top of page

RESULTS&PROGRESS PERSONAL TRAINING

JOHTAJILLE, MYYJILLE, LIIKEMIEHILLE JA -NAISILLE.

LAATU, PROGRESSIO, JATKUVUUS JA TULOKSET.

KUSTOMOITU LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIPALVELU PAREMPIIN JA NOUSUJOHTEISIIN TULOKSIIN TÄHTÄÄVILLE YRITTÄJILLE, JOHTAJILLE JA MUILLE BUSINESS ALAN OSAAJILLE.

  • Terveyteen, tehokkuuteen ja tuloksiin tähtäävä RESULTS&PROGRESS yksilövalmennuksemme sopii sinulle jos tavoitteesi on suoriutua paremmin työstäsi, parantaa tehokkuutta, lisätä energiaa ja hyvinvointia, tehdä kovempaa tulosta ja samalla huolehtia terveytesi kaikista osa-alueista vaivattomin ja yksinkertaisin muutoksin.
     
  • Työhön liittyvien tulosten lisäksi valmennuksessa opit hallitsemaan painoa, vaalimaan hyviä elämäntapoja, liikkumaan ja kuntoilemaan, sekä löytämään sinun työnkuvaasi, arkeesi ja elämäntyyliisi parhaiten soveltuvat terveyttä tukevat tavat. Dieettien, itsekurin tai rääkin sijaan autamme sinua löytämään mieluisan ja kestävän väylän pysyä hyvässä kunnossa kiireenkin keskellä.
     
  • Olemme auttaneet jo lukemattomia kaltaisiasi johtajia, yrittäjiä, myyjiä, ja kovaan tulokseen tähtääviä ura-ohjuksia saavuttamaan tavoitteensa. Jos siis tahtosi on menestyä, unohtamatta kuitenkaan itseäsi tai uhraamatta hyvinvointiasi, lue tämä sivu loppuun.

"Ison konsernin johtaminen ei ole aina helppoa. Työt tulevat kotiin ja niistä on vaikea irrottautua, joka näkyy stressinä, kireytenä ja poissaolevuutena myös kotona. Univelka, matkustamisesta aiheutuvat jetlagit ja jatkuva kiire osaltaan jättivät myös oman terveyden taka-alalle. Kymmenessä vuodessa kiloja oli hiljalleen kertynyt muutama per vuosi ja olemukseni oli se kuuluisa kauluspaidassa kulkeva isomahainen uupunut johtaja. Syitä ryhtiliikkeelle oli siis monia. Aloitin valmennuksen tavoitteenani laihtua ja saada jotain tolkkua elämäntapoihin. Valmennustapa yllätti positiivisesti, sillä muutoksia lähdettiin rakentamaan pala palalta ja täysin minun ehdoin. Missään vaiheessa emme aloittaneet laihduttamista, vaan sen sijaan huonoja tapojani alettiin korvaamaan paremmilla vaihtoehdoilla. Muutokset olivat yksinkertaisia ja helppoja. Hyvän olon ja energian lisääntyessä ruokavaliota ja liikuntatottumuksia rukattiin, ja ensimmäisen kuukauden jälkeen vaaka näytti jo neljä kiloa vähemmän, vaikka olimme keskittyneet aluksi kaikkeen muuhun kuin treeniin tai ruokaan. Säännöllisen harjoittelun ja parempien ruokatottumsten myötä kropassa alkoi tapahtua yhä isompia muutoksia. Rasvan tilalle alkoi tulla lihasta, ja salilla voima alkoi kehittyä todella kovaa vauhtia. Nopeiden tulosten saamisen myötä myös motivaatio kasvoi, ja erityisesti treeniin alkoi löytyä intohimo, joka näkyy siinä että nykyään työmatkoillakin kuntoilen. Aiemmat selitykset ettei treenille ole aikaa tuntuvat nyt tekosyiltä väsyneen ja vedottoman miehen suusta. Minkään tiukan ruokavalion nodattaminen ei ole työssäni mahdollista, sillä ruoka-ajat ovat epäsäännölliset ja ruokailu tapahtuu pääasiassa noutopöytien antimilla. Opin valmennuksessa hyviä valintoja, joita pystyn vaivatta toteuttamaan myös noutopöydässä. Mistään ei ole tarvinnut kieltäytyä, mutta ymmärrys ruokaa ja elämäntapoja kohtaan on kasvanut valtavasti, jolloin myös parempien valintojen tekeminen tulee luonnostaan. Puolen vuoden tiiviin valmennuksen aikana pudotin 15 kg painoa ja rasvaa, saaden tilalle lihasta. Elämäntapani kuten uni, ruokailu, palautuminen ja stressinhallinta paranivat suuresti ja kiireisen työn ympärille on löytynyt selkä struktuuri ja toteutustapa hyville elämäntavoille. Vaikka ensisijainen tavoitteeni oli laihtuminen ja oma terveys, on valmennus vaikuttanut merkittävästi myös työhöni. Palavereissa pysyn skarppina, olen luovempi, saan aikaan enemmän ja turha stressissä vellominen on jäänyt pois. Valmennus toi omaan elämäntilanteeseeni juuri oikeat työkalut elää arjessa terveellisemmin, ja monien vuosien jälkeen sain takaisin motivaation ja innon pitää itsestäni huolta. Suosittelen!

