top of page

PAINONNOSTOKURSSI
ALOITTELIJOILLE

 • Seuraava Painonnostokurssi aloittelijoille alkaa keskiviikkona 10.1.2024 klo 18:00 - mukaan mahtuu vielä, lämpimästi tervetuloa!
  Treenit järjestetään valmennusasiakkaiden yksityisellä premium kuntosalilla, PHI Airport tiloissa (Robert Huberin tie 2) [Kauppakeskus Jumboa vastapäätä]. Kurssi on kestoltaan 8vkoa.
   

 • Huomioithan, että tähän pienryhmänä toteutettavaan painonnostovalmennukseen on paikkoja vain neljälle per kurssi. Pidämme kurssikoon pienenä, jotta ns. ryhmäliikunnan sijaan voimme mahdollistaa jokaiselle osallistujalle myös yksilöllistä tukea ja ohjausta valmennustunnin aikana.
   

 • Painonnostokurssi aloittelijoille on nimensä mukaisesti suunnattu aloittelijoille, joten osallistuaksesi mukaan sinulla ei tarvitse olla ennalta mitään taustaa painonnostosta.

"Suosittelen kurssia jokaiselle, jos painonnosto lajina kiinnostaa. Valmentaja on ammattilainen joka osaa ottaa huomioon jokaisen kurssilaisen ja auttaa kaikkia osallistujia etenemään liikkeiden kanssa turvallisesti alkuun. Kurssin myötä innostuin painonnostosta todenteolla, ja painonnostoliikkeet tulivat osaksi viikottaisia harjoittelurutiineitani." - Mies, 41v

 

PAINNNOSTOKURSSI ALOITTELIJOILLE on nimensä mukaisesti suunnattu henkilöille, jotka tahtovat oppia painonnostosta ja nostotekniikoista kaiken sen mitä lajissa alkuun pääseminen vaatii. Tämä kurssi keskittyy erityisesti oikeaoppisten tekniikoiden ja turvallisten nostojen toteutukseen, sekä siihen että harjoittelun peruspilarit ovat kunnossa. Kurssi tarjoaa sinulle sukelluksen painonnoston saloihin - turvallisesti ja progressiivisesti. 

 

Painonnostolla on pitkä historia lajina. Painonnosto kehittää fysiikkaa monin eri osa-aluein, haastaen useita lihaksia töihin. Siksi painonnosto onkin erinomainen liikuntamuoto, ja mikä parasta; turvallisesti aloitettuna se soveltuu lähes kenelle tahansa "vauvasta vaariin".​

Monella meistä saattaakin olla mielikuva, että painonnosto soveltuisi vain jo ennestään hyvässä kunnossa oleville nuorille aikuisille. Nämä ovat turhia ennakkoluuloja, sillä lajin parissa harjoittelee ja kilpailee kaiken ikäisiä ja kokoisia - aina eläkeläisiin asti. Laji on turvallinen, ja yksi parhaimmista lajeista kehittämään kuntoa ja suorituskykyä monipuolisesti.

 

Tämä kurssi on sinulle paras ja edullisin vaihtoehto, jos painonnosto kiinnostaa ja olet joskus harkinnut lajiin tutustumista tai sen parissa aloittamista.

Osallistumalla ALOITTELIJOIDEN PAINONNOSTOKURSSILLE voit
 

 • kokeilla turvallisesti uutta voimailulajia

 • saada lihasvoimaharjoitteluun uutta maustetta ja kipinää

 • aloittaa tavoitteellisen ja kehitykseen tähtäävän treenin painonnoston parissa

 • löytää harrastuksen joka kehittää kuntoa ja fysiikkaa monipuolisesti

 • ylittää itsesi ja todeta, että myös sinusta on tämän lajin pariin

Lyhyesti kuvattuna painonnosto on laji, jossa pyritään kahdella kädellä nostamaan tanko ja levypainot ylös suorille käsille. Nostoihin käytetään kahta eri tekniikkaa; tempaisu ja työntö. Painonnostossa kilpailtaessa voittaja on se, joka saa suurimman yhteistuloksen näissä kahdessa nostossa.

