top of page

PIENRYHMÄVALMENNUKSET

SYKSYN 2023 PIENRYHMÄVALMENNUKSET

PAINONNOSTOKURSSI ALOITTELIJOILLE
aloitus keskiviikkona 30.8. klo 19:00

Hakusessa uusi lihaskuntoa ja suorituskykyä kehittävä harrastus? Kokeile painonnostoa! Aloittelijoille suunnattu painonnostokurssi starttaa keskiviikkona 30.8. klo 19 - tervetuloa mukaan!

PADELIN FYSIIKKAVALMENNUS
aloitus keskiviikkona 13.9. klo 18:00

Tervetuloa mukaan padel-harrastajille ja -pelaajille suunnattuun valmennukseen! Tule mukaan parantamaan suorituskykyäsi ja omaksumaan lajiasi tukevat harjoittelumetodit. Valmennus alkaa keskiviikkona 13.9. klo 18:00.

LEAN&STRONG in English - kehonmuokkaukseen keskittyvä valmennus,
aloitus maanantaina 11.9. klo 18:00

Tavoitteena kiinteä ja vahva keho? Tervetuloa mukaan LEAN&STRONG pienryhmään, tavoitteelliseen ja tuloshakuiseen kehonmuokkaus -valmennukseen. Valmennus sopii miehille ja naisille, jotka tahtovat treenata kovaa ja tuloshakuisesti. Valmennus alkaa maanantaina 11.9. klo 18:00.

LISÄKSI SYKSYLLE ON TULOSSA ALLA OLEVIA VALMENNUKSIA. NIIDEN AJANKOHTA VARMISTUU MYÖHEMMIN JONKA JÄLKEEN TIEDOT PÄIVITETÄÄN SIVUILLE. HALUTESSASI VOIT TEHDÄ JO ENNAKKOVARAUKSEN MUKAAN.

MIMMIEN TREENISTARTTI - VAHVISTU JA VOIMAANNU

Tässä naisille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii naisille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

MIESTEN TREENISTARTTI - VOIMAA JA LIHASTA

Tässä miehille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii miehille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

CHANGE - PYSYVÄN MUUTOKSEN UUDET TUULET

Painonhallintaa lempeällä otteella, elämä ja terveys edellä. Change -valmennuksessa pudotat painoa kestäviin tuloksiin tähtäävin tavoin, samanhenkisen ja motivoituneen porukan kanssa.

RYHMÄVALMENNUKSISTA LISÄPOTKUA OMIIN TREENEIHIN

Ryhmävalmennukset pyörivät erilaisin teemoin ympäri vuoden. Ryhmävalmennukset ovat suunnattu henkilöille, jotka omaavat samankaltaisia tavoitteita, joihin erilaisten järjestettävien ryhmien teemat kannustavat. Ryhmävalmennukset ovat todella edullinen ja helposti lähestyttävä väylä hakea omaan harjoitteluun tehokasta lisäpotkua ja -virtaa. Ryhmävalmennukset keräävät joka kerta erityisen paljon uusia kasvoja, ja soveltuvatkin mainiosti henkilöille, jotka etsivät uutta harrastusta tai hetkellistä vaihtelua tai uutta makua omaan harjoitteluunsa.

Alkavista ryhmävalmennuksista tiedotetaan ensisijaisesti uutiskirjeen muodossa. Jos kiinnostuit, tilaa uutiskirje alla olevan tilauslomakkeen kautta, ja pysy kartalla mitä järjestämme ja milloin. Ryhmävalmennusten paikat menevät joka kerta todella nopeasti, ja paikat myönnetään varausjärestyksessä.

Tilaa ilmainen uutiskirje!

Kiitos!

bottom of page