top of page
personal trainer vantaa

PERSONAL TRAINER VANTAA - laatua parhaaseen hintaan

YKSILÖIDYT PERSONAL TRAINING PALVELUT VANTAAN AVIAPOLIKSESSA
PHI PERFORMANCE HEALTH INTENTION

Viimeiset vuodet ovat olleet täynnä epävakautta. Epävakoina aikoina järkeviä kohteita rahan sijoittamiseen voi olla hankala löytää.
 
On kuitenkin yksi sijoitus, jonka järkevyyttä ei edes näinä aikoina tarvitse kyseenalaistaa. Sijoitus, joka näinä aikoina on kenties tarpeellisempi kuin koskaan.


Sijoitus itseesi.
Omaan terveyteesi. Hyvinvointiisi. Kuntoosi. Vahvaan kehoon ja mieleen, joka kannattelee sinua läpi maailman myllerryksissä.

Tervetuloa maksuttomaan kartoitukseen neuvottelemaan kuinka saat meiltä rahoillesi parhaan vasteen.

PRIVATE & PREMIUM

Jos etsit valmentajaa, joka liukuhihna dieettien ja tusinaohjelmien sijaan pureutuu sinuun ja yksilölliseen tilanteeseesi - olet tullut oikeaan osoitteeseen!
Yksilöity tapamme toimia on toiminut niin hyvin, että uskallamme antaa sinulle personal trainer palveluistamme myös 100% tulostakuun. Jos siis et saa valmennuksessamme tuloksia, hyvitämme palveluun käyttämäsi rahat sinulle 100% takaisin. Aloittamalla meillä et voi siis hävitä mitään!

ILMAINEN KARTOITUS

Tarjoamme uusille asiakkaille maksuttoman ensikartoituksen henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Ilmainen ensikartoitus ei sido sinua mihinkään.

Selaa tätä sivua eteenpäin, niin löydät yhteydenottolomakkeen, jonka kautta voit jättää pyynnön ilmaisesta kartoitustapaamisesta valmentajan kanssa. Tarjoamme tapaamisessa kahvit ;)

HUOM!

​Yksityiselle premium-salillemme Vantaan Aviapoliksessa pääsee vain valmennusten kautta. Tämä on vaikuttanut positiivisesti salin ilmapiiriin, joka on lämmin, motivoiva ja yhteisöllinen. Meillä ei myöskään unohtuneet tavarat katoile, tai tapahdu häiriökäyttäytymistä. Plussana kaiken päälle pääset vielä harjoittelemaan aina ilman jonoja ja ruuhkia, sillä erilaisen konseptimme myötä salilla on aina hyvin tilaa omalle treenille. Mikäli siis arvostat yksityisyyttä, laatua ja hyvää palvelua, tervetuloa tutustumaan!
 

Oletko tilanteessa, jossa koet, että nyt olisi aika tehdä jotain? Tuntuuko olosi raskaalta, ja uuvuttava arki harmaalta? Oletko yrittänyt muutosta jo omin päin, mutta hienon alun jälkeen vanhat tottumukset, vanhat kilot ja vanha elämäntapa on kuin hiipien tullut takaisin? Vai oletko kenties tehnyt päätöksen, että nyt vihdoin on aika panostaa omaan itseesi - saavuttaa huippukunto, ja nauttia siitä olosta, minkä vahva ja terve keho tuo tullessaan? Laittaa sanoista teoiksi, ja lähteä tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi?
 
Uskoisitko, että valtaosa asiakkaistamme - siis he, jotka nykyisin ilolla ja innolla valitsevat sohvan pohjan sijaan liikunnan - ovat joskus olleet juuri samanlaisessa lähtöpisteessä missä sinäkin saatat olla tällä hetkellä. Kenties suuhun eksyy mitä sattuu, väsymys painaa, kiire stressaa ja motivaatio kaikkeen tekemiseen on kateissa huonon omatunnon koputellessa olalla. Kiloja saattaa olla liikaa tai ei, mutta omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on ruuhkavuosien keskellä jäänyt. Takaraivossa jyskyttää ajatus siitä, että jotain olisi tehtävä. Ja pian. Rahkeet eivät kuitenkaan tunnu riittävän omin voimin eteenpäin. Jotain on ehkä joskus kokeiltukin, mutta motivoituneetkin yritykset ovat lopulta lässähtäneet kuin pannukakku.
 
