RYHMÄVALMENNUS

SYKSYN 2019 RYHMÄVALMENNUKSET

 

CHANGE - PYSYVÄN MUUTOKSEN UUDET TUULET

Seuraava painonhallintaan keskittyvä CHANGE ryhmä aloittaa lokakuussa.

Oletko yrittänyt pudottaa painoa jo monen monta kertaa? Oletko ehkä joskus siinä onnistunutkin, mutta salakavalasti kilot ovat hiipineet takaisin? Oletko kokeillut monet eri dieetit, mutta aina repsahtanut takaisin vanhoihin tottumuksiin? Tuntuuko, että terveellisten ravintotottumusten noudattaminen arjessa - tiedon määrästä huolimatta - ei vaan millään ota onnistuakseen? Jojoilet ja sahailetko painosi kanssa ylös ja alas?

Jos vastasit "kyllä" edes yhteen yllä mainituista kysymyksistä, on CHANGE valmennus tehty juuri sinulle. Tervetuloa mukaan!

CHANGE -valmennuksessa löydät juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivat keinot pudottaa ja hallita painoa pysyväst. CHANGE lähestyy elämäntapamuutosta ja laihdutusta lempeästä ja inhimillisestä tulokulmasta, huomioiden arjen ja muun elämän asettamat haasteet erilaisissa elämäntilanteissamme.

1/1

LEAN&STRONG

AAMURYHMÄ ALOITTAA 11.9. KLO 9:30

SEURAAVA ILTARYHMÄ ALKAA TIISTAINA 24.9. KLO 19:00

Yksilöity pienryhmävalmennus LEAN&STRONG yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Yksilöity harjoitteluohjelma ja ryhmän luoma kannustava ilmapiiri motivoivat tulosten tavoitteluun täysin uudella tavalla. LEAN&STRONG on sinulle paras ja edullinen vaihtoehto saada täysi tuki ja potentiaali käyttöön onnistuaksesi.

Jos tavoitteesi on muokata kehoasi kohti vahvaa, kiinteä ja lihaksikasta - on tämä valmennus tehty juuri sinua varten. Yksilöidyssä valmennuksessa opetellaan harjoittelemaan ja syömään tavoin, joka takaa tulokset..

LEAN&STRONG pienryhmävalmennukseen voi osallistua kuka tahansa, jonka tavoite on ainakin yksi seuraavista​​

  • Voimaharjoittelun ja tuloksekkaan kuntosaliharjoittelun oppiminen

  • Kehon muokkaus kohti kiinteämpää ja rasvattomampaa

  • Rasvanpoltto ja lihasmassan lisäys

  • Lisää voimaa ja kehitystä treenistä

  • Liikunnallinen ja motivoiva elämäntapa

LEAN&STRONG pienryhmävalmennus sisältää myös 100% tulostakuun - joko siis saat valmennuksessa tuloksia, tai rahasi takaisin.

1/1

NUORTEN KUNTOSALIHARJOITTELUN PERUSTEET

ALOITUS TORSTAINA 19.9. KLO 17:30

Löytyykö kodistasi kuntosaliharjoittelun aloitusta miettivä nuori? Ilmoita nuoresi mukaan omaan nuorten ryhmään! Valmennuksessa nuori oppii harjoittelemaan turvallisesti ja progressiivisesti kuntosaliharrastuksen parissa. Valmennuksessa käydään läpi oikeita suoritustekniikoita, sekä järkevää ja rakentavaa harjoittelua jonka avulla kehittyä ja pitää harjoittelu nousujohteisena ympäri vuoden. Tämä valmennus on ehdoton jokaiselle salitreeniä aloittavalle nuorelle!

1/1

RYHMÄVALMENNUKSISTA LISÄPOTKUA OMIIN TREENEIHIN

Ryhmävalmennukset pyörivät erilaisin teemoin ympäri vuoden. Ryhmävalmennukset ovat suunnattu henkilöille, jotka omaavat samankaltaisia tavoitteita, joihin erilaisten järjestettävien ryhmien teemat kannustavat. Ryhmävalmennukset ovat todella edullinen ja helposti lähestyttävä väylä hakea omaan harjoitteluun tehokasta lisäpotkua ja -virtaa. Ryhmävalmennukset keräävät joka kerta erityisen paljon uusia kasvoja, ja soveltuvatkin mainiosti henkilöille, jotka etsivät uutta harrastusta tai hetkellistä vaihtelua tai uutta makua omaan harjoitteluunsa.

Alkavista ryhmävalmennuksista tiedotetaan uutiskirjeen muodossa, sosiaalisissa medioissamme, sekä valmennuskeskuksen sisällä. Jos kiinnostuit, tilaa uutiskirje ja pysy kartalla mitä järjestämme ja milloin. Ryhmävalmennusten paikat menevät joka kerta todella nopeasti, ja paikat myönnetään varausjärestyksessä.

Ryhmävalmennuksia on järjestetty muun muassa seuraavin teemoin: Weightloss, Muscle Building, Strong Back, Better Posture, Healthy Shoulders, Strong Knees, Perfect Squat ja Summer Shape.
 

CAVEMAN TRAINING KEVÄT 2020

Yksi suosituimmista ryhmävalmennuksista on vuosittain järjestettävä ulkoilmakurssi Caveman Training. Caveman Training pohjautuu voimamies-harjoitteluun, ja on erityisen tehokas harjoittelumuoto polttamaan rasvaa ja edistämään sekä lihas-, että peruskuntoa.

 

Seuraava kurssi järjestetään keväällä 2020.

1/1

PHI Oy Performance Health Intention

2705817-3

Robert Huberin Tie 2K

01510 Vantaa

asiakaspalvelu@phioy.com

www.phioy.com