top of page

PERSONAL TRAINER HYVINKÄÄ

PHI PERFORMANCE HEALTH INTENTION

  • Jos etsit Personal Traineria Hyvinkäältä, ja haet valmennukselta laatua parhaaseen hintaan, niin olet tullut oikeaan osoitteeseen.
     

  • Personal Training palvelumme sopivat sinulle, jos tavoitteesi on tehdä elämäntapamuutos, saavuttaa rasvattomampi ja kiinteämpi keho, lisätä lihasmassaa ja voimaa, tai huippukunto, olotila ja keho - jossa nautit olla.
     

  • Dieettien, itsekurin, rääkin ja tahdonvoiman sijaan aloita kestäviin arvoihin keskittyvässä valmennuksessa, joka tuo hetken huuman sijaan pysyviä muutoksia.

"Aloitin yksilövalmennuksessa 16:n viikon paketilla, jossa tapasin valmentajaa kaksi kertaa viikossa. Olin liikkunut, syönyt ja pyrkinyt terveellisiin elämäntapoihin omatoimisesti jo ennen valmennusta noin kolmen vuoden ajan. En kuitenkaan ollut juuri kehittynyt eteenpäin missään tekemisessäni, esimerkiksi salilla käytin yhä lähes samoja painoja kuin kaksi vuotta sitten, lihaksia ei ollut oikein tullut lisää, ja vartaloni ei alun rykäisyn jälkeen ollut enää muuttunut lainkaan, vaikka koin tekeväni asioita oikein (ainakin parhaani mukaan=). 16 viikkoa tiukkaan tapaamistahtiin siis kuulosti motivoivalta ja sellaiselta kipinältä, jota kaipasin. Jo ensimmäisten viikkojen aikana huomasin, että vaikka olin kuvitellut tietäväni jo harjoittelusta tai ruokavaliosta jotakin, oli tämä ote valmentamiseen, harjoitteluun, ja ylipäänsä kaikkeen valovuosia edellä siitä, mihin olin tottunut. Treeneissä ei päästetty helpolla, ja valmentaja todella hioi jokaisen liikkeen ja tekniikan kohdilleen, antamatta fuskata yhtään missään. Aina kun itsestäni alkoi tuntua, että enempään en pysty, jostain kuitenkin valettiin uskoa ja eteenpäin mentiin joka viikko. Noiden viikkojen aikana keho muuttui, mutta myös voimani kehittyi niin paljon, että sain jo muilta salikävijöiltä positiivisen hämmästeleviä kommentteja. Tangon kanssa kyykkäämisestä päästiin tekniikan parannettua jo muutamissa viikoissa tuplalukemiin, ja 16:n viikon jälkeen 20kg kyykky oli vaihtunut 90kg kyykkyyn. Vaikka nuo 16 viikkoa olivat tiukkoja, oli valmennus silti lämminhenkistä ja huumori ja positiivisuus kulkivat myös mukana. Viikkojeni parhaat päivät olivat ne, kun tapasin valmentajaa. Koen elämänlaatuni kohentuneen kaikilla osa-alueilla, ja tuo hetken isompi rahallinen panostus maksoi kyllä itsensä moninkertaisesti takaisin. 16:n viikon tiiviin valmennuksen jälkeen olen jatkanut valmentajan kanssa harvempaan tapaamistahtiin. Treeniin on löytynyt kehitys, ja valmentajan suunnittelemat ohjelmat ja ohjenuorat ovat pitäneet kehitystä yllä nyt vuoden päivät."

Oletko tilanteessa, jossa koet, että nyt olisi aika tehdä jotain? Oletko yrittänyt muutosta jo omin päin, mutta hienon alun jälkeen vanhat tottumukset, vanhat kilot ja vanha elämäntapa on kuin hiipien tullut takaisin? Vai oletko kenties tehnyt päätöksen, että nyt vihdoin on aika panostaa omaan itseesi - saavuttaa huippukunto, ja nauttia siitä olosta, minkä vahva ja terve keho tuo tullessaan? Laittaa sanoista teoiksi, ja lähteä tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi?

