top of page

RAVITSEMUS

PYSYVÄÄ HYVÄÄ OLOA TASAPAINOISESTA RUOKAVALIOSTA JA IHANTEELLISESTA HORMONITASAPAINOSTA

Oletko ainainen jojoilija, monet kerrat "ruokavalioremonttia" tai "kroppa-projektia" aloittanut ja yhtä nopeasti lopettanut ikuinen laihduttaja? Onko ajatuksesi terveellisestä ruokavaliosta tylsä, kaiken rajoittava kärsimysdieetti? Tuntuuko, että tiedät ravitsemuksesta ja siitä mitä pitäisi tehdä jo paljon, mutta hyvien elämäntapojen ylläpito arjessa ei ota luonnistuakseen?

 

Tarjoamme helposti lähestyttävää, mukautuvaa ja asiakkaan yksilönä huomioivaa valmennusta ravitsemuksen ja muiden elämäntapojen saralle.  Valmennuksessa korostuu jatkuvuuden ja pysyvyyden tavoittelu - tasapaino, jota ei kaada herkkuhetket, kesälomat, joulut tai terassi-illat.

Hyvän, terveyttä ja tavoitteita tukevan ruokailun ei tarvitse olla väkinäistä vääntöä, vaan tapa, joka kuuluu luontaisena ja miellyttävänä osana elämääsi.

Ravintovalmennuksemme keskiössä on hyvän fyysisen olon lisäksi myös henkinen hyvä olo. Se mihin pystyt nykyisillä voimavaroillasi, on riittävän hyvä.

Ravintovalmennuksessa pyrimme ohjaamaan sinua kohti uusia tottumuksia, joita voit toteuttaa ilman lisääntyvää ja pitkittynyttä stressin tai ahdistuksen määrää. Muutoksia toteutetaan askel askeleelta, terveyttä ja kehoa kuunnellen. Hyvä olo ja onnellisuus on kokonaisuus, joka kumpuaa sisältämme - ei ulkoisista asioista.

 

Joskus elämäntilanteemme saattavat olla hankalia - on ruuhkavuosia, vuorotöitä, sairastelua, vähäisiä unia, haastavampia henkisiä jaksoja ja muita ulkoisia tekijöitä, jotka vaikuttavat voimavaroihimme. Valmennuksen tavoite onkin, että jokainen valmennettava löytäisi juuri siihen omaan arkeensa ja elämäntilanteeseensa sopivat tottumukset, joissa "pysyminen" ei vaadi ylimääräistä työtä. Terveelliset ravintotottumukset ja elämäntavat kun voivat olla hyvin monenlaisia; tässäkään asiassa ei tarvitse valita joko-tai-polkua. Pienillä asioilla, muutoksilla ja lisäyksillä voit jo tukea hyvää oloasi. Kaikkea ei tarvitse tehdä kerralla, mutta kaikkea ei myöskään tarvitse jättää tekemättä, tai lyödä läskiksi - kirjaimellisesti.

Vaikka ravintovalmennuksemme on tavoitteellista, on se myös lempeää ja inhimillistä. Valmennuksessa tehdään muutoksia, joita olet itse valmis toteuttamaan. Olet ehkä kuullut, että jokainen laihduttaja tai kehoa muokkaava tarvitsee kaurapuuroa tai maitorahkaa. Voit kuitenkin olla varma, että tie pysyviin muutoksiin vartalossa (sekä mielessä!) ei ala sillä, että pakotat itsesi syömään syvästi inhoamaasi puuroa tai rahkaa. Kannustamme sinua löytämään tapoja, jotka ovat sinulle mieluisia - uskomme tämän kaltaisen lähestymistavan olevan ainoa, joka vie kohti pysyvää muutosta.

Tavoite on, että valmennuksen aikana et laske päiviä "projektin" loppumiseen. Valmennuksen ei ole tarkoitus hankaloittaa sosiaalisia suhteitasi, tai tuoda lisäkuormaa "ruokavaliosta lipsumiseen". Elämän on tarkoitus maistua elämältä myös valmennuksessa. Valmennus tuo sinulle lisää energiaa, onnistumisen tunteita, hyvää oloa, positiivisa ajatuksia, virkeyttä ja terveyttä - ja poistumista mustavalkoisesta fit tai fat ajattelumallista.

VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOON

Onko tavoitteenasi pysyvä hyvä olo? Oletko pisteessä, jossa toivoisit vihdoin aloittavasti viimeistä kertaa?

Ole yhteydessä, ja varaa aika ilmaiseen ravintokonsultaatioon!

Thanks! Message sent.

Ravintovalmennuksessa käytämme yhtenä työkaluna myös BioPrint© hormonitasapaino-oppeja. Hormonitasapainoa hoitamalla voidaan löytää vastauksia moniin kehon ongelmiin, jotka usein juurtavat juurensa hormoniepätasapainosta. Hormoniepätasapaino voi aiheuttaa esimerkiksi seuraavia ongelmia
 

  • Aineenvaihdunnan häiriöt ja siitä aiheutuvat erinäiset ongelmat

  • Nukahtamis- ja univaikeudet

  • Ruoansulatus- ja suolisto-ongelmat

  • Stressi, väsymys, alakuloisuus ja epävireys

  • Erityisesti matala-asteiset tulehdustilat kehossa ja jatkuva sairastelu

  • Painonhallintaongelmat tai kehon rasvan varastoituminen tiettyihin ongelma-alueisiin

  • Ulkoisesti huomioitavat ongelmat, kuten huono ihon tai hiuksien kunto

 

BioPrint© metodit ovat loistava työkalu optimoimaan myös jo täysin tervettä ja oireetonta elimistöä ja hyvinvointia. BioPrint© oppeja käytetään maailmalla hyödyksi myös esimerkiksi ammattiurheilijoiden suorituskyvyn optimointiin. Kun elimistömme ja hormonit toimivat kaikilla osa-alueilla täydellisesti, nousee kehon ja mielen suorituskyky täysin uusiin ulottuvuuksiin.

 

Hormoneiden toimintaa optimoimalla myös täsmärasvanpoltto mahdollistuu. Rasvan kertyminen tiettyihin ongelmakohtiin, kuten vyötärölle tai pakaroihin ja reisiin, voi viestiä hormonien epätasapainosta. BioPrint© tarjoaa siis myös vastauksia ja ratkaisuja kohdennettuun rasvanpolttoon; siitä tiukasti vyötäröllä, lanteilla, takapuolessa, reisissä tai selässä istuvasta rasvasta on mahdollista päästä eroon.

 

Kaikinpuolin tervekin keho saa tällä ohjelmalla lisää eväitä toimiakseen vielä entistä paremmin.​

BioPrintia voidaan käyttää osana ravintovalmennusta. Sen lisäksi kaikkiin yksilövalmennuspaketteihin sisältyy myös aina hormonitasapaino-testauksia ja ravintopuolen ohjausta.

KYSY LISÄÄ TAI VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOON

Thanks! Message sent.

bottom of page