Yrittäjyys, johtaminen, myyntiin ja tulokseen keskittyvä nousujohteinen ura. Onko toista alaa, jossa oma hyvinvointi on yhtä vahvasti verrannollinen tulokseen? Toista työtä, jossa omasta hyvinvoinnista huolehtiminen olisi yhtä tärkeää? Ei ole. Onnistumisesi kulmakivi on, että paineen, kiireen ja kuormituksen keskellä otat vastuun myös omasta hyvinvoinnistasi - sillä kuka ne tulokset työssä tekee? Sinä. Sinä olet työsi tärkein työkalu. Älä laiminlyö itseäsi, tai laiminlyöt myös menestystäsi. Voi paremmin, suoriudu paremmin.
Hienoa uraa, kovia tuloksia ja menestystä tavoitellessa saatamme usein unohtaa oman itsemme - siis sen kaikista tärkeimmän työkalumme. Työn ja uran luomat paineet ovat kieltämättä kuormittavia tekijöitä, jolloin ajatuskin itselle varastetusta hetkestä saattaa tuntua vain lisää kuormitusta aiheuttavalta tekijältä. Siksi valmennustapamme kaltaistesi miesten ja naisten kanssa onkin hyvin erilainen verrattuna mielikuviin, joita esimerkiksi media syöttää terveistä elämäntavoista, tai käsitys jota television laihdutus- ja muutosohjelmat saattavat meille luoda. Meillä kaikki lähtee sinusta. Sinun tarpeistasi. Sinun toiveistasi. Sinun tavoitteistasi.
 
Usein kiireisen elämäntyylin ja työn myötä suuhun kenties eksyy mitä saatavilla nyt vain sattuu olemaan, säännölliset ruoka-ajat saattavat olla pelkkä haave pitkittyneiden palavereiden ja kiireen keskellä, väsymys painaa, ja motivaatio sekä ajanhallinta kaikkeen tekemiseen on kateissa. Kiloja saattaa olla liikaa tai ei, mutta elintavat ovat retuperällä. Sen päälle vielä huono omatunto saattaa koputella olalla. Takaraivossa jyskyttää ajatus siitä, että jotain olisi tehtävä. Ja pian. Rahkeet ei kuitenkaan tunnu riittävän omin voimin eteenpäin, sillä olethan muutenkin jo ehkä jaksamisesi äärirajoilla. Aikaa sitoutua omaan hyvinvointiin ei ehkä tunnu olevan, tai asia on saattanut jopa unohtua "tärkeimpien" asioiden tieltä.
Jos olet sitä mieltä, että tähän on tultava muutos, on RESULTS&PROGRESS yksilövalmennus tehty sinua varten.

Jo pelkästään viime vuonna autoimme valmennuksessa satoja kaltaisiasi voimaan paremmin, lisäämään suorituskykyä, sekä saavuttamaan rasvattomamman, vahvan, terveen ja virkeän kehon sekä mielen. Siitä syystä olemmekin varmoja, että sinäkin pystyt oikealla tuella siihen.

