top of page

PIENRYHMÄVALMENNUKSET

SEURAAVAT ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET, JOISSA VIELÄ TILAA

MIMMIEN TREENISTARTTI - VAHVISTU JA VOIMAANNU
aloitus torstaina 16.2. klo 18:00

Tässä naisille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii naisille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

PAINONNOSTOKURSSI ALOITTELIJOILLE
aloitus keskiviikkona 8.2. klo 19:00

Hakusessa uusi lihaskuntoa ja suorituskykyä kehittävä harrastus? Kokeile painonnostoa! Aloittelijoille suunnattu painonnostokurssi starttaa keskiviikkona 18.1. klo 19 - tervetuloa mukaan!

RYHMÄVALMENNUKSISTA LISÄPOTKUA OMIIN TREENEIHIN

Ryhmävalmennukset pyörivät erilaisin teemoin ympäri vuoden. Ryhmävalmennukset ovat suunnattu henkilöille, jotka omaavat samankaltaisia tavoitteita, joihin erilaisten järjestettävien ryhmien teemat kannustavat. Ryhmävalmennukset ovat todella edullinen ja helposti lähestyttävä väylä hakea omaan harjoitteluun tehokasta lisäpotkua ja -virtaa. Ryhmävalmennukset keräävät joka kerta erityisen paljon uusia kasvoja, ja soveltuvatkin mainiosti henkilöille, jotka etsivät uutta harrastusta tai hetkellistä vaihtelua tai uutta makua omaan harjoitteluunsa.

Alkavista ryhmävalmennuksista tiedotetaan ensisijaisesti uutiskirjeen muodossa. Jos kiinnostuit, tilaa uutiskirje alla olevan tilauslomakkeen kautta, ja pysy kartalla mitä järjestämme ja milloin. Ryhmävalmennusten paikat menevät joka kerta todella nopeasti, ja paikat myönnetään varausjärestyksessä.

Tilaa ilmainen uutiskirje!

Kiitos!

bottom of page