top of page

YKSITYINEN PREMIUM KUNTOSALI
KÄYTÖSSÄSI VANTAALLA

ROBERT HUBERIN TIE 2, 01510 VANTAA

PHI AIRPORT - KUNTOSALIEN TIMANTTI

PHI Airport valmennuskeskuksen kuntosali on kuntosalien timantti - vastaavaa et löydä Suomesta mistään muualta! Kuntosalin kaikki laitteet on teetetty tilaustyönä, huomioiden tavoitteellinen ja tuloksiin johtava voimaharjoittelu. Jo pelkkä hipaisu salin välineistöön saa sinut huomaamaan eron. Välineistöstä löytyy kaikki tarpeellinen tuloksekkaaseen harjoitteluun, kun taas kaikki turha ja tehoton on karsittu pois. Tankoja, kahvoja ja vapaita painoja löytyy saliltamme erityisen kattava valikoima, myös fat gripinä ja voimamies -välineitä. Salin välineistöstä löydät muun muassa Watsonia - myös kuuluisat maailman parhaat käsipainot, Klokovia, Mag Gripia, ja Again Fasteria - maailman huippua siis. Vastaavalla välineistöllä harjoittelevat huippu-urheilijat muun muassa Coloradon Olympia -keskuksessa.

Saliin voit tulla tutustumaan ajanvarauksella alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, tai varaamalla ajan sähköpostitse asiakaspalvelu@phioy.com

YKSITYISYYS JA LAATU

PHI Airport tiloissa harjoittelet valmennusasiakkaana ilman lisäkuluja - valmennuksesi ajan maksat siis vain valmennuksesta, et lisäkuluja salin käytöstä. Keskus on valmennusasiakkaiden täysin yksityisessä käytössä. Tällä tahdomme taata, että välineistön laadun lisäksi myös harjoittelusi laatu on huippua. Kun valmennuksesi on päättynyt, sinun on mahdollista jatkaa harjoittelua kuntosalilla toistaiseksi voimassa olevalla kortilla, jonka voit irtisanoa koska tahansa. Kortissa on kalenterikuukauden irtisanoutumisaika. Kortilla pääset harjoittelemaan salilla klo 05-24.

JOS ARVOSTAT YKSITYISYYTTÄ JA LAATUA, TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

VARAA AIKA ILMAISEEN TUTUSTUMISEEN OSOITTEESTA ASIAKASPALVELU@PHIOY.COM
 
TUTUSTUMINEN EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN, MUTTA TARJOAA TILAISUUDEN NÄHDÄ JA KOKEA TILAMME JA PALVELUMME PAIKAN PÄÄLLÄ.

PARAS VERSIO SINUSTA - PARHAASSA MAHDOLLISESSA HARJOITTELUYMPÄRISTÖSSÄ

PHI Airport valmennuskeskuksen kuntosali on suunnattu henkilöille, jotka harjoittelevat saavuttaakseen jotakin. Jos tavoitteesi on olla paras versio itsestäsi, vaatii se myös asianmukaisen harjoitteluympäristön. Jokainen palanen keskuksessa - tangot, käsipainot, levypainot, laitteet, salin rakenne, ja muu ympäristö - on rakennettu niin, että saat harjoittelustasi täyden maksimaalisen hyödyn irti, ympäristön motivoiden sinua antamaan aina parastasi. Kun saman katon alle kokoontuu asiakaskunta, joilla kaikilla on oma henkilökohtainen tavoitteensa, kannustaa myös keskuksessa vallitseva ilmapiiri jokaista jäsentä antamaan itsestään yhä enemmän ja pitämään tavoitteet korkealla. Keskus ei ole pelkkä keskus, vaan kannustava yhteisö, jossa jokaisen on mahdollista saavuttaa omat tavoitteensa.