Lässähdyksen taustalta voi löytyä monia eri syitä, monia eri tekijöitä. Syynä voi olla tiedon puute; kuntosalilla harhaillaan ilman päämäärää, laitteesta toiseen poukkoillen. Lenkkipoluille lähdetään satalasissa, seitsemänä päivänä viikossa ilman mitään suunnitelmallisuutta. Ruokavaliosta karsitaan milloin herkut, toisena hetkenä rasva, kolmantena maitotuotteet. Treenaat kenties täysillä, mutta mitään ei tapahdu. Yritys on kova, ja kenties "kaikkea on jo kokeiltu", mutta mikään ei ole muuttunut.
 
Jos siis kaipaat tilaasi muutosta parempaan, olet eksynyt oikean tahon puoleen. Vuosien aikana olemme saaneet kunnian olla mukana jo tuhansien ihmisten muutosprosesseissa, auttamassa ihmisiä voimaan paremmin, ja saavuttamaan rasvattomamman, terveen ja virkeän kehon sekä mielen. Siitä syystä olemmekin varmoja, että sinäkin pystyt oikealla tuella siihen.
personal trainer vantaa

Personal Training palvelumme sopivat sinulle, jos tavoitteesi on jokin alla olevista
 

• Tahdot aloittaa matkan kohti hyvinvoivaa, tervettä ja liikunnallista elämää

• Tahdot pudottaa painoa ja saavuttaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat terveyttä tukevat elintavat

• Tahdot lähteä tavoittelemaan unelmiesi vartaloa, huippukuntoa ja vahvaa suorituskykyä

• Toivot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Tahtoisit löytää itselle sopivat ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä kunnossa ja voida hyvin ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

• JA arvostat laatua, yksityisyyttä ja treenirauhaa, joten tahdot tehdä treenisi mieluiten valmennusasiakkaiden yksityisellä premium-kuntosalilla

personal trainer vantaa

OLISIKO NYT SINUN VUOROSI ONNISTUA?

VARAA AIKA ILMAISEEN KARTOITUSTAPAAMISEEN PERSONAL TRAINER VANTAA KANSSA JA TULE JUTTELEMAAN SOPISIVATKO PALVELUMME MYÖS SINULLE!

Kiitos! Olemme sinuun pian yhteydessä, ensisijaisesti puhelimitse!

personal trainer vantaa

MIKSI SINUN KANNATTAA VALITA PERSONAL TRAINING PALVELU JUURI MEIDÄN KANSSAMME?

Arvoihimme kuuluu ensisijaisesti se, että tuloksiin tähdätään terveys ja elämä edellä, hyvinvointia kuunnellen. Muutokset tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, jotka kestävät läpi elämän. Ohjaamme sinut tekemään elämäntapamuutoksen siten, että todella ymmärrät uudet elämäntavat, harjoittelumetodit ja ravintotottumukset, etkä vain noudata sokeana ulkoa opeteltuja ohjeita. Emme laita sinua punnitsemaan ruokia tai itseäsi, laskemaan kaloreita, tai noudattamaan valtavaa kieltolistaa eri asioista - sen sijaan aktivoimme sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista. Uskomme tämän kaltaisen lähestymistavan olevan ainoa mahdollinen tapa pysyvän tasapainon saavuttamiseen. Omien henkilökohtaisten tavoitteidesi ohella valmennus tuo mukanaan sinulle optimaalisesti toimivan, terveen, tasapainoisen ja onnellisen kehon ja mielen - joka on ja pysyy. 

Elämäntapamuutosta tehdessä pienet valinnat tuovat suurimmat tulokset. Kun perusasiat kuten ateriarytmi, energiantarve, makroravinteet, harjoittelu, lepo ja uni, sekä yleiset elämäntavat ovat kunnossa, pääsee asioissa jo pitkälle. Joskus kuitenkin jopa pienikin yksittäinen tekijä voi tuoda kapuloita rattaisiin. Olemme kokonaisuus, joka koostuu monista eri tekijöistä - siksi et ehkä itse pystykään huomioimaan kaikkia kompastuskiviä, jotka ovat tulostesi tiellä. Tällöin ammattitaitoisen valmennuksen tarve korostuu. Olemmekin varmoja, että myös sinä voit saavuttaa tuloksia kanssamme.

