PIENRYHMÄVALMENNUKSET

ELOKUUSSA 2022 ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

MIMMIEN TREENISTARTTI - VAHVISTU JA VOIMAANNU
aloitus tiistaina 16.8. klo 19:00

Tässä naisille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii naisille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

ELÄMÄNTAPA- JA PAINONHALLINTAVALMENNUS CHANGE

aloitus keskiviikkona 17.8. klo 18:00

Oletko yrittänyt pudottaa painoa jo monen monta kertaa? Oletko ehkä joskus siinä onnistunutkin, mutta salakavalasti kilot ovat hiipineet takaisin? Oletko kokeillut monet eri dieetit, mutta aina repsahtanut takaisin vanhoihin tottumuksiin? Tuntuuko, että terveellisten ravintotottumusten noudattaminen arjessa - tiedon määrästä huolimatta - ei vaan millään ota onnistuakseen? Jojoilet ja sahailetko painosi kanssa ylös ja alas?

Jos vastasit "kyllä" edes yhteen yllä mainituista kysymyksistä, on CHANGE valmennus tehty juuri sinulle. Tervetuloa mukaan! CHANGE -valmennuksessa löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat keinot pudottaa ja hallita painoa pysyväst. CHANGE lähestyy elämäntapamuutosta ja laihdutusta lempeästä ja inhimillisestä tulokulmasta, huomioiden arjen ja muun elämän asettamat haasteet erilaisissa elämäntilanteissamme.

MIESTEN TREENISTARTTI - TEHOKAS LÄHTÖ SALITREENIN SALOIHIN
aloitus maanantaina 22.8. klo 18:00

Tässä miehille rakennetussa valmennuksessa otat tehokkaan ja turvallisen startin sali- ja lihaskuntoharjoittelun saloihin. Valmennus sopii miehille, jotka tahtovat aloittaa saliharjoittelun, tai ovat harjoitelleet jo jonkin aikaa omatoimisesti saamatta harjoittelusta kuitenkaan kunnolla kiinni. Valmennus sopii loistavasti myös tuloshakuisen ja nousujohteisen harjoittelun omaksuntaan - kevyemmällä budjetilla.

PAINONNOSTOKURSSI ALOITTELIJOILLE
aloitus keskiviikkona 31.8. klo 19:00

Hakusessa uusi lihaskuntoa ja suorituskykyä kehittävä harrastus? Kokeile painonnostoa! Aloittelijoille suunnattu painonnostokurssi starttaa keskiviikkona 31.8. klo 19 - tervetuloa mukaan!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

RYHMÄVALMENNUKSISTA LISÄPOTKUA OMIIN TREENEIHIN

Ryhmävalmennukset pyörivät erilaisin teemoin ympäri vuoden. Ryhmävalmennukset ovat suunnattu henkilöille, jotka omaavat samankaltaisia tavoitteita, joihin erilaisten järjestettävien ryhmien teemat kannustavat. Ryhmävalmennukset ovat todella edullinen ja helposti lähestyttävä väylä hakea omaan harjoitteluun tehokasta lisäpotkua ja -virtaa. Ryhmävalmennukset keräävät joka kerta erityisen paljon uusia kasvoja, ja soveltuvatkin mainiosti henkilöille, jotka etsivät uutta harrastusta tai hetkellistä vaihtelua tai uutta makua omaan harjoitteluunsa.

Alkavista ryhmävalmennuksista tiedotetaan ensisijaisesti uutiskirjeen muodossa ja Instagram tilillämme @performancehealthintention

Jos kiinnostuit, tilaa uutiskirje alla olevan tilauslomakkeen kautta, ja pysy kartalla mitä järjestämme ja milloin. Ryhmävalmennusten paikat menevät joka kerta todella nopeasti, ja paikat myönnetään varausjärestyksessä.

Tilaa ilmainen uutiskirje!

Kiitos!