PIENRYHMÄVALMENNUS

ELOKUUSSA 2020 ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET VANTAAN AVIAPOLIKSESSA

HUOM! Maailmalla jylläävän pandemian vuoksi järjestämme pienryhmävalmennuksia vain maksimissaan kuuden hengen ryhmissä. Seuraamme Suomen tilannetta tarkasti, ja olemme laatineet turvallisuustoimia, joiden avulla voimme varmistaa asiakkaidemme turvallisuuden myös tilanteessa, jossa tautitapausten määrä taas lisääntyy Suomessa. Tällä hetkellä luotamme turvaväleihin ja rajoitettuihin ryhmäkokoihin.

CHANGE - PYSYVÄN MUUTOKSEN UUDET TUULET

Syksyn ensimmäinen CHANGE varattiin loppuun muutamassa päivässä. Syksyn toinen painonhallintaan keskittyvä pieryhmä aloittaa maanantaina 31.8. klo 18:00.

Oletko yrittänyt pudottaa painoa jo monen monta kertaa? Oletko ehkä joskus siinä onnistunutkin, mutta salakavalasti kilot ovat hiipineet takaisin? Oletko kokeillut monet eri dieetit, mutta aina repsahtanut takaisin vanhoihin tottumuksiin? Tuntuuko, että terveellisten ravintotottumusten noudattaminen arjessa - tiedon määrästä huolimatta - ei vaan millään ota onnistuakseen? Jojoilet ja sahailetko painosi kanssa ylös ja alas?

Jos vastasit "kyllä" edes yhteen yllä mainituista kysymyksistä, on CHANGE valmennus tehty juuri sinulle. Tervetuloa mukaan!

CHANGE -valmennuksessa löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat keinot pudottaa ja hallita painoa pysyväst. CHANGE lähestyy elämäntapamuutosta ja laihdutusta lempeästä ja inhimillisestä tulokulmasta, huomioiden arjen ja muun elämän asettamat haasteet erilaisissa elämäntilanteissamme.

1/1

LEAN&STRONG - TAVOITTEITA JA TULOKSIA

ELOKUUN 2020 VALMENNUS ALKAA KESKIVIIKKONA 26.8. KLO 18:30

Jos tavoitteesi on muokata kehoasi kohti vahvaa, kiinteä ja lihaksikasta - on tämä valmennus tehty juuri sinua varten. Yksilöidyssä valmennuksessa opetellaan harjoittelemaan ja syömään tavoin, joka takaa tulokset..

LEAN&STRONG pienryhmävalmennukseen voi osallistua kuka tahansa, jonka tavoite on ainakin yksi seuraavista​​

  • Voimaharjoittelun ja tuloksekkaan kuntosaliharjoittelun oppiminen

  • Kehon muokkaus kohti kiinteämpää ja rasvattomampaa

  • Rasvanpoltto ja lihasmassan lisäys

  • Lisää voimaa ja kehitystä treenistä

  • Liikunnallinen ja motivoiva elämäntapa

LEAN&STRONG pienryhmävalmennus sisältää myös 100% tulostakuun - joko siis saat valmennuksessa tuloksia, tai rahasi takaisin.

1/1

PAINONNOSTOKURSSI ALOITTELIJOILLE - ALOITA PAINONNOSTO TURVALLISESTI AMMATTIVALMENTAJAN OHJAUKSESSA

ELOKUUN 2020 VALMENNUS ALKAA KESKIVIIKKONA 19.8. KLO 19:30

Jos olet kiinnostunut painonnostosta lajina, tai kaipaat lihasvoimaharjoitteluusi uutta intoa ja twistiä, niin tervetuloa mukaan seuraavalle alkavalle painonnostokurssille!

1/1

KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET - ALOITA KUNTOSALIHARJOITTELU TEHOKKAASTI JA TURVALLISESTI

ELOKUUN 2020 VALMENNUS ALKAA TORSTAINA 20.8. KLO 18:00

Onko mielessäsi aloittaa syksy uuden harrastuksen - kuntosaliharjoittelun - parissa? Siinä tapauksessa sinun kannattaa katsoa tämä valmennus! Tässä valmennuksessa opit harjoittelemaan turvallisesti ja progressiivisesti kuntosaliharrastuksen parissa. Valmennuksessa käydään läpi oikeita suoritustekniikoita, sekä järkevää ja rakentavaa harjoittelua jonka avulla kehittyä ja pitää harjoittelu nousujohteisena ympäri vuoden. Tämä valmennus on ehdoton jokaiselle salitreeniä aloittavalle!

1/1

RYHMÄVALMENNUKSISTA LISÄPOTKUA OMIIN TREENEIHIN

Ryhmävalmennukset pyörivät erilaisin teemoin ympäri vuoden. Ryhmävalmennukset ovat suunnattu henkilöille, jotka omaavat samankaltaisia tavoitteita, joihin erilaisten järjestettävien ryhmien teemat kannustavat. Ryhmävalmennukset ovat todella edullinen ja helposti lähestyttävä väylä hakea omaan harjoitteluun tehokasta lisäpotkua ja -virtaa. Ryhmävalmennukset keräävät joka kerta erityisen paljon uusia kasvoja, ja soveltuvatkin mainiosti henkilöille, jotka etsivät uutta harrastusta tai hetkellistä vaihtelua tai uutta makua omaan harjoitteluunsa.

Alkavista ryhmävalmennuksista tiedotetaan uutiskirjeen muodossa, sosiaalisissa medioissamme, sekä valmennuskeskuksen sisällä. Jos kiinnostuit, tilaa uutiskirje ja pysy kartalla mitä järjestämme ja milloin. Ryhmävalmennusten paikat menevät joka kerta todella nopeasti, ja paikat myönnetään varausjärestyksessä.

Ryhmävalmennuksia on järjestetty muun muassa seuraavin teemoin: Weightloss, Muscle Building, Strong Back, Better Posture, Healthy Shoulders, Strong Knees, Perfect Squat ja Summer Shape.
 

CAVEMAN TRAINING KEVÄT 2021

Yksi suosituimmista ryhmävalmennuksista on vuosittain järjestettävä ulkoilmakurssi Caveman Training. Caveman Training pohjautuu voimamies-harjoitteluun, ja on erityisen tehokas harjoittelumuoto polttamaan rasvaa ja edistämään sekä lihas-, että peruskuntoa.

 

Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2021.

1/1

PHI Oy Performance Health Intention

2705817-3

Personal Trainer Vantaa

Robert Huberin Tie 2K

01510 Vantaa

asiakaspalvelu@phioy.com

www.phioy.com