiaa on myös ennalta ehkäistä vastaavia vaivoja - siksi osana fysioterapia palvelua teetämme myös aina hoitosuunnitelman, joka tukee juuri sinun hoitotavoittettasi.

 

Fysioterapia yhdistelee harjoittelua, manuaalista terapiaa, sekä ohjausta ja neuvontaa. Pidemmän aikavälin hoitosuunnitelmassa korostuu myös kuntoutujan oma rooli ja aktiivisuus kuntoutuksen etenemisessä.

KYSELE VAPAITA AIKOJA FYSIOTERAPEUTIN VASTAANOTOLLE VANTAALLA

Huom! Ensimmäinen käynti -50%!

Thanks! Message sent.

bottom of page