Tällä kurssilla et kuitenkaan kilpaile ketään muuta kuin itseäsi vastaan. Kurssi järjestetään kannustavassa ja rennossa hengessä, jossa kuitenkin tehdään töitä sen eteen, että omassa tekemisessä tapahtuu kehitystä.

Tammikuussa alkavaa kurssia ohjaa valmentaja Roy. Roy on koulutukseltaan personal trainer, painonnostovalmentaja sekä voima- ja fysiikkavalmentaja. Roy itse on myös kilpaurheillut pitkään painonnoston parissa, ja on käyttänyt painonnostoa jo useita vuosia osana valmennettaviensa fysiikkaharjoitteissa - niin tavallisten ihmisten, kuin ammattiurheilijoidenkin valmennuksessa. Koulutus ja pitkä valmennuskokemus yhdistettynä painonnostoon erikoistumiseen takaa sen, että tällä kurssilla olet ammattitaitoisissa käsissä.

Roy itse kertoo kurssista seuraavaa.

"Moi, ja tervetuloa mukaan kurssille! Olemme rakentaneet tämän kurssin rikkomaan ennakkoluuloja painonnostosta. Valitettavan usein painonnosto mielletään lajiksi, joka vaatisi jotain erityistä kykyä, kun itseasiassa kyseessä on laji, jonka kuka tahansa voi oppia. Painonnostosta saattaa olla myös mielikuvia, että nostoja tehdään kehon kustannuksella - siis ajatellaan, että kroppa rikkoutuu tässä lajissa. Oikeasti lajissa edetään aina tekniikka edellä. Se siis hiotaan ihan ensimmäiseksi kuntoon. Näin toimimalla vammojen ja loukkaantumisten riski saadaan minimoitua lähes olemattomiin, vaikka toki voimaharjoittelussakin - harrastuksessa kuin harrastuksessa - on aina omat riskinsä. Tällä kurssilla keskitymme erityisesti oikeaoppisiin nostotekniikoihin, ja lähdemme rakentamaan polkua askel askeleelta kohti vaativampia harjoitteita. Tämä kyseinen kurssi on suunnattu aloittelijoille. Voit siis osallistua kurssille, vaikka sinulla ei olisi vielä mitään kokemusta painonnostosta. Mikäli olet harjoitellut painonnostoa jo jonkin aikaa, mutta tahdot varmistua tekniikoista ja tekemisen turvallisuudesta ja sekä nousujohteisuudesta, olet myös silloin tervetullut mukaan kurssille. Kurssi sopii miehille ja naisille, nuorille ja vanhoille. Ota siis vaikka puoliso tai kaveri mukaan, ja aloittakaa yhdessä uusi ja tehokas harrastus!"

roy1.jpg

Jos siis tunnistat itsesi yhdestä seuraavista asioista, voit ilmoittautua mukaan kurssille
 

 • Haluat aloittaa painonnoston

 • ... ja tahdot tehdä sen osaavan ammattilaisen ohjauksessa

 • Painonnosto lajina on sinulle verrattain vieras, mutta sen kokeilu kiinnostaa

 • Olet miettinyt uutta ja monipuolisesti fyysistä kuntoa kehittävää harrastusta

 • Toivot lihaskuntoharjoitteluusi uusia rutiineja ja kipinää

 • Tahdot kehittää voimaa, kestävyyttä ja suorituskykyä

 • Haluat harrastuksen, jossa voit kehittyä ja ylittää itsesi joka viikko

 • Voimailulajit kiinnostavat, ja tahdot kokeilla jos ne sopisivat sinulle

Huomioithan, että kurssille otetaan maksimissaan neljä henkilöä mukaan. Paikat kurssille myönnetään varausjärjestyksessä.

Paikkamäärä on rajoitettu neljään, jotta kurssilla voidaan varmistua siitä, että jokainen ohjattava saa valmennuksen ohella myös yksilöityä tukea. Rajaamalla osallistujamäärä pieneksi voidaan varmistua myös siitä, että valmentaja voi ja ehtii huomioida jokaista osallistujaa; korjata tekniikkaa tarvittaessa, ja antaa henkilökohtaisia neuvoja ja tukea jokaiselle osallistujalle.

Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla asiakkaamme entuudestaan. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka tahtovat tutustua lajiin painonnosto.