 

Ympäri vuoden pysyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekee asioita oikein ja oikeita asioita. Tähän me tarjoamme sinulle tukea, ja teemme työmme niin hyvin, että valmennuksen jälkeen osaat jatkaa terveellistä elämää myös omatoimisesti. Niin, siis siinä tapauksessa mikäli tahdot joskus valmennuksessa lopettaa. Valtaosa asiakkaistamme nimittäin jatkaa kanssamme vapaaehtoisesti useita kuukausia ja jopa vuosia, saaden valmennuksesta jatkuvasti positiivisia vaikutteita elämäänsä.

Liikuntavalmennuksessa jokainen pieninkin yksityiskohta on optimoitu kohdilleen. Treeniohjelmointi on alan parasta osaamista; jokaisella liikkeellä, toistolla, setillä, tempolla ja tauolla on merkityksensä ohjelmoinnissa - liikkeitä ei heitellä mukaan valmentajan mututuntuman perusteella, vaan jokainen ohjelman palanen on rakennettu tukemaan maksimaalista hyötyä ja kehitystä, mahdollistaen nousujohteisuuden harjoittelussa ympäri vuoden. Ohjelmoinnissa myös riittävä vaihtuvuus on avain progressioon - siksi meidän kanssamme et harjoittele saman ohjelman parissa kuukausia kehityksen junnaten paikallaan. Kanssamme löydät todellisen voiman, jota et ehkä aiemmin kuvitellutkaan omaavasi.

Valmennuksessamme käy asiakkaita satojenkin kilometrien päästä. Tavanomaisin asiakkaamme tahtoo kiinteytyä ja pudottaa painoa muutamista kiloista kymmeniin kiloihin, ja löytää kuormittavan arjen keskelle hyvinvointia tukevat tavat, joilla voida energisesti ja virkeästi. Näiden "tavanomaisimpien" tavoitteiden lisäksi meillä valmennettavana käy myös huippu- ja Olympia-urheilijoita monien eri lajien parista, sekä asiakkaita vaikeiden kuntoutusta vaativien terveysongelmien kanssa. 

HUOM! Mikäli uskot elämäntapamuutoksen syntyvän kuurien, tiukkojen dieettien, pussikeittojen, keittiövaakojen, rääkkitreenien ja unista nipistetyn aamuaerobisen avulla - silloin elämäntapamuutokseen keskittyvät valmennuspalvelumme EIVÄT ole sinua varten. Tai ehkä ovatkin, jos olet valmis muuttamaan ajattelutapaasi liikunnasta, ravinnosta ja elämäntavoista pysyvästi.

PERSONAL TRAINER VANTAA HINTA ON ALKAEN 189€/KK - SISÄLTÄEN RAJATTOMAN KÄYTTÖOIKEUDEN VALMENNUSASIAKKAIDEN YKSITYISELLE KUNTOSALILLE.

personal trainer vantaa

Personal Training paketit sisältävät aina vähintään​
 

• Valittu X-määrä tapaamisia valmentajan kanssa
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravinto-ohjaus ja hormonitoiminnan optimointi, sekä tarvittavat mittaukset

• Ilmainen käyttöoikeus yksityiselle premium salille 

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

Sen lisäksi valmennuksiin on mahdollista integroida mukaan esimerkiksi fysioterapiaa, verenkuvan analysiointia, laboratoriotestejä - lähes mitä tahansa tavoitteesi vaativatkaan.

