PIENRYHMÄVALMENNUKSET

SYYSKUUSSA 2021 ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

LEAN&STRONG - TULOKSIA TAI RAHAT TAKAISIN

aloitus keskiviikkona 15.9. klo 07:00

LEAN&STRONG valmennuksessa saat harjoitteluusi uuden vaihteen silmään ja täysin uutta nostetta treenikäytäntöihisi. Tämä valmennus on suunnattu erityisesti kehonmuokkaukseen ja suorituskyvyn lisäykseen tähtääviin tavoitteisiin. Jos siis tavoitteesi on lisätä lihasta, voimaa, ja tähdätä kohti huippukuntoa - katso tämä vaihtoehto!

MIMMIEN TREENISTARTTI - VAHVISTU JA VOIMAANNU

aloitus keskiviikkona 15.9. klo 19:00

Tässä naisille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii naisille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

NUORTEN TREENISTARTTI - HETI KIINNI JÄRKEVÄÄN JA TULOKSEKKAASEEN TREENIIN

aloitus keskiviikkona 8.9. klo 16:00

Tässä nuorille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii nuorille jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

MAHDOLLISESTI MYÖHEMMIN SYKSYLLÄ 2021 ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET


 

ELÄMÄNTAPA- JA PAINONHALLINTAVALMENNUS CHANGE
 

Oletko yrittänyt pudottaa painoa jo monen monta kertaa? Oletko ehkä joskus siinä onnistunutkin, mutta salakavalasti kilot ovat hiipineet takaisin? Oletko kokeillut monet eri dieetit, mutta aina repsahtanut takaisin vanhoihin tottumuksiin? Tuntuuko, että terveellisten ravintotottumusten noudattaminen arjessa - tiedon määrästä huolimatta - ei vaan millään ota onnistuakseen? Jojoilet ja sahailetko painosi kanssa ylös ja alas?

Jos vastasit "kyllä" edes yhteen yllä mainituista kysymyksistä, on CHANGE valmennus tehty juuri sinulle. Tervetuloa mukaan! CHANGE -valmennuksessa löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat keinot pudottaa ja hallita painoa pysyväst. CHANGE lähestyy elämäntapamuutosta ja laihdutusta lempeästä ja inhimillisestä tulokulmasta, huomioiden arjen ja muun elämän asettamat haasteet erilaisissa elämäntilanteissamme.

MIESTEN TREENISTARTTI - TEHOKAS LÄHTÖ SALITREENIN SALOIHIN

Tässä miehille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii naisille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

PAINONNOSTOKURSSI ALOITTELIJOILLE - ALOITA PAINONNOSTO TURVALLISESTI AMMATTIVALMENTAJAN OHJAUKSESSA

Jos olet kiinnostunut painonnostosta lajina, tai kaipaat lihasvoimaharjoitteluusi uutta intoa ja twistiä, niin tervetuloa mukaan seuraavalle alkavalle painonnostokurssille!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

RYHMÄVALMENNUKSISTA LISÄPOTKUA OMIIN TREENEIHIN

Ryhmävalmennukset pyörivät erilaisin teemoin ympäri vuoden. Ryhmävalmennukset ovat suunnattu henkilöille, jotka omaavat samankaltaisia tavoitteita, joihin erilaisten järjestettävien ryhmien teemat kannustavat. Ryhmävalmennukset ovat todella edullinen ja helposti lähestyttävä väylä hakea omaan harjoitteluun tehokasta lisäpotkua ja -virtaa. Ryhmävalmennukset keräävät joka kerta erityisen paljon uusia kasvoja, ja soveltuvatkin mainiosti henkilöille, jotka etsivät uutta harrastusta tai hetkellistä vaihtelua tai uutta makua omaan harjoitteluunsa.

Alkavista ryhmävalmennuksista tiedotetaan uutiskirjeen muodossa, sosiaalisissa medioissamme, sekä valmennuskeskuksen sisällä. Jos kiinnostuit, tilaa uutiskirje yllä olevan tilauslomakkeen kautta, ja pysy kartalla mitä järjestämme ja milloin. Ryhmävalmennusten paikat menevät joka kerta todella nopeasti, ja paikat myönnetään varausjärestyksessä.