Kurssi on kestoltaan kahdeksan viikkoa. Kahdeksan viikon aikana jokainen osallistuja harjoittelee yksilöidyllä, progressiivilla painonnosto-ohjelmalla, jonka avulla etenet näiden viikkojen aikana nousujohteisesti ja määrätietoisesti kohti puhdasta tekniikkaa, askel askeleelta raskaampien painojen pariin.

 

Voimme luvata, että kehitys ja selkeä eteneminen painonnoston parissa pitävät motivaatiota yllä ja saavat sinut tavoittelemaan yhä parempia tuloksia lajin parissa. Lisäksi on hyvä muistaa, että painonnostossa et kehitä vain pelkästään voimaa ja tekniikkaa, vaan myös liikkuvuutta, ketteryyttä, nopeutta, puristusvoimaa, terveyttä ja henkistä kanttia. Painonnosto soveltuu tukemaan myös onnistumista ja kehitystä muissa lajeissa - siksi se onkin suosittu oheisharjoittelumuoto monille urheilijoille ja muissa lajeissa tavoitteellisesti harjoitteleville.

 

Seuraava aloittelijoiden painonnostokurssi alkaa keskiviikkona 10.1. klo 18:00.

Miten on, lähdetkö mukaan kokeilemaan?

Tulemalla mukaan ALOITTELIJOIDEN PAINONNOSTOKURSSILLE saat kaiken tämän 8:n viikon aikana
 

• 8 viikkoa valmentajan tiiviissä ohjauksessa

• 8 lähivalmennustapaamista

• 3 yksilöllistä ja progressiivista painonnosto-ohjelmaa

• valmentajan etätuki ja Q&A mahdollisuus

• motivoituneen ja saman henkisen pienryhmän tuki ja tsemppi
• pääsy salaiseen whatsapp-ryhmään

• lopputuloksena turvalliset taidot ja opit painonnoston maailmasta, joiden avulla pääset kiinni tuloksekkaaseen ja kehitykseen tähtäävään harjoitteluun

ILMOITTAUDU MUKAAN TAI TIEDUSTELE VALMENNUKSESTA LISÄÄ

Thanks! Message sent.

Tällä kurssilla haastat kehon kokonaisvaltaisesti töihin, saaden lisää lihasvoimaa koko kehoon. Kehoon on tarkoitus hakea harjoittelulla kuormaa, jotta kehitystä tapahtuu, mutta etenemistä ei koskaan tehdä tekniikan ja turvallisuuden kustannuksella. Emme ole asettaneet tälle kurssille varsinaisia rajoituksia kuntotason suhteen. Suosittelemme kuitenkin, että omaat jo jonkinlaista liikuntataustaa ja lihasvoimaa - siis perustan, jonka päälle työstää nostoja ja tekniikkaa. Mikäli sinulla on ollut terveydellisiä haasteita, pyydämme sinua kertomaan niistä ilmoittautumisen yhteydessä, niin osaamme arvioida paremmin onko kurssi sopiva myös sinulle. Jotkut vakavammat terveydelliset haasteet saattavat myös vaatia lääkärin konsultointia ennen osallistumista.

Harjoittelussa lähdetään aina siitä, että tekniikka on hallussa, ja pysyy kasassa läpi nostojen. Tekniikan hionta onkin yksi tämän kurssin kulmakivistä, ja siihen valmentaja tarjoaa myös valmennustuntien ulkopuolella etäapua esimerkiksi videokonsultaatioiden avulla. Nostoissa edetään pala palalta kohti suoritusta - maltti ja jatkuva palaute ja ohjaus ovatkin avainasemassa onnistumiseen. Laji jo itsessään mahdollistaa nopean kehityksen, mutta erityisesti aloittelijoilla on tapana kehittyä huikeaa vauhtia, ja rikkoa omia ennätyksiä viikko viikolta.

Osallistuaksesi kurssille et tarvitse mitään erikoisvarustelua, kuten painonnostokenkiä. Tämä harrastus on siis hyvin edullinen aloittaa, ja vie varmasti mukanaan!