Palvelussamme mainitsemisen arvoista on myös yksityinen korkealaatuinen salimme, jota pääsee käyttämään vain valmennusten kautta. Koska tiloihimme päästäkseen täytyy jäsenyydestä maksaa satoja euroja, on se näkynyt positiivisesti kuntosalilla monin eri tavoin; tilamme ovat aina siistit, tilaa treenille löytyy, asiakkaat kunnioittavat toistensa yksityisyyttä ja salin omaisuutta, unohtuneet tavarat eivät katoa kenenkään matkaan, ja ystävällinen ja yhteisöllinen ilmapiiri tuntuu aina salille saapuessa. Lisäksi asiakkaillemme on aina ilmaista kahvia, teetä ja kaakaota saatavilla automaatista. Ammattiurheilijoiden lisäksi palvelumme ja tilamme ovatkin myös erilaisten yksityisyyttä arvostavien henkilöiden käytössä, esimerkiksi julkisuuden henkilöiden ja poliittisten vaikuttajien parissa. Valmennusmetodiemme myötä siis myös nämä superkiireiset henkilöt ovat onnistuneet mahduttamaan harjoittelun osaksi arkeaan - uskomme, että myös sinun on mahdollista pystyä samaan.

Aloittamalla valmennuksessa kanssamme näytämme sinulle kuinka voit elämäntilanteestasi ja sen luomista haasteista huolimatta voida hyvin, ja luoda kestäviä tuloksia liikunnan, ravinnon, palautumisen ja terveyden saralla. Meillä liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin ei tarvitse olla hampaat irvessä väännettyä pakkopullaa, vaan mielekästä tekemistä omat lähtökohtasi ja tavoitteesi huomioiden. Olemme auttaneet lähivalmennuksissamme jo tuhansia eri ihmisiä tuloksekkaan harjoittelun pariin, voimaan paremmin, ja saavuttamaan terveen ja virkeän kehon sekä mielen - elämä edellä.

Meiltä et saa liukuhihnapalvelua, vaan palvelukokonaisuus on rakennettu juuri sinulle. Tämä on meille toiminnassamme äärimmäisen tärkeä arvo, sillä emmehän kukaan ole tismalleen samanlaisissa elämäntilanteissa, samanlaisin haastein ja lähtökohdin. Olisi siis järjetöntä kuvitella, että ratkaisu olisi toimia jokaisen yksilön kohdalla samoin kaavoin ja periaattein. Meillä jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista ja yksilöityä palvelua - ja se onkin salaisuutemme mitä uskomattomimpiin tuloksiin, ja pitkiin (keskimäärin 13kk mittaisiin) valmennussuhteisiin, joissa ihmiset viihtyvät ihan omasta tahdostaan, eivät pakotetuin sopimuksin. Ammattitaitoisesta ja monipuolisesta valmennustiimistämme löytyy erikoisosaamista lähes mihin tahansa pulmaan ja tavoitteeseen; valmennuksessamme harjoittelee asiakkaita laidasta laitaan aina Olympia-mitalisteista painonpudottajiin.

 
personal trainer vantaa
personal trainer vantaa
personal trainer vantaa

"Kun personal trainerit tulivat muotiin ajattelin heti että tämä on juttuni. Vuodesta 2012 vuoteen 2014 harjoittelin kolmen eri PT:n kanssa. Koin aina saavani personal trainingista jotain, mutta en kuitenkaan ollut löytänyt sellaista tunnetta, että tässä on minun valmentajani. Treenit ja ohjeet olivat kivoja, mutta hain "ihan kivaa" tunteen sijaan "vau"-tyyppistä elämystä valmennuksesta. Siksi siis vaihtelin näinä vuosina valmentajaa. Vuonna 2014 päädyin sanan saattelemana PHI:n valmennukseen, ja sillä tiellä olen edelleen vuonna 2018. Löysin PT:n, jonka kanssa saan "vau"elämyksiä viikottain, yhä vuosien jälkeenkin. Valmennuksessa on aina edessä uutta, ja valmennuksen monipuolisuus on varmasti myös yksi osasyy siihen, että olen jatkanut tätä näin pitkään. Vaihtuva saliohjelma pitää mielen ja kehon virkeänä, vaihtuva ohjelma tapaamisissa taas yllättää positiivisesti joka kerta. Innostuessani juoksusta, saan siihen harrastukseeni tukea. Uintiharrastuksen aloittaessani ohjelma suunniteltiin tukemaan uintitavoitteitani. Harrastuksen vaihtuessa tennikseen, taas ohjelmassa kiinnitettiin huomiota uuteen lajiin. Tykkään harrastaa monia eri lajeja, ja olen aika poukkoileva kiinnostusteni suhteen, mutta valmennukseen tai saliharjoitteluun palo ei ole sammunut. Uskon, että syynä on nimenomaan ammattimainen valmennus, ja se, että pääsen joka viikko kokemaan uutta ja haastamaan kehoa uudella tapaa. RAKASTAN (ja välillä vihaan :-)) jokaista ohjelmaani ja treeniä. Erityisesti kuntosaliohjelmat ovat vakuuttaneet minut niin, etten varmasti muualta ohjelmia enää kelpuutakaan."

