top of page

NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET

HUOM! JOS KOTONASI ON NUORI, JOKA HARKITSEE KUNTOSALIHARJOITTELUN ALOITUSTA, JA TAHTOTILA ON OPPIA HARJOITTELEMAAN KUNTOSALILLA TULOKSIIN VIEVIN TAVOIN NIIN TÄHÄN VALMENNUKSEEN KANNATTAA ILMOITTAUTUA MUKAAN!
 • NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET valmennus alkaa torstaina 19.9. klo 17:30. Valmennusryhmä kokoontuu ja harjoittelee Vantaan Aviapoliksessa (Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa) valmennusasiakkaiden yksityisellä kuntosalilla valmennuksen ajan ilman lisäkuluja.
   
 • Valmennus on suunnattu nuorille, jotka tahtovat aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti ja tavoitteesti. Valmennukseen voi osallistua nuori millaisilla lähtökohdilla tahansa, sillä kaikki progressiiviseesti rakennetut harjoitteluohjelmat yksilöidään jokaisen osallistujien lähtökohtiin ja tavoitteisiin sopivaksi.

NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET yksilöity pienryhmävalmennus on nimensä mukaisesti suunnattu nuorille (n. 16-19 vuotiaille), jotka tahtovat oppia kuntosali- ja voimaharjoittelusta kaiken sen mitä salitreenien kanssa turvalliseen alkuun pääseminen vaatii. Tuloksekas ja nousujohteinen valmennus auttaa nuorta sitoutumaan uuteen harrastukseen, sekä löytämään uudenlaista intoa ja motivaatiota lihaskuntoharjoitteluun. Valmennus tarjoaa nuorelle työkalut oppia harjoittelemaan kuntosalilla tavoin, jotka ovat turvallisia ja progressiivisia. Valmennukseen osallistumalla harjoitteluun löytyy selkeä punainen lanka ja tavoite, jota kohti kuljetaan viikko viikolta.

Nuorilla on usein taipumus lähteä salille ottamatta harjoittelusta sen ihmeemmin selkoa. Riskinä onkin, että hypätään heti tekemään kokeneemman kaverin mukana liikkeitä, joihin oma kehonhallinta tai valmiudet eivät vielä riitä. Saatetaan hakea netistä erilaisia ohjelmia, joita ei kuitenkaan ole rakennettu nuoren omia lähtökohtia ja tavoitteita tukemaan. Ei ole lainkaan tavatonta sekään, että seuraavaksi mukaan astuu myös liian raskaat painot, joita revitään ylös tekniikan kustannuksella. Tämä kasvattaa loukkaantumisriskiä ja altistaa erilaisille ongelmille myös myöhemmin - erityisesti kasvavilla nuorilla. Siksi ammattitaitoinen valmennus olisi tarpeen jokaiselle kuntosaliharrastuksen aloitusta harkitsevalle nuorelle.

NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET valmennus järjestetään yksilöitynä pienryhmävalmennuksena. Yksilöity pienryhmävalmennus yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet - yksilöity harjoittelusuunnitelma ja ryhmän luoma kannustava ilmapiiri motivoivat harjoittelun ja onnistumisten pariin. Ryhmä koostuu myös muista nuorista, joten saattaapa valmennuksesta löytyä myös uusia treenikavereita. Valmennus tarjoaa edullisen, helposti lähestyttävän vaihtoehdon oppia voimaharjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti, kehitystä ja tuloksia saavuttaen. Ja kuten tiedetään; kun harrastus tuntuu omalta, ja sen huomaa tuovan positiivisia tuloksia mukanaan, sitä jatkaa mielellään myös omin päin valmennuksen päätytyttyä!

