top of page

PIENRYHMÄVALMENNUKSET

TAMMIKUUN 2024 PIENRYHMÄVALMENNUKSET

PAINONNOSTOKURSSI ALOITTELIJOILLE
aloitus keskiviikkona 10.1. klo 18:00

Hakusessa uusi lihaskuntoa ja suorituskykyä kehittävä harrastus? Kokeile painonnostoa! Aloittelijoille suunnattu painonnostokurssi starttaa keskiviikkona 10.1. klo 18 - tervetuloa mukaan!

LEAN&STRONG in English - kehonmuokkaukseen keskittyvä valmennus,
aloitus tiistaina 23.1. klo 18:00

Tavoitteena kiinteä ja vahva keho? Tervetuloa mukaan LEAN&STRONG pienryhmään, tavoitteelliseen ja tuloshakuiseen kehonmuokkaus -valmennukseen. Valmennus sopii miehille ja naisille, jotka tahtovat treenata kovaa ja tuloshakuisesti. Valmennus alkaa maanantaina 22.1. klo 18:00.

MIMMIEN TREENISTARTTI - VAHVISTU JA VOIMAANNU
aloitus torstaina 18.1. klo 18:00

Tässä naisille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii naisille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

MIESTEN TREENISTARTTI - VOIMAA JA LIHASTA
aloitus tiistaina 23.1. klo 19:00

Tässä miehille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii miehille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

NAISTEN VOIMANOSTOVALMENNUS - KYYKKY, PENKKI JA MAVE HALTUUN
aloitus maanantaina 22.1. klo 19

Naisille suunnattu oma voimanostovalmennus, jossa otat teknisesti haltuun voimanoston perusliikkeet, eli kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon, ja kehität kokonaisvaltaista voimaa näiden perusliikkeiden avulla.

RYHMÄVALMENNUKSISTA LISÄPOTKUA OMIIN TREENEIHIN

Ryhmävalmennukset pyörivät erilaisin teemoin ympäri vuoden. Ryhmävalmennukset ovat suunnattu henkilöille, jotka omaavat samankaltaisia tavoitteita, joihin erilaisten järjestettävien ryhmien teemat kannustavat. Ryhmävalmennukset ovat todella edullinen ja helposti lähestyttävä väylä hakea omaan harjoitteluun tehokasta lisäpotkua ja -virtaa. Ryhmävalmennukset keräävät joka kerta erityisen paljon uusia kasvoja, ja soveltuvatkin mainiosti henkilöille, jotka etsivät uutta harrastusta tai hetkellistä vaihtelua tai uutta makua omaan harjoitteluunsa.

Alkavista ryhmävalmennuksista tiedotetaan ensisijaisesti uutiskirjeen muodossa. Jos kiinnostuit, tilaa uutiskirje alla olevan tilauslomakkeen kautta, ja pysy kartalla mitä järjestämme ja milloin. Ryhmävalmennusten paikat menevät joka kerta todella nopeasti, ja paikat myönnetään varausjärestyksessä.

Tilaa ilmainen uutiskirje!

Kiitos!

bottom of page