Tavallisin tilanne meille valmennukseen hakeuduttaessa on tämä: Olotila on vetämätön ja saamaton, arki tuntuu kuluttavalta ja harmaalta. Kenties suuhun eksyy mitä sattuu, väsymys painaa, elämä on kiireistä ja stressaavaa, ja motivaatio kaikkeen tekemiseen on kateissa huonon omatunnon koputellessa olalla. Kiloja saattaa olla liikaa tai ei. Takaraivossa jyskyttää kuitenkin ajatus siitä, että jotain olisi tehtävä. Rahkeet eivät kuitenkaan tunnu riittävän omin voimin eteenpäin. Jotain on ehkä joskus kokeiltukin, mutta motivoituneetkin yritykset ovat lopulta lässähtäneet kuin pannukakku. Toivottua muutosta ei ole tapahtunut, ja usko omaan onnistumiseen ja muutoksen mahdollisuuteen on kutistunut epäonnistuneiden yritysten myötä yhä pienemmäksi.

Me tiedämme, että muutos yksin on hankalaa. Nykypäivänä tietoa terveellisistä elämäntavoista on saatavilla valtavat määrät. Aivan varmasti sinäkin jo tiedät terveellisen ruokavalion ja liikunnan merkityksen hyvinvoinnillesi - puhutaanhan siitä jo joka paikassa. Kuitenkin tässä informaatiotulvassa on yksi suuri ongelma; sen keskeltä voi olla mahdoton erotella ne oikeasti järkevät ja toimivat tavat, joilla tuloksia saadaan. Sen lisäksi pitäisi löytää sinun lähtötilanteeseesi, arkeesi ja tavoitteisiisi sopivat metodit. Ei helppo työmaa yksin toteutettavaksi.

Jos siis kaipaat muutosta, jotka toimivat juuri sinun elämäntilanteessasi tuloksia tuoden, niin olet eksynyt oikean tahon puoleen. Vain pelkästään viimeisen vuoden aikana olemme auttaneet lähivalmennuksessa satoja eri ihmisiä voimaan paremmin, ja saavuttamaan rasvattomamman, terveen ja virkeän kehon sekä mielen. Siitä syystä olemmekin varmoja, että sinäkin pystyt oikealla tuella siihen.

Meillä jokainen valmennettava saa henkilökohtaista ja yksilöityä palvelua - ja se onkin salaisuutemme mitä uskomattomimpiin pysyviin tuloksiin. Meiltä et saa liukuhihnapalvelua, vaan valmennuskokonaisuus on rakennettu juuri sinulle - sillä emmehän kukaan ole tismalleen samanlaisissa elämäntilanteissa, samanlaisin haastein ja lähtökohdin. Olisi siis järjetöntä kuvitella, että ratkaisu olisi toimia jokaisen yksilön kohdalla samoin kaavoin ja periaattein - vaikka valitettavasti myös tälläinen toimintatapa valmennusalalla on yleistä.

Yksilöity tapamme toimia on toiminut niin hyvin, että uskallamme antaa sinulle valmennuksesta myös 100% tulostakuun. Jos siis et saa valmennuksessamme tuloksia, hyvitämme palveluun käyttämäsi rahat sinulle 100% takaisin. Aloittamalla kanssamme et voi siis hävitä mitään!

Personal Training palvelumme sopivat sinulle, jos tavoitteesi on jokin alla olevista
 

• Tahdot pudottaa painoa ja saavuttaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat terveyttä tukevat elintavat

• Tahdot lähteä tavoittelemaan unelmiesi vartaloa

• Kaipaat kehoon lisää kiinteyttä ja lihasmassaa, vähemmän rasvaa ja paremman kehonkoostumuksen

• Haaveilet huippukunnosta, ja vahvasta sekä toimintakykyisestä vartalosta

• Toivot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Tahtoisit löytää itselle sopivat ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä kunnossa ja voida hyvin ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea
• Tahdot oppia liikkumaan tavoin, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa
• JA haluat harjoitella valmennusasiakkaiden yksityisellä premium-kuntosalilla, jossa apu ja tuki onnistumisesi takeeksi on aina läsnä

VARAA AIKA ILMAISEEN TAPAAMISEEN PERSONAL TRAINERIN KANSSA HYVINKÄÄLLÄ

Hyödynnä ilmainen aika ammattilaisen vastaanotolla, ja jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.