Valmennukseen voi osallistua nuori jonka tavoitteita on ainakin yksi seuraavista

 • Turvallisen saliharjoittelun aloittaminen

 • Nosto- ja harjoittelutekniikoiden oppiminen

 • Salilla epämääräisestä palloilusta määrätietoiseen tekemiseen

 • Oppia järkevä ja tuloksekas tapa voimaharjoitella

 • Lisätä lihasmassaa ja voimaa

 • Omaksua motivoiva ja suunnitelmallinen tapa harjoitella

NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET valmennukseen sisältyy
 

• 8 viikkoa ammattivalmentajan ohjauksessa

• 8 valmennustapaamista

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Lähtökohtatestaukset ja -mittaukset

• Rajaton käyttöoikeus yksityiselle premium salille (Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa) valmennuksen ajaksi

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena ymmärrys ja taidot tuloksekkaaseen voima- ja lihaskuntoharjoitteluun, joiden myötä salitreenistä tulee mielekäs ja tavoitteellinen harrastus.

Syyskuussa aloittavaa nuorten valmennusryhmää ohjaa valmentaja Ivan. Ivan on koulutukseltaan fysioterapeutti, personal trainer ja voimavalmentaja. Ivan on tehnyt uraa erityisesti fysiikka- ja voimavalmennuksen parissa, toimien myös esimerkiksi urheiluseurojen ja -joukkueiden fysiikkavalmentajana. Ivan ohjaa ammattitaidolla, määrätietoisella ja varmalla otteella - tässä valmennuksessa tiedät siis maksavasi laadukkaasta ohjauksesta. Ivan itse kertoo valmennuksesta seuraavaa.

 

"Moi! Tämä valmennus on suunnattu nuorille, jotka tahtovat aloittaa salitreenit ja oppia heti alkuun oikeat suoritustekniikat ja treenitavat, joilla voi lähteä aloittelemaan harrastusta turvallisesti, mutta myös tuloksekkaasti. Tässä valmennuksessa autan nuoria löytämään kuntosaliharjoitteluun punaisen langan, jonka avulla salitreenistä tulee kehittävää tekemistä, toisin sanoen siis koukuttava harrastus. Moni nuori aloittaakin kuntosaliharrastuksen yleensä omin päin, tietämättä kuitenkaan juuri siitä, että miten kannattaisi treenata. Liikunnan aloittaminen on toki aina positiivinen asia, mutta valitettavan usein nuoria näkee riuhtomassa painoja miten sattuu. Tämän valmennuksen idea onkin auttaa nuorta pääsemään kiinni teknisesti oikeaoppisiin tapoihin, jotta harjoittelua voi kehittää ympäri vuoden nousujohteisesti - ilman vääristä suoritustekniikoista kipeytyneitä selkiä ja polvia. Valmennuksessa keskitytäänkin progressiiviseen tekemiseen, jolloin tuloksetkin ovat parempia. Jos siis sinä olet, tai lähipiiristäsi löytyy salitreenien aloitusta miettivä nuori, niin tähän kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan!"

DSC02000-3.jpg

Mukaan voi lähteä kuka tahansa nuori, joka
 

 • Haluaa aloittaa kuntosaliharjoittelun

 • Toivoo harjoittelulta tuloksia, kuten voimaa tai lisää lihasmassaa

 • Haluaa kehittyä harjoittelussa eteenpäin

 • Toivoo löytävän motivaatiota ja intoa salitreeneihin

 • Kaipaa selkeää ja helposti ymmärrettävää ammattimaista ohjausta harjoitteluun

 • Tahtoo varmistua harjoittelun turvallisuudesta, oikeaoppisista suoritustekniikoista, ja siitä että harjoittelee rakentavasti

 • Haluaa salilla tekemiseen selkeän punaisen langan, jonka avulla onnistua

Valmennuksen avulla voidaan varmistaa, että aloitetusta harrastuksesta tulee nuorelle mielekästä tekemistä. Joskus salille lähteminen voi tuntua vaikealta jo vain siksi, ettei oikein tiedä mitä tehdä. Pelkona saattaa olla, että salilla "mokaa" ja tekee väärin, ja liikkeitä ja tekniikoita saatetaan vilkuillla vierustoverilta. Siksi olisikin heti alusta alkaen hyvä oppia selkeään ja ohjattuun tekemiseen, jolloin aikaa ei tarvitse tuhlata miettien "onkohan tämä nyt oikein" tai "mitäköhän seuraavaksi", vaan salilla voi keskittyä valmiin ohjelman suorittamiseen tietäen, että tekee oikeita asioita, oikealla tekniikalla.