Jos tunnistat itsesi näistä kuvauksista, niin RESULTS&PROGRESSS valmennuksemme sopii myös sinulle
 

• Tahdot voida paremmin ja energisemmin, sekä saavuttaa sitä kautta parempia tuloksia työssä

• ​Vaaka näyttää suurempia lukemia kuin toivoisit, ja peilikuvakin tuntuu vieraalta

• Tahdot kehoon lisää kiinteyttä ja lihasmassaa, vähemmän rasvaa ja paremman kehonkoostumuksen

• Tavoittelet vahvaa sekä toimintakykyistä vartaloa, joka selviää arjen ja elämän haasteista

• Haluat olemukseen uutta puhtia, energiaa ja hyvää oloa

• Toivot löytäväsi itselle mieluiset ja yksinkertaiset tavat joiden avulla tukea hyvää kehonkoostumusta ja terveyttä

• Haluat oppia, mutta myös sisäistää ja omaksua uudet elämäntavat osaksi arkea - niin, että edes kiireisemmät ja kuormittavammat ajanjaksot eivät vie pohjaa tekemiseltäsi
• Toivot tekemiseltäsi näkyviä ja huomattavia tuloksia

• Liukuhihnapalvelun sijaan toivot matkallesi täysin sinun henkilökohtaisiin lähtökohtiin ja tavoitteisiin optimoitua tukea
• Haluat harjoitella valmennusasiakkaiden yksityisellä premium-tason kuntosalilla, jossa apu ja tuki onnistumiseksi takeeksi on aina läsnä

JOTTA PÄÄSISIT POIS JAHKAILUN TAI "PITÄISI KYLLÄ, MUTTA.." KIERTEESTÄ, TARJOAMME SINULLE YHDEN ILMAISEN RESULTS&PROGRESS TREENIKERRAN VALMENTAJAN KANSSA.

Hyödynnä ilmainen valmennustunti, ja jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.

Thanks! Message sent.

MIKSI SINUN KANNATTAA ALOITTAA RESULTS&PROGRESS YKSILÖVALMENNUS?

Korkeassa asemassa toiminen usein vaatii sen, että työt ovat mielen päällä koko ajan, ja niistä on hankala irrottautua. Joskus irrottautuminen on jopa mahdotonta; työnkuva saattaa olla yksinkertaisesti se, että vaikka olisit "työmaalla" vain tietyt kellonajat, ovat ohjakset kuitenkin käsissäsi ympäri vuorokauden, ja ajatukset pyörivät aina työn ympärillä ainakin jossain määrin. Siksi sinusta saattaa tuntua jopa mahdottomalta ajatukselta se, että vielä kaiken sen päälle alkaisit tekemään jotain suurta elämäntapamuutosta, tai ottamaan lisäkuormaa miettien omia harrastuksiasi tai elämäntapojasi.

RESULT&PROGRESS ohjelmassa parasta onkin se, että voit ulkoistaa ohjauksen ammattilaisen käsiin. Sinun ei tarvitse uhrata aivokapasiteettiasi lainkaan muuttaaksesi elämäntapojasi, vaan saat selkeät, helposti omaksuttavat ohjeet joita toteuttaa, ja joiden avulla saada tuloksia. Kun tulet harjoittelemaan, saat nollattua pään ja keskityttyä vain tekemään niinkuin valmentaja kertoo. Kerrankin ajatustyö ja vastuu on jonkun muun käsissä, ja sinun ei tarvitse muuta kuin tehdä niinkuin käsketään - ja kuitenkin juuri sinä saat nauttia tekemäsi työn hedelmistä.

Arvoihimme kuuluu ensisijaisesti se, että tuloksiin tähdätään terveys edellä ja hyvinvointia kuunnellen. Muutokset tehdään aina tavoitteena pysyvät tulokset, jotka kestävät läpi elämän. Ohjaamme sinut tekemään parempia valintoja siten, että pääset kohti omia henkilökohtaisia tavoitteitasi kuitenkaan kuormittamatta tai aiheuttamatta lisästressiä itsellesi. Emme laita sinua punnitsemaan ruokia tai itseäsi, laskemaan kaloreita, tai tekemään mitään sellaista, mihin sinulla ei löydy aikaa - sen sijaan aktivoimme sinut itse tekemään arjessa parempia valintoja ilman stressiä tai suorittamista. Uskomme tämän kaltaisen lähestymistavan olevan ainoa mahdollinen tapa pysyvän tasapainon saavuttamiseen. Ja tasapaino - sepä se, jota sinäkin todennäköisesti kaipaat työn, terveyden ja muun elämän välille.