"Kurssin myötä tykästyin painonnostoon oikein kunnolla! Olin jo pitkään halunnut salitreeneihin jotain vaihtelua, ja painonnosto ja voimalajit kiinnostivat. Tartuin tilaisuuteen kun kuulin tästä kurssista, enkä ole katunut! Painonnosto on hauska ja tehokas tapa kehittää kuntoa. Nyt olen jo miettinyt jopa kilpailua lajissa, eli laji on todellakin vienyt minut mukanaan. Suosittelen kurssia, jos haluat löytää koukuttavan harrastuksen!"

-Nainen, 31

Konkreettisesti 8 viikon valmennuksessa saat

• 8 valmennustapaamista (arvo 952€)

• 3 yksilöityä progressiivista painonnosto-ohjelmaa (arvo 450€)

Sen lisäksi saat vielä

• Valmentajan sähköposti- ja puhelintuki 24/7

• Ryhmän tuoma tuki ja kannustus

• Pääsyn salaiseen Whatsapp-ryhmään​​

• Lopputuloksena hyvän ja tehokkaan startin uuden lajin ja harrastuksen pariin

Jo pelkän konkreettisen sisällön arvo on jo yli 1400€. Lisäksi saat kaiken muun tuen, jonka arvoa ei voi määritellä.

Et kuitenkaan maksa valmennuksesta niin paljon, vaan VAIN 299€.
 

Kyllä. Se on koko 8 viikon valmennuksen hinta. Tämä on kertamaksu - ei liittymis- tai kuukausimaksuja, tai muita piilotettuja lisäkuluja.

Maksat valmennuksesta siis vain noin 5€/päivä.

Varmista paikkasi 10.1.2024 alkavaan valmennukseen, ja ilmoittaudu mukaan nyt!

Thanks! Message sent.

Usein kysytyt kysymykset

Q: Olen vasta hiljattain aloittanut liikkumisen pitkän tauon jälkeen... Voinko silti osallistua, vaikka liikuntataustani ei tällä hetkellä ole niin vahva?

A: Voit! Kurssin ohjelmat ja eteneminen yksilöidään juuri sinun lähtökohtiin sopivaksi. Keho on nopea oppimaan, ja etenkin jos taustaa liikunnasta löytyy kuitenkin aiemmilta vuosilta edes jonkun verran, pääset varmasti lajiin helposti ja nopeasti kiinni.

Q: Kärsin satunnaisesta selän kipeytymisestä. Onko laji turvallinen selkävaivaisellekin?
A: Riippuu vaivan tyypistä. Monet selän kivut voivat johtua liikkumattomuudesta, lihasepätasapainosta sekä lihasten heikkoudesta. Usein nämä kivut helpottavatkin, kun asiakas saadaan turvallisesti liikkumaan. Liike on lääke sanonta ei siis ole turha. Mikäli vaiva on haastava, on toki järkevää konsultoida joko lääkäriä tai muuta terveydenhuollon ammattilaista. Meiltä löydät myös fysioterapeutin ja osteopaatin, jotka voivat tarvittaessa katsoa myös selkäsi tilannetta.

Q: Olen jo keski-iän ylittänyt nainen ja mietin voiko tässä iässä tätä lajia enää aloittaa!

A: Voi! Painonnostoon et ole koskaan liian vanha! Viisas sanonta kuuluukin: Nostat joka päivä. Nosta oikein. Tämä summaa hyvin sen, kuinka nostot kuuluvat arkeemme ihan luontaisestikin. Painonnosto on siis mainio laji tukemaan myös jokapäiväistä toimintakykyämme - ehkä siksi lajin parissa kilpailee jopa +80 vuotiaita!

Q: Olkapääni on reistaillut viime aikoina. Estääkö se osallistumisen?

A: Tämäkin riippuu vaivan tyypistä. Pyytäisimme sinua avaamaan tilannetta vaikka sähköpostitse hieman tarkemmin, niin voimme sen perusteella kommentoida osallistumista, tai ohjata sinut konsultaatioon terveydenhuollon ammattilaisen juttusille, joka osaa sanoa oman ammatillisen näkemyksensä asiaan.

Q: Voiko kurssin maksaa liikuntaseteleillä?
A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

TOIVOTTAVASTI NÄEMME KURSSILLA. TERVETULOA MUKAAN!

VARAA PAIKKASI TAI KYSY LISÄÄ

Thanks! Message sent.

DSC01554.jpg
bottom of page