Vaikka salille lähtisikin jo ihan mielellään, olisi silti kuntosali-kärpäsen puraistessa kuitenkin todella tärkeää muistaa "pitää järki päässä" ja tehdä asioita suunnitelmallisesti, jolloin pitkässä juoksussa tuloksetkin ovat huomattavasti parempia. Jos eteenpäin puksutetaan pelkällä alun innolla, jää tekemisestä usein puuttumaan selkeä suunnitelma. Tällöin treeni voi jäädä "mitä-mieleen-tulee" tyyppiseksi, eikä kehitystäkään silloin tapahdu samoissa määrin mitä suunnitelmallisella harjoituksella voitaisiin saavuttaa.

Löytyisikö teiltä nuori, kenelle valmennus sopii?

Kahdeksan viikon valmennus sisältää kaiken tämän
 

• 8 viikkoa ammattivalmentajan tiivissä ohjauksessa

• 8 valmennustapaamista

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa

• Lähtökohtatestaukset ja -mittaukset

• Valmennuksen ajan rajaton käyttöoikeus yksityiselle premium salille Vantaan Aviapoliksess

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7 valmennuksen ajan

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​
 

• Lopputuloksena varmat opit tuloksekkaasta lihaskuntoharjoittelusta, joiden myötä salitreenistä tulee uusi mielekäs harrastus

Valmennus alkaa torstaina 19.9. klo 17:30, ja kestää yhteensä 8 viikkoa. Pienryhmän yhteiset tapaamiset järjestetään PHI Valmennuskeskus Vantaan yksityisellä kuntosalilla (osoite Robert Huberin tie 2, 01510 Vantaa) kahdeksan viikon ajan joka torstai klo 17:30.

VARAA PAIKKA VALMENNUKSEEN

TAI KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

HUOMIOITHAN, ETTÄ VALMENNUKSEEN ON PAIKKOJA RAJOITETUSTI. PAIKAT MYYDÄÄN VARAUSJÄRJESTYKSESSÄ.

NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET yksilöityyn pienryhmävalmennuksen ryhmään otetaan maksimissaan kuusi nuorta.

Jokainen ryhmän jäsen saa yksilöidyn harjoitteluohjelman, sekä henkilökohtaisia neuvoja järkevän liikkumisen ja palautumisen suhteen. Harjoitteluohjelma on progressiivinen, ja vaihtuu valmennuksen aikana kolme kertaa. Jokainen ryhmän jäsen testataan ja liikuntasuunnitelma rakennetaan yksilöllisesti testitulosten perusteella.

Valmennus on kestoltaan 8 viikkoa, ja noiden viikkojen aikana valmentajaa tavataan joka viikko, kaiken kaikkiaan 8 kertaa.

Kyseessä on tehokas valmennuskonsepti, joka antaa nuorelle täyden yksilöllisen tuen oppia kaikki oleellinen kuntosaliharjoittelun aloituksesta. Tämän valmennuksen avulla nuori pääsee tehokkaan ja tuloshakuisen treenin makuun turvallisesti ja rakentavasti. Tässä valmennuksessa palvelun laatu on kuin personal trainerin kanssa yksilövalmennuksessa - ero yksilövalmennukseen on se, että maksat tämä valmennus maksaa huomattavasti  vähemmän.

KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Täysin yksilöity valmennusohjelma ja -suunnitelma, sekä ryhmän kannustava ilmapiiri ja tuki motivoivat viikko viikolta eteenpäin. Valmennus tarjoaa nuorelle edullisen, helposti lähestyttävän vaihtoehdon tuoda lihaskuntoharjoittelu osaksi hyvinvoivaa ja virkeää arkea.

Konkreettisesti 8 viikon valmennukseen sisältyy

• 8 valmennustapaamista (arvo 792€)

• 3 yksilöityä progressiivista harjoitteluohjelmaa (arvo 450€)

• Lähtötasotestit ja kuntokartoitus (arvo 120€)

• Rajaton käyttöoikeus PHI Valmennuskeskuksen salille (arvo 159€)

Sen lisäksi valmennus sisältää

• Valmentajan sähköposti- ja puhelintuki 24/7

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsy salaiseen Facebook tai Whatsapp-ryhmään​​

• Lopputuloksena tiedot ja taidot tuloksekkaasta harjoittelusta, sekä kipinä liikuntaan ja kuntosalille

Vain pelkän konkreettisen sisällön arvo on jo yli 1500€. Lisäksi valmennukseen kuuluu myös kaikki muu tuki, jonka arvoa ei voi määritellä.

Valmennus ei kuitenkaan maksa tuhansia euroja, vaan VAIN 268€.
 

Kyllä. Se on koko valmennuksen hinta, sisältäen myös yksityisen kuntosalin käyttöoikeuden kahdeksan viikon ajaksi. Tämä on kertamaksu - ei liittymis- tai kuukausimaksuja, tai muita piilotettuja lisäkuluja.

Nuoren valmennus maksaa siis alle 4,8€/päivä - hinnan sisältäen myös kuntosalin käyttöoikeuden. Keksitkö yhtä edullista ja hyvää sijoitusta varmistaaksesi nuoren harjoittelun turvallisuus ja järkevyys?

Ryhmä aloittaa torstaina 19.9. klo 17:30 PHI Valmennuskeskus Vantaan tiloissa.

VARAA PAIKKA TAI KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

Usein kysytyt kysymykset

Q: Hei! Meiltä löytyisi innokas 15-vuotias. Voiko näin nuori osallistua mukaan?
A: Kyllä voi! Myös teini-ikäiset voivat voimaharjoitella turvallisesti. Valmennuksessa ohjelmat on yksilöidään jokaisen osallistujan lähtökohtiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Etu onkin, että nuori saa harjoitteluohjelman, joka on rakennettu juuri hänelle sopivaksi. Silloin varmistutaan, että harjoittelu on turvallista ja nuorelle sopivaa. Valmentajan fysioterapeutin ammattitaito myös varmasti auttaa varmistumaan harjoittelun turvallisuudesta.

Q: Meillä olisi sisarukset, 14- ja 17-vuotiaat. Voinko ilmoittaa molemmat mukaan?
A: Kyllä voit. Kehityserot teini-ikäisillä voivat tässä iässä toki olla isojakin, mutta siksi rakennammekin alkutestien perusteella jokaiselle nuorelle oman ohjelman. Kartoituksella saadaan selville mahdolliset lihasepätasapainot, lihasheikkoudet ynnä muut harjoitteluun vaikuttavat tekijät, jolloin harjoitteluohjelmasta saadaan rakennettua turvallinen. 

Q: Voiko täysin liikuntaa harrastamaton nuori lähteä tähän mukaan?

A: Tottakai, ja oikein mielellään jos intoa vain löytyy!

Q: Meidän nuori on treenannut jo omin päin jonkun aikaa... Pitäisikö hänet silti ilmoittaa mukaan?

A: Kannattaa :) Nuorilla harvoin on ketään mukana opastamassa alkuun ja oikeisiin suoritustekniikoihin, joten hän aivan varmasti hyötyy tästä valmennuksesta.

Q: Voiko valmennuksen maksaa liikuntaseteleillä?
A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

VARAA PAIKKA TAI KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

DSC01554.jpg
bottom of page