personal trainer vantaa

VARAA AIKA ILMAISEEN TAPAAMISEEN PERSONAL TRAINER VANTAA KANSSA

Kerro meille oma tarinasi, ja hyödynnä ilmainen tapaaminen ammattilaisen vastaanotolla.

Kiitos! Olemme sinuun pian yhteydessä, ensisijaisesti puhelimitse!

Yksilövalmennuksessa käytämme varmoihin tuloksiin johtavia käytäntöjä. Valmennus yhdistelee todistettuja ja tieteellisesti vahvistettuja tapoja mukautettuna käytännössä toimiviin ratkaisuihin, soveltaen niitä erilaisin tavoin kunkin asiakkaan yksilölliseen elämäntilanteeseen sopivaksi.

Superdieettien tai jojoilun sijaan saat valmennuksessa työkaluja, joilla voit pitää rantakuntoa yllä ympäri vuoden. Loppuun polttavan treenitahdin tai totaalisten treenitaukojen sijaan harjoittelet nousujohteisin tavoin, jotta voit kehittyä jatkuvasti. Tiukkojen kuurien tai rajoitusten sijaan saavutat elämäntavat, joita eivät sairastelut, juhlat, tai pidemmätkään treenitauot - ne niin kutsutut "repsahdukset" - kaada.

Valmennuksesta tulet saamaan käyttöösi kaikki käytännön tavat, jotka oikeasti toimivat. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

personal trainer vantaa

Valmennuksessamme korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi. Valmennuksessa aktivoimme sinut itse ajattelemaan, ja tekemään muutoksia, jotka sopivat parhaiten juuri sinun arkeesi, elämäntilanteeseesi, ja tavoitteisiisi - vieden sinut pysyviin tuloksiin, jotka kestävät myös valmennussuhteen päätyttyä.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Me emme usko "paperi käteen ja kotiin" toimintatapaan, vaan valmennus on mukautuvaa ja keskustelevaa, siinä valliten vahva luottamuksellinen vuorovaikutus sinun ja valmentajan välillä.​

Valmennuksessa pureudumme pintaa syvemmälle. Uskomme, että asiat ovat monisyisiä, ja että jokaisella meistä on oma tarinansa omine haasteineen. Uskomme syväluotaavan ja yksilöidyn tuen olevan syy siihen, että asiakkaat jatkavat kanssamme valmennussuhteessa vuosia, kehittyen ja saaden jatkuvasti uusia positiivisia asioita elämäänsä.

personal trainer vantaa

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin Personal Trainer Vantaa palvelumme sopivat myös sinulle
 

• Vaaka näyttää suurempia lukemia kuin toivoisit, ja peilikuvakin tuntuu vieraalta

• Tahdot arkeen ja olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joiden avulla voit pysyä rantakunnossa ympäri vuoden

• Tavoitteesi on löytää uusi suunta elämälle, joka tuo mukanaan voimaa, energiaa ja motivaatiota

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea
• Tahdot oppia liikkumaan tavoin, joiden avulla voit tehostaa rasvanpolttoa, painon pudotusta ja hyvinvointia
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Päättömien kokeiluiden ja kuurien sijaan tahdot elämään tasapainoista hyvää oloa

• Liukuhihnapalvelun sijaan toivot matkallesi täysin sinun henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja tavoitteisiin optimoitua tukea

VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOON

Kerro meille oma tarinasi, ja hyödynnä ilmainen tapaaminen personal trainer vantaa vastaanotolla.