RESULTS&PROGRESS yksilövalmennuksessa pienet valinnat tuovat suurimmat tulokset. Kun perusasiat - ateriarytmi, energiantarve, makroravinteet, harjoittelu, lepo ja uni, sekä yleiset elämäntavat - ovat kunnossa, pääsee asioissa jo pitkälle. Tilanteessasi hyvä kunto saattaa tuntua ehkä haastavalta, mutta on yllättävän helppo saavuttaa, kun tekee asioita oikein ja oikeita asioita. Käytämme testattuja ja todistettuja metodeita, jotka on suunniteltu juuri myynti- ja liike-elämässä, johtotehtävissä, ja yrittäjinä toimiville henkilöille.

RESULTS&PROGRESS yksilövalmennuksessa jokainen pieninkin yksityiskohta on optimoitu kohdilleen. Treeniohjelmointi on alan parasta osaamista; jokaisella liikkeellä, toistolla, setillä, tempolla ja tauolla on merkityksensä ohjelmoinnissa - liikkeitä ei heitellä mukaan valmentajan mututuntuman perusteella, vaan jokainen ohjelman palanen on rakennettu tukemaan maksimaalista hyötyä ja kehitystä, mahdollistaen vuoden ympäri kestävän nousujohteisuuden niin harjoittelussa - joka lähes väistämättä peilaa nousujohteisiin tuloksiin myös työssä.

RESULTS&PROGRESS yksilövalmennuksen sisältö on aina kustomoitu, mutta valmennus sisältävää aina vähintään​
 

• Valittu X-määrä tapaamisia valmentajan kanssa
• Alkukartoitukset ja -testit

• Progressiivisesti rakennetut saliohjelmat, jotka on suunniteltu juuri sinun lähtökohtiisi ja tavoitteisiisi

• Tavoitteisiin kustomoitu ravinto- ja elämäntapaohjaus, hormonitoiminnan optimointi, sekä tarvittavat mittaukset ja testit

• Ilmainen käyttöoikeus yksityiselle Premium-salille Vantaan Aviapoliksessa

• Tunnukset liikepankkikirjastoon

• Sähköposti- ja puhelintuki 24/7

"Olen keskisuuren yrityksen johtaja, ja mikä tärkeintä, olen myös kolmen lapsen isä. Työni on vaatinut aikaa, mutta myös kuluttanut ja väsyttänyt minua niin, että kotiin mennessä energiaa ei löytynyt mihinkään muuhun kuin sohvalla makaamiseen. Tuntui, etten palaudu työstä edes lepäämällä tai nukkumalla riittävästi. Tärkein sysäys valmennuksen aloitukseen olikin se, että tahdoin saada lisää energiaa, jotta jaksaisin myös kotona suoritua isän roolistani kunnialla: olla lapsille läsnä, viettää aikaa heidän kanssaan ja peuhata leikeissä mukana. Aloitimmekin heti palautumiseen keskittyvillä tekijöillä, ja jo pelkän uneen ja stressinhallintaan keskittyvien työkalujen avulla aloin saamaan lähes välittömästi tuloksia. Yhtäkkiä huomasin, että iltapäiväkooman sijaan olinkin virkeä ja hyväntuulinen. Ensimmäisten viikkojen aikana emme edes kajonneet ruokavaliooni, mutta silti painokin putosi muutaman kilon. Hiljalleen aloimme tekemään yhä enemmän muutoksia, ja tuloksia alkoi tulla yhä nopeammin. Tehokkuuteni töissä kasvoi, ja itseasiassa koin että minusta tuli parempi johtaja alaisilleni. Kenties sillä oli vaikutus siihen, että valmennuksen neljäntenä kuukautena teimme myyntiennätyksemme. Salilla voima kasvoi, joka peilautui myös arjessa voimaa vaativiin tilanteisiin. Selkäsäryt ynnä muut pienet, mutta kuitenkin päivittäiset vaivat poistuivat. Olemukseen tuli uutta ryhtiä, ja sellaisen vetämättömän ja tyytymättömän olotilan tilalle tuli vireyttä ja hyvää tuulta. Parasta oli kuitenkin huomata, että pystyin kotoa olla se hyväntuulinen ja osallistuva isä, joka jaksaa touhuta lasten mukana. Oikeastaan valmennus vaikutti kaikkeen elämässäni positiivisesti. Siksi aionkin jatkaa tätä niin pitkään kuin hyvältä tuntuu. Suosittelen."

TULE JA KOE ITSE.

Hyödynnä ilmainen valmennustunti, ja jätä yhteydenottopyyntö

asiakaspalvelu@phioy.com

RESULTS&PROGRESS yksilövalmennuksessa käytämme tuloksiin vieviä metodeita. Valmennuksella ei ole tiettyä valmiiksi laadittua ohjelmaa, vaan toimintatavat mukautetaan jokaisen yksilön lähtökohtien, tavoitteiden, työnkuvan ja elämäntilanteen mukaan parhaaksi yksilöidyksi kokonaisuudeksi. Näin päästään parhaaseen lopputulokseen, ja mikä parasta tulokseen, jota sinun on mahdollista pitää yllä myös valmennuksen päätyttyä.

Valmennuksesta tulet saamaan opit, jotka oikeasti toimivat juuri sinun elämässäsi. Opit harjoittelemaan tavalla, jotka vievät sinua kohti tavoitteitasi. Opit ravitsemaan kehoasi tavalla, joka tuo virkeyttä, hyvää oloa ja ihanteellisen kehonkoostumuksen. Opit saavuttamaan päämääräsi terveyttä edistävin ottein, tehokkaasti ja turvallisesti. Opit asioita, joita voit hyödyntää koko loppuelämäsi, saaden lisää terveyttä, vireyttä ja hyvää oloa joka päiväiseen elämään.

Valmennuksessamme korostuu tavoitteellisuus, tuloksekkuus, kehitys, suunnitelmallisuus ja jatkuvuus. Valmennuskokonaisuus suunnitellaan aina tukemaan sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi.

Tavoitteet asetamme yhdessä kanssasi, ja niitä kohti kuljemme askel askeleelta, kestäviä valintoja toteuttaen, terveys edellä. Näin toimimalla saamme muutokset tuntumaan vaivattomilta,​ jolloin ne myös jäävät osaksi arkea. Hyvän olon lisääntyessä, ja tapojen mukautuessa arkeen voimme lisätä hiljalleen volyymia, ja saavuttaa nousujohteisia tuloksia ympäri vuoden. Vireys, terveys, hyvä kunto ja psyykkinen hyvinvointi ovat tekijöitä, jotka auttavat sinua rakentamaan nousujohteisia tuloksia myös urallasi.

Valmennuksessa pureudumme pintaa syvemmälle. Uskomme syväluotaavan ja yksilöidyn tuen olevan syy siihen, että asiakkaat jatkavat kanssamme valmennussuhteessa vuosia, kehittyen ja saaden jatkuvasti uusia positiivisia asioita elämäänsä.

 

​Johtajille, liikemiehille ja -naisille, sekä yrittäjille suunnattuja RESULTS&PROGRESS palveluita pääset hyödyntämään Vantaan Aviapoliksen yrityskeskittymässä. Yksityinen premium-tason kuntosali sijaitsee osoitteessa Robert Huberin tie 2K, 01510 Vantaa.

Konkreettisesti voit RESULTS&PROGRESS valmennuksessa saavuttaa seuraavia asioita
 

• Lisää hyvinvointia, energiaa, vireyttä ja hyvää oloa

• Näkyviä ja huomattavia tuloksia - jotka peilautuvat huomattaviin tuloksiin myös työssä

• Terveyttä tukevia elintapoja, joilla voit myös pudottaa ja hallita painoa

• Lisää lihasmassaa, vähemmän rasvaa, enemmän voimaa

• Kivuttoman ja toimintakykyisen vartalon, joka selviää arjen ja elämän haasteista

• Stressinhallintaa ja palautumista

• Yksinkertaisia ja mieluisia tapoja pitää yllä omia tavoitteita

• Progressiota ja nousujohteisuutta tekemiseen

• Liikunnallisen ja terveen elämäntyylin, josta et tahdo enää tehdä paluuta entiseen

VARAA AIKA ILMAISEEN TESTITREENIIN

ASIAKASPALVELU@PHIOY.COM

Usein kysytyt kysymykset

Q: Hei, voiko valmennukseen osallistua myös työkaverin kanssa?

A: Hei, tottahan toki! Valmennus on täysin kustomoitu sinun tarpeisiisi, joten se voidaan kustomoida myös pari-- tai pienryhmävalmennukseksi.
 

Q: Olisin kiinnostunut tästä valmennuksesta koko työyhteisöllemme (n. 30 henk). Saisiko tästä jonkun tarjouksen isolle ryhmälle?
A: Laitatko sähköpostia asiakaspalvelu@phioy.com niin varmasti keksimme teille jotain!

Q: Ylipainoa on useampi kymmenen kiloa... Sopiiko valmennus silti minulle?

A: Ehdottomasti! Painon pudotus ja hallinta onkin yksi yleisimpä tavoitteita valmennuksessame. Olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme myös siitä, että saliympäristö on yksityinen ja vain valmennusasiakkaiden omassa käytössä. Tämä monella laskee kynnystä tulla treenaamaan, kun tiedossa on, että kaikki muutkin salikäyttäjät harjoittelevat valmentajan kanssa.
 

Q: Olen todella kiireinen, ja mihinkään ei tahdo löytyä aikaa. Silti tietysti jotain olisi hyvä tehdä. Olisiko valmennuksesta mitään hyötyä minulle?

A: Aivan varmasti on. Valmennuksessamme tulokulma on hyvin inhimillinen ja lempeä - elämää ymmärtävä. Valmennuksessa opetellaan sellaisia tapoja, joita on mahdollista toteuttaa myös kiireisimpinä ajanjaksoina; tasapainoa ja hyviä arjen valintoja. Tarkoitus ei ole tehdä ja optimoida niin pitkälle kuin mahdollista - joskus fiksumpaa onkin itseasiassa tehdä niin vähän kuin välttämätöntä ;) Kiireen ja hektisen elämäntyylin ei tarvitse olla syy siihen, että jätetään kaikki terveyttä tukevat elämäntavat pois ja lyödään kaikki läskiksi - kirjaimellisesti. Valmennuksessa opit totetuttamaan juuri omaan elämäntilanteeseesi sopivia muutoksia, tuoden myös kiireen keskelle vireyttä ja energisyyttä, kuitenkin ilman lisääntyvää suorittamista tai stressiä.

Q: Kuntosali ei ole koskaan tuntunut omalta jutulta. Voiko pesonal training palveluitanne hyödyntää, vaikka salille ei tahtoisikaan?

A: Kyllä! Valmentaja voi viedä sinua myös toisenlaiseen harjoitteluympäristöön - pururadoille, urheilukeskuksille, uimaan... Pääasia on, että liikut sinulle mielekkäällä tavalla! Lihaskuntoharjoittelun tärkeyttä ei kuitenkaan pidä väheksyä, ja monessa tavoitteessa myös sen harjoittaminen on todella tärkeää; selkäkivut, olkapäiden ongelmat, painonhallinta, rasvanpoltto... Joskus syy siihen, ettei "sali tunnu omalta jutulta" voi löytyä siitä, että kuntosalille ei ole koskaan rakennettu harjoitteluohjelmaa ammattilaisen toimesta, tai kuntosalille on päädytty harhailemaan ilman mitään tietoa siitä mitä tehdä. Salitreeni valmentajan kanssa VOI siis alkaakin maistumaan ihan eri tavalla :) Mutta ketään emme salille tietenkään pakota. Valmennuksesta hyödyt, oli taustasi liikunnassa minkälainen tahansa tai olivat liikuntamieltymyksesi millaisia tahansa.

bottom of page