OLISIKO NYT SINUN VUOROSI ONNISTUA?

Thanks! Message sent.

MIKSI SINUN KANNATTAA ALOITTAA MATKASI JUURI MEIDÄN KANSSAMME?

Arvoihimme kuuluu ensisijaisesti se, että tuloksiin tähdätään terveys edellä ja hyvinvointia kuunnellen. Muutokset tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, jotka kestävät läpi elämän. Ohjaamme sinut tekemään elämäntapamuutoksen siten, että todella ymmärrät ja opit uudet elämäntavat, harjoittelumetodit ja ravintotottumukset, etkä vain noudata sokeana ulkoa opeteltuja ohjeita. Emme laita sinua punnitsemaan ruokia tai itseäsi, laskemaan kaloreita, tai noudattamaan valtavaa kieltolistaa eri asioista - sen sijaan aktivoimme sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista. Uskomme tämän kaltaisen lähestymistavan olevan ainoa mahdollinen tapa pysyvän tasapainon saavuttamiseen. Tavoitteena on optimaalisesti toimiva, terve, tasapainoinen ja onnellinen keho ja mieli - joka on ja pysyy. Tahdomme auttaa sinua löytämään sen kaikkein parhaimman version itsestäsi.

Elämäntapamuutosta tehdessä pienet valinnat tuovat suurimmat tulokset. Kun perusasiat - ateriarytmi, energiantarve, makroravinteet, harjoittelu, lepo ja uni, sekä yleiset elämäntavat - ovat kunnossa, pääsee asioissa jo pitkälle. Ympäri vuoden pysyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekee asioita oikein ja oikeita asioita. Tähän me tarjoamme sinulle tukea, ja olemme varmoja, että teemme työmme niin hyvin, että valmennuksen jälkeen osaat jatkaa terveellistä elämää myös omatoimisesti.

Liikuntavalmennuksessa jokainen pieninkin yksityiskohta on optimoitu kohdilleen. Treeniohjelmointi on alan parasta osaamista; jokaisella liikkeellä, toistolla, setillä, tempolla ja tauolla on merkityksensä ohjelmoinnissa - liikkeitä ei heitellä mukaan valmentajan mututuntuman perusteella, vaan jokainen ohjelman palanen on rakennettu tukemaan maksimaalista hyötyä ja kehitystä, mahdollistaen vuoden ympäri kestävän nousujohteisuuden harjoittelussa. Ohjelmoinnissa myös riittävä vaihtuvuus on avain progressioon - siksi meidän kanssamme et harjoittele saman ohjelman parissa kuukausia kehityksen junnaten paikallaan. Kanssamme löydät todellisen voiman, jota et ehkä aiemmin kuvitellutkaan omaavasi.

Personal Training paketit sisältävät aina​ vähintään
 

• Valittu X-määrä tapaamisia valmentajan kanssa
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravinto-ohjaus ja hormonitoiminnan optimointi, sekä tarvittavat mittaukset 

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

"Kun personal trainerit tulivat muotiin ajattelin heti että tämä on juttuni. Vuodesta 2012 vuoteen 2014 harjoittelin kolmen eri PT:n kanssa. Koin aina saavani personal trainingista jotain, mutta en kuitenkaan ollut löytänyt sellaista tunnetta, että tässä on minun valmentajani. Treenit ja ohjeet olivat kivoja, mutta hain "ihan kivaa" tunteen sijaan "vau"-tyyppistä elämystä valmennuksesta. Siksi siis vaihtelin näinä vuosina valmentajaa. Vuonna 2014 päädyin sanan saattelemana PHI:n valmennukseen, ja sillä tiellä olen edelleen vuonna 2018. Löysin PT:n, jonka kanssa saan "vau"elämyksiä viikottain, yhä vuosien jälkeenkin. Valmennuksessa on aina edessä uutta, ja valmennuksen monipuolisuus on varmasti myös yksi osasyy siihen, että olen jatkanut tätä näin pitkään. Vaihtuva saliohjelma pitää mielen ja kehon virkeänä, vaihtuva ohjelma tapaamisissa taas yllättää positiivisesti joka kerta. Innostuessani juoksusta, saan siihen harrastukseeni tukea. Uintiharrastuksen aloittaessani ohjelma suunniteltiin tukemaan uintitavoitteitani. Harrastuksen vaihtuessa tennikseen, taas ohjelmassa kiinnitettiin huomiota uuteen lajiin. Tykkään harrastaa monia eri lajeja, ja olen aika poukkoileva kiinnostusteni suhteen, mutta valmennukseen tai saliharjoitteluun palo ei ole sammunut. Uskon, että syynä on nimenomaan ammattimainen valmennus, ja se, että pääsen joka viikko kokemaan uutta ja haastamaan kehoa uudella tapaa. RAKASTAN (ja välillä vihaan :-)) jokaista ohjelmaani ja treeniä. Erityisesti kuntosaliohjelmat ovat vakuuttaneet minut niin, etten varmasti muualta ohjelmia enää kelpuutakaan."

Kerro meille oma tarinasi, ja hyödynnä ilmainen tapaaminen ammattivalmentajan vastaanotolla.

Thanks! Message sent.

Yksilövalmennuksessa käytämme varmoihin tuloksiin johtavia oppeja.

Superdieettien tai jojoilun sijaan opit ravintotottumuksia, jolla voit pitää rantakuntoa yllä ympäri vuoden. Loppuun polttavan treenitahdin tai totaalisten treenitaukojen sijaan opit harjoittelumetodeita, joilla kehityt jatkuvasti. Tiukkojen kuurien tai rajoitusten sijaan opit elämäntapoja, joita eivät sairastelut, juhlat, tai pidemmätkään treenitauot - ne niin kutsutut "repsahdukset" - kaada.

Valmennuksesta tulet saamaan opit, jotka oikeasti toimivat. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

Valmennuksessamme korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi. Valmennuksessa aktivoimme sinut itse ajattelemaan, ja tekemään muutoksia, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi, elämäntilanteeseesi, ja tavoitteisiisi - vieden sinut pysyviin tuloksiin, jotka kestävät myös valmennussuhteen päätyttyä.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Me emme usko "paperi käteen ja kotiin" toimintatapaan, vaan valmennus on mukautuvaa ja keskustelevaa, siinä valliten vahva luottamuksellinen vuorovaikutus sinun ja valmentajan välillä.​

Valmennuksessa pureudumme pintaa syvemmälle. Uskomme, että asiat ovat monisyisiä, ja että jokaisella meistä on oma tarinansa omine haasteineen. Uskomme syväluotaavan ja yksilöidyn tuen olevan syy siihen, että asiakkaat jatkavat kanssamme valmennussuhteessa vuosia, kehittyen ja saaden jatkuvasti uusia positiivisia asioita elämäänsä.​

"Olen ollut todella tyytyväinen palveluihin, joten harjoittelu valmentajan kanssa jatkuu yhä edelleen, puoli vuotta aloitusta myöhemmin. Harjoittelumme on keskittynyt voimaharjoitteluun ja ruokavalion korjaamiseen, sekä ylävartaloni tasapainottamiseen. Selässäni oli välilevyn tyrä, mutta nyt olemme saavuttaneet tasapainon ylävartalossani ja kumpikin puoli kehostani on yhtä voimakas. Rasvaprosenttini on pudonnut -16,6%, sekä lihasprosenttini noussut +14,8%. Myös vaatekokoni on kutistunut neljän numeron verran. Tunnen myös nuortuneeni jälleen parikymppiseksi!"

bottom of page