Thanks! Message sent.

personal trainer vantaa

"Elettiin kevättä 2018. Oloni oli niin epämukava! Vartalo ei tuntunut omalta, väsymys oli joka päiväistä ja olo oli kerta kaikkisen kyllästynyt kaikkeen itsessä. Oma saamattomuus ärsytti, ja huomasin purkavani omaa turhautumistani jo läheisiinikin. Sitten eräänä päivänä tuli se hetki, jolloin päätin että nyt riitti. Oman itseni ja terveyteni laiminlyönti sai päättyä. Tiesin kuitenkin, että omin avuin en pääsisi alkuun, joten päätin hakeutua osaavaan valmennukseen.

Erilaisia vaihtoehtoja vertailtuani päädyin varaamaan ajan PHI:lle ilmaiseen tutustumiseen, sillä valmennuksen arvot ja lähestymistapa tuntuivat virkistävän erilaisilta. Olinhan itsekin jo jojoillut ja paahtanut yhtä sun toista aiemmin. Pudottanut välillä painoa keräten lopulta kilot tuplana takaisin, jumpannut ryhmäliikunnoissa viitenä päivänä viikossa saavuttamatta kuitenkaan mitään pysyvää, kokeillut ainakin viittä erilaista nettivalmennusta... Tiesin tarvitsevani nimenomaan tasapainoiseen hyvään oloon ja pysyviin tuloksiin keskittyvää tukea, joten etsin valmentajaa näillä kriteerein. Tutustumistapaaminen vakuutti, ja päätin aloittaa valmennuksen.

Jo ensimmäisestä tapaamisesta tiesin olevani hyvissä käsissä. Kävimme läpi asioita joiden en aiemmin edes kuvitellut vaikuttavan tavoitteisiini tai niissä onnistumiseen. Valmentajan tiedon määrä ja tapa selittää asiat järkeen käyväksi kokonaisuudeksi sytytti aivan uusia lamppuja pään päälle. Oikeastaan koko suhtautumiseni omaan itseeni, terveyteen, ruokaan ja treeniin muuttui täysin. Nopeasti tuli tunne, että nyt olen oikealla polulla pysyvään muutokseen. Energian, hyvän olon, lihasten ja vireyden lisääntyessä (ja rasvan ja kilojen sulaessa) myös tavoitteeni kasvoivat. Lupaavan ja tuloksekkaan alun jälkeen jatkoinkin heti toisella valmennuspaketilla, siitä kolmannella, ja yhä tänä keväänä harjoittelen valmentajan kanssa.

Paljon on tapahtunut vuoden takaiseen. Vaaka näyttää yli viisitoista kiloa vähemmän. Viihdyn vartalossani ja pidän peilikuvastani. Kehoni on kiinteä ja vahva. Jaksan ja suoriudun paremmin töissä. Nukun loistavasti. Olen energinen ja hyväntuulinen. Tunnen itseni terveeksi ja vireäksi. Kropan pikkuvaivat ja säryt ovat poissa. En sairastele. Ihoni ja hiuksenikin voivat paremmin. Olen motivoitunut, ja ennen kaikkea tunnen oloni onnelliseksi. Elämä on hyvä.

Koen valmennuksen vaikuttaneen elämääni niin monin eri tavoin, että on oikeastaan vaikea nimetä asiaa johon se ei olisi vaikuttanut positiivisesti. Tunnen, että olen vihdoin löytänyt itseni arjen uuvuttaman kuoren alta. Ero vuoden takaiseen on niin valtava, etten ikinä olisi voinut kuvitellakaan olevani tässä pisteessä vuoden päästä! Koen olevani elämäni kunnossa, nostelen isoja painoja ja näytän timmiltä :D Jos jotain kadun niin sitä etten aloittanut aiemmin!!"

Usein kysytyt kysymykset

Q: Voiko valmennuspalveluita maksaa liikuntaseteleillä?

A: Voi! Meille käy Smartumit, Edenred Virike, EazyBreak, ja Sporttipassi.
 

Q: Olen aiemmin jo harjoitellut Personal Trainerin kanssa, ja saanutkin tuloksia. Kuitenkin aina valmennussuhteen päätyttyä kaikki palaa taas entisiin uomiinsa; paino, liikkumattomuus ja elämäntavat... Onko tässä enää mitään tehtävissä?
A: On! :D Toivoa on niin pitkään, kun et vain luovuta. Itse asiaan... Liikunta-alalla ammattilaisten kirjo on värikäs. Hyvin usein myös Personal Trainerin kanssa harjoitellessa kaikki ohjeet, neuvot ja ohjelmat tulevat ULKOAPÄIN itse trainerin sanelemana. Tämähän on toki hyvin helppo tapa itse valmentajalle toimia, mutta harvoin kuitenkaan palvelee asiakasta hyvin, etenkään pitkällä tähtäimellä. Siksi meidän kanssamme pyrimme AINA ulkoapäin tapahtuvan ohjauksen sijasta herättelämään sinut ITSESI tekemään tavoitteita tukeviasi valintoja, sillä uskomme, että vain ja ainoastaan se on ainut väylä elämän mittaiseen muutokseen. Valmennuksessamme et tule siis saamaan ohjeita laatuaan "Syö parsakaalia ja kanaa lounaaksi", vaan lähestymistapa on erilainen, jotta voimme olla varmoja että teet valintoja jotka soveltuvat juuri sinun arkeesi.

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Voinko silti hyödyntää valmennuspalveluita?

A: Ehdottomasti! Painon pudotus ja hallinta onkin yksi yleisimpä tavoitteita valmennuksessame. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme myös siitä, että saliympäristö on yksityinen ja vain valmennusasiakkaiden omassa käytössä. Tämä monella laskee kynnystä tulla treenaamaan, kun tiedossa on, että kaikki muutkin salikäyttäjät harjoittelevat valmentajan kanssa.
 

Q: Olen todella kiireinen, ja mihinkään ei tahdo löytyä aikaa. Silti tietysti jotain olisi hyvä tehdä. Olisiko valmennuksesta mitään hyötyä minulle?

A: Aivan varmasti on. Valmennuksessamme tulokulma on hyvin inhimillinen ja lempeä - elämää ymmärtävä. Valmennuksessa opetellaan sellaisia tapoja, joita on mahdollista toteuttaa myös kiireisimpinä ajanjaksoina; tasapainoa ja hyviä arjen valintoja. Tarkoitus ei ole tehdä ja optimoida niin pitkälle kuin mahdollista - joskus fiksumpaa onkin itseasiassa tehdä niin vähän kuin välttämätöntä ;) Kiireen ja hektisen elämäntyylin ei tarvitse olla syy siihen, että jätetään kaikki terveyttä tukevat elämäntavat pois ja lyödään kaikki läskiksi - kirjaimellisesti. Valmennuksessa opit totetuttamaan juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia, tuoden myös kiireen keskelle vireyttä ja energisyyttä, kuitenkin ilman lisääntyvää suorittamista tai stressiä.

Q: Kuntosali ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta. Voiko pesonal training palveluitanne hyödyntää, vaikka salille ei tahtoisikaan?

A: Kyllä! Valmentaja voi viedä sinua myös toisenlaiseen harjoitteluympäristöön - pururadoille, urheilukeskuksille, uimaan... Pääasia on, että liikut sinulle mielekkäällä tavalla! Lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä ei kuitenkaan pidä väheksyä, ja monessa tavoitteessa myös sen harjoittaminen on todella tärkeää; selkäkivut, olkapäiden ongelmat, painonhallinta, rasvanpoltto... Joskus syy siihen, ettei "sali tunnu omalta jutulta" voi löytyä siitä, että kuntosalille ei ole koskaan rakennettu harjoitteluohjelmaa ammattilaisen toimesta, tai kuntosalille on päädytty harhailemaan ilman mitään tietoa siitä mitä tehdä. Salitreeni valmentajan kanssa VOI siis alkaakin maistumaan ihan eri tavalla :) Mutta ketään emme salille tietenkään pakota. Valmennuksesta hyödyt, oli taustasi liikunnassa minkälainen tahansa tai olivat liikuntamieltymyksesi millaisia tahansa.

personal trainer vantaa
personal trainer vantaa

KYSY LISÄÄ

Vieläkö tahtoisit kysyä jotakin Personal Trainer Vantaa palveluistamme? Jätä oma kysymyksesi alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Thanks! Message sent.

personal trainer vantaa
PHI Performance Health